2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar kızım henüz 10 günlük, muhtemelen memleketime ailemin yanına gideceğim kızımla. 1. Ay aşılarını oradaki sağlık ocağında yaptırabiliyor muyum bilgisi olan var mı? Yaptırmak için aile hekimimi değiştirmem mi gerekiyor?

Ha bir de ilk defa kendi bırakıyor memeyi normalde uzun uzun kalırdı , doyduğuna yoruyorum bende inşallah öyledir
Solgar da işe yarıyor demek ki.bej bestlak.ı hastaneden beri kullanıyorum zaten. Çok şükür artıyor sütleer yavaş yavaş

1. Ayda bir tane aşısı var yaptırabilirsiniz hekiminizi taşımanıza gerek yok. Bebeğin kilo ve baş çevresine de söyleyin baksınlar dönünce kıyaslarsınız yada arayıp öğrenirsiniz içiniz rahatlar.

Kızlar bugün emzik kullanmaya başladık, tam olarak ne zaman ve nasıl kullanıyorsunuz? Mesela.uykida iken emzik varsa düşünce hemen uyanıyor ben ne anladım bu işten
Henüz dalmadıysa ağzından çıkınca ağlaması normal, ben ilk günden verdim bizde de arada uykuya geçişte ağzından çıkınca geri istiyor. Siz vermeye devam edin. Özellikle karnının tok olduğunu bildiğiniz ağlamalarında deneyin

Bizde aynı 9 günlükken şehirdışına geldik, aynı sizin gibi ikinci dozunu burda vurduracağız. Muhtemelen yaparlar araştırdığımda yapılıyor diye okudum.

Kızlar günaydın, tatlı bir soru ile geldim. Bebişlerinize ne diye hitap ediyorsunuz Balım, prensesim, tatlım gibi :)
böyle tatlış bir hitap bulmak istiyorum :) bir sürü şey sayıyorum da içime sinen olmadı

Son düzenleme:
Adı hayat olduğu için hayatım, gozleri cekil olduğu için japon çiçeğim, kundaktan cıkınca sıcacık olduğu için poğaça

Bende annem güzel kızım prensesim diye çokça hitap ediyorum
Ben konuşurken o gözlerini dikip beni izlemesi yokmu eriyorum

Canım peki bu mamalara ek meme de veriyor muydun ? Tek mama mı? Benim kızım da hizli kilo alıyor dr beni de uyardı. Mama veriyordum günde birkaç kez artık kes
Benim goguslerimde küçük ben de hiç tutmuyorum
internette baktım tutun diyorlar. Bir tane emzirme danışmanına yazdım. Futbol tutuşu yaparak emzir yazmış bana. Bir de onu deneyeceğim. Ama o pozisyonda evde hadi neyse de dışarda falan zorlayabilir.

Bende annem güzel kızım prensesim diye çokça hitap ediyorum
Ben konuşurken o gözlerini dikip beni izlemesi yokmu eriyorum
Evet yaa bayılıyorum :) bir de gülücük atarsa off ❤ ben de bunlara ek pamuğum pamuk şekerim fıstığım var

Ben hamilelikten beri pamuk şekerim diyorum, bana özel olsun istedim 2miz arasında.. ayy benim kv duydu beni başladı pamuk şekerim demeye uyuz oluyorum

Canım iki memeyi de verip sonra mama veriyordum sütüm yetersiz diye

Futbol tutuşunu ilk kez duydum canım

Bebeğine hitap edeceğin kelimeleri bile özenle arıyor seçiyorsun çok güzel anne oldun şüphesiz
pamuk şekerin çok şanslı

Bebeğine hitap edeceğin kelimeleri bile özenle arıyor seçiyorsun çok güzel anne oldun şüphesiz
pamuk şekerin çok şanslı
Oyy teşekkür ederim canım benim söylediğim o kadar çok kelime var ki, böyle düşünmekle olmuyor o an çıkıveriyor zaten de ben filmlerde olur ya anne kız yada baba kız birbirine bir şekilde hitap eder aralarında öyle bir şey olsun istiyorum da olurnmu bilmem

Yoksa arada böcek bile diyorum

Dünyanın en tatlı böceği bunlar

Ben pamuğum diyorum ablası ipek böceği, tontisim, güzellik diye seviyor:) adı ipek

evcarshirak kibrisss dnzyn lidyadgn miraclehappens sanemcee kızlar nerelerdesiniz arada yazın özleniyorsunuz
Minikler nasıl umarım herşey yolundadır
Sağol canım iyiyiz sadece bu ıkınma olayı bitirdi beni, bir kv tabi çocuğu kolik ilan etti 1 gün geldi herkese ay bittik mahvolduk diyor telefonda ama çocuk geceleri sorunsuz uyuyor, kendini misafir sandı falan başta eşim yorgunluktan mahvoldu en son miracle annesi böyle değildi her şeye koşuyordu dedi çünkü çocuk ağlıyor ben bakarım diyor çocuğu yattığı yerden almıyor çıldırıncaya kadar ağlatıyor sebebi de kucağa alışmasınmış, eşimde dedi bak senin kucağında değilim kırk yıldır alışırsa alışsın dedi falan filan olaylar karıştı anlayacağınız onun dışında kızımız gülmeye başladı dünyalar bizim oluyor sizler nasılsınız okumaya çalışıyorum arada

Yok haklısınız tabi ki herkesin kendi bebeği kendi sorumluluğu ama bilinçsiz Bi anne değilim merak etmeyin kötü Bişeyi buradan yazmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…