- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Banada gelmiyor ilk haftaların kokusuGüzel anneler günaydınsize bi sorum olacak, saçma gelebilir bebişlerinizin o miss kokusunu halâ alabiliyor musunuz? İlk hafta buram buram alıyordum ve inanamıyordum böyle güzel bi kokunun varlığına. Annemlere falan koklatıyodum size de güzel geliyor mu diye Şu an nerdeyse hiç kokusunu alamıyorum Bana diyorlar sen alıştığın için sende aynı kokuyosun, biz halâ alıyoruz. Sizinde mi bu şekilde yani burnumuz alışıyor mu kokuya. Üzüldüm valla almak istiyordum
Emzirirken ya da normal zamanda sütünüz akarsa ne kullanıyorsunuzben maalesef sürekli sütyen ile dolaşıyorum sıkıldım artık.
Çok güzel en idealiBenm sütüm akmıyo öyle ama bebek emerken var hep
2 kızımın arasında 2 yaş var. Büyük kızım aşırı kıskançlık yaşıyor şuan. Sinir krizleri ve malesef kardeşine şiddet uyguluyor aniden.İki üç bebeli annelere soruyorum, biz çiçeği burnunda ilk bebeğini kucağına almış annelere tavsiye: Allah'ın izni ile 2. Bebisleri hemen mi yapalım araya 4-5 yaş koyalım mı sizce? Ben ikinciyi 1-2 yıl sonra düşünüyordum ama baktım hiç kolay değil, 2. yi hiç düşünmüyorum şimdilik
Yarım atlet aldım ben rahat ediyorum sütüm akıyor ama göğüs pedi hallediyor onu daEmzirirken ya da normal zamanda sütünüz akarsa ne kullanıyorsunuzben maalesef sürekli sütyen ile dolaşıyorum sıkıldım artık.
Bende aldım onlardan gece onu takmaya çalışıyorum. Onda biraz rahat ediyorumYarım atlet aldım ben rahat ediyorum sütüm akıyor ama göğüs pedi hallediyor onu da
Evet rahat oluyor korse de taktığım içinBende aldım onlardan gece onu takmaya çalışıyorum. Onda biraz rahat ediyorum
Gerçekten öyleymiş, derlerdi de abartıyorlar sanırdım. Rabbim dileyen isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguları inşallahBanada gelmiyor ilk haftaların kokusu
Nasıl koku ama dünyanın en güzel kokusu
Emzirme atleti aldım. Evde onunla geziyorum. Südyenden çok daha rahat. Yada normal atlet ama sıkı olanlarEmzirirken ya da normal zamanda sütünüz akarsa ne kullanıyorsunuzben maalesef sürekli sütyen ile dolaşıyorum sıkıldım artık.
Evet mantıklı ben çocuğu düşünmekten kendimi düşünmemişim hiçEmzirme atleti aldım. Evde onunla geziyorum. Südyenden çok daha rahat. Yada normal atlet ama sıkı olanlar
Ay ben de sleepy natural ve bionatural kullandım ama kızımın poposu hep kırmızı pişik yok fakat bi kırmızılık var her kakada kremliyorum. Bezden mi yoksa sık kakadan mı, siz yaşadınız mı? Ya da sleepy kullanan diğer anneler?Bez tüketimleriniz nasıl kızlar? Ben 1 paket sleepy bitti. 1 paket premium care bugün bitiyor sonlardayız. Bir paket daha premium care var. Yetecek mi acaba. Az alın az alın diyorlardı ama benim bebekntombik doğmasına rağmen 3 paket kesin gider nasıl az alın bebek büyüyor dediler anlamıyorum:)
Ben sleepy sleepy ecologic kullanmıştım. Bir sorun yaşamadım. Boyut küöük dye onu almıştım. Şuan prima prem. Care kullanıyorum bir sorun yok.Ay ben de sleepy natural ve bionatural kullandım ama kızımın poposu hep kırmızı pişik yok fakat bi kırmızılık var her kakada kremliyorum. Bezden mi yoksa sık kakadan mı, siz yaşadınız mı? Ya da sleepy kullanan diğer anneler?
Ben de sleepy natural kullanıyorum memnunum.Ay ben de sleepy natural ve bionatural kullandım ama kızımın poposu hep kırmızı pişik yok fakat bi kırmızılık var her kakada kremliyorum. Bezden mi yoksa sık kakadan mı, siz yaşadınız mı? Ya da sleepy kullanan diğer anneler?
İşte bende uykuya aşık bir anneyim. Gece uykusu demek hayatımın konforu demek. Şöyle ben ilk çocuğuma 7 aylıkken uyku eğitimi verdim. Biraz ağlamalı oldu ama başardım. Ondan sonra 1 yaşına kadar gece sadece 1 kere uyandı o da bazen hep değil deliksiz uyuduğuda oluyordu. 1.5 yaşından sonrada hep deliksiz uyudu o gün bugündür uykuları muhteşem maşallah.Yaaacanım sence kaç yaşından sonra rahatlıyor ana babalar Yani şöyle sorayım: takriben kaç yıl sonra gece kesintisiz uyuyabilirim?
Not:Uykuya aşık bir anne
25. Gün başladım instgramdan aldımİyi akşamlar korse kullanıyor musunuz kullanıyorsanız ne zaman başladınız markası ne
Ya soğuk almıştır ya da siz yeşillik yermişsinizdir.bebegim yesil puturlu kaka yapmis bugun sabah dokuz bucuktan beri hic uyumadi acaba soguk mu almis ondan mi kakasi oyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?