2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde abimler hediye alcaz demişlerdi ondan ben hamileyken.. 650 liraya indirimdr düştüğünü gördüm. Onlar alcsk diye almadım. Hala da almadılar. Doğumfw başka bir sürğ hediye getirdiler o yok. Nasıl sorsam alcak mısınız diye sorulmaz alsam bi dert almasam bi dert indirimleri kaçırdığım da cabası

Ben bi kaplı bide kapsız penye aldım. Penyeler evde çok rahat; kaplılar da güzel ama açılınca kalın olduğundan biraz zor oluyor. Penyeyi dışarda kullanacaksam kalkanla sorun olmuyor zaten kalkansız hiç kullanmadım acıyor

Kızlar benim sütüm sadece göğsümü sıkınca damla damla akıyor. Doğum yapalı 18 gün oldu ablam bu normal değil benim baya sütüm oluyordu akıp gidiyordu dedi kafam karıştı. Çocuğun günlük 8 tane bezi değişiyordur. Mama vermiyorum ama çok sık emmek istiyor. Bazen yarım saatte bir emziriyorum gece saat başı kalkıyor vs. Çok karışık anlattım galiba çocuk doyuyor mudur düşünüp duruyorum.

Dışarda kapsız olmuyo ya bende bi kaplı bi kalsız alcm sanırım

Şu en yakınlarımızın bize yaptığını kimse yapmıyor zatn. Kimseyi dinleme! Herkesin bünyesi farklı. Onu geç benim kendi bünyemde 2 memem bile birbirinden farklı yeteri kadar çiş kaka yapıyor ve bebek kilo alıyorsa gerisi önemli değill..

Kilosunu bilmiyorum şuan ama ciş kaka yapıyor sütüm yetiyor gibi yani ben öyle düşünüyordum. İnşallah yetiyordur.

Cok sukur onlarin cani hic yanmasa keske ayaklarina tas deymese ama bazi zorluklara mecburen katlanmamiz lazim hersey onlarin sagligi icin

İnşallah yetiyordur. Ayda kaç kilo alması gerekiyor acaba

O oluyor ama yinede emin olamıyorum yeteri kadar geldiğine. Çünkü sağınca çok az geliyor
Bunde 6-7 adet bol cisli bez cikiyorsa yetiyormus emzirme danismani oyle demisti bana bide gunde 1 sefer mama veriyodum ben sutun yetiyo sen cocugu besiye cekmissin dedi kizdi bana

Bunde 6-7 adet bol cisli bez cikiyorsa yetiyormus emzirme danismani oyle demisti bana bide gunde 1 sefer mama veriyodum ben sutun yetiyo sen cocugu besiye cekmissin dedi kizdi bana
Bana da 15 günde doktor mamayı bırakabilirsin dedi . (Zaten günde 1 yada 2 kere vermiştim son hafta) ama ben ondan sonrada sağınca süt az diye yine de geceleri 1 kere verdim. Çoğunda bebek almadım uyumuştu. 2 haftada toplasan 8 kere içmemiştir ama. Bakalım göreceğiz yarın kilo aldı mı :)

İlk bugün takip ettim ve 13 saat 10 dakika uyudu.. 4. Hafta içindeyiz. Memede derin uyuduklarını da dahil ettim. Ve 8 saate yakın emmiş eşime diyorum resmen 1 mesai saati kadar emzirmişim yeni bir işe girmişim gibi

Güzel anneler günaydın size bi sorum olacak, saçma gelebilir bebişlerinizin o miss kokusunu halâ alabiliyor musunuz? İlk hafta buram buram alıyordum ve inanamıyordum böyle güzel bi kokunun varlığına. Annemlere falan koklatıyodum size de güzel geliyor mu diye Şu an nerdeyse hiç kokusunu alamıyorum Bana diyorlar sen alıştığın için sende aynı kokuyosun, biz halâ alıyoruz. Sizinde mi bu şekilde yani burnumuz alışıyor mu kokuya. Üzüldüm valla almak istiyordum

Kızlar günaydın, benim bebiş az önce çok kötü kustu ya baya 1 su bardağı doldurur nerdeyse. Altını aldım koltukta uzanıyordu 10 dakka filan ben ona konuştum o izledi sonra biranda kustu.

Ben ilk doğduğu gün alamadım. Gelen giden çok güzel kokuyor diyor bana gelmiyor hüngür hüngür ağladım. Sonra meğerse bende öyle kokmuşum o kokuymuş şimdide boynuny filan koklayınca geliyor ama normalde gelmiyor.. ama yan odaya gideyim elimi koklasam kızım kokuyor diyorum. Ama kucağımdayken öyle buram buram yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…