- 22 Mayıs 2012
- 10.998
- 30.546
- 798
Kızlar yine şu sap simpleks damla meselesi. Bunu kullanıp kabız olan var mı. Normalde günlük 3-4 kez yapıyordu k.kasını bundan sonra zorla bi dalma ya yspıyor ya yapmıyor
Evet gerçekten şu bile vermediğimiz canlarımızSab ın bir zararını görmedim ama yararını da görmedim. Su bile vermediğimiz çocuğumuza damlaları dayadık çok üzülüyorum. Kocamın başının etini yiyorum bu konuda. vicdan azabı çekiyorum. Evet onun iyiliği için ama faydası olması hiç bizde.
Biz daha yeni Joie sipariş verdik henüz gelmedi ama fonksiyonları çok güzelKızlar bana evde bebeği koyup yarım saat falan oyalanabilecegi ana kucağı tavsiyesi verir misiniz? Kanzin elelenin chicconun bazı modelleri hoşuma gitti, evinizde ne kullanıyorsunuz? Bebeği reflü yatağına koymak istemiyorum hep, mutfakta falan yanımda dursun onda oyalansin istiyorum
Ben evime dönünce o piyanolulardan alacağım oyun halısı. Biraz daha büyüsün hoppala serileri var markaların bütçeme göre de onlardan. Ana kucağı fisher price var bende titreşimli bazen 1 saat duruyor ondaKızlar bana evde bebeği koyup yarım saat falan oyalanabilecegi ana kucağı tavsiyesi verir misiniz? Kanzin elelenin chicconun bazı modelleri hoşuma gitti, evinizde ne kullanıyorsunuz? Bebeği reflü yatağına koymak istemiyorum hep, mutfakta falan yanımda dursun onda oyalansin istiyorum
Canım link atman mümkün mü, joienin mama sandalyesini almıştım zam gelmeden dursun kenarda diye çok beğendim, eminim ana kucağı da güzeldirBiz daha yeni Joie sipariş verdik henüz gelmedi ama fonksiyonları çok güzel
Evet gerçekten şu bile vermediğimiz canlarımızçok kıvranıyordu artık ağlamasını geçtim o hali beni çok üzdü damla çok fayda etmedi bize de ama biraz daha sakinleşmişti.. ama şimdide kabızlık başladı bi damlayı kesip takip edeceğim bakalım.
Piyanolular çok güzel ondan bende alacağım, uyku egitiminde de öneriyorlar bebeğin bacak kasları çok çalıştığı için yorulup uyuyorlar diye bahsedilmistiBen evime dönünce o piyanolulardan alacağım.
Biraz daha büyüsün hoppala serileri var markaların bütçeme göre de onlardan
Serina Swivel Ana KucağıCanım link atman mümkün mü, joienin mama sandalyesini almıştım zam gelmeden dursun kenarda diye çok beğendim, eminim ana kucağı da güzeldir
Bize hediye geldi o ama henüz kullanmadım 2. Aylık olunca ona da başlayacağımPiyanolular çok güzel ondan bende alacağım, uyku egitiminde de öneriyorlar bebeğin bacak kasları çok çalıştığı için yorulup uyuyorlar diye bahsedilmisti
Benim yavrum derin uykudayken bile gazına uyanıyor sıçrıyor korkuyor şapşikKızlar gece 3 te Nazenin’i emzirdim. Her emzirmeden sonra bir şeyler atıyorum ağzıma neyse mutfağa gittim ekmeğin arasına pastırma koydum yedim. Sabah 7 de bağrış çağrış bizimki kıvranıyor. kayınvalidem pastırmadandır dedi çiğ yemiştim. Hemen yıkadık osura osura bir hal oldu kuzum ya uyuyor uykusu var rahatladı ya banyodan sonra osuruğuna uyanıyor hem güldüm hem ağladım içim parçalandı.siz kolik bebeklerle nasıl başa çıkıyorsunuz valla Allah yardımcınız olsun
Evet tam olarak bu ne yapacağını bilememezlik ne normal ne değil her kafadan bi sesSeni çok iyi anlıyorum. O ne olduğunu bilememezlik hali insana vuruyor. Normal mi değil mi anlayamıyorsun herkes normal diyor ama içine sinmiyor derken veriyorsun işte damlaymış şurupmuş bilmem neymiş. Ben zeytinyağıda verdim. Ama bunların hepsi doktorun önerisiyle. Birtek zeytinyağından fayda gördüğümü düşünüyorum.
Takip et bakalım işe yaramıyorsa anında kes ben bugün yarıcak yarın yarıcak diye diye 2 tane bitirdimumarım tez zamanda şifalanır miniğim
Eleleninkini ben aldım geri gönderdim 2000 küsür paraydı ama çok dandikti joie aldım sonra titreşimi falan var baya fonksiyonlu güzelKızlar bana evde bebeği koyup yarım saat falan oyalanabilecegi ana kucağı tavsiyesi verir misiniz? Kanzin elelenin chicconun bazı modelleri hoşuma gitti, evinizde ne kullanıyorsunuz? Bebeği reflü yatağına koymak istemiyorum hep, mutfakta falan yanımda dursun onda oyalansin istiyorum
Ayy Allah senden razı olsun ne güzel uygulamaymış ihtiyacım olan her şey var hemen indirdimtek tek takibini yazarak yapmak zor oluyordu bknz örnekte en son hangi memeyi emdiğini de gösteriyordur değil mi? En önemli şey benim için o, hep unutuyorum
Salon Kadini
Benimkide öyle yatıyor kuzum korkmaKızlar Bişey sorcam geçen gün bu yenidoğan bebeklerin gözlerini devirip yarı açık gözle uyumasını paylaşmıştı Bi arkadaş bu normal mi rem uykusuymuş galiba Bizim bebişte sık sık oluyo sonra derin uykuya geçiyo ya da uyanacağı zaman yapıyo herşeyden korkar oldum ben ya
Benimde epizyotomim var 2 gündür bende zorlanıyorum ilaçları alınca hafifliyor ama yine aynı batikonla pansuman yapıyorum biraz iyi geliyorKızlar bugün doğum yapalı 1 hafta oldu. Aranızda epizyotomili olanlar var mı? Dikişlerin acısı tam ne zaman geçiyor ve dikişler ne zaman eriyor? Oturup kalkmak hala zor benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?