2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben dun gece corapsiz yatirdim sabah ayaklari kursun gibiydi, tulumun icinde olmasina ragmen. Yenidoganlarin el ve ayaklari isinmaz malum
Kızlar benim kzın vücudunda sivilce gibi nokta noktalar çıkmış nedir nedendir

Benim kızımda da var. İsilik mi acaba diyorum. Minik minik sivilce gibi pıt pıt noktalar şeklinde

Benim kızımın yüzünde de var minik minik ama fark ettiğim kadarıyla emzirdikten sonra kızarıyor göğsümpn değdiği yerleri anlamadım
Yenidogan sivilceleri onlar, cilt yapisi henuz koruma bariyerlerini tam olusturmadigi icin olusuyor. Korkulacak birsey yok.

Isilik icin mevsim uygun degil ya da isilik diye dusunuyorsaniz biraz bebisleri ince giydirebilirsiniz ama ben isilik olmadigini dusunuyorum.

hiskolikk
Benim şuan komple pişik olmuş m eczaneye gidiyorum Bepanthol mu alayım. İyi gelir dimi?

Kesinlikle iyi gelir. Tek suruste hemen rahatlatir.

Pisik magduru arkadaslar, bebeginizin altini dogru temizlediginize eminsiniz degil mi? Iyice tertemiz yapip, (su, islak mendil, pamuk ne kullaniyorsaniz) sonra kurumasi icin bir sure acik birakip ardindan pisik kremlerinizi suruyorsunuz degil mi? Ve her alt degistirmede pisik kremi surmelisiniz unutmayın.

Bende kamera alıcam hangi marka model canım

Bugün benimki memeyle savaştı durdu kendini kaskatı yaptı ağladı hep memede anlam veremedim, bi an sütüm mü yok acaba dedim ama sıktım süt geliyor, doğru düzgün emmedi bi emip hep çıkardı ağzından sonra gene arandı saldırdı ama hep çıkardı sonunda geceden beri böyle , atak haftalarında böyle mi oluyor acaba inanılmaz içli ağladı ya üstüne bir de pişik olmuş prima dan sleppye geçmiştik gene primaya geçeceğiz

benimki gaz sancısı çekince öyle yapıyordu aynen canım

Gazı gelince benimki de böyle yapıyor sonra geçince memede uyuyor hemen

Canım iyi yapmışsın bende almıştım hatta baya tavsiye ettim grupta. Hangisinden aldın

Ayy bizde aynı durumdayız. Şu an emziriyorum hatta bakalım uyuyacak mı ikindiden beri derin uyumadı çok da uykusu var, sancısı da var

Kızlar bebeleri biz ne kadar zamanda bir emziriyorsunuz. ? Hangi süre uygun?
İlk hafta 2 saati geçirmemeye çalıştım. Sonra 2,5 saat oldu. Şimdilerde 3 saat de olduğu oluyor nadiren 4 te. Alarm kuruyorum mesela 3 saate göre ama o 2 saat olduğunda ağlayabiliyor o zaman emziriyorum. Ya da 2 saate göre alarm kurmuşsam alarm çalınca altını değiştiriyorum falan baktım halâ uyanmıyor bi saat daha veriyorum. Aslında bebişler yavaş yavaş kendi seçiyor saatini de. Bir aylık kontrolümüzde soracağım bu konuyu doktora

Benim bebeğimin çok gaz problemi var ve bi tek meme de sakinleşiyor o yüzden bazen bir saatte bir verdiğimde oluyor. Umarım çok gelmez

Bu arada kamerayı ben doğmadan önce almıştım, mi'ye bakıyordum ben de baya kıyasladım modeli buldum falan, sonra yarı fiyatına aynı ozelliklere sahip havit diye bi kamera buldum onu kullanıyorum memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…