2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşlar galiba lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım. Bebeğim 22 günlük oldu ama ben artık cıldırmak üzereyim. Annem işleri olduğu için gitti 4 gündür evde eşimle ben bakıyoruz ama gaz sancıları, ağlaması vs beni çok etkilemeye başladı.
Bu saat oldu hala 1 dk gözüme uyku girmedi. Eşim uyuyo diye onla kavga etmek istiyorum ama yarın işe gidecek. Neyse su an kaldırdım o bakıyor da ben gerçekten yorulmaya başladım . Aşırı boguldum. Nefes alamıyorum, o ağladıkça ben de ağlıyorum. Yorgunluktan da artık hiç halim kalmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi suçlu hissediyorum böyle düşündüğüm için ama ne yapıyım? Yemin ediyorum dişimi fırçalamaya wcye gitmeye zaman bulamaz hale geldim.

Bende bir tane bebe daha var bu kuçuk uyuyunca o kalkıyor ay birde buzdolabı acmayi ogrenmis ortalığı mahvediyor. Ondan kucuk uyuyunca yine uyuyamiyorum 1 2 saat uyusam varya oyle mutlu oluyorumki... ama sen bebisin uyudukva uyu vok iyi gelecektir birde bebisinle disariya cik temiz hava al bu sayede rahatlarsin

Ahahah valla şuan patron o 3 kişiyi parmakta oynatıyor :) çıtçıtlar açık geziyor ağladığı kapatamadığımız için. Ya ben pişik kremini bebek çok küçük dhaa çok kimyasal almasın diye az az yapıyorum yanlış mı yapıyorum? Hep mi sürmek lazım yani her alt açmada? Bir de her yerşne mi süreceğiz ondan emin olamıyorum:)

gaz damlası falan kullandın mı ? Dr una bi danış istersen, eşin eve geldiğinde de yarım saattr olsa biraz yürüyüşe çık istersen ve inanki hepimiz benzer durumlardayız eminim ki şu saatte tüm anneler ayakta yanında biri olan biraz şanslı o kadar, bugünlerde geçecek merak etme

bir gün dişimi fırçalasam kendimi şanslı ilan ediyorum, hiçbir lohusa özellikle ilk bebekse 40 ı çıkana kadar yalnız bırakılmamalı bence , 1 yıl sonra 2. yi yapalım diyen eşim çocuk bakmak çok zor 3 4 yıl sonra düşünelim diyor

bende her alt açma da kullanmıyorum hafif kızarıklık gördüm mü sürüyorum, ki zaten sık sık değiştiriyorum şimdilik bir problem yok inşallah olmaz

Eğitimde sadece sabah ve akşam yatmadan önce günde iki kere sürülmesi gerektiğini öğrenmiştim

Günadın canım yaa ben aşıdan korkuyorum nasıl olcak bakalım ateş mateş olmasa keşke
Ben 1 aylik kontrolde dr a sordum ateş olursa ne yapicam dedim 38 ve üstü ateş olursa carpol ver yarım ölçek dedi ilacı yazdı evde var şimdi her ihtimale karşı sende aylik kontrole gidince yazdır kuzu evde bulunsun ilk aşı cok ateş yapmiyormus öyle okudum ama huzursuzlugundan korkuyorum yavrumun ayağını acitcaklar

Aşağı yukarı benzer hisleri yaşıyoruz, benimde annem iki gün önce gitti buraya yazıp ağlamıştım resmen, ve bugün de eşim ise gitti yani ilk kez tüm gün bebekle yalnızım. Bana herkesin aynı sureclerden geçmiş olması güç veriyor canım, bir de bir iki yıl sonra arkadaşları gibi yanlarında gezdiriyorlar ya o dünkü bebeleri, motivasyonum o benim artık Hala toparlanamadim psikolojik olarak, ama istesem de istemesem de bakacağım bebeğime, o bana muhtaç, o yüzden işleri keyifli hale getirmeye çalışıyorum artık hepsi geçecek

Eğitimde sadece sabah ve akşam yatmadan önce günde iki kere sürülmesi gerektiğini öğrenmiştim
Bize de yenidoğankem her seferinde gerek yok dediler. Bir kaç alt değiştirmede bir sür dediler. Herkes farklı bir şey söylüyor ya

Aa sezeryana benim de tansiyonum düşmüştü, kusmustum hatta uyuşuk olduğu için oguremiyordum ama midem çok bulanmisti biraz kusmustum, demek ki tansiyonum düştüğü içinmiş
kızım e

Geçmiş olsun öncelikle benimde tansiyon düşmüştü kustum sonra ilaçla toparladılar ama korktum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…