- 9 Eylül 2020
- 284
- 308
- 53
- 33
Bende böyle yapıyorum. Uyanıkken ne zaman isterse veriyorum. Uyurken de uyanınca. Gündüz 2 saat civarı uyuyur max. Ama gece 4 saat olduğu da oldu.Biz yarın 2 aylık olucaz uyanıksa saatte bir meme istiyor. Uyuyorsa gece 4 saat gündüz 2 3 saat sonra ne zaman kalkarsa. Artık isteyince veriyorum alarm dönemini kapattım.
Canım giriyorum fırsat buldukça ama gerçekten fırsat filan kalmadı her gün 3 saatlik uyku ile duruyorum@evcarshirakkibrisss @dnzyn @lidyadgn @miraclehappens sanemcee kızlar nerelerdesiniz arada yazın özleniyorsunuz
Minikler nasıl umarım herşey yolundadır
Aşırı gazlı bir bebeğim var onun gazına çözüm bulamamak kıvranmasını izlemek beni mahvediyorArkadaşlar gerçekten bazen tükendiğimi hissediyorum. Asla söylenmek istemiyorum ama gerçekten bu uykusuzlukla vakitsizlikle nasıl başetcem bilmiyorum. Varlığjna her dakika şükrettiğim bir mucizem var bu ayrı ama gerçekten uykusuzluk beni mahvetti kendimde değilim. Bu ne zamana geçiyor deneyimliler yazsın lütfen biraz rahatlayayım
Her bebek aynı olmaz bence gece kalkınca neredeyse yiyor Nazenin benim mememiBende böyle yapıyorum. Uyanıkken ne zaman isterse veriyorum. Uyurken de uyanınca. Gündüz 2 saat civarı uyuyur max. Ama gece 4 saat olduğu da oldu.HarikaAlice
Ama aile hekimliğindeki hemşire korkuttu beni dün.daha çok küçük 3 saatten fazla emzirmemezlik yapma sütlerin kaçar dedi. Anlamazsın biranda kaçar 3 4 aylıkken bebek diyorgece 4 saat oldu benim çünkü.
Ben kullandım işe yaradı mı bilmiyorum hiç gazlı bir bebek olmadı kızım. Banyodan sonra ayaklarının altına sürüyordum.Kızlar gaz için son çare elma yağı deneyeceğim aslı adaçayı yağıymış ama elma diyorlarmış ayaklarının altına sürülüyormuş. Var mı kullanan. Yarın gidip alacağım
Bence bir çok kişide oluyor bu durum ama söylemiyor insanlar kötü anne gözükürüm diye. Ben ilk doğurduğumda kızgındım diyorum Nazenin’e okadar acı çektim . Annem e olur mu öyle şey diyordu e oluyor. Yetemediğimi düşündüğüm durumlarda tuvalete bile giremediğimde gerek var mıydı diye sorguladım bile zaman zaman. Bence çok normal hissettikleriniz yaşadıklarınız. Ama bebekler büyüdükçe düzene giriyor ben gecede bir kere kalkıyorum artık uyuyorum. Gündüz o uyurken de bir iki saat kestirdim mi benden iyisi yok. Ben mutlu oldukça bebeğim de daha sakin mutlu oluyor. Gaz da geçici bir durum 3. Haftada başlayıp 3. Aya kadar sürebiliyor dediler. Ama geçicek yani ben hep yarını düşünüp elbet güneş doğacak diyip atlattım bu süreci. Şimdi 2 aylık olduk çok keyifli. Oyun oymuyoruz artık daha tahmin edilebilir şekilde uyuyor uyanıyor meme istiyor hareketlerinden anlıyoru. Sabredin biraz daha geçicek inanınArkadaşlar gerçekten bazen tükendiğimi hissediyorum. Asla söylenmek istemiyorum ama gerçekten bu uykusuzlukla vakitsizlikle nasıl başetcem bilmiyorum. Varlığjna her dakika şükrettiğim bir mucizem var bu ayrı ama gerçekten uykusuzluk beni mahvetti kendimde değilim. Bu ne zamana geçiyor deneyimliler yazsın lütfen biraz rahatlayayım
Dün gündüz hiç uyumadı çok huzursuzdu ama akşam 8 den sabaha kadar çok güxel uyudu, zor kaldırdım hep emzirmek içinAyy bizde aynı durumdayız. Şu an emziriyorum hatta bakalım uyuyacak mıikindiden beri derin uyumadı çok da uykusu var, sancısı da var
Mavi hametan bebeklere uygun muBenim bildiğim kadarıyla pişik kesin varsa çaresi mavi hametan, diğer tüm kremler yalnızca önlemek için
Ben de sana katılıyorum.Her bebek aynı olmaz bence gece kalkınca neredeyse yiyor Nazenin benim mememiuyuyan çocuk artık uyandırılmaz bence gebe okulunda söylemişlerdi o zaman acıktığında kalkmaz hep sizi bekler siye ebe. İlk aydan sonra demişti ama.
Canım inan hepimiz aynı şeyleri hissettik zaman zaman hissediyoruz. İlk 15 gün özellikle anneler olmasına rağmen o kadar zorlu bir süreçti ki. Hala daha zorlu günlerim oluyor. Bu kadar fiziksel yoğun tempoda Psikolojik olarak etkilenmemek mümkün değil.Arkadaşlar gerçekten bazen tükendiğimi hissediyorum. Asla söylenmek istemiyorum ama gerçekten bu uykusuzlukla vakitsizlikle nasıl başetcem bilmiyorum. Varlığjna her dakika şükrettiğim bir mucizem var bu ayrı ama gerçekten uykusuzluk beni mahvetti kendimde değilim. Bu ne zamana geçiyor deneyimliler yazsın lütfen biraz rahatlayayım
Canım hiç sayfaya girmedim evet güvendiğim bi yerden zeytin yağı aldım odan vericem canımCanım az bi zeytinyağı versen rahatlatır gerçekten. İlk kızımda doktoru demişti zararı olmaz diye. Gece bebeğim de uyumadı az verdim bende
birde emdikten sonra cogu defa kusuyor kusmasi doydugu anlamina geliyorbebeklerinizin emmesi nasıl her emişte yutkunuyorlarmi benimkisi 3 4 emmede bir yutkunuyor sutum yetersiz biliyorum ama acaba cok mu az
Biriktiriyor dur sonra yutuyordur, sutununuzun az olduğunuzu nasıl anladiniz? Ben de az sanıyordum sütüm, mama desteği veriyordum doktor derhal kesmemi istedi, sütun fazla fazla yetmiş bebeğe dedi. Ama saginca 40-50 anca çıkıyordu. Milimi falan baz almayın çişli beze odaklanınbebeklerinizin emmesi nasıl her emişte yutkunuyorlarmi benimkisi 3 4 emmede bir yutkunuyor sutum yetersiz biliyorum ama acaba cok mu az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?