2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya kıyamam iyi hamdolsun iyisiniz sonuçta benimde belden uyuşma sezaryen oldu 1 buçuk saat masada kaldım uyutmayın dşye yalvardım korktum çok tansiyonum düştü kustum bnm önceki doğum ve ameliyatlarda yapışıklık lar oluşmuş artı Bi de miyom aldılar tabi hepsine şahit oldum kızımın doğumu çok kolay olmuştu ona aldandım arada tabi ki özel hastane ve devlet hastanesi farkı var asla sakinleştirici vermediler

Kizlar acil cvp verir misiniz önemli bebeğin altı pişik oldu travazol var kullanabilir miyim

Burda biri yazmisti sanki evde de vardı o yüzden aklıma geldi eğer olmuyorsa nobetci eczaneye gidip alayım en etkilisi hangisiyse
Ben bepanthol suruyorum yani bildigimiz duz pisik kremi. Ustune tanimam.
Her alt degistirmede suyla temizleyip kuruyana kadar acik tutup, pisik kremini surup kapatiyorum.

Ah canım ben de sana kıyamam, seninki de çok zorlu bir süreç olmuş, çok şükür ki evlatların ve sen sagliklisiniz

Tek umudumuz gece biraz yatalım
Geceleri de böyleyiz biz. Kucağımda uyuyor. Ben hafif yatar pozisyonda oturarak yarı uyuklayarak sabah olmasını bekliyorum.
Ya bizimde bir ara gece yatmıyordu 3 4 gündür iyiydi gece bu gece ne olcak bilmiyorum.. Gece yatağa yatıyor ama 5 10 dakikqda bir mızırdanıyor. Başında biri bekliyor beşiğş sallıyor pışpış yapıyor elini tutuyor. Yok yapmazsak ağlayıp uyanıyor. Ben 2 3 saat uyuyayım diye annem bekliyor başında.. haftasonu da eşim bekliyor. mesela 1de uyudu 4 te uyandı. Beni kaldırıyorlar emmesi altını alması vs ben yapıyorum. Bundan sonraki uykular maksimum 1 saat onlarda da nen başındayım. Gündğz de bir kere uyursam uyurum o da keyfine bağlı

Ben bepanthol suruyorum yani bildigimiz duz pisik kremi. Ustune tanimam.
Her alt degistirmede suyla temizleyip kuruyana kadar acik tutup, pisik kremini surup kapatiyorum.
Ya nasıl duruyor bebek o kadar benimli basıyor çığlığı bezi kapatıyorum giydiremiyorum bile çoğunda. Pişik kremini de hep sürmüyorum ( ıslak mendil kullanıyorum ;( ben galiba bu çocuğa kötü bakıyorum ya

kızım e
Geçmiş olsun öncelikle benimde tansiyon düşmüştü kustum sonra ilaçla toparladılar ama korktum bende

Bizimkilerde cigligi basiyor canim :) dramatik detaylari eklemiyorum diye gulluk gulistanlik degil yani ahhshshs

Islak mendil de kullanabilirsin bende ara ara kullaniyorum, ozellikle hava sogudugunda islak mendili ozellikle tercih ediyorum usutmeyim cocuklari diye.

Ama pisik kremini (ki bu benim icin 2 yildir bepanthol) surmeden asla kapatmam. O çığlıkları gormezden gelmeyi ogrenmelisin, patron sensin bunu o minige ogret.

Mama veriyor musunuz? Benim oğlum da öksürdü birkaç kez sonra farkettim mama dilinin üstünde topaklanıyor bazen kalıyor onlar rahatsız ediyor. Doktor gazlı bezle temizleyebilirsiniz dedi arada temizliyoruz

Nolur bu gece şöyle kesintisiz 2 saat uyuyayım, artık alarm bile kurmuyorun zaten kızım beni yarım saatte bir uyandırıyor
Canim ameticol iyi geldi bize bugün de sakindi sen dr una danışarak kullan istersen %100dogal ürün bize de o soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…