- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Canım, bizde de benzer durum oldu. Relactaz damla bebeğimi baya rahatlattı ama 3 gündür kaka yoktu ve bugün fitil ile yapabildi. Senin bebek yapabiliyor mu kakasini normal sayıda artık?Kızlar yine şu sap simpleks damla meselesi. Bunu kullanıp kabız olan var mı. Normalde günlük 3-4 kez yapıyordu k.kasını bundan sonra zorla bi dalma ya yspıyor ya yapmıyor
Onların kastettigi dogum izninin rapor edilmesi herhalde, cunku dogum raporu cikmadan kimlik alinamiyor. Ben yanlış anladim herhalde :/
septembrmom ben çoraplı yatırıyorum cok usuyor ayaklari corap cikinca ama cikarmak mi gerekiyor acaba?
Ben mustela kullanıyorum hafif kızardı mı olanı geçiriyorKızlar pişik için ne yaptınız. Önerebileceginiz iyi bı krem var mı ?
Aynısını yaşadım ama ben fitil kullanmadım masajla hallettim, bizimkide 2 gün boyunca inanılmaz kaka yapmıştıCanım gece çok huzursuzlandi, sabah derhal eczaneden doktorun yazdigi fitili aldı eşim, kullandık ve sonuca inanamadim. Şuncacık bebek bu kadar kakayi nasıl üç gündür saklamış içinde aklım almadiİnsallah fitilsiz yapabilir artık kakasını
Masaj yaparken öyle ağlıyorki artık yapamıyorum bile, sizinde mi damladan sonra olmuştu kaka yapamama olayıAynısını yaşadım ama ben fitil kullanmadım masajla hallettim, bizimkide 2 gün boyunca inanılmaz kaka yapmıştı
Hayır biz de sadece fitil kullanınca yapabiliyoruz 3 gündür maalesef normale dönemedikCanım, bizde de benzer durum oldu. Relactaz damla bebeğimi baya rahatlattı ama 3 gündür kaka yoktu ve bugün fitil ile yapabildi. Senin bebek yapabiliyor mu kakasini normal sayıda artık?
Ya çok üzücüHayır biz de sadece fitil kullanınca yapabiliyoruz 3 gündür maalesef normale dönemedikama bugün kontrolümüz vardı doktor tamamen tesadüf olmuş o damla kabız yapmaz dedi. Ve 3-4 ay papazı buldunuz bu bebek gazlı bir bebek kabullenin dedi ne yapsanız geçmez anca biraz rahatlatır sadece dedi
Kesinlikle hametanin dışı mavi olani al ben çok çektim neler denedim ama o işe yaradıKızlar pişik için ne yaptınız. Önerebileceginiz iyi bı krem var mı ?
Yok biz hiç damla kullanmadık , mamaya başlayınca oldu 3 gün yapmadı sonra düzeldiMasaj yaparken öyle ağlıyorki artık yapamıyorum bile, sizinde mi damladan sonra olmuştu kaka yapamama olayı
Bizimde öyle günde 3-4 kez yapıyordu bi anda kesildi maalesefYa çok üzücüBenim kızım her gün 3-4 bez çıkarıyordu, ta ki haftasonuna kadar, fitile alışır diye çok korkuyorum
Öyle aman aman sütün yoksa mama vermek zorundasın canım bence, aç bırakamazsın çünkü yavrucağı. Zaten aç bir bebeği sakinleştirmek uyutmak imkansız bence. En azından bizimkini imkansızKızlar şöyle Bi okudum da herkeste Bi gaz sancısı var galiba yediklerime dikkat edşyorum ama sabaha kadar uyumuyor bizim sıpa:/ sürekli emmek istiyo memede süt kalmıyor mamada vermek istemiyorum hele dün gece sol göğsüm tıkandı resmen Bi damla süt gelmedi sabaha kadar masaj sıcak havlu vs yaptım uğraltım sağım yaptım makineyle şişti göğsüm iyice sabaha karşı gözümden yaş aka aka emzirdim aşırı ağrı yaptı ama emdikçe açıldı kanallar mahvoldum sizdede oluyo mu böyleöyle aman aman sütümde yok yani
Mustela kullanıyordum pişik olmaya dönerken bepanthole geçtik kızarıklar düzeldiKızlar pişik için ne yaptınız. Önerebileceginiz iyi bı krem var mı ?
Aynen benimki de böyle. Hafif kızarıncaMustela kullanıyordum pişik olmaya dönerken bepanthole geçtik kızarıklar düzeldi
Benim kızımda da var. İsilik mi acaba diyorum. Minik minik sivilce gibi pıt pıt noktalar şeklindeKızlar benim kzın vücudunda sivilce gibi nokta noktalar çıkmış nedir nedendir
Benim şuan komple pişik olmuş m eczaneye gidiyorum Bepanthol mu alayım. İyi gelir dimi?Aynen benimki de böyle. Hafif kızarıncaSalon Kadini tavsiyesi ile bepanthol denedim kızarıklık geçti şükür.. hemde bepantholün yapısı sürmesi mustelaya göre çok çok iyi.
hiskolikk
Benim kızımın yüzünde de var minik minik ama fark ettiğim kadarıyla emzirdikten sonra kızarıyor göğsümpn değdiği yerleri anlamadımKızlar benim kzın vücudunda sivilce gibi nokta noktalar çıkmış nedir nedendir
Benim kızımda da var. İsilik mi acaba diyorum. Minik minik sivilce gibi pıt pıt noktalar şeklinde
Yanağında oluyordu aynen dedşğin gibi bana değen terleyen yerde. Göğsünde olunca şaşırdım. Ama o da bana değen yerBenim kızımın yüzünde de var minik minik ama fark ettiğim kadarıyla emzirdikten sonra kızarıyor göğsümpn değdiği yerleri anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?