2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bilmiyorum alo 170 bu şekilde söyledi hastanenin raporlama birimini aradım yoğunluk var size dönücez dediler aramadılar yarın tekrar arıycam
Onların kastettigi dogum izninin rapor edilmesi herhalde, cunku dogum raporu cikmadan kimlik alinamiyor. Ben yanlış anladim herhalde :/

septembrmom ben çoraplı yatırıyorum cok usuyor ayaklari corap cikinca ama cikarmak mi gerekiyor acaba?

Bende okula göndermryi çok istiyorum ama hastalıktan korkuyorum ikinci döneme göndercez dedik ama nasıl yapıcaz evde bilmiyorum

Cok gecmis olsun lidya, tek çocuk musun sende benim gibi? Annen tez vakitte iyilesir umarım, kilolu mu?
miraclehappens Sonbahardagel kizlar tesekkurler
Biz iki kız kardeşiz o çalışıyor ben o yuzden bende kalsın dedim kilolu değil kendisi koltuk degnekleriyle wc ye gidebiliyor kendi evinde yemek yapamaz diye bende kalsın dedim hem sabahlari 7 de uyanıyor benim kız ben altını değiştirip emzirip anneme veriyorum o oturduğu yerde bilgeyi oyalıyor ben uyuyorum iyi oluyor bana da uykumu almış oluyorum yoksa tek kaliyordum biliyosunuz uykumu alamiyordum

Kızlar sağolun cevaplar için , bende kalın bir tulum alayım önce bari. Bir de polarlar terletir mi acaba çok? Ondan da emin olamıyorum

Kiloyu ozellikle sordum, akrabalarimin cogunu bu yaslilikta diz kirilmasi cok surundurdu kilolu olduklari icin. O zaman rahat atlatir, sevindim. Annecigine Rabb'im sifa versin.

Boyle sureclerde evde bir ses olması bile insana cok iyi geliyor inanki, birbirinize yaren olursunuz hem teyzemiz cok cabuk iyilesir hem de senin uyku duzenin rahatlar.

bilge'yi op benim icin

Opmem mi hem de kokulu kokulu öperim teyzosu evet evde ses olması çok önemli ben son 10 gun logusa depresyonuna girmistim sizlere ses etmemistim kimseyi etkilememek icin neler neler oldu neyse anlatmayayim bugün 40 imiz cikti annemde yanimda ev işleri yaparken o bilgeyi oyalıyor benim psikoloji duzeldi cok sukur her şer de bir hayır var dedikleri bu olsa gerek yoksa annem yoğun tempoda calisiyordu ben evde tek kaliyordum bu şekilde 1 ay raporlu 1 ay da fizik tedavi desek ben Bilgeyi 3 aylik yaparim

Kızlar şöyle Bi okudum da herkeste Bi gaz sancısı var galiba yediklerime dikkat edşyorum ama sabaha kadar uyumuyor bizim sıpa:/ sürekli emmek istiyo memede süt kalmıyor mamada vermek istemiyorum hele dün gece sol göğsüm tıkandı resmen Bi damla süt gelmedi sabaha kadar masaj sıcak havlu vs yaptım uğraltım sağım yaptım makineyle şişti göğsüm iyice sabaha karşı gözümden yaş aka aka emzirdim aşırı ağrı yaptı ama emdikçe açıldı kanallar mahvoldum sizdede oluyo mu böyle öyle aman aman sütümde yok yani

Kızlar gece bebekleri çorapsız mi yatırıyorsunuz?
Canım çorapla yatırıyorum ben ayaktan üşümek huzursuz ediyor bebekleri ve çocukları. Patikli alt varsa öyle giydiriyorum yoksa bol sıkmayan Bi çorap giydiriyorum ve uzmanların görüşüde bu yönde

Sürekli emiyorsa göğüsteki sütün ağrı yapmamasi lazım canım, kaç günlük bebisin

Kızlar bir şey danisjcam size
Relactaz damlanın ise yaradigindan bahsetmistim, cumartesi kullanmaya başladık evet rahatladı uykulari daha uzun oldu ve o acılı ıkınma olaylar epey azaldı çok şükür.
Cumartesi bir de mamayı kesmiştik tek anne sütü almaya başladı
İşin kötüsü pazar sabahindan beri kaka yapmıyor, normalde günde 3-4 kere yapardı.
Dün sağlık ocagindksi doktor fitil yazdı ama.kullanio kullanmama konusunda kararsızım. Kullanırsam vücudu hep fitile mi alışır? Siz olsanız ne yapardınız?,

Benim sağ meme 4 saatte taş gibi oluyor aynı bahsettiğin gibi düğüm düğüm oluyor her seferinde, o şişkinliği söndürene kadar canım çıkıyor cidden yok böyle bir ağrı bir de asla tel sferde boşalmıyor benimde sütüm çok değil , arka taraflar hep dolu kalıyor 2 saat sonra hoopp tekrar ön taraf doluyor, uzun uzun emziriyorum en az 40 dk falan ön taraf boşalıyor biraz , sağda böyle oluyor ama sol da böyle olmuyor kaç defa mastitin eşiğindem döndüm hala bile biraz emzirmesem gene şişiyor düğüm düğüm oluyor

Mamayı kestiğin için bağırsak florasında bi değişim olmuştur ondan olabilir, ben olsam sık sık masaj yapardım karnına ve beklerdim , anne sütü alanlarda 7 güne kadar kaka yapmaması normalmiş zaten

Emzirirken dk tutun bir memeyi max yarım saatten fazla emzirmek memeye zarar verir

Mamayı kestiğin için bağırsak florasında bi değişim olmuştur ondan olabilir, ben olsam sık sık masaj yapardım karnına ve beklerdim , anne sütü alanlarda 7 güne kadar kaka yapmaması normalmiş zaten
Canım gece çok huzursuzlandi, sabah derhal eczaneden doktorun yazdigi fitili aldı eşim, kullandık ve sonuca inanamadim. Şuncacık bebek bu kadar kakayi nasıl üç gündür saklamış içinde aklım almadi İnsallah fitilsiz yapabilir artık kakasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…