2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar yine şu sap simpleks damla meselesi. Bunu kullanıp kabız olan var mı. Normalde günlük 3-4 kez yapıyordu k.kasını bundan sonra zorla bi dalma ya yspıyor ya yapmıyor
Canım, bizde de benzer durum oldu. Relactaz damla bebeğimi baya rahatlattı ama 3 gündür kaka yoktu ve bugün fitil ile yapabildi. Senin bebek yapabiliyor mu kakasini normal sayıda artık?

BBen arastirmistim kesinlikle çorapsız yatirmamiz gerekiyormuş kan akışı için ama benim gönlüm elvermiyor. Ev ne kadar sıcak olsa da (kışın) sanki tüm hastalıkları o minicik ayaklardan alacak gibi hissediyorum

Aynısını yaşadım ama ben fitil kullanmadım masajla hallettim, bizimkide 2 gün boyunca inanılmaz kaka yapmıştı

Canım, bizde de benzer durum oldu. Relactaz damla bebeğimi baya rahatlattı ama 3 gündür kaka yoktu ve bugün fitil ile yapabildi. Senin bebek yapabiliyor mu kakasini normal sayıda artık?
Hayır biz de sadece fitil kullanınca yapabiliyoruz 3 gündür maalesef normale dönemedik ama bugün kontrolümüz vardı doktor tamamen tesadüf olmuş o damla kabız yapmaz dedi. Ve 3-4 ay papazı buldunuz bu bebek gazlı bir bebek kabullenin dedi ne yapsanız geçmez anca biraz rahatlatır sadece dedi

Ya çok üzücü Benim kızım her gün 3-4 bez çıkarıyordu, ta ki haftasonuna kadar, fitile alışır diye çok korkuyorum

Ya çok üzücü Benim kızım her gün 3-4 bez çıkarıyordu, ta ki haftasonuna kadar, fitile alışır diye çok korkuyorum
Bizimde öyle günde 3-4 kez yapıyordu bi anda kesildi maalesef Ya alışır mı gerçekten çünkü doktor normale dönene kadar kullanın fitili dedi.

Öyle aman aman sütün yoksa mama vermek zorundasın canım bence, aç bırakamazsın çünkü yavrucağı. Zaten aç bir bebeği sakinleştirmek uyutmak imkansız bence. En azından bizimkini imkansız

Kızlar ilk bebek ve tecrübesizlik olunca ben kafaya taktım fitil olayını, sabahtan beri araştıriyorum, bebeğim hep fitille yapmaya alisirsa diye. Fitili sabah 9 da yaptık ve baya kaka yapmıştı 15 dk içinde. Yani 09.20 gibi.
Şimdi yine kaka yaptı, sizce fitilin etkisi devam mı ediyor yoksa kendi mi yaptı bunu? Fitile bağımlı olmak istemiyorum

Benim kızımda da var. İsilik mi acaba diyorum. Minik minik sivilce gibi pıt pıt noktalar şeklinde

Benim kızımın yüzünde de var minik minik ama fark ettiğim kadarıyla emzirdikten sonra kızarıyor göğsümpn değdiği yerleri anlamadım
Yanağında oluyordu aynen dedşğin gibi bana değen terleyen yerde. Göğsünde olunca şaşırdım. Ama o da bana değen yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…