2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayır demedi, bu rahatlatır dedi öyle de oldu

evcarshirak @kibrisss dnzyn @lidyadgn @miraclehappens @sanemcee kızlar nerelerdesiniz arada yazın özleniyorsunuz
Minikler nasıl umarım herşey yolundadır
Kızlarrr, ben uzun zamandır okuyamadım mesajları. Çok uzak kaldım gündemden.
Bebito 47 günlük oldu. 3 gündür hiç durmadan ağlıyor, sadece memede susuyor. Gündüz en fazla otuz dk uyuyor, gece de1,5 - 2 saatte bir kalkıyor. Gece gündür birbirine karıştı vallahi. Ben de acayip yoruldum

b5ozde tam bir aylik olduk 3 4 gündür hic uyumuyor gunduz gece de 2ye kadar uyumuyor

Yaklasik 20 kisinin dogumu yazilmamis NewMamaa bu arkadaslarimizin durumlari iyi mi ne oldu neden yazilmadilar, bi fikrin var mi?

Bir de dogumlarimiz ayni gun olacakti o yuzden yeri bende ayridir, evcarshirak 15 eylulden bu yana girmemis, durumu hakkında bilgisi olan var mi?

Valla canıım kimse etiketleyip bilgilerini vermedi doğurdum diye. Geçen hafta tekrar yazdım doğuranlar beni etiketlesin tablo güncelleyeyim diye 2 3 kişi yazdı o kadar. Gerisi yazmadı;(

evcarshirak a da bir kaç kez etiketleyip sordum ama girmiyor sanırım. Umarım iyidirler

Atak döneminde olabilir canım yaklaşık 1hafta sürüyormuş . İnternette bir site tahmini doğum tarihine göre atak günlerini gösteriyor bakabilirsiniz oradan

Canım aynı durumdayız, kilo alımı nasıl oldu bebenin ?

Valla canıım kimse etiketleyip bilgilerini vermedi doğurdum diye. Geçen hafta tekrar yazdım doğuranlar beni etiketlesin tablo güncelleyeyim diye 2 3 kişi yazdı o kadar. Gerisi yazmadı;(

Tamam iyi olsunlar da tablo eksik kalsin, ben iyi olup olmadiklarini merak ettim. Malum burda kardes, arkadas gibi olduk.
Atak döneminde olabilir canım yaklaşık 1hafta sürüyormuş . İnternette bir site tahmini doğum tarihine göre atak günlerini gösteriyor bakabilirsiniz oradan
Neymis o site cabik yaz bana :)

Hayırlı geceler.
Bilgi ne yazıyorduk canım bende yazayım

Kızlar bahsettiğim relactazi kullandık, benim bebiş bugün sadece emmek için uyandı, sizce normal mi bu? Huzurlu uyuyor evet ama hiç alışık değilim böyle olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…