Benimde abimler hediye alcaz demişlerdi ondan ben hamileyken.. 650 liraya indirimdr düştüğünü gördüm. Onlar alcsk diye almadım. Hala da almadılar. Doğumfw başka bir sürğ hediye getirdiler o yok. Nasıl sorsam alcak mısınız diye sorulmazBen aydına 13 gün sonra döneceğim o zaman elimde olcak şekilde sipariş edicem 2 aylık gibi bence uygun eller kollar durmuyor şuan görme başladı duyma başladı tam sırası taşımak zor gelmese şimdi bile alabilirdim
Tamamdır takip edeyim. Cumartesi tekrar kontrol var canım20 güne kadar risk var kuzu normalde. Ama hee türlü 2 saatte bir emzir sen. 2 saati biraz geçsin birşey olmaz o kadar da ama yinede devam et. Dolktor şu gün tekrsar kontrol edelim demedi mi
Ben bi kaplı bide kapsız penye aldım. Penyeler evde çok rahat; kaplılar da güzel ama açılınca kalın olduğundan biraz zor oluyor. Penyeyi dışarda kullanacaksam kalkanla sorun olmuyorKızlar emzirme döneminde sütyen olarak ne kullancaz ya
Da vde ben şimdilik takmıyorum ama dışarı çıktığımızda lazım oluyo
E bebekten almıştım ben hiç sevmedim kullanamadım onları nasıl bişey alsam bilmiyorum
Ben hem kaplı hem kapsız aldım. 2 sini de kullandım ama henüz tecrübem uok doktora filan gidip geldim sadece.
Ben bi kaplı bide kapsız penye aldım. Penyeler evde çok rahat; kaplılar da güzel ama açılınca kalın olduğundan biraz zor oluyor. Penyeyi dışarda kullanacaksam kalkanla sorun olmuyorzaten kalkansız hiç kullanmadım acıyor
Şu en yakınlarımızın bize yaptığını kimse yapmıyor zatn. Kimseyi dinleme! Herkesin bünyesi farklı. Onu geç benim kendi bünyemde 2 memem bile birbirinden farklıKızlar benim sütüm sadece göğsümü sıkınca damla damla akıyor. Doğum yapalı 18 gün oldu ablam bu normal değil benim baya sütüm oluyordu akıp gidiyordu dedi kafam karıştı. Çocuğun günlük 8 tane bezi değişiyordur. Mama vermiyorum ama çok sık emmek istiyor. Bazen yarım saatte bir emziriyorum gece saat başı kalkıyor vs. Çok karışık anlattım galiba çocuk doyuyor mudur düşünüp duruyorum.
Kaplılar da açılımı daha zor kalın diye benim bebiş bi ağladı geçen elim ayağım karıştı o kapı da açılında kalın geldi. Önlük var birdeKapsız hiç sevmedim ben ya dışarda rahat emzirme yapabilceğim bişey arıyorum bakalım
Kilosunu bilmiyorum şuan ama ciş kaka yapıyor sütüm yetiyor gibi yani ben öyle düşünüyordum. İnşallah yetiyordur.Şu en yakınlarımızın bize yaptığını kimse yapmıyor zatn. Kimseyi dinleme! Herkesin bünyesi farklı. Onu geç benim kendi bünyemde 2 memem bile birbirinden farklıyeteri kadar çiş kaka yapıyor ve bebek kilo alıyorsa gerisi önemli değill..
Ben de kiloyu yqrın öğrencem doktor kontrolümüz var. 2 haftadır meraktayım süt yetiyormu dieKilosunu bilmiyorum şuan ama ciş kaka yapıyor sütüm yetiyor gibi yani ben öyle düşünüyordum. İnşallah yetiyordur.
İnşallah yetiyordur. Ayda kaç kilo alması gerekiyor acabaBen de kiloyu yqrın öğrencem doktor kontrolümüz var. 2 haftadır meraktayım süt yetiyormu die
Tekrar gecmis olsun sukur migren degilmisMerhaba, çok şükür 3 günde geçti baş ağrım ama o 3 gün tam anlamıyla surundurdu. Bol kafein ve su ile geçti
Cok sukur onlarin cani hic yanmasa keske ayaklarina tas deymese ama bazi zorluklara mecburen katlanmamiz lazim hersey onlarin sagligi icinEvet öyleymiş ben öncesinde hiç okumamıştım basit bir göz muayenesi sanmıştım sanırım o yüzden de hazırlıksızdım kötü oldum. Gözüne kan oturmuştu bir de her gördüğümde içim parçalandı düzeldi ama şimdi şükür
İnşallah yetiyordur. Ayda kaç kilo alması gerekiyor acaba
Bunde 6-7 adet bol cisli bez cikiyorsa yetiyormus emzirme danismani oyle demisti bana bide gunde 1 sefer mama veriyodum ben sutun yetiyo sen cocugu besiye cekmissin dedi kizdi banaO oluyor ama yinede emin olamıyorum yeteri kadar geldiğine. Çünkü sağınca çok az geliyor
Haftada 150 200 gram normal, yada günde 25 30 gr şeklinde hesaplayabilirsiniz.. son tartıldığı üzerine ekleyerekİnşallah yetiyordur. Ayda kaç kilo alması gerekiyor acaba
Bana da 15 günde doktor mamayı bırakabilirsin dedi . (Zaten günde 1 yada 2 kere vermiştim son hafta) ama ben ondan sonrada sağınca süt az diye yine de geceleri 1 kere verdim. Çoğunda bebek almadım uyumuştu. 2 haftada toplasan 8 kere içmemiştir ama. Bakalım göreceğiz yarın kilo aldı mı :)Bunde 6-7 adet bol cisli bez cikiyorsa yetiyormus emzirme danismani oyle demisti bana bide gunde 1 sefer mama veriyodum ben sutun yetiyo sen cocugu besiye cekmissin dedi kizdi bana
İlk bugün takip ettim ve 13 saat 10 dakika uyudu.. 4. Hafta içindeyiz. Memede derin uyuduklarını da dahil ettim. Ve 8 saate yakın emmişKullandigim App'e baktim net cevap olsun diye;
Ilk hafta ortalama 16 saat (10-19 saat arasi)
2.hafta ortalama 17 saat (12-20 saat arasi)
3.hafta ortalama 16 saat (15-18 saat arasi)
4.hafta ortalama 16 saat (14-18 saat arasi)
5.hafta ortalama 15 saat (14-17 saat arasi)
6.hafta ortalama 14 saat (12-17 saat arasi)
7.hafta ortalama (bu hafta) 13.5 saat (11-16 saat arasi)
Giderek azaliyor, bu hafta ciddi uyku gerilemesi yasadik mesela.
Ben ilk doğduğu gün alamadım. Gelen giden çok güzel kokuyor diyor bana gelmiyor hüngür hüngür ağladım. Sonra meğerse bende öyle kokmuşum o kokuymuşGüzel anneler günaydınsize bi sorum olacak, saçma gelebilir bebişlerinizin o miss kokusunu halâ alabiliyor musunuz? İlk hafta buram buram alıyordum ve inanamıyordum böyle güzel bi kokunun varlığına. Annemlere falan koklatıyodum size de güzel geliyor mu diye Şu an nerdeyse hiç kokusunu alamıyorum Bana diyorlar sen alıştığın için sende aynı kokuyosun, biz halâ alıyoruz. Sizinde mi bu şekilde yani burnumuz alışıyor mu kokuya. Üzüldüm valla almak istiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?