- 11 Ocak 2023
- 448
- 634
- 33
Ya ilk zamanlarda hep ağzımız kızımızı sevmeye alışmış ya oğlanı da prensesim güzel kızım diye sevdi babası bende arada söyledim halası hala güzel prenses olarak seviyo ahahaa,Kızlar günaydın, tatlı bir soru ile geldim. Bebişlerinize ne diye hitap ediyorsunuzBalım, prensesim, tatlım gibi :)
böyle tatlış bir hitap bulmak istiyorum :) bir sürü şey sayıyorum da içime sinen olmadı
Valla bende minik kızıma ne desem yetersiz kalıyor gibi onla konuşurken beni izliyor birde gülüyor hepten bitiyorumBen pamuğum diyorum ablası ipek böceği, tontisim, güzellik diye seviyor:) adı ipek
Canım ben bi çimdik kimyonu yaklaşık 10-20 ml su içinde kaynattım Bi çimdikte şeker kattım ama googledan aratırsan hazır bebek için kimyon çaylarıda satılıyor hatta e bebekte bile varKimyonlu suyu nasıl hazırlıyorsunuz
Bebeğe veriliyor dimi doğru anladım
Bu ara benim bebiş gazdan kıvrım kıvrım kıvranıyor forbiome kullanıyorum ama fayda yok
Ay benn aşkım diyorum yaKızlar günaydın, tatlı bir soru ile geldim. Bebişlerinize ne diye hitap ediyorsunuzBalım, prensesim, tatlım gibi :)
böyle tatlış bir hitap bulmak istiyorum :) bir sürü şey sayıyorum da içime sinen olmadı
Ben hiç tutmuyorum, göğüslerim küçük zaten bebiş yakalıyor hemen, tutmanın amacını da bilmiyorum biri beni aydınlatabilir miBu arada emzirirken göğsünüzü nasıl tutuyorsunuz, ben makas gibi tutabiliyorum da o da sıkıntılıymış galiba. C şekli de çok zor geliyor başka alternatifi yok muHiç tutmadan da olur mu bilemedim
Valla bende tutmuyorum bazen. Tutunca da makas gibi tutabiliyorum zaten ancaBu arada emzirirken göğsünüzü nasıl tutuyorsunuz, ben makas gibi tutabiliyorum da o da sıkıntılıymış galiba. C şekli de çok zor geliyor başka alternatifi yok muHiç tutmadan da olur mu bilemedim
İnşallah anlık bir etki değildir, devamı gelir, AminKızlar biliyorsunuz bu grubun en gazlı prensesine sahip annesi bendimBiogaia kullanıyorduk açıkçası ise yaramamisti. Dün doktorun sekreteriyle kavga edip başka doktora gitmiştik, o doktor anne sütünün sindirimini kolaylaştıran ( gaz damlası değil, yalnızca enzim sindirimini kolaylaştırıyor) Relactaz isimli bir damla verdi. Dün öğlenden beri kullanıyoruz, açık ara farkı görüyorum. Bebeğim daha sakin bacagini çekme ıkınma olayı minimuma indi. Eğer çok gazlı bebisiniz varsa araştırın bence bu damlayı
Ah bu büyükler çok karışmasa keşke herşey dahada tatlı hallolurSağol canım iyiyiz sadece bu ıkınma olayı bitirdi beni, bir kv tabi çocuğu kolik ilan etti 1 gün geldi herkese ay bittik mahvolduk diyor telefonda ama çocuk geceleri sorunsuz uyuyor, kendini misafir sandı falan başta eşim yorgunluktan mahvoldu en son miracle annesi böyle değildi her şeye koşuyordu dedi çünkü çocuk ağlıyor ben bakarım diyor çocuğu yattığı yerden almıyor çıldırıncaya kadar ağlatıyor sebebi de kucağa alışmasınmış, eşimde dedi bak senin kucağında değilim kırk yıldır alışırsa alışsın dedi falan filan olaylar karıştı anlayacağınız onun dışında kızımız gülmeye başladı dünyalar bizim oluyorsizler nasılsınız okumaya çalışıyorum arada
Ben de memlekete geldim misafir girişi yapıyorlar yaptırıyorsunuz aşısınıKızlar kızım henüz 10 günlük, muhtemelen memleketime ailemin yanına gideceğim kızımla. 1. Ay aşılarını oradaki sağlık ocağında yaptırabiliyor muyum bilgisi olan var mı? Yaptırmak için aile hekimimi değiştirmem mi gerekiyor?
Benim de eşim hep aşkım diyenleri eleştirirdi. Şimdi ben de aşkım diyorum. Eşime dedim gıcık oluyorsun çocuğa aşkım diyenlere biliyorum ama bu his başka kelimeyle tarif edilemiyor resmen nir aşkAy benn aşkım diyorum yaannem geçen diyor bebeğe aşkım, canım, cicim denmezmiş tv de dediler e ne kaldı ne diycem dedim; yavrum de diyor ismiyle sesleniyorum arada ama bi tuhaf geliyor henüz isim için küçük gibi
Aşı günü direkt gitsek yapılır mı yoksa önceden haber vermek gerekiyor mu acabaBen de memlekete geldim misafir girişi yapıyorlar yaptırıyorsunuz aşısını
Ayy katılıyorumm bambaşka bi aşkBenim de eşim hep aşkım diyenleri eleştirirdi. Şimdi ben de aşkım diyorum. Eşime dedim gıcık oluyorsun çocuğa aşkım diyenlere biliyorum ama bu his başka kelimeyle tarif edilemiyor resmen nir aşk
Direk gitmiştik biz haber vermenize gerek yok bebişin tc si lazım sadeceAşı günü direkt gitsek yapılır mı yoksa önceden haber vermek gerekiyor mu acaba
Ayy katılıyorumm bambaşka bi aşk, birde boncuk gözlüm diyormuşum az önce fark ettim
Aşkım kızım.. ben böyle diyorumKızlar günaydın, tatlı bir soru ile geldim. Bebişlerinize ne diye hitap ediyorsunuzBalım, prensesim, tatlım gibi :)
Kızlar günaydın, tatlı bir soru ile geldim. Bebişlerinize ne diye hitap ediyorsunuzBalım, prensesim, tatlım gibi :)
C seklinde tutuyorum cunku memelerim gebeliklerim oncesinde minicikken, niyeyse devlesti su anda, bebelerimin cenesi yorulmasin diye tutmak zorunda hissediyorum.Bu arada emzirirken göğsünüzü nasıl tutuyorsunuz, ben makas gibi tutabiliyorum da o da sıkıntılıymış galiba. C şekli de çok zor geliyor başka alternatifi yok muHiç tutmadan da olur mu bilemedim
Bebislerin cenesi yorulmasin ve sut kanallari dogru acida akış saglasin diye tuttugumuzu biliyorum. Belki hic alakasi bile yoktur :)Ben hiç tutmuyorum, göğüslerim küçük zaten bebiş yakalıyor hemen, tutmanın amacını da bilmiyorum biri beni aydınlatabilir mi
Relactaz sizi rahatlattiysa laktoz ile alakali bir sorununuz var olabilir, doktor birsey dedi mi?Kızlar biliyorsunuz bu grubun en gazlı prensesine sahip annesi bendimBiogaia kullanıyorduk açıkçası ise yaramamisti. Dün doktorun sekreteriyle kavga edip başka doktora gitmiştik, o doktor anne sütünün sindirimini kolaylaştıran ( gaz damlası değil, yalnızca enzim sindirimini kolaylaştırıyor) Relactaz isimli bir damla verdi. Dün öğlenden beri kullanıyoruz, açık ara farkı görüyorum. Bebeğim daha sakin bacagini çekme ıkınma olayı minimuma indi. Eğer çok gazlı bebisiniz varsa araştırın bence bu damlayı
Ahh şu göğüs tutma olayı beni de zorluyor. Bende makas tutuşu tutmak zorundayım.Bu arada emzirirken göğsünüzü nasıl tutuyorsunuz, ben makas gibi tutabiliyorum da o da sıkıntılıymış galiba. C şekli de çok zor geliyor başka alternatifi yok muHiç tutmadan da olur mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?