- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Canım teşekkür ederim, 1 aylık kontrole az kaldı soracağım direkt, senin bebise de çok sevindimCanim ameticol iyi geldi bize bugün de sakindi sen dr una danışarak kullan istersen %100dogal ürün bize de o soyledi
Sıfır uykuyla devam ediyoruz…..Bu gecede sabahladık çok şükursizde durumlar nedir
Bende bir tane bebe daha varArkadaşlar galiba lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım. Bebeğim 22 günlük oldu ama ben artık cıldırmak üzereyim. Annem işleri olduğu için gitti 4 gündür evde eşimle ben bakıyoruz ama gaz sancıları, ağlaması vs beni çok etkilemeye başladı.
Bu saat oldu hala 1 dk gözüme uyku girmedi. Eşim uyuyo diye onla kavga etmek istiyorum ama yarın işe gidecek. Neyse su an kaldırdım o bakıyor da ben gerçekten yorulmaya başladım . Aşırı boguldum. Nefes alamıyorum, o ağladıkça ben de ağlıyorum. Yorgunluktan da artık hiç halim kalmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi suçlu hissediyorum böyle düşündüğüm için ama ne yapıyım? Yemin ediyorum dişimi fırçalamaya wcye gitmeye zaman bulamaz hale geldim.
Ahahah valla şuan patron o 3 kişiyi parmakta oynatıyor :) çıtçıtlar açık geziyor ağladığı kapatamadığımız için. Ya ben pişik kremini bebek çok küçük dhaa çok kimyasal almasın diye az az yapıyorum yanlış mı yapıyorum? Hep mi sürmek lazım yani her alt açmada? Bir de her yerşne mi süreceğiz ondan emin olamıyorum:)Bizimkilerde cigligi basiyor canim :) dramatik detaylari eklemiyorum diye gulluk gulistanlik degil yani ahhshshs
Islak mendil de kullanabilirsin bende ara ara kullaniyorum, ozellikle hava sogudugunda islak mendili ozellikle tercih ediyorum usutmeyim cocuklari diye.
Ama pisik kremini (ki bu benim icin 2 yildir bepanthol) surmeden asla kapatmam. O çığlıkları gormezden gelmeyi ogrenmelisin, patron sensin bunu o minige ogret.
Arkadaşlar galiba lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım. Bebeğim 22 günlük oldu ama ben artık cıldırmak üzereyim. Annem işleri olduğu için gitti 4 gündür evde eşimle ben bakıyoruz ama gaz sancıları, ağlaması vs beni çok etkilemeye başladı.
Bu saat oldu hala 1 dk gözüme uyku girmedi. Eşim uyuyo diye onla kavga etmek istiyorum ama yarın işe gidecek. Neyse su an kaldırdım o bakıyor da ben gerçekten yorulmaya başladım . Aşırı boguldum. Nefes alamıyorum, o ağladıkça ben de ağlıyorum. Yorgunluktan da artık hiç halim kalmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi suçlu hissediyorum böyle düşündüğüm için ama ne yapıyım? Yemin ediyorum dişimi fırçalamaya wcye gitmeye zaman bulamaz hale geldim.
bende her alt açma da kullanmıyorum hafif kızarıklık gördüm mü sürüyorum, ki zaten sık sık değiştiriyorum şimdilik bir problem yok inşallah olmazAhahah valla şuan patron o 3 kişiyi parmakta oynatıyor :) çıtçıtlar açık geziyor ağladığı kapatamadığımız için. Ya ben pişik kremini bebek çok küçük dhaa çok kimyasal almasın diye az az yapıyorum yanlış mı yapıyorum? Hep mi sürmek lazım yani her alt açmada? Bir de her yerşne mi süreceğiz ondan emin olamıyorum:)
Uykular haram oldu :)Bu gecede sabahladık çok şükursizde durumlar nedir
Sağol canım sanada geçmiş olsunkızım e
Geçmiş olsun öncelikle benimde tansiyon düşmüştü kustum sonra ilaçla toparladılar ama korktum bende
Günadın canım yaa ben aşıdan korkuyorum nasıl olcak bakalım ateş mateş olmasa keşkeGunaydinn herkese bizim bugun aşı günümüz
Eğitimde sadece sabah ve akşam yatmadan önce günde iki kere sürülmesi gerektiğini öğrenmiştimAhahah valla şuan patron o 3 kişiyi parmakta oynatıyor :) çıtçıtlar açık geziyor ağladığı kapatamadığımız için. Ya ben pişik kremini bebek çok küçük dhaa çok kimyasal almasın diye az az yapıyorum yanlış mı yapıyorum? Hep mi sürmek lazım yani her alt açmada? Bir de her yerşne mi süreceğiz ondan emin olamıyorum:)
Ben aldım çok memnun kaldımz göğüs uclarim bluza sutyene temas etmiyor arada tampon gorevi görüyor. Hatta 24. Günde kullanmayı bıraktım direk temas etse bile acımıyor artıkKızlar e bebekten gümüş kapak alan var mı ve alanlar memnun mu ?
Cuma ya da pazartesi de bizim asi günümüz şimdiden düşünüyorum canım nasıl olacakGunaydinn herkese bizim bugun aşı günümüz
Ben 1 aylik kontrolde dr a sordum ateş olursa ne yapicam dedim 38 ve üstü ateş olursa carpol ver yarım ölçek dedi ilacı yazdı evde var şimdi her ihtimale karşı sende aylik kontrole gidince yazdır kuzu evde bulunsun ilk aşı cok ateş yapmiyormus öyle okudum ama huzursuzlugundan korkuyorumGünadın canım yaa ben aşıdan korkuyorum nasıl olcak bakalım ateş mateş olmasa keşke
Aşağı yukarı benzer hisleri yaşıyoruz, benimde annem iki gün önce gitti buraya yazıp ağlamıştım resmen, ve bugün de eşim ise gitti yani ilk kez tüm gün bebekle yalnızım. Bana herkesin aynı sureclerden geçmiş olması güç veriyor canım, bir de bir iki yıl sonra arkadaşları gibi yanlarında gezdiriyorlar ya o dünkü bebeleri, motivasyonum o benim artıkArkadaşlar galiba lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım. Bebeğim 22 günlük oldu ama ben artık cıldırmak üzereyim. Annem işleri olduğu için gitti 4 gündür evde eşimle ben bakıyoruz ama gaz sancıları, ağlaması vs beni çok etkilemeye başladı.
Bize de yenidoğankem her seferinde gerek yok dediler. Bir kaç alt değiştirmede bir sür dediler. Herkes farklı bir şey söylüyor yaEğitimde sadece sabah ve akşam yatmadan önce günde iki kere sürülmesi gerektiğini öğrenmiştim
kızım e
Geçmiş olsun öncelikle benimde tansiyon düşmüştü kustum sonra ilaçla toparladılar ama korktum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?