- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Ben sonradan aranıza katıldımKızlar Eylül anneleri grubu olarak, ağustos ve eylül aylarında çok şükür bebişlerimize kavuştuk
Herkes adına bu süreçte bir birbirn destek olan moral olan yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum
Ama hepimiz gördük ki asıl destek doğumdan sonra lazımmışO yüzden kimse gruptan kaçmasın
Nu arada doğum yapıp tabloda güncellenmeye varsa beni etketlerseniz düzeltirim..
Sevi bebeCanlar reflü yatağı marka önerir mısınız. Araştırmaya vaktim yok. Alanlar önerebilir misiniz
Ahh unutamayacağım bir doğum hikayem var her aklıma geldiğinde çok üzülüyorum. 40+0 olunca doktorum artık bebek gelmiyorsa biz başlatalım doğumu dedi ve propes+suni sancı ile 11 saat inanılmaz sancı çektim ve 7 cm açıklığa ulaşıldı. Ama çatı muayenesinde catimin dar olduğu anlaşıldı ve tüm bunların sonunda sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. Şükürler olsun sağlıkliyiz ama doğumum hala gogsumu sıkıştıriyor hala her cuma günü akşam 19.58de içimi bir hüzün kaplar, umarım etkisi gitgide azalır bendeKızlar herkes doğum yaptı mı iyisiyle kötüsüyle doğum hikayelerimizi yazalım
Annemle eşim yüzünden kafam takıldı rahat değil mi acaba çocuk diyeBen kullanıyorum yanlış yatırmıyorsun öyle zaten, çok memnunum ben
Balım zaten çok emen biri değil süt boşa gidiyorEnjektörle ver kuzu ben öyle yapıyorum
Bizde sana teşekkür ederiz hiç sıkılmadan bizlere her konuda yardımcı oldun bilgilerimizi işleyip durdun iyiki hepimizin yolları kesişti bu sayfadaKızlar Eylül anneleri grubu olarak, ağustos ve eylül aylarında çok şükür bebişlerimize kavuştuk
Herkes adına bu süreçte bir birbirn destek olan moral olan yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum
Ama hepimiz gördük ki asıl destek doğumdan sonra lazımmışO yüzden kimse gruptan kaçmasın
Nu arada doğum yapıp tabloda güncellenmeye varsa beni etketlerseniz düzeltirim..
Ben bunu aldım kuzum trendyoldanCanlar reflü yatağı marka önerir mısınız. Araştırmaya vaktim yok. Alanlar önerebilir misiniz
33cm doğmuştu 35,5 dediler sanırım. TeşekkürlerMansallah canım tam 2 kilo almış o zMan.
Peki baş çevresi doğduğunda kaçtı ve 1 aylık kontrolde kaçtı
Yaa ismini sevdiğimBen sonradan aranıza katıldım
Doğum tarihi 08.09.2023
Doğum haftası 40+0
Adı : Eylül
Canim marka da sormussun o mesajini bulamadim.Günaydın kızlar Reflü yatağını öneriyor musunuz. İşe yarıyor mu faydaları neler
CanımYaa ismini sevdiğimtablodan eksik bilgi vqrsa onları da yazar mısın canm
Katılıyorum, benimki ayak dayama pedli ama bebek sürekli kayıyor hiç gerek yokCanim marka da sormussun o mesajini bulamadim.
Ben e-bebekin kendi urununu aldim. Bebegim cok seviyor, oyle markali seylere gerek var mi bilemiyorum. Ben 80 liraya almistim ilk bebekte sadece yan yastiklari var ayak dayama pedi yok, ayak dayama pedinin gerekli oldugunu dusunuyorum, cunku bebek kayip duruyor.
Ayak dayama yerini benim bebek popo dayama yeri olarak kullanıyor :) kayıp gidip poposunu dayıyorKatılıyorum, benimki ayak dayama pedli ama bebek sürekli kayıyor hiç gerek yok
Evet 3 ay bile yetmez bence daha bunun dişi var çişi varHerkesin 40 ı çıkmadan 3 aylık olupta gazlar bitmeden kimse burayı terketmesin
Birbirimize ihtiyacımız var
Kuzum iyi ki tanıştık buradaBizde sana teşekkür ederiz hiç sıkılmadan bizlere her konuda yardımcı oldun bilgilerimizi işleyip durdun iyiki hepimizin yolları kesişti bu sayfada
Evet çok şükür sağlıkla bebeklerimize kavuştuk
Şimdi yeni bir sayfa başlıyor hepimiz için
Nasipse daha çok bilgiler paylaşarak birbirimize yardımcı olucaz
Bide 6 ay geçsin de diyete başlasak spor diyet biraz formumda olmak istiyorum duba gibi oldum
Hiç sorma valla diyabet diyetide bitti ki ne bulsam acısını çıkarır gibi yiyorum Allah muhafaza 100 kilo olmasam bariEvet 3 ay bile yetmez bence daha bunun dişi var çişi varhatta ur kız daha emzirmeden kesmeye çalışçaz 2 yıl sonra
Kuzum iyi ki tanıştık buradaben diyetisyene sordum 4 aydan sonra dedi ya rejime ilk hedefim 4 ay ama olmazsa 6 da olur:) süt yapçaz diye kaç kg alcaz bakalım
Bugün 3 civarı bi uyandı. Sonra emiyor göğüste uyuyor yatağa yatırıyorum 5 dakikada uyanıyor yine emme uyuma yatağa yatmama vs derken. Ben pes ettim üstümde uyuyorumarım gece kolay geçer
Bugün 3 civarı bi uyandı. Sonra emiyor göğüste uyuyor yatağa yatırıyorum 5 dakikada uyanıyor yine emme uyuma yatağa yatmama vs derken. Ben pes ettim üstümde uyuyorumarım gece kolay geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?