- 2 Temmuz 2023
- 12.094
- 36.252
- 528
ay tisikkirlir,Bir allah razı olsun da bendenSalon Kadini
Ben bunu pregnat olanını da kullandım güzeldi. İlk bir ay kullandım artık istediğinde emip istediğinde bıraktığı için takip etmiyorum ama güzel bır uygulama.ay tisikkirlir,bilmediginizi bilsem mutlaka duyururdum bunu ben :)
Tweetiy evet hangi memeyi en son emzirdigini gosteriyor. Hatta tam olarak soyle yaparsan daha pratik
Bir memeyi emzir, sayaci kapat, ikinci memeye gecince yine baslat.
Sayaci kapatmadan yaparsan verdigin molalari saymiyor dolayisiyla emzirme baslangic saatin uzerinden hic zaman akmamis gibi devam ediyor. Hem sayac kapatmadan kullanirsan (yuvarlaga bas sayac acilir, bas kapanir) ana ekranda iki meme emzirildigi seklinde yazarken, sayaci durdur deyip ikinci memede tekrar baslatirsan ana ekranda sol ya da sag meme emzirildi x dk seklinde yaziyor.
Hadi gule gule kullanin.
Konuyu kaciran canim anneler icin, arkadaslarimiza philips avent'in bebek+ uygulamasini anlatıyordum. Tamamen ucretsiz ve cok islevsel bir bebek bakim takip aplikasyonu.
Benimki de öyle bir de arada gülüyor gözleri o şekilde iken tuhaf duruyorKızlar Bişey sorcam geçen gün bu yenidoğan bebeklerin gözlerini devirip yarı açık gözle uyumasını paylaşmıştı Bi arkadaş bu normal mi rem uykusuymuş galiba Bizim bebişte sık sık oluyo sonra derin uykuya geçiyo ya da uyanacağı zaman yapıyo herşeyden korkar oldum ben ya
Aa öyle mi? Tamam dikkat edeyim. Teşekkür ederimBu zeytinyağı olayı direkt verilmemeli bence; bizim sağlık ocağı doktorumuz uyardı kıvamlı olduğu için boğazına kaçıyor boğulma tehlikesi yaşıyorlar dedi aman ha sakın vermeyin dedi. Bir başka çocuk doktoru da aynı sizin gibi verebilirsiniz bi çay kaşığı demişti. Ama bence tedbirli davranmakta fayda var
Ay ben emzirmeyi bırakmış 2 yasindaki kizim icin bile halen kullaniyorum yahu :) philips bana odul yollayacak artik ahshshshhsBen bunu pregnat olanını da kullandım güzeldi. İlk bir ay kullandım artık istediğinde emip istediğinde bıraktığı için takip etmiyorum ama güzel bır uygulama.
Valla kuzum hepimize iyi geldi bu program bende tele yazıp duruyordum. 3 program vardı takip ettiğim hiç biri böyle yararlı değil. Dün geceden beri programdan çıkamıyom :)ay tisikkirlir,bilmediginizi bilsem mutlaka duyururdum bunu ben :)
Tweetiy evet hangi memeyi en son emzirdigini gosteriyor. Hatta tam olarak soyle yaparsan daha pratik
Bir memeyi emzir, sayaci kapat, ikinci memeye gecince yine baslat.
Sayaci kapatmadan yaparsan verdigin molalari saymiyor dolayisiyla emzirme baslangic saatin uzerinden hic zaman akmamis gibi devam ediyor. Hem sayac kapatmadan kullanirsan (yuvarlaga bas sayac acilir, bas kapanir) ana ekranda iki meme emzirildigi seklinde yazarken, sayaci durdur deyip ikinci memede tekrar baslatirsan ana ekranda sol ya da sag meme emzirildi x dk seklinde yaziyor.
Hadi gule gule kullanin.
Konuyu kaciran canim anneler icin, arkadaslarimiza philips avent'in bebek+ uygulamasini anlatıyordum. Tamamen ucretsiz ve cok islevsel bir bebek bakim takip aplikasyonu.
Valla kuzum hepimize iyi geldi bu program bende tele yazıp duruyordum. 3 program vardı takip ettiğim hiç biri böyle yararlı değil. Dün geceden beri programdan çıkamıyom :)
Bebekleriniz hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirdi mi, bugün sabah söyle bir manzara ile karşılaştım, bebeğin altını değiştirdim pamukla temizledim kurudu, tam altıni kapatacağım bir iki damla idrar geldi, ben sayısız kere sistit olmuş biri olarak çok korkuyorum bebeğimin enfeksiyon kapma olasılığından. Normalde tazyikli ve yoğun yapar, o bir iki damlayı görünce acaba enfeksiyon var da zor mu idrar yapiyor diye düşünüyorum.Ha bu arada ninniler ve beyaz gurultu de var icinde onlari da kurcala
Benimki de öyle bir de arada gülüyor gözleri o şekilde iken tuhaf duruyor
Sağolun kızlar yaBenimkide öyle yatıyor kuzum korkma
Bebekleriniz hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirdi mi, bugün sabah söyle bir manzara ile karşılaştım, bebeğin altını değiştirdim pamukla temizledim kurudu, tam altıni kapatacağım bir iki damla idrar geldi, ben sayısız kere sistit olmuş biri olarak çok korkuyorum bebeğimin enfeksiyon kapma olasılığından. Normalde tazyikli ve yoğun yapar, o bir iki damlayı görünce acaba enfeksiyon var da zor mu idrar yapiyor diye düşünüyorum.
Bugün 4-5 kere çişli bez aldım, ama damla olayi kafamı kurcalıyor
Gördüm gördüm onları da :) eksiğini buldum ama programınHa bu arada ninniler ve beyaz gurultu de var icinde onlari da kurcala
İdrar yolu enfeksiyonu ateş yapar iştahsızlık yapar huzursuzluk yapar kilo kaybı olur bebeklerde ağır seyrediyor.Bebekleriniz hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirdi mi, bugün sabah söyle bir manzara ile karşılaştım, bebeğin altını değiştirdim pamukla temizledim kurudu, tam altıni kapatacağım bir iki damla idrar geldi, ben sayısız kere sistit olmuş biri olarak çok korkuyorum bebeğimin enfeksiyon kapma olasılığından. Normalde tazyikli ve yoğun yapar, o bir iki damlayı görünce acaba enfeksiyon var da zor mu idrar yapiyor diye düşünüyorum.
Bugün 4-5 kere çişli bez aldım, ama damla olayi kafamı kurcalıyor
Ben aydına 13 gün sonra döneceğim o zaman elimde olcak şekilde sipariş edicem 2 aylık gibi bence uygun eller kollar durmuyor şuan görme başladı duyma başladı tam sırası taşımak zor gelmese şimdi bile alabilirdimPiyanolu oyun halısı kaç aylıkken kullanılıyor bugün konusu geçmişte ben de almak istiyorum.
Ben de bugün A101 e gittim orda gördüm baya mochinin aynısı ama açıp kullanmış bulundum almasaydım onu alırdımBen kiwi baby aldım canım A101den. 300tl gibi birşeydi bayada iyi trendyoldada en çok satanlardaydı ona bakabilirsin
Canım benim de sızım sızım sızlıyordu garmastan Pomat krem ve gümüş kapak sayesinde düzeldi. Aventin göğüs kalkanını önermedi doktor mantar yapabiliyor dedi terleyince çok da hijyenik gelmedi bana da onu kullanmayı bıraktım. Aynı şekilde göğüs pedlerini de göğüs ucuna değdirme mantar yapar dedi.Göğüs uçları yara olan- acıyan var mı? Çözüm olarak neler yapıyosunuz? Ben şu plastik kalkanın yalnızca dışını kullanıyorum sürekli, içindeki yumuşak şeyi çıkardım o vakumluyor diye yani bi nebze gümüş kalkan görevi görüyor kıyafete değmeyince daha az acıyor. Bilmiyorum nasıl daha çabuk iyileşir acaba havayla temas ederek mi etmeyerek mi. Çok can yakıcı olmaya başladı
Aklımda olsun canım teşekkür ederimLansinoh kullandım , memnundum , ilk memnun değildim ama kullandıkça gayet güzel olduğunu fark ettim
Teşekkürler şimdilik işimi gördüGörür görür. Bi al dene memnun kalmazsan al diğerini
Ben sezaryen doğum yaptım ağrısı aynı mı bilmiyorum ama 10. Günüm bugün çok çok iyi durumdayım. ilk günler ağrıdan dolayı bir daha çocuk yapmamayı düşünüyordumKızlar bugün doğum yapalı 1 hafta oldu. Aranızda epizyotomili olanlar var mı? Dikişlerin acısı tam ne zaman geçiyor ve dikişler ne zaman eriyor? Oturup kalkmak hala zor benim için
Ben hem kaplı hem kapsız aldım. 2 sini de kullandım ama henüz tecrübem uok doktora filan gidip geldim sadece.Kızlar emzirme döneminde sütyen olarak ne kullancaz ya
Da vde ben şimdilik takmıyorum ama dışarı çıktığımızda lazım oluyo
E bebekten almıştım ben hiç sevmedim kullanamadım onları nasıl bişey alsam bilmiyorum
20 güne kadar risk var kuzu normalde. Ama hee türlü 2 saatte bir emzir sen. 2 saati biraz geçsin birşey olmaz o kadar da ama yinede devam et. Dolktor şu gün tekrsar kontrol edelim demedi miKızlar Salı günü sarılık değeri düşmüştü tekrar yükselme ihtimali var mı? Riskli süreç, takip kaç gün devam ediyor?
2 saate bir alarm kurup emzirmeye çalışıyorum bazen 1 saatte uyanıyor bazen uyandıramıyoruz ayıldı emdi derken 2 saati geçiyor. Uyku halinin olması sarılığın yükselmesinden mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?