Solgar da işe yarıyor demek ki.bej bestlak.ı hastaneden beri kullanıyorum zaten. Çok şükür artıyor sütleer yavaş yavaşHa bir de ilk defa kendi bırakıyor memeyi normalde uzun uzun kalırdı , doyduğuna yoruyorum bende inşallah öyledir
1. Ayda bir tane aşısı var yaptırabilirsiniz hekiminizi taşımanıza gerek yok. Bebeğin kilo ve baş çevresine de söyleyin baksınlar dönünce kıyaslarsınız yada arayıp öğrenirsiniz içiniz rahatlar.Kızlar kızım henüz 10 günlük, muhtemelen memleketime ailemin yanına gideceğim kızımla. 1. Ay aşılarını oradaki sağlık ocağında yaptırabiliyor muyum bilgisi olan var mı? Yaptırmak için aile hekimimi değiştirmem mi gerekiyor?
Henüz dalmadıysa ağzından çıkınca ağlaması normal, ben ilk günden verdim bizde de arada uykuya geçişte ağzından çıkınca geri istiyor. Siz vermeye devam edin. Özellikle karnının tok olduğunu bildiğiniz ağlamalarında deneyinKızlar bugün emzik kullanmaya başladık, tam olarak ne zaman ve nasıl kullanıyorsunuz? Mesela.uykida iken emzik varsa düşünce hemen uyanıyor ben ne anladım bu işten
Bizde aynı 9 günlükken şehirdışına geldik, aynı sizin gibi ikinci dozunu burda vurduracağız. Muhtemelen yaparlar araştırdığımda yapılıyor diye okudum.Kızlar kızım henüz 10 günlük, muhtemelen memleketime ailemin yanına gideceğim kızımla. 1. Ay aşılarını oradaki sağlık ocağında yaptırabiliyor muyum bilgisi olan var mı? Yaptırmak için aile hekimimi değiştirmem mi gerekiyor?
Adı hayat olduğu için hayatım, gozleri cekil olduğu için japon çiçeğim, kundaktan cıkınca sıcacık olduğu için poğaçaKızlar günaydın, tatlı bir soru ile geldim. Bebişlerinize ne diye hitap ediyorsunuzBalım, prensesim, tatlım gibi :)
böyle tatlış bir hitap bulmak istiyorum :) bir sürü şey sayıyorum da içime sinen olmadı
Hepsi çok güzel ama poğaça çok iyiymişAdı hayat olduğu için hayatım, gozleri cekil olduğu için japon çiçeğim, kundaktan cıkınca sıcacık olduğu için poğaça
Bende annem güzel kızım prensesim diye çokça hitap ediyorumKızlar günaydın, tatlı bir soru ile geldim. Bebişlerinize ne diye hitap ediyorsunuzBalım, prensesim, tatlım gibi :)
böyle tatlış bir hitap bulmak istiyorum :) bir sürü şey sayıyorum da içime sinen olmadı
Canım peki bu mamalara ek meme de veriyor muydun ? Tek mama mı? Benim kızım da hizli kilo alıyor dr beni de uyardı. Mama veriyordum günde birkaç kez artık kesA
Mamayı ilk dogdugunda 3 saatte bir 30 CC veriyordum canım, 1. Hafta kontrolünde yaklaşık 500 Gr almisti doktor kesmemizi söyledi yavaş yavaş, denedik ama gece çok uyaniyordu biz de eşimle hep bu çocuk aç olduğu için uyumuyor diye diye kesmek üzereyken tekrar mama vermeye başladık ama eski sıklıkta değil. Bu aralar da günde 2-3 kere 40-50 CC veriyordum bilhassa geceleri. Mama markamız da Aptamil klasik olan. Hep sütünün yetmediğini düşündüm, hep sagdigim sütün CC sine göre hareket ettim yanlış davranmisim.
internette baktım tutun diyorlar. Bir tane emzirme danışmanına yazdım. Futbol tutuşu yaparak emzir yazmış bana. Bir de onu deneyeceğim. Ama o pozisyonda evde hadi neyse de dışarda falan zorlayabilir.Benim goguslerimde küçük ben de hiç tutmuyorum
Evet yaa bayılıyorum :) bir de gülücük atarsa off ❤ ben de bunlara ek pamuğum pamuk şekerim fıstığım varBende annem güzel kızım prensesim diye çokça hitap ediyorum
Ben konuşurken o gözlerini dikip beni izlemesi yokmu eriyorum
Canım iki memeyi de verip sonra mama veriyordum sütüm yetersiz diyeCanım peki bu mamalara ek meme de veriyor muydun ? Tek mama mı? Benim kızım da hizli kilo alıyor dr beni de uyardı. Mama veriyordum günde birkaç kez artık kes
internette baktım tutun diyorlar. Bir tane emzirme danışmanına yazdım. Futbol tutuşu yaparak emzir yazmış bana. Bir de onu deneyeceğim. Ama o pozisyonda evde hadi neyse de dışarda falan zorlayabilir.
Futbol tutuşunu ilk kez duydum canımCanım peki bu mamalara ek meme de veriyor muydun ? Tek mama mı? Benim kızım da hizli kilo alıyor dr beni de uyardı. Mama veriyordum günde birkaç kez artık kes
internette baktım tutun diyorlar. Bir tane emzirme danışmanına yazdım. Futbol tutuşu yaparak emzir yazmış bana. Bir de onu deneyeceğim. Ama o pozisyonda evde hadi neyse de dışarda falan zorlayabilir.
Adı Eylül, ben hep Eyloşum diyorumKızlar günaydın, tatlı bir soru ile geldim. Bebişlerinize ne diye hitap ediyorsunuzBalım, prensesim, tatlım gibi :)
Bebeğine hitap edeceğin kelimeleri bile özenle arıyor seçiyorsun çok güzel anne oldun şüphesizEvet yaa bayılıyorum :) bir de gülücük atarsa off ❤ ben de bunlara ek pamuğum pamuk şekerim fıstığım var
Ben hamilelikten beri pamuk şekerim diyorum, bana özel olsun istedim 2miz arasında.. ayy benim kv duydu beni başladı pamuk şekerim demeye uyuz oluyorum
Oyy teşekkür ederim canım benimBebeğine hitap edeceğin kelimeleri bile özenle arıyor seçiyorsun çok güzel anne oldun şüphesiz
pamuk şekerin çok şanslı
Dünyanın en tatlı böceği bunlarOyy teşekkür ederim canım benimsöylediğim o kadar çok kelime var ki, böyle düşünmekle olmuyor o an çıkıveriyor zaten de ben filmlerde olur ya anne kız yada baba kız birbirine bir şekilde hitap eder aralarında öyle bir şey olsun istiyorum da olurnmu bilmem
Yoksa arada böcek bile diyorum
Ben pamuğum diyorum ablası ipek böceği, tontisim, güzellik diye seviyor:) adı ipekKızlar günaydın, tatlı bir soru ile geldim. Bebişlerinize ne diye hitap ediyorsunuzBalım, prensesim, tatlım gibi :)
Sağol canım iyiyiz sadece bu ıkınma olayı bitirdi beni, bir kv tabi çocuğu kolik ilan etti 1 gün geldi herkese ay bittik mahvolduk diyor telefonda ama çocuk geceleri sorunsuz uyuyor, kendini misafir sandı falan başta eşim yorgunluktan mahvoldu en son miracle annesi böyle değildi her şeye koşuyordu dedi çünkü çocuk ağlıyor ben bakarım diyor çocuğu yattığı yerden almıyor çıldırıncaya kadar ağlatıyor sebebi de kucağa alışmasınmış, eşimde dedi bak senin kucağında değilim kırk yıldır alışırsa alışsın dedi falan filan olaylar karıştı anlayacağınız onun dışında kızımız gülmeye başladı dünyalar bizim oluyorevcarshirak kibrisss dnzyn lidyadgn miraclehappens sanemcee kızlar nerelerdesiniz arada yazın özleniyorsunuz
Minikler nasıl umarım herşey yolundadır
Yok haklısınız tabi ki herkesin kendi bebeği kendi sorumluluğu ama bilinçsiz Bi anne değilim merak etmeyin kötü Bişeyi buradan yazmamKimyonu annenin tuketmesi gerektigini biliyordum ama bebege ilk kez duydum. Hele ki rafine seker falan cok zararlı geldi bana ondan sordum doktor onayi var mi diye, yanlis anlamayin yargilamiyorum, sasirdigim icin sordum yoksa herkesin kendi bebegi istedigi gibi yedirir, icirir, buyutur tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?