Bende sözleşmeliyim MEB te , bizim süt iznimiz günde 1.5 saat maalesef kadrolu olanların günde 3 saatKızlar acil sorum olcak, ben üniversitede sözleşmeli memur olarak çalışıyorum. 32. Haftada izne ayrıldım, yani doğumdan sonra 8 hafta ücretli iznim var. 2 veya 9 Kasım'da iznim bitiyor, sonraki süt iznim nasıl olacak? Bazıları yarım gün geliyor, bazıları günde 3 saat kullanıyor aklım karıştı. Bir fikir birliği var mı bu konuda
Yaa anladım çok az bu izinler yaDoğum izni bittiği gün itibaren maalesefşu 8 haftalık izin bittiğimgibi süt izni başlar ister kullan ister kullanma süre bitince hak biter
1yıl o daYaa anladım çok az bu izinler ya, peki süt izni ne kadar süre veriliyor bilginiz var mı
Doğum izni bittikten sonra ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1.5 saatYaa anladım çok az bu izinler ya, peki süt izni ne kadar süre veriliyor bilginiz var mı
1yıl o da
Ayy gerçekten rabbim biz çalışan annelerin ve bebelerimizin yardımcısı olsun inşallah. Nereye nasıl yeteceğiz acaba.. çok çok az bu izinlerDoğum izni bittikten sonra ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1.5 saat
Ben şöyle bişey almıştım kalın battaniye gibi, pusette kemerde takılabilir kullanışlı geldi banaKızlar havalar soğudu dışarı çıkarken ne giydireceğiz ya minnoşlara. Astronot demeyin o çok kalın. Şuan için yani tulum giydirdim battaniye ile örttüm ama bu yakında kurtarmaz. Hırka vs almak lazım da bacakları
Ben bi tane kalın astronot aldım bi de tulum aldım içi elyaf terletmiyor sıcak da tutuyor ama Mardin hala sıcak bir şey giydirmiyorum ben. Kendime sal gibi bir şey aldım büyük beden kolsuz ne diyorlar ona bilmiyorum giyiyorum ona sarıyorum Nazenin’i.Kızlar havalar soğudu dışarı çıkarken ne giydireceğiz ya minnoşlara. Astronot demeyin o çok kalın. Şuan için yani tulum giydirdim battaniye ile örttüm ama bu yakında kurtarmaz. Hırka vs almak lazım da bacakları
Benim kız terleyen bir bebek. Böyle tulumları giydirip evden çıksam arabada pusettr yanar kesin. E giydirmezsem inince üşürBen bi tane kalın astronot aldım bi de tulum aldım içi elyaf terletmiyor sıcak da tutuyor ama Mardin hala sıcak bir şey giydirmiyorum ben. Kendime sal gibi bir şey aldım büyük beden kolsuz ne diyorlar ona bilmiyorum giyiyorum ona sarıyorum Nazenin’i.
Cocugun kimligini nasil cikardiniz canim o zaman?Benim hastane doğum yaptığımı sisteme girmedikleri için paramı yatırmamışlar şimdi yeniden onu halletmeye çalışacaklar
Bu urunde kemer tokalari icin uygun delikler var mi?Ben şöyle bişey almıştım kalın battaniye gibi, pusette kemerde takılabilir kullanışlı geldi bana
Canım ne oldu pamukçuk mu olmuş. Benimki de dudak iç kısmı Beyazbebeginin agzi pamukcuk olan var mi yani dil degilde yanaklarin ic kismi ve dudaklarin ic kismi bembeyaz pamukcuk mudur cuma gunu aşımız var o zaman gosterecem doktora aşı demisken aşi yaptiranlar bebeginizi cok etkiledi mi atesi huysuzulugu oldu mu
Ben altına pijama giydirdim üstüne tulum canım ama bir de kundak tarzı ayaklı battaniyem vardı onu da alsaydım keşke dedim gece serin oluyorKızlar havalar soğudu dışarı çıkarken ne giydireceğiz ya minnoşlara. Astronot demeyin o çok kalın. Şuan için yani tulum giydirdim battaniye ile örttüm ama bu yakında kurtarmaz. Hırka vs almak lazım da bacakları
Şu kundaklı ayaklı tulumdan almaknlazım galibaBen altına pijama giydirdim üstüne tulum canım ama bir de kundak tarzı ayaklı battaniyem vardı onu da alsaydım keşke dedim gece serin oluyor
Ya bende bunu aldım daha yeni, henüz gelmedi ama çok kalın değil bu havalarda kurtarır gibi ama bulunduğum il çok soğuk şu an bile astronot mont giydirsem yeridir, yine de bununla birlikte örme batanniyesiyle çıkarım , bugün normal kıyafetinin üstüne kalın müslin batanniye ile çıktık dondu çocuk vallahi yaŞu kundaklı ayaklı tulumdan almaknlazım galiba
Bu urunde kemer tokalari icin uygun delikler var mi?
Ha bir de kizlar, astronot cok rahat kullanisli ama bebek arabasini pusetle kullaniyorsaniz bebisler hem sigmiyor kemerleri dar geliyor, kemer kullanmayalim derseniz de tehlikeli.
Hoş pusetle kullanmazsaniz da ayni sorun soz konusu.
Bu sebeple tweetiy'nin onerdigi gibi bir kemer tokasina uygun delikleri olan tulumlar/ kundaklar satin alabilirsiniz. E-bebek'te anorak kumastan olanlari vardi gecen sene. Umarim bu sene de vardir. Yani bebislerr astronot almadan once bu secenekler aklinizda olsun.
Ben yandim siz yanmayin :) ayrica benzer urunlerin kanguru ile kullanilanlari da var.
İnce astronotlar var ben onlardan giydiriyorumKızlar havalar soğudu dışarı çıkarken ne giydireceğiz ya minnoşlara. Astronot demeyin o çok kalın. Şuan için yani tulum giydirdim battaniye ile örttüm ama bu yakında kurtarmaz. Hırka vs almak lazım da bacakları
657 ye tabi olanların alabileceği yardımlar için bilen birisi aydınlatsa keşke benim de kafam karıştıYa bunu kimler alıyor hala anlamadım yaa? Nerden başvurdunuz? Siz 657ye tabiisiniz dimi
Yok ayri kemer tokasi demedim, hani arabalarin kemer gecen delikleri var ya, oyle delikleri oluyor uygun urunlerin.Ayrı kemer tokası yok ama hani kundak yapınca ayaklarının ortasından kemer yapılmıyor; bu ayaklı diye kemer takılıyor diye düşündüm. Acaba bunda da mı sorun olur bilemedim
Kayıtlı kuzum olay şöyle doğum yaptığım hastane doğum raporumu sisteme girip onaylamadıkları için benimki yatmamışE devlette kayıtlı iban hesabın var mı ona bak bi istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?