2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya ilk zamanlarda hep ağzımız kızımızı sevmeye alışmış ya oğlanı da prensesim güzel kızım diye sevdi babası bende arada söyledim halası hala güzel prenses olarak seviyo ahahaa,

Ben pamuğum diyorum ablası ipek böceği, tontisim, güzellik diye seviyor:) adı ipek
Valla bende minik kızıma ne desem yetersiz kalıyor gibi onla konuşurken beni izliyor birde gülüyor hepten bitiyorum genelde miniğim fındığım güzel kızım kuzum diyorum bende

Kimyonlu suyu nasıl hazırlıyorsunuz
Bebeğe veriliyor dimi doğru anladım
Bu ara benim bebiş gazdan kıvrım kıvrım kıvranıyor forbiome kullanıyorum ama fayda yok
Canım ben bi çimdik kimyonu yaklaşık 10-20 ml su içinde kaynattım Bi çimdikte şeker kattım ama googledan aratırsan hazır bebek için kimyon çaylarıda satılıyor hatta e bebekte bile var

Ay benn aşkım diyorum ya annem geçen diyor bebeğe aşkım, canım, cicim denmezmiş tv de dediler e ne kaldı ne diycem dedim; yavrum de diyor ismiyle sesleniyorum arada ama bi tuhaf geliyor henüz isim için küçük gibi

Bu arada emzirirken göğsünüzü nasıl tutuyorsunuz, ben makas gibi tutabiliyorum da o da sıkıntılıymış galiba. C şekli de çok zor geliyor başka alternatifi yok mu Hiç tutmadan da olur mu bilemedim

Bu arada emzirirken göğsünüzü nasıl tutuyorsunuz, ben makas gibi tutabiliyorum da o da sıkıntılıymış galiba. C şekli de çok zor geliyor başka alternatifi yok mu Hiç tutmadan da olur mu bilemedim
Ben hiç tutmuyorum, göğüslerim küçük zaten bebiş yakalıyor hemen, tutmanın amacını da bilmiyorum biri beni aydınlatabilir mi

Kızlar biliyorsunuz bu grubun en gazlı prensesine sahip annesi bendim Biogaia kullanıyorduk açıkçası ise yaramamisti. Dün doktorun sekreteriyle kavga edip başka doktora gitmiştik, o doktor anne sütünün sindirimini kolaylaştıran ( gaz damlası değil, yalnızca enzim sindirimini kolaylaştırıyor) Relactaz isimli bir damla verdi. Dün öğlenden beri kullanıyoruz, açık ara farkı görüyorum. Bebeğim daha sakin bacagini çekme ıkınma olayı minimuma indi. Eğer çok gazlı bebisiniz varsa araştırın bence bu damlayı

Valla bende tutmuyorum bazen. Tutunca da makas gibi tutabiliyorum zaten anca

İnşallah anlık bir etki değildir, devamı gelir, Amin

Ah bu büyükler çok karışmasa keşke herşey dahada tatlı hallolur
Bende gazla uğraşıyorum kuzum arada buraya girip bilgi alışverişi yapıyoruz dertleşiyoruz falan unutmayın bizleri arada yazışalım

Ben de memlekete geldim misafir girişi yapıyorlar yaptırıyorsunuz aşısını

Merhabalar herkese. Ben de bir şey sormak istiyorum. Devlet memuru olup doğum parası süt parası gibi desteklerden faydalanabiliyor muyuz? Bilenler aydınlatabilir mi?

Benim de eşim hep aşkım diyenleri eleştirirdi. Şimdi ben de aşkım diyorum. Eşime dedim gıcık oluyorsun çocuğa aşkım diyenlere biliyorum ama bu his başka kelimeyle tarif edilemiyor resmen nir aşk

Ben de memlekete geldim misafir girişi yapıyorlar yaptırıyorsunuz aşısını
Aşı günü direkt gitsek yapılır mı yoksa önceden haber vermek gerekiyor mu acaba

Benim de eşim hep aşkım diyenleri eleştirirdi. Şimdi ben de aşkım diyorum. Eşime dedim gıcık oluyorsun çocuğa aşkım diyenlere biliyorum ama bu his başka kelimeyle tarif edilemiyor resmen nir aşk
Ayy katılıyorumm bambaşka bi aşk , birde boncuk gözlüm diyormuşum az önce fark ettim

Aşı günü direkt gitsek yapılır mı yoksa önceden haber vermek gerekiyor mu acaba

Ayy katılıyorumm bambaşka bi aşk , birde boncuk gözlüm diyormuşum az önce fark ettim
Direk gitmiştik biz haber vermenize gerek yok bebişin tc si lazım sadece

Aşkım kızım.. ben böyle diyorum eskiden güneşi beklerken diye bı dizi vardı. Orda adam kızına hep öyle derdi. Bende şimdi alışkanlık yaptım

Bizim anımıza gore degisen birkac farkli hitabimiz var
Bal kızim
Bal petegim
boncukum (k ile)
boncuk gözlüm
bal bocegim
Ve adinin cesitli varyasyonlari
bunlar büyüge kullandiklarim^^

Minik
kucuk
bal bocegi
beyaz kizim (ablasina gore beyaz dogdugu icin bu)
casper
Balım
balli lokmam
Bal petegim
ilaylayalaya diye dalga geçtiğimiz de oluyor.

Bunlar da kucuge kullandiklarim^^

ayrica bal petegi hitabimiz uzerinden soyledigim dogaclama ninnilerim var, orada anlik olarak bir suru hitap kelimesi cikiyor.

askim, hayatim, tatlim gibi hitaplar sadece babamiza kullandiklarim.

C seklinde tutuyorum cunku memelerim gebeliklerim oncesinde minicikken, niyeyse devlesti su anda, bebelerimin cenesi yorulmasin diye tutmak zorunda hissediyorum.

Hic tutmadan olabilmesi icin bi 6 aylik olmasini beklemelisin bence.
Ben hiç tutmuyorum, göğüslerim küçük zaten bebiş yakalıyor hemen, tutmanın amacını da bilmiyorum biri beni aydınlatabilir mi
Bebislerin cenesi yorulmasin ve sut kanallari dogru acida akış saglasin diye tuttugumuzu biliyorum. Belki hic alakasi bile yoktur :)
Relactaz sizi rahatlattiysa laktoz ile alakali bir sorununuz var olabilir, doktor birsey dedi mi?

Ahh şu göğüs tutma olayı beni de zorluyor. Bende makas tutuşu tutmak zorundayım.
Çünkü sütümde tazyik problemi var. Bebeğim o yüzden süre olarak kısa emiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…