Çok teşekkür ederim, 7 aydan önce bebeğinizin uyku düzeni nasıldı acaba, yani olumlu yanıt vermenin kolay olduğu bir bebeğiniz mi vardı
5. Haftada ufak ufak gaz çıkarmayı öğreniyor, 6 da iyice öğreniyor. Görünen köy çok uzak değildir merak etmeyin. En yoğun gaz sancısı çeken bebişler bile 8. Haftadan itibaren rahatlamaya başlarmışBu günler bitecek miGazdan mahvoldu kızım artık, bu sabah da 1. Ay kontrolümüz vardı, doktorla görüşmeden kavga edip çıktık bugün benim için çok kötü başladı
Doktorla mı kavga ettiniz? Hayırdır cnm? Merak etme günün devamı daha güzel geçecekBu günler bitecek miGazdan mahvoldu kızım artık, bu sabah da 1. Ay kontrolümüz vardı, doktorla görüşmeden kavga edip çıktık bugün benim için çok kötü başladı
Bu günler bitecek miGazdan mahvoldu kızım artık, bu sabah da 1. Ay kontrolümüz vardı, doktorla görüşmeden kavga edip çıktık bugün benim için çok kötü başladı
Kızlar okuyorum ama yazamıyorum annem gitti kayınvalidem geldi ilk 3 gün misafir gibi davrandığı için eşimle benim partimiz çıktı detayları anlatacak bir ara
Doktor probiyotik damla verdi biogaia üç damla günde dedi bebeğimi canavara çevirdi resmen 2 gün üçüncü gün artık dayanamadım aradım bırakma ilerde rahat edecek 2 damlaya şükür dedi 3. Gün rahattı hatta ıkınmadan kaka yaptı bugün 4. Gün bakalım yine 2 damla vericem umarım güzel geçer gelişmeleri yazacağım
5. Haftada ufak ufak gaz çıkarmayı öğreniyor, 6 da iyice öğreniyor. Görünen köy çok uzak değildir merak etmeyin. En yoğun gaz sancısı çeken bebişler bile 8. Haftadan itibaren rahatlamaya başlarmış
Benim bebemde gece 3 ten beri 4 5 defa kakasını yaptı gün içinde 1 defa tek yapmıştı çünkü, her kaka da uyandı bir daha uyumadı sabaha kadar ağlamaklı geçti, bu kadar kaka yapmasına rağmen sonrasında yine gaz sancısı çekiyor diyebilir miyiz, yatakta hiç durmadı kucak istiyordu hala bile uyumuyo 10 20 dk uyuyup uyanıyor
Ben ilk kızımda kullanmıştım bir çay kaşığı demişti doktoru, sadece gece kullanıyordum uykusuna etkisi oluyordu. Birde anason demişti ama akla zarar birşey o vermiştim çocuk bir uyudu 6 7 saat uyanmamıştı bir daha vermedim. Kimyon için hafif uyku hali bol gaz çıkarma yapıyor. Şimdi kendim içiyorum sadece bebeğin gazı baş edemeyecegim noktada değil babası verelim diyor ama bunda birşey yok diyorum kızımdan sonra kuzu gibi geliyor bana:) normal bir anneye zor gelir sanmayın ki melek bebek değil ama kızımın süt alerjisi vardı 2 yıl dünyayı tersten gördümKimyonu annenin tuketmesi gerektigini biliyordum ama bebege ilk kez duydum. Hele ki rafine seker falan cok zararlı geldi bana ondan sordum doktor onayi var mi diye, yanlis anlamayin yargilamiyorum, sasirdigim icin sordum yoksa herkesin kendi bebegi istedigi gibi yedirir, icirir, buyutur tabi :)
4. Trimester etkisi o daha doğmadılar sayın tadını çıkarın:)Aynı durumdayız kaka yapıyo hala gaz var anlayamıyorum o yüzden gazını yapsada ağlıyo ve kucakta uyumak istiyor
Ben alıştım yalnızlığa ya ilk günden kimse olmadığı için durumu kabullendim kafam rahatladı. Esimde işe dönünce büyük kızımın TV telefon tablet bağımlılığı gitti çünkü bana yapamıyor. Bebeği emzirirken oyun hamuru oynuyoruz boyama resim çizme, bebeği slinge takıp kek kurabiye birlikte yemek yapıyoruz. Akşama babası gelince telefon alsada pek takılmıyorum süre kısıtı oluyor. 1 Kasım gibi okula göndermeye başlayacağım daha rahat olur diye umuyorum. Umarım çok hastalık taşımaz tek duam buKızlar okuyorum ama yazamıyorum annem gitti kayınvalidem geldi ilk 3 gün misafir gibi davrandığı için eşimle benim partimiz çıktı detayları anlatacak bir ara
Doktor probiyotik damla verdi biogaia üç damla günde dedi bebeğimi canavara çevirdi resmen 2 gün üçüncü gün artık dayanamadım aradım bırakma ilerde rahat edecek 2 damlaya şükür dedi 3. Gün rahattı hatta ıkınmadan kaka yaptı bugün 4. Gün bakalım yine 2 damla vericem umarım güzel geçer gelişmeleri yazacağım
Emzirme yastığı hatta yapışığız üzerinde uyuyor da ama marka hatırlamıyorum 5 senelik ilk kızımdan kalma hala taş gibi :))Evde nasıl rahat emziriyorsunuz kızlar ya? Ben sürekli yastık krizi yaşıyorumEmzirme yastığının sağ ve sol altına yastık koymadan olmuyor. Zamanla da bebek yattıkça ben kolumu dayadıkça çöküyor filan gıcık oluyorum
Bazı bebekler haftada 1 bile kaka yapsa normal diyorlar. Benimkide iki günde bir yapıyor. Nacizane tavsiyem zeytinyağı şu bu çok müdahale etmeyin ki kendisi yapmayı öğrensin. Sadece gaz masajı ve kucakta dik gezdirmek. Ona bu şekilde destek olun. Kendi yapmayı öğrenmesi belki bir iki haftasını alır ve sizin içinde zor olur eminimki ama sonrası güneşli günlerBebeğim perşembeden beri k. Ka yapmıyorhemşiremizin tavsiyesiyle dünden beri zeytin yağı veriyorum gelen giden yok bugünde gelmesse doktora gideceğim artık var mı yaşayan
Emzirme yastığını kucağımıza takıyoruz ama sağdan soldan altı boşluk şekil gereği.. onun altına destek gerekiyor. Onu demek istedimEmzirme yastığı hatta yapışığız üzerinde uyuyor da ama marka hatırlamıyorum 5 senelik ilk kızımdan kalma hala taş gibi :))
Ben ilk kızımda kullanmıştım bir çay kaşığı demişti doktoru, sadece gece kullanıyordum uykusuna etkisi oluyordu. Birde anason demişti ama akla zarar birşey o vermiştim çocuk bir uyudu 6 7 saat uyanmamıştı bir daha vermedim. Kimyon için hafif uyku hali bol gaz çıkarma yapıyor. Şimdi kendim içiyorum sadece bebeğin gazı baş edemeyecegim noktada değil babası verelim diyor ama bunda birşey yok diyorum kızımdan sonra kuzu gibi geliyor bana:) normal bir anneye zor gelir sanmayın ki melek bebek değil ama kızımın süt alerjisi vardı 2 yıl dünyayı tersten gördum
Benimde oğlum geçen haftada 3 gün kaka yapmamıştı bu masajı denedim 1 saat içinde kakasını yaptı ve devamında sürekli kaka yaptı, hala bile yapıyorum masajı sizde ağlasa bile deneyin masajıBebeğim perşembeden beri k. Ka yapmıyorhemşiremizin tavsiyesiyle dünden beri zeytin yağı veriyorum gelen giden yok bugünde gelmesse doktora gideceğim artık var mı yaşayan
Maşallah Allah kolaylık versin size deBen alıştım yalnızlığa ya ilk günden kimse olmadığı için durumu kabullendim kafam rahatladı. Esimde işe dönünce büyük kızımın TV telefon tablet bağımlılığı gitti çünkü bana yapamıyor. Bebeği emzirirken oyun hamuru oynuyoruz boyama resim çizme, bebeği slinge takıp kek kurabiye birlikte yemek yapıyoruz. Akşama babası gelince telefon alsada pek takılmıyorum süre kısıtı oluyor. 1 Kasım gibi okula göndermeye başlayacağım daha rahat olur diye umuyorum. Umarım çok hastalık taşımaz tek duam bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?