2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende sözleşmeliyim MEB te , bizim süt iznimiz günde 1.5 saat maalesef kadrolu olanların günde 3 saat

Doğum izni bittiği gün itibaren maalesef şu 8 haftalık izin bittiğimgibi süt izni başlar ister kullan ister kullanma süre bitince hak biter
Yaa anladım çok az bu izinler ya , peki süt izni ne kadar süre veriliyor bilginiz var mı

Kızlar havalar soğudu dışarı çıkarken ne giydireceğiz ya minnoşlara. Astronot demeyin o çok kalın. Şuan için yani tulum giydirdim battaniye ile örttüm ama bu yakında kurtarmaz. Hırka vs almak lazım da bacakları

Ben şöyle bişey almıştım kalın battaniye gibi, pusette kemerde takılabilir kullanışlı geldi bana

Eklentiler

• 7117907B-46F4-4B8B-B367-179BE4CED36B.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 47
Ben bi tane kalın astronot aldım bi de tulum aldım içi elyaf terletmiyor sıcak da tutuyor ama Mardin hala sıcak bir şey giydirmiyorum ben. Kendime sal gibi bir şey aldım büyük beden kolsuz ne diyorlar ona bilmiyorum giyiyorum ona sarıyorum Nazenin’i.

Benim kız terleyen bir bebek. Böyle tulumları giydirip evden çıksam arabada pusettr yanar kesin. E giydirmezsem inince üşür nasıl yol bulsam ;(

Ben şöyle bişey almıştım kalın battaniye gibi, pusette kemerde takılabilir kullanışlı geldi bana
Bu urunde kemer tokalari icin uygun delikler var mi?

Ha bir de kizlar, astronot cok rahat kullanisli ama bebek arabasini pusetle kullaniyorsaniz bebisler hem sigmiyor kemerleri dar geliyor, kemer kullanmayalim derseniz de tehlikeli.

Hoş pusetle kullanmazsaniz da ayni sorun soz konusu.

Bu sebeple tweetiy'nin onerdigi gibi bir kemer tokasina uygun delikleri olan tulumlar/ kundaklar satin alabilirsiniz. E-bebek'te anorak kumastan olanlari vardi gecen sene. Umarim bu sene de vardir. Yani bebislerr astronot almadan once bu secenekler aklinizda olsun.

Ben yandim siz yanmayin :) ayrica benzer urunlerin kanguru ile kullanilanlari da var.

Canım ne oldu pamukçuk mu olmuş. Benimki de dudak iç kısmı Beyaz

Ben altına pijama giydirdim üstüne tulum canım ama bir de kundak tarzı ayaklı battaniyem vardı onu da alsaydım keşke dedim gece serin oluyor

Şu kundaklı ayaklı tulumdan almaknlazım galiba
Ya bende bunu aldım daha yeni, henüz gelmedi ama çok kalın değil bu havalarda kurtarır gibi ama bulunduğum il çok soğuk şu an bile astronot mont giydirsem yeridir, yine de bununla birlikte örme batanniyesiyle çıkarım , bugün normal kıyafetinin üstüne kalın müslin batanniye ile çıktık dondu çocuk vallahi ya

Eklentiler

• IMG_0260.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 45

Ayrı kemer tokası yok ama hani kundak yapınca ayaklarının ortasından kemer yapılmıyor; bu ayaklı diye kemer takılıyor diye düşündüm. Acaba bunda da mı sorun olur bilemedim

İnce astronotlar var ben onlardan giydiriyorum

Ya bunu kimler alıyor hala anlamadım yaa? Nerden başvurdunuz? Siz 657ye tabiisiniz dimi
657 ye tabi olanların alabileceği yardımlar için bilen birisi aydınlatsa keşke benim de kafam karıştı şahıs ödemelerine girdim baktım ben de bir şey görünmüyor

Ayrı kemer tokası yok ama hani kundak yapınca ayaklarının ortasından kemer yapılmıyor; bu ayaklı diye kemer takılıyor diye düşündüm. Acaba bunda da mı sorun olur bilemedim
Yok ayri kemer tokasi demedim, hani arabalarin kemer gecen delikleri var ya, oyle delikleri oluyor uygun urunlerin.

Bunun varsa hepimiz alalim yani, cok lazim oluyor bu tarz seyler.

Ha bunda da yoksa e-bebek, bebek arabasi montu gibi bir isimle satiyor, bulursam link atarim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…