- 11 Ocak 2023
- 448
- 634
- 33
Ya kıyamamAhh unutamayacağım bir doğum hikayem var her aklıma geldiğinde çok üzülüyorum. 40+0 olunca doktorum artık bebek gelmiyorsa biz başlatalım doğumu dedi ve propes+suni sancı ile 11 saat inanılmaz sancı çektim ve 7 cm açıklığa ulaşıldı. Ama çatı muayenesinde catimin dar olduğu anlaşıldı ve tüm bunların sonunda sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. Şükürler olsun sağlıkliyiz ama doğumum hala gogsumu sıkıştıriyor hala her cuma günü akşam 19.58de içimi bir hüzün kaplar, umarım etkisi gitgide azalır bende
Hametol ya da bepanthol sur.Kizlar acil cvp verir misiniz önemli bebeğin altı pişik oldu travazol var kullanabilir miyim
Burda biri yazmisti sanki evde de vardı o yüzden aklıma geldi eğer olmuyorsa nobetci eczaneye gidip alayım en etkilisi hangisiyseHametol ya da bepanthol sur.
Neden travazol geldi aklina?
Fito vermişti bizeBurda biri yazmisti sanki evde de vardı o yüzden aklıma geldi eğer olmuyorsa nobetci eczaneye gidip alayım en etkilisi hangisiyse
Iyi geldi mi simdi alayim hangisini onerirsinizFito vermişti bize
Ben bepanthol suruyorum yani bildigimiz duz pisik kremi. Ustune tanimam.Burda biri yazmisti sanki evde de vardı o yüzden aklıma geldi eğer olmuyorsa nobetci eczaneye gidip alayım en etkilisi hangisiyse
Ah canım ben de sana kıyamam, seninki de çok zorlu bir süreç olmuş, çok şükür ki evlatların ve sen sagliklisinizYa kıyamamiyi hamdolsun iyisiniz sonuçta benimde belden uyuşma sezaryen oldu 1 buçuk saat masada kaldım uyutmayın dşye yalvardım korktum çok tansiyonum düştü kustum bnm önceki doğum ve ameliyatlarda yapışıklık lar oluşmuş artı Bi de miyom aldılar tabi hepsine şahit oldum kızımın doğumu çok kolay olmuştu ona aldandım arada tabi ki özel hastane ve devlet hastanesi farkı var asla sakinleştirici vermediler
Sudocrem için iyi diyorlardı. Ben aldım ama henüz kullanmadımBurda biri yazmisti sanki evde de vardı o yüzden aklıma geldi eğer olmuyorsa nobetci eczaneye gidip alayım en etkilisi hangisiyse
Tek umudumuz gece biraz yatalım
Ya bizimde bir ara gece yatmıyordu 3 4 gündür iyiydi gece bu gece ne olcak bilmiyorum.. Gece yatağa yatıyor ama 5 10 dakikqda bir mızırdanıyor. Başında biri bekliyor beşiğş sallıyor pışpış yapıyor elini tutuyor. Yok yapmazsak ağlayıp uyanıyor. Ben 2 3 saat uyuyayım diye annem bekliyor başında.. haftasonu da eşim bekliyor.Geceleri de böyleyiz biz. Kucağımda uyuyor. Ben hafif yatar pozisyonda oturarak yarı uyuklayarak sabah olmasını bekliyorum.
Iyi geldi mi simdi alayim hangisini onerirsiniz
Tam doymuyor olabilir bebeğiniz .Nolur bu gece şöyle kesintisiz 2 saat uyuyayım, artık alarm bile kurmuyorun zaten kızım beni yarım saatte bir uyandırıyor
Ya nasıl duruyor bebek o kadar benimli basıyor çığlığı bezi kapatıyorum giydiremiyorum bile çoğunda. Pişik kremini de hep sürmüyorumBen bepanthol suruyorum yani bildigimiz duz pisik kremi. Ustune tanimam.
Her alt degistirmede suyla temizleyip kuruyana kadar acik tutup, pisik kremini surup kapatiyorum.
Geçmiş olsun öncelikle benimde tansiyon düşmüştü kustum sonra ilaçla toparladılar ama korktum bendeYa kıyamamiyi hamdolsun iyisiniz sonuçta benimde belden uyuşma sezaryen oldu 1 buçuk saat masada kaldım uyutmayın dşye yalvardım korktum çok tansiyonum düştü kustum bnm önceki doğum ve ameliyatlarda yapışıklık lar oluşmuş artı Bi de miyom aldılar tabi hepsine şahit oldum kızımın doğumu çok kolay olmuştu ona aldandım arada tabi ki özel hastane ve devlet hastanesi farkı var asla sakinleştirici vermediler
Bizimkilerde cigligi basiyor canim :) dramatik detaylari eklemiyorum diye gulluk gulistanlik degil yani ahhshshsYa nasıl duruyor bebek o kadar benimli basıyor çığlığı bezi kapatıyorum giydiremiyorum bile çoğunda. Pişik kremini de hep sürmüyorum( ıslak mendil kullanıyorum ;( ben galiba bu çocuğa kötü bakıyorum ya
Kızlar benim bebiş yatskta uyurken bazen boğulcak gibi hareket yapıyor. Ağzını açıyor garip sesler çıkıyor öğürüyor gibi oluyor.. hemen kaldırıyorum yada yan çeviriyorum. Kusma vs bir şey dr yapmıyor.. reflu yatağında yatıyor bir de.. nedir bu anlamadım. Ben görmezken olcak diye çok korkuyorum
Mama veriyor musunuz? Benim oğlum da öksürdü birkaç kez sonra farkettim mama dilinin üstünde topaklanıyor bazen kalıyor onlar rahatsız ediyor. Doktor gazlı bezle temizleyebilirsiniz dedi arada temizliyoruzBenimkinde de var o davranış hatta öksürüyor benimki boğazına bişey kaçmış gibi, sürekli sağ- sol yan yatırıyoruz. Doktora sorduğumda normal olduğunu söyledi, sindirmeye çalışıyor dedi. Ama bana da pek normal gelmedi
Canim ameticol iyi geldi bize bugün de sakindi sen dr una danışarak kullan istersen %100dogal ürün bize de o soylediNolur bu gece şöyle kesintisiz 2 saat uyuyayım, artık alarm bile kurmuyorun zaten kızım beni yarım saatte bir uyandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?