2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dogum belgesiyle sosyal yardıma eşin gitsin başvuru yapsın ptt anne adına para yatıyor.bide sgk gidince babayada para yatıyor
Sgk memurlara ayrica babalikla alakali para mi oduyor? Ne kadar? Biz ilk bebekte basvurmadik hicbir şeye, ikisi icinde basvurabilir miyiz acaba?

Sgk memurlara ayrica babalikla alakali para mi oduyor? Ne kadar? Biz ilk bebekte basvurmadik hicbir şeye, ikisi icinde basvurabilir miyiz acaba?
300 tl miydi neydi öyle birsey yattı esime süt parası diye yatirdilar banada dogum parasi yatirdilar 400 tl

Eklentiler

• IMG_20231009_011701.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 58
E devlete dogum yardim basvuru yaz yapabiliyormusun bi bak ben emin degilim
Ha tamam bu bizim 2.bebekte basvurdugumuz sey. Esim memur diye aldi bunu, ben alamadim.

Duzeltme: yanlis anlasilmasin e-devlet'e benim adıma yatti ama basvuruyu esim yaptigi icin ben alamadim diye yazdim. Bana boyle bi basvuru hakki cikmadi onu demek istemistim.

Anlamadım ben bunu? Biz de eşimde ben de memuruz... eşim Sgk'ya gitti size verilmiyor dediler 657 olanlara verilmiyormuş. Şimdi anlamak için internete baktım orada da 657yr tabi olanlara kendi kurumu tarafında verilir sgk vermez diyor

Hayırlı geceler.
Bilgi ne yazıyorduk canım bende yazayım
Canım baktım sen hiç yokmuşsun tabloda. 1. Sayfadaki ilk posta bak. Oradaki bilgileri bana yazı ver. Yaşınız, kaçncı çocuk, şehir, tahmini doğum tarihi, gerçek doğum tarihi, cinsiyeti, ismi, kaç hafta kaç günlük doğdu

Hayırlı geceler.
Bilgi ne yazıyorduk canım bende yazayım
Canım baktım sen hiç yokmuşsun tabloda. 1. Sayfadaki ilk posta bak. Oradaki bilgileri bana yazı ver. Yaşınız, kaçncı çocuk, şehir, tahmini doğum tarihi, gerçek doğum tarihi, cinsiyeti, ismi, kaç hafta kaç günlük doğdu

Hemen yazıyorum

Yaş 38
2.çocuk
Şehir Konya
Tahmini tarih 10 Eylül
Doğum tarihi 15 Ağustos
Cinsiyet Kız
İsim Emine
Doğum haftası 35+0

2775 doğmuştu. 2660 a kadar düştü. 3400 e kadar çıktı.
Çarşamba günü kontrolümüz var bakalım ne olacak merakla bekliyoruz.
Mama takviyesine ara ara devam ediyoruz ayrıca.
Çok iyi olmuş kilosu inşallah mamaya da gerek kalmaz

Kızlar bu arada emzirme ödeneği de alabiliyorsunuz, e devlete şahıs ödemeleri yazın orda adınıza tanımlanmış oluyor sonrasında para yatacak bankayı girin hesabınıza yatmış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…