2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Banada gelmiyor ilk haftaların kokusu
Nasıl koku ama dünyanın en güzel kokusu

2 kızımın arasında 2 yaş var. Büyük kızım aşırı kıskançlık yaşıyor şuan. Sinir krizleri ve malesef kardeşine şiddet uyguluyor aniden.
Bence aralarında 4 - 5 yaş olmalı kesinlikle

Kızlar bugün bebeğim emerken hep hep hep 2. - 3. Dakikada uyuyakaldı çıldırdım artık 2 emip direk gözler gidiyor, ne yaparsam uyandiramiyorum, hadi diyorum tamam uyiduysa bari yatağına koyayım, direk gözler açılıyor koyar koymaz. Bu döngüyü 374758. Kez yasayisimiz su saate kadar

Ay ben de sleepy natural ve bionatural kullandım ama kızımın poposu hep kırmızı pişik yok fakat bi kırmızılık var her kakada kremliyorum. Bezden mi yoksa sık kakadan mı, siz yaşadınız mı? Ya da sleepy kullanan diğer anneler?

bebegim yesil puturlu kaka yapmis bugun sabah dokuz bucuktan beri hic uyumadi acaba soguk mu almis ondan mi kakasi oyle oldu

Ben sleepy sleepy ecologic kullanmıştım. Bir sorun yaşamadım. Boyut küöük dye onu almıştım. Şuan prima prem. Care kullanıyorum bir sorun yok.

Ben de sleepy natural kullanıyorum memnunum.

Yaaa canım sence kaç yaşından sonra rahatlıyor ana babalar Yani şöyle sorayım: takriben kaç yıl sonra gece kesintisiz uyuyabilirim?
Not:Uykuya aşık bir anne
İşte bende uykuya aşık bir anneyim. Gece uykusu demek hayatımın konforu demek. Şöyle ben ilk çocuğuma 7 aylıkken uyku eğitimi verdim. Biraz ağlamalı oldu ama başardım. Ondan sonra 1 yaşına kadar gece sadece 1 kere uyandı o da bazen hep değil deliksiz uyuduğuda oluyordu. 1.5 yaşından sonrada hep deliksiz uyudu o gün bugündür uykuları muhteşem maşallah.

bebegim yesil puturlu kaka yapmis bugun sabah dokuz bucuktan beri hic uyumadi acaba soguk mu almis ondan mi kakasi oyle oldu
Ya soğuk almıştır ya da siz yeşillik yermişsinizdir.
Ben süt yapıyor diye dereotu yiyorum bakıyorum kızın altı amazon ormanları maydanoz ve semizotu yiyince de yeşil oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…