- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
AA çok iyi kimden eğitim aldınızİşte bende uykuya aşık bir anneyim. Gece uykusu demek hayatımın konforu demek. Şöyle ben ilk çocuğuma 7 aylıkken uyku eğitimi verdim. Biraz ağlamalı oldu ama başardım. Ondan sonra 1 yaşına kadar gece sadece 1 kere uyandı o da bazen hep değil deliksiz uyuduğuda oluyordu. 1.5 yaşından sonrada hep deliksiz uyudu o gün bugündür uykuları muhteşem maşallah.
Kitaplar aldım. Kendim eğittimAA çok iyi kimden eğitim aldınız
Çocuğa Biberon vermeye çalışan bir emzirme danışmanını ilk defa duyuyorum... gerisini bilmiyorum inanın yorum yapamayacağım. Doktor sadece burnundan dediyse sorun yoktur bence her emzirme öncesi burnunu temizleyin. Sağ göğsü bşrde ters emzirme yöntemiyle emzirin diğer göğüs sanar daha çok emer belki. Bir de bol bol sağınArkadaşlar 29 günlük bebegim var 20 gün once eve emzirme danışmanı bir ebe gelmişti ve cocuga biberon vermeye çalışırken genzine süt kacirdi bebegim o günden beri bunu sürekli yapar hale geldi doktora götürüyoruz burnu biraz tikali ondanda olabilir diyor, avent lansinoh vs biberon denedim hem göğsümde oluyor arada hem biberonda gün içinde sürekli panik halindeyim ne yapacağımı şaşırdım bir göğsümde süt kesilmeye başladı sütümü sagıyordum arada 3 gündür sağ gogsum acayip derecede azaldı sizce neden olabilir bebegim gogsumdeyken bazen boğulur gibi yapıyor memeyi çekip uzatıyor tikanmis gibi inanın çarem kalmadı ne yapacağımı şaşırdım kusma problemi de eklendi üzerine
Kitaplarin adını öğrensem, çok isterimKitaplar aldım. Kendim eğittim
Kitaplarin adını öğrensem, çok isterim
Bu da uyku eğitimiyle ne zaman uyur sorusunun cevabıKitaplarin adını öğrensem, çok isterim
Çok teşekkür ederim, 7 aydan önce bebeğinizin uyku düzeni nasıldı acaba, yani olumlu yanıt vermenin kolay olduğu bir bebeğiniz mi vardıBu da uyku eğitimiyle ne zaman uyur sorusunun cevabı
Yani şöyle 4,5 ay çok zordu uykuları sadece anne sütü veriyordum sonra bir gece annemde kaldım halimizi gördü. Bu çocuk açlıktan uyumuyor mamaya başla dedi. Ertesi gün mamaya başladım gerçekten açlıktan uyumuyormuş. En azından gece uykuları bir nebze düzelmişti. Ben daha çok gündüz için uyku eğitimi vermiştim çünkü kucakta uyutmaya alışmıştık. Yatağında uyuması için uyku eğitimi vermiştim başarılıda olmmuştum çok şükürÇok teşekkür ederim, 7 aydan önce bebeğinizin uyku düzeni nasıldı acaba, yani olumlu yanıt vermenin kolay olduğu bir bebeğiniz mi vardı
Aa aynıyızEvde nasıl rahat emziriyorsunuz kızlar ya? Ben sürekli yastık krizi yaşıyorumEmzirme yastığının sağ ve sol altına yastık koymadan olmuyor. Zamanla da bebek yattıkça ben kolumu dayadıkça çöküyor filan gıcık oluyorum
İlk defa mı duydunuz :) doktorlar tabiki onaylıyor kimyon dediğim onunda dozu var çok çok minicik zaten 1 çay kaşığı su olarak verdim eskiden gaz damlası vs yokken uygulanan Bi yöntem halada kullanılıyor herkes yinede kendi doktoruna danışsın benim doktorum geleneksel yöntemlere karşı değil :)Ben kesintisiz 3 saat emzirdigimi biliyorum.ajsjsjjw
Su an afrikali bir kadin karsimda 28-29 aylik olan bebesini emziriyor. Allah seni inandirsin bebenin cork cork vakumlama sesi olmasa kesinlikle farketmezsiniz. Zaten biliyorsunuz sling'in esinlenilme sebebi bu hatunlar. Bunlarin analik duygulari cok yogun.
Ben ilk 4 hafta (ikincide) alamadım yeni yeni bebek kokmaya basladi hatta, uzuluyodum bu kokmuyor diye.
Bizim kizlarin doktoru yenidoganlar fiskirarak kusunca doktora gitmelisin diyordu. Kusmugunda dikkatini ceken garip birsey var miydi? Sumuksu, balgamsi doku, yesil yada olmamasi gereken renkte birseyler vsvs?
Kimyonlu sekerli su mu? Bunu doktor onayliyor mu?
Kimyonu annenin tuketmesi gerektigini biliyordum ama bebege ilk kez duydum. Hele ki rafine seker falan cok zararlı geldi bana ondan sordum doktor onayi var mi diye, yanlis anlamayin yargilamiyorum, sasirdigim icin sordum yoksa herkesin kendi bebegi istedigi gibi yedirir, icirir, buyutur tabi :)İlk defa mı duydunuz :) doktorlar tabiki onaylıyor kimyon dediğim onunda dozu var çok çok minicik zaten 1 çay kaşığı su olarak verdim eskiden gaz damlası vs yokken uygulanan Bi yöntem halada kullanılıyor herkes yinede kendi doktoruna danışsın benim doktorum geleneksel yöntemlere karşı değil :)
Kimyonlu suyu nasıl hazırlıyorsunuzİlk defa mı duydunuz :) doktorlar tabiki onaylıyor kimyon dediğim onunda dozu var çok çok minicik zaten 1 çay kaşığı su olarak verdim eskiden gaz damlası vs yokken uygulanan Bi yöntem halada kullanılıyor herkes yinede kendi doktoruna danışsın benim doktorum geleneksel yöntemlere karşı değil :)
Bende ilkkez duydum iyi geliyorsa kimyonlu suyu bir kaşık bende vereyim çok sancılanıyorKimyonu annenin tuketmesi gerektigini biliyordum ama bebege ilk kez duydum. Hele ki rafine seker falan cok zararlı geldi bana ondan sordum doktor onayi var mi diye, yanlis anlamayin yargilamiyorum, sasirdigim icin sordum yoksa herkesin kendi bebegi istedigi gibi yedirir, icirir, buyutur tabi :)
Kimyonlu suyu nasıl hazırlıyorsunuz
Bebeğe veriliyor dimi doğru anladım
Bu ara benim bebiş gazdan kıvrım kıvrım kıvranıyor forbiome kullanıyorum ama fayda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?