- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Geçmiş olsun canım kolay gelsin sana böyle zor olmuş ama Allah beterinden korusunCanimm ben ve bebek iyiyiz annem dusmus dizini kırmış o ameliyat oldu simdi bende kalıyor yemek ev isleri ve bebisle ilgilen gelen giden derken uzak kaldıkama bakıyorum geceleri bu saatte uyanan tüm çilekeş analara selam olsun
Ben baktim şimdi PTT 520 lira bankaya gönderildi diyor canım, gidip alabilir miyim?
Mutemetliğe gidip mi söyleyeceğim ben de yani ? Üç kuruş para verecekler doğru düzgün bilgi yok ya.
Cok gecmis olsun lidya, tek çocuk musun sende benim gibi? Annen tez vakitte iyilesir umarım, kilolu mu?Canimm ben ve bebek iyiyiz annem dusmus dizini kırmış o ameliyat oldu simdi bende kalıyor yemek ev isleri ve bebisle ilgilen gelen giden derken uzak kaldıkama bakıyorum geceleri bu saatte uyanan tüm çilekeş analara selam olsun
Teşekkür ederim bebeğim bakayım bende benimmi gidip almam lazım eşimin miE devlete girip ptt ödemelerine baktınızmı yatmişsa orda yazar. Bana yattı 400 tl ikinci bebeğim oldugu icin 400 yattı ilk bebegime 300 yatmıştı
Pttyemi yatcak hesaba mı acabaE devlete Doğum Yardımı Başvuru Sonucu Sorgulama yaz orada ne durumda olduğunu gösteriyor.. bende ödeme aşamasında yazıyor. bir de eşime başvuruda 25i ve sonrası yatar demişler belki size de tarih vermişlerdir.
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum anneciğineCanimm ben ve bebek iyiyiz annem dusmus dizini kırmış o ameliyat oldu simdi bende kalıyor yemek ev isleri ve bebisle ilgilen gelen giden derken uzak kaldıkama bakıyorum geceleri bu saatte uyanan tüm çilekeş analara selam olsun
Bankaya gönderildi diyo ama gelen giden bişey yok 719 tl olduğu görünüyorKızlar bu arada emzirme ödeneği de alabiliyorsunuz, e devlete şahıs ödemeleri yazın orda adınıza tanımlanmış oluyor sonrasında para yatacak bankayı girin hesabınıza yatmış oluyor
Ben emzirme odegini 520 TL olarak aldım bugün, PTT ye gittim kimlik kartımla aldım canımBankaya gönderildi diyo ama gelen giden bişey yok 719 tl olduğu görünüyor
Benim hastane doğum yaptığımı sisteme girmedikleri için paramı yatırmamışlar şimdi yeniden onu halletmeye çalışacaklarBen emzirme odegini 520 TL olarak aldım bugün, PTT ye gittim kimlik kartımla aldım canım
Hesabın tanımlı mı? E devlete gir şahıs ödemeleri hesap tanımlama yaz. Ordan bak iban tanımlı mı değilse tanımla.. ama önce yatmış mı diye bak.Pttyemi yatcak hesaba mı acaba
Ya bunu kimler alıyor hala anlamadım yaa? Nerden başvurdunuz? Siz 657ye tabiisiniz dimiBen emzirme odegini 520 TL olarak aldım bugün, PTT ye gittim kimlik kartımla aldım canım
Normalde devlet 3 saat izin veriyor. Den ben erken çıkayım dersen. Öğle arasını da eklersen şehire göre 4 yada 3.5 saat yapıyor ona göre erken çıkıyorsu. .(bizde öğle arası yarım saat çünkü) mesai bitiş saatinden geri say.Kızlar acil sorum olcak, ben üniversitede sözleşmeli memur olarak çalışıyorum. 32. Haftada izne ayrıldım, yani doğumdan sonra 8 hafta ücretli iznim var. 2 veya 9 Kasım'da iznim bitiyor, sonraki süt iznim nasıl olacak? Bazıları yarım gün geliyor, bazıları günde 3 saat kullanıyor aklım karıştı. Bir fikir birliği var mı bu konuda
Örneğin mesai baş. 8.30 1 saat öğle arası mesai bitiş 17.30 ise.. 3 saatKızlar acil sorum olcak, ben üniversitede sözleşmeli memur olarak çalışıyorum. 32. Haftada izne ayrıldım, yani doğumdan sonra 8 hafta ücretli iznim var. 2 veya 9 Kasım'da iznim bitiyor, sonraki süt iznim nasıl olacak? Bazıları yarım gün geliyor, bazıları günde 3 saat kullanıyor aklım karıştı. Bir fikir birliği var mı bu konuda
Emzirme parasını sağlık ocsklsri kayıt açınca otomatik yatıyor canım . Ben çalışanın ama aldımYa bunu kimler alıyor hala anlamadım yaa? Nerden başvurdunuz? Siz 657ye tabiisiniz dimi
Ben söz. MemurumYa bunu kimler alıyor hala anlamadım yaa? Nerden başvurdunuz? Siz 657ye tabiisiniz dimi
Peki bu süt izni ne zamana kadar bilginiz var mı? Mesela 1 yaşa kadar ücretsiz izne çıksak sonra işe döndüğümüzde bu izni kullanabilir miyiz? (Bence 1 yaşta erken, 3 yaşında olsun istiyorum işe dönmek için ama zor gibiÖrneğin mesai baş. 8.30 1 saat öğle arası mesai bitiş 17.30 ise.. 3 saat
14.30 da işten çıkabilirsin. Ama ben öğle arasında da çalışayım 1 saat daha erken çıkayım dersen 13.30 da çıkabilirsin
Ama müdürler sorun yapmıyorsa insanlar direk öğle arasında gidiyor. Öğleden sonra 1 saat eksik çalışmış oluyor.
Doğum izni bittiği gün itibaren maalesefPeki bu süt izni ne zamana kadar bilginiz var mı? Mesela 1 yaşa kadar ücretsiz izne çıksak sonra işe döndüğümüzde bu izni kullanabilir miyiz? (Bence 1 yaşta erken, 3 yaşında olsun istiyorum işe dönmek için ama zor gibi)
E devlette kayıtlı iban hesabın var mı ona bak bi istersenBankaya gönderildi diyo ama gelen giden bişey yok 719 tl olduğu görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?