- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Hayır demedi, bu rahatlatır dedi öyle de olduBizim anımıza gore degisen birkac farkli hitabimiz var
Bal kızim
Bal petegim
boncukum (k ile)
boncuk gözlüm
bal bocegim
Ve adinin cesitli varyasyonlari
bunlar büyüge kullandiklarim^^
Minik
kucuk
bal bocegi
beyaz kizim (ablasina gore beyaz dogdugu icin bu)
casper
Balım
balli lokmam
Bal petegim
ilaylayalaya diye dalga geçtiğimiz de oluyor.
Bunlar da kucuge kullandiklarim^^
ayrica bal petegi hitabimiz uzerinden soyledigim dogaclama ninnilerim var, orada anlik olarak bir suru hitap kelimesi cikiyor.
askim, hayatim, tatlim gibi hitaplar sadece babamiza kullandiklarim.
C seklinde tutuyorum cunku memelerim gebeliklerim oncesinde minicikken, niyeyse devlesti su anda, bebelerimin cenesi yorulmasin diye tutmak zorunda hissediyorum.
Hic tutmadan olabilmesi icin bi 6 aylik olmasini beklemelisin bence.
Bebislerin cenesi yorulmasin ve sut kanallari dogru acida akış saglasin diye tuttugumuzu biliyorum. Belki hic alakasi bile yoktur :)
Relactaz sizi rahatlattiysa laktoz ile alakali bir sorununuz var olabilir, doktor birsey dedi mi?
Ben de memurum, doğum parası dediğiniz ücretli izin maaslarimiz midogum parasi aliniyorda sut parasini bende merak ediyorum
Öğrenirseniz beni de etiketler misiniz?Merhabalar herkese. Ben de bir şey sormak istiyorum. Devlet memuru olup doğum parası süt parası gibi desteklerden faydalanabiliyor muyuz? Bilenler aydınlatabilir mi?
Cok sevindimHayır demedi, bu rahatlatır dedi öyle de oldu
Dogum parasi sanirim herkese odenen 300 tl degerindeki tek seferlik odemenin adi, sizin dediginizin adi sanirim sut parasi.Ben de memurum, doğum parası dediğiniz ücretli izin maaslarimiz mi
Ben de memurum doğum parası denilen ücretli izin oluyor bizdeBen de memurum, doğum parası dediğiniz ücretli izin maaslarimiz mi
Doğum parasına başvurup alabiliyoruz süt parası dediğiniz bizde ücretli izin maas yattığı için alamıyoruz onuMerhabalar herkese. Ben de bir şey sormak istiyorum. Devlet memuru olup doğum parası süt parası gibi desteklerden faydalanabiliyor muyuz? Bilenler aydınlatabilir mi?
Doğum parası için nereye başvuruyoriz acaba?Doğum parasına başvurup alabiliyoruz süt parası dediğiniz bizde ücretli izin maas yattığı için alamıyoruz onu
Sosyal yardımlaşma vakıfına başvuruluyor.. 300 tl gibi bir şey.. süt parası bizde yok çünkü maaş alıyoruz diye.Doğum parası için nereye başvuruyoriz acaba?
Kızlarrr, ben uzun zamandır okuyamadım mesajları. Çok uzak kaldım gündemden.evcarshirak @kibrisss dnzyn @lidyadgn @miraclehappens @sanemcee kızlar nerelerdesiniz arada yazın özleniyorsunuz
Minikler nasıl umarım herşey yolundadır
Valla canıım kimse etiketleyip bilgilerini vermedi doğurdum diye. Geçen hafta tekrar yazdım doğuranlar beni etiketlesin tablo güncelleyeyim diye 2 3 kişi yazdı o kadar. Gerisi yazmadı;(Yaklasik 20 kisinin dogumu yazilmamisNewMamaa bu arkadaslarimizin durumlari iyi mi ne oldu neden yazilmadilar, bi fikrin var mi?
Bir de dogumlarimiz ayni gun olacakti o yuzden yeri bende ayridir,evcarshirak 15 eylulden bu yana girmemis, durumu hakkında bilgisi olan var mi?
Yaklasik 20 kisinin dogumu yazilmamisNewMamaa bu arkadaslarimizin durumlari iyi mi ne oldu neden yazilmadilar, bi fikrin var mi?
Bir de dogumlarimiz ayni gun olacakti o yuzden yeri bende ayridir,evcarshirak 15 eylulden bu yana girmemis, durumu hakkında bilgisi olan var mi?
Atak döneminde olabilir canım yaklaşık 1hafta sürüyormuş . İnternette bir site tahmini doğum tarihine göre atak günlerini gösteriyor bakabilirsiniz oradanKızlarrr, ben uzun zamandır okuyamadım mesajları. Çok uzak kaldım gündemden.
Bebito 47 günlük oldu. 3 gündür hiç durmadan ağlıyor, sadece memede susuyor. Gündüz en fazla otuz dk uyuyor, gece de1,5 - 2 saatte bir kalkıyor. Gece gündür birbirine karıştı vallahi. Ben de acayip yoruldum
Canım aynı durumdayız, kilo alımı nasıl oldu bebenin ?Kızlarrr, ben uzun zamandır okuyamadım mesajları. Çok uzak kaldım gündemden.
Bebito 47 günlük oldu. 3 gündür hiç durmadan ağlıyor, sadece memede susuyor. Gündüz en fazla otuz dk uyuyor, gece de1,5 - 2 saatte bir kalkıyor. Gece gündür birbirine karıştı vallahi. Ben de acayip yoruldum
Valla canıım kimse etiketleyip bilgilerini vermedi doğurdum diye. Geçen hafta tekrar yazdım doğuranlar beni etiketlesin tablo güncelleyeyim diye 2 3 kişi yazdı o kadar. Gerisi yazmadı;(
Neymis o site cabik yaz bana :)Atak döneminde olabilir canım yaklaşık 1hafta sürüyormuş . İnternette bir site tahmini doğum tarihine göre atak günlerini gösteriyor bakabilirsiniz oradan
Hayırlı geceler.Valla canıım kimse etiketleyip bilgilerini vermedi doğurdum diye. Geçen hafta tekrar yazdım doğuranlar beni etiketlesin tablo güncelleyeyim diye 2 3 kişi yazdı o kadar. Gerisi yazmadı;(
Dogum belgesiyle sosyal yardıma eşin gitsin başvuru yapsın ptt anne adına para yatıyor.bide sgk gidince babayada para yatıyorBen de memurum, doğum parası dediğiniz ücretli izin maaslarimiz mi
Sizin yattımı bizim 39 gün oldu yatmadıDogum belgesiyle sosyal yardıma eşin gitsin başvuru yapsın ptt anne adına para yatıyor.bide sgk gidince babayada para yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?