- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Bendede var isilik olabilir canımKızlar benim kzın vücudunda sivilce gibi nokta noktalar çıkmış nedir nedendir
Beni cagirmadilar 40 im için, sezeryan disiklerim de iyi canım 5. Gün ağrım bitmiştiKızlar sezeryan dikişleriniz ne durumda ağrınız varmı 40 kontrolüne çağırıldınızmı
Ben dun gece corapsiz yatirdim sabah ayaklari kursun gibiydi, tulumun icinde olmasina ragmen. Yenidoganlarin el ve ayaklari isinmaz malumBBen arastirmistim kesinlikle çorapsız yatirmamiz gerekiyormuş kan akışı için ama benim gönlüm elvermiyor. Ev ne kadar sıcak olsa da (kışın) sanki tüm hastalıkları o minicik ayaklardan alacak gibi hissediyorum
Kızlar benim kzın vücudunda sivilce gibi nokta noktalar çıkmış nedir nedendir
Benim kızımda da var. İsilik mi acaba diyorum. Minik minik sivilce gibi pıt pıt noktalar şeklinde
Yenidogan sivilceleri onlar, cilt yapisi henuz koruma bariyerlerini tam olusturmadigi icin olusuyor. Korkulacak birsey yok.Benim kızımın yüzünde de var minik minik ama fark ettiğim kadarıyla emzirdikten sonra kızarıyor göğsümpn değdiği yerleri anlamadım
Benim şuan komple pişik olmuş m eczaneye gidiyorum Bepanthol mu alayım. İyi gelir dimi?
Kızlar kamera aldım keşke doğmadan alsaymışım yan odada kafam rahat. Sürekli yanımda tutuyordum Nazenin’i tuvalete bile giderken evdekilere birine bırakıyordum çocuğun başına dikiyordum. Şimdi kafam rahat tavsiye ederim
benimki gaz sancısı çekince öyle yapıyordu aynen canımBugün benimki memeyle savaştı durdu kendini kaskatı yaptı ağladı hep memede anlam veremedim, bi an sütüm mü yok acaba dedim ama sıktım süt geliyor, doğru düzgün emmedi bi emip hep çıkardı ağzından sonra gene arandı saldırdı ama hep çıkardı sonunda geceden beri böyle , atak haftalarında böyle mi oluyor acaba inanılmaz içli ağladı ya üstüne bir de pişik olmuşprima dan sleppye geçmiştik gene primaya geçeceğiz
Gazı gelince benimki de böyle yapıyor sonra geçince memede uyuyor hemenBugün benimki memeyle savaştı durdu kendini kaskatı yaptı ağladı hep memede anlam veremedim, bi an sütüm mü yok acaba dedim ama sıktım süt geliyor, doğru düzgün emmedi bi emip hep çıkardı ağzından sonra gene arandı saldırdı ama hep çıkardı sonunda geceden beri böyle , atak haftalarında böyle mi oluyor acaba inanılmaz içli ağladı ya üstüne bir de pişik olmuşprima dan sleppye geçmiştik gene primaya geçeceğiz
Canım iyi yapmışsın bende almıştım hatta baya tavsiye ettim grupta. Hangisinden aldınKızlar kamera aldım keşke doğmadan alsaymışım yan odada kafam rahat. Sürekli yanımda tutuyordum Nazenin’i tuvalete bile giderken evdekilere birine bırakıyordum çocuğun başına dikiyordum. Şimdi kafam rahat tavsiye eder
Beni çağırmadılar. Ağrım yok kanamam damla damla çok az. Dik işlerimin olduğu yerde sert bir şişlik var sadece.Kızlar sezeryan dikişleriniz ne durumda ağrınız varmı 40 kontrolüne çağırıldınızmı
Ayy bizde aynı durumdayız. Şu an emziriyorum hatta bakalım uyuyacak mıBugün benimki memeyle savaştı durdu kendini kaskatı yaptı ağladı hep memede anlam veremedim, bi an sütüm mü yok acaba dedim ama sıktım süt geliyor, doğru düzgün emmedi bi emip hep çıkardı ağzından sonra gene arandı saldırdı ama hep çıkardı sonunda geceden beri böyle , atak haftalarında böyle mi oluyor acaba inanılmaz içli ağladı ya üstüne bir de pişik olmuşprima dan sleppye geçmiştik gene primaya geçeceğiz
İlk hafta 2 saati geçirmemeye çalıştım. Sonra 2,5 saat oldu. Şimdilerde 3 saat de olduğu oluyor nadiren 4 te. Alarm kuruyorum mesela 3 saate göre ama o 2 saat olduğunda ağlayabiliyor o zaman emziriyorum. Ya da 2 saate göre alarm kurmuşsam alarm çalınca altını değiştiriyorum falan baktım halâ uyanmıyor bi saat daha veriyorum. Aslında bebişler yavaş yavaş kendi seçiyor saatini de. Bir aylık kontrolümüzde soracağım bu konuyu doktoraKızlar bebeleri biz ne kadar zamanda bir emziriyorsunuz. ? Hangi süre uygun?
Xiaomi me home 360 arkadaşım onu tavsiye etti. Evet burda da görmüştüm kimin yazdığına dikkat etmemişim demek senmişsin. Tişikkirlir sipirminCanım iyi yapmışsın bende almıştım hatta baya tavsiye ettim grupta. Hangisinden aldın
Biz yarın 2 aylık olucaz uyanıksa saatte bir meme istiyor. Uyuyorsa gece 4 saat gündüz 2 3 saat sonra ne zaman kalkarsa. Artık isteyince veriyorum alarm dönemini kapattım.Kızlar bebeleri biz ne kadar zamanda bir emziriyorsunuz. ? Hangi süre uygun?
Benim bebeğimin çok gaz problemi var ve bi tek meme de sakinleşiyor o yüzden bazen bir saatte bir verdiğimde oluyor. Umarım çok gelmezİlk hafta 2 saati geçirmemeye çalıştım. Sonra 2,5 saat oldu. Şimdilerde 3 saat de olduğu oluyor nadiren 4 te. Alarm kuruyorum mesela 3 saate göre ama o 2 saat olduğunda ağlayabiliyor o zaman emziriyorum. Ya da 2 saate göre alarm kurmuşsam alarm çalınca altını değiştiriyorum falan baktım halâ uyanmıyor bi saat daha veriyorum. Aslında bebişler yavaş yavaş kendi seçiyor saatini de. Bir aylık kontrolümüzde soracağım bu konuyu doktora
Benim bildiğim kadarıyla pişik kesin varsa çaresi mavi hametan, diğer tüm kremler yalnızca önlemek içinBenim şuan komple pişik olmuş m eczaneye gidiyorum Bepanthol mu alayım. İyi gelir dimi?
Bana 40ın çıkınca gel demişti canın. 40. Gün gitçem inşallahKızlar sezeryan dikişleriniz ne durumda ağrınız varmı 40 kontrolüne çağırıldınızmı
Benimde bitiş noktası çok şişti sordum katlanarak dikildiği nokta olduğu için dedi normalmişBeni çağırmadılar. Ağrım yok kanamam damla damla çok az. Dik işlerimin olduğu yerde sert bir şişlik var sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?