2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bu arada emzirme ödeneği de alabiliyorsunuz, e devlete şahıs ödemeleri yazın orda adınıza tanımlanmış oluyor sonrasında para yatacak bankayı girin hesabınıza yatmış oluyor
Ben baktim şimdi PTT 520 lira bankaya gönderildi diyor canım, gidip alabilir miyim?

300 tl miydi neydi öyle birsey yattı esime süt parası diye yatirdilar banada dogum parasi yatirdilar 400 tl
Canım doğum yardımı başvurusu (İlksan) yazan yerden mi yapılıyor başvuru? Sandık üyeliğiniz yok diye izin vermedi

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-09-08-47-10-899_com.android.chrome.webp
    26 KB · Görüntüleme: 44
Canım doğum yardımı başvurusu (İlksan) yazan yerden mi yapılıyor başvuru? Sandık üyeliğiniz yok diye izin vermedi
Sosyal yardımlaşma vakfına gidip başvurmanız lazım. Eşiniz gidebilir...Para ptt yatıyor. Ama e devletten şahıs ödemelerine iban tanımlarsanız o ibanq yatar

Sut parasi denilen topluca bi odeme var, sanirim 30 bin gibi rakamlar cikiyor, bu 4b 4c ve bagkurlulara cikiyormus (calisamadiklari zaman maas alamadıkları icin toplu para)

Siz memursunuz ya izinleriniz ucretli zaten o yuzden size sut parasi yok.

Sen kurumuna gidip maasi yapan birime basvuruyorsun sanirim o da sadece ilk cocuk diye 300 tl.

size sgk degil, aile bakanligi yapiyor bu odemeyi, o yuzden odeme yok demişlerdir.

5 yıl içinde başvuruyormuşsun galiba. İlk kız için de başvur bari
Bugun soyleyim de basvursun bari.

Kalca ultrasonu 20 ekim'de bizim, tam 2 aylikken cekilecegiz.

Ama zaten yeterince beslendiğine inanıyorsan 2 saatten önce vermemelisin. Bizimde doktor aşırı beslendiğini söyledi ama ben 3 saatte besliyorum. Aşırıysada çocuk alıyor o kadarını yani yapacak birşey yok.

Ben açıkçası ne zaman kullanacağımı bilmiyorum, mesrla sırtüstü pozisyonda almiyor yalnızca meme emdiği pozisyonda alıyor (meme sandığı için)
Bir de ağzından düşünce hemen uyanıyor
Gün içinde değil uyku için yardımcı olarak kullanıyorum ben. Mesela karnını doyurdum gazını çıkardım uyumadıysa emziği verip geziniyorum evde kucağımda sırtını sıvazlayarak. Hem gazı çıkıyor alttan hemde uyuyor. Uyku desteği olarak kullanıyorum yani emziği

Ben açıkçası ne zaman kullanacağımı bilmiyorum, mesrla sırtüstü pozisyonda almiyor yalnızca meme emdiği pozisyonda alıyor (meme sandığı için)
Bir de ağzından düşünce hemen uyanıyor
Gün içinde değil uyku için yardımcı olarak kullanıyorum ben. Mesela karnını doyurdum gazını çıkardım uyumadıysa emziği verip geziniyorum evde kucağımda sırtını sıvazlayarak. Hem gazı çıkıyor alttan hemde uyuyor. Uyku desteği olarak kullanıyorum
aşk çiçeğim, bal peteğim, iki gözümün çiçeği, ela kuşum diye

Ben emzirme parası aldım 520. TL
Birde analık izin parası 8 hafta olan kısmını aldım doğum öncesi olan kısmını .

Çok sevindim senin adına, bir nebzede olsa rahatlarsın inşallah

Mutemetliğe gidip mi söyleyeceğim ben de yani ? Üç kuruş para verecekler doğru düzgün bilgi yok ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…