- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Bebeğime çeşit çeşit emzik denedim. Hiç birini tutmadi, ne kadar şanslısınız bir bilsenizasla çocuğuma emzik vermem diyen ben az önce çocuğuma ilk kez emzik verdim. Asla asla demeyin :))
Geçmiş olsun öncelikleGece çok kötü bir olay yaşadık, kızımın üzerine battaniye ortmustum göğsünün üzerine kadar. Gece bir ses geliyor, ben de çok uykusuzum iki dk sonra susar kesin diye çok dikkate almadım, bekledim bekledim ses devam ediyor. Işığı bir yaktım kalın battaniye tamamiyla kafasının üzerini kapatmış içerde kurtulmaya çalışıyor yavrumKendini aşağı kaydiriyordu bu aralar, reflü yatagina koyuyordum 5 dakika sonra en alta kadar kaymış inmiş buluyordum, gece de aynısını yapmış. Aşağı kaya kaya battaniyenin altına bir şekilde girmiş. Çok çok korktum kızlar kesinlikle uyku tulumu vakti geldi bizim için. Sizde dikkatli olun lütfen bu konularda
Bende iki saatte bir kaldırıyorum bazen alarma uyanamıyırum çocuğum 5 sonra kendi beni kaldırdı çok üzülüyorum uyanamayıncaKızlar gece kaç kere uyaniyorsunuz ortalama, ben 23.00 gibi yatağına yatırıyorum. 1,3,5 gibi iki saat aralıklarla bebeğim uyanıyor. Ama.sabaha karşı uyandıktan sonra geri uyumak istemiyor. 33 günlüğüz. Sizde durumlar nedir
Bende gündüz saatte bir emziriyorum. Küme emzirme deniliyormuş sütü artırmak için sık sık emermiş. Mucize resmen meme istiyorlarsa var bi sebebiBenim bebeğimin çok gaz problemi var ve bi tek meme de sakinleşiyor o yüzden bazen bir saatte bir verdiğimde oluyor. Umarım çok gelmez
Benim bebişte öyle eğer uykusuz olsun; uyuduğunda 4 saati buluyor uyandırmak zor oluyor.Dün gündüz hiç uyumadı çok huzursuzdu ama akşam 8 den sabaha kadar çok güxel uyudu, zor kaldırdım hep emzirmek için
Dr pişik kremi kullanmayı tavsiye etmedi bize ya Çok kızarırsa kantaron yağı sürebilirsiniz dedi kullanan var mı?Yenidogan sivilceleri onlar, cilt yapisi henuz koruma bariyerlerini tam olusturmadigi icin olusuyor. Korkulacak birsey yok.
Isilik icin mevsim uygun degil ya da isilik diye dusunuyorsaniz biraz bebisleri ince giydirebilirsiniz ama ben isilik olmadigini dusunuyorum.
hiskolikk
Kesinlikle iyi gelir. Tek suruste hemen rahatlatir.
Pisik magduru arkadaslar, bebeginizin altini dogru temizlediginize eminsiniz degil mi? Iyice tertemiz yapip, (su, islak mendil, pamuk ne kullaniyorsaniz) sonra kurumasi icin bir sure acik birakip ardindan pisik kremlerinizi suruyorsunuz degil mi? Ve her alt degistirmede pisik kremi surmelisiniz unutmayın.
Ben kullanıyorum iyi geliyor benceKızlar gaz için son çare elma yağı deneyeceğim aslı adaçayı yağıymış ama elma diyorlarmış ayaklarının altına sürülüyormuş. Var mı kullanan. Yarın gidip alacağım
Geçmiş olsun Rabbim korusun yavrularımızıHerkes bu aralar çok kötü şeyler yaşıyor. Dün bizde 40 ımızı çıkardık. Bebeği yıkadık. Yatağın üzerinde uyuyordu. Annem de üstünde ki battaniye ince diye. Benim Polar hırkami da örtmüş üstüne başına da benim kazağımi koymuş. Ama yüzü açık bi şekilde... annem de bı acayipp gerçekten ne gerek var o kadar örtmeye...
Ben mutfakta bulaşık yıkıyordum. Oğlum da yatak odasına girmiş yatakta zıplamaya başlamış. Çünkü hep yaptığı şeydi normalde...
Bebeği de görememiş o an. Yatakta katlamak için bıraktığım çamaşır yığını zannetmiş. O an annem odaya girdi Allah'tan belki bı kaç saniyeyke kızım kurtuldu. Karnının üstüne yada kafasına ziplasaydi . Düşünemiyorum yaagece aklıma geldi uykuya dalamadim içim çekiliyor. Allah'a emanet hepsi
Ah canım çok geçmiş olsun ya benim başıma da bunun bi benzeri geldi kardeşim üstüne oturacaktı yani milim farkıyla kurtulduHerkes bu aralar çok kötü şeyler yaşıyor. Dün bizde 40 ımızı çıkardık. Bebeği yıkadık. Yatağın üzerinde uyuyordu. Annem de üstünde ki battaniye ince diye. Benim Polar hırkami da örtmüş üstüne başına da benim kazağımi koymuş. Ama yüzü açık bi şekilde... annem de bı acayipp gerçekten ne gerek var o kadar örtmeye...
Ben mutfakta bulaşık yıkıyordum. Oğlum da yatak odasına girmiş yatakta zıplamaya başlamış. Çünkü hep yaptığı şeydi normalde...
Bebeği de görememiş o an. Yatakta katlamak için bıraktığım çamaşır yığını zannetmiş. O an annem odaya girdi Allah'tan belki bı kaç saniyeyke kızım kurtuldu. Karnının üstüne yada kafasına ziplasaydi . Düşünemiyorum yaagece aklıma geldi uykuya dalamadim içim çekiliyor. Allah'a emanet hepsi
Valla napalım pahalı ama bi de molfixle riske girmiyim dedim, baştan başlamayanlar için başka bez kullanmak riskli cidden.Çok kötü olmuş totosudikloron bizim de sleepy pişik ve tahriş yaptı. Primaya geçtim. Ona da güç yetmez molfix deneyeceğim ♀
Hametan evet çok iyi de bebeklere kullanılır mı onu bilmiyorum bi araştıracağımBen Bepanthol krem kullanirken pişik oldu. Bayağı ileri derece . Ne yaptıysak geçmedi. En son mavi hametan denedim geçirdi
Ya aslında eşime molfix al dedim bulamadı markette sleepy aldık onu deneyelim dedik ama hüsranMolfix pure and soft. Aşırı memnunum
O olmazsa ben bir hiçimasla çocuğuma emzik vermem diyen ben az önce çocuğuma ilk kez emzik verdim. Asla asla demeyin :))
Uyku tulumu önerisi bana da lazım hiç örtemiyorum çocuğu çok hareketli sürekli izlemek zorunda kalıyorumOyy canım allah korumuş gercekten. Uyku tulumu çok önemli de ben hala alamadım bulup gönlüme göre çıldırcam.
Muhendisinoglu diye bi hesap var orada görmüştüm mavi ve sarı kullanılabilir diye önermişMavi hametan bebeklere uygun mubebem de pişik oldu
Sarı var evde bi deniyim onuMuhendisinoglu diye bi hesap var orada görmüştüm mavi ve sarı kullanılabilir diye önermiş
Bi de kullananlar sarı kantaron yağı öneriyor, ben göğsümde denedim baya faydalıydı ama bebekcimde denemedim henüzMavi hametan bebeklere uygun mubebem de pişik oldu
Dr pişik kremi kullanmayı tavsiye etmedi bize ya Çok kızarırsa kantaron yağı sürebilirsiniz dedi kullanan var mı?
Ben kullanıyorum iyi geliyor bence
Ben kullaniyorum diklo'cum buyuk kizima, 2 ay once kesfettim, gayet iyi uygun fiyatli bir pisik kremi. Kucuge de bepanthol tercih ediyorum, buyukten aliskanlik :)Sarı var evde bi deniyim onu
Kantaron göğüs yarasında garmastandan daha cok işe yaradı bende, o topladı kalanı da gümüş kapakta biriken süt toparladı galiba. Cesaret edemedim kızımda denemeye, bugun alt acmanın yanına koydum sadeceDr pişik kremi kullanmayı tavsiye etmedi bize ya Çok kızarırsa kantaron yağı sürebilirsiniz dedi kullanan var mı?
Ben kullanıyorum iyi geliyor bence
Yorumlara baktım sarıdan cok memnun olan da var pişik yaptı diyen de. Post 2021e ait bi de hametol diye krem varmış falan, yorumlarda parafin var diyen de var, mucize krem diyen de. Güncel bilgii nedir emin değilim.Hametan evet çok iyi de bebeklere kullanılır mı onu bilmiyorum bi araştıracağım
Bu arada mustela kullanıyordum normalde hafif kızarıklığı geçirirdi ama bezden kaynaklı sanırım o da fayda etmedi, dünden beri bepanthol aldık onu kullanıyorum bende
Herkes bu aralar çok kötü şeyler yaşıyor. Dün bizde 40 ımızı çıkardık. Bebeği yıkadık. Yatağın üzerinde uyuyordu. Annem de üstünde ki battaniye ince diye. Benim Polar hırkami da örtmüş üstüne başına da benim kazağımi koymuş. Ama yüzü açık bi şekilde... annem de bı acayipp gerçekten ne gerek var o kadar örtmeye...
Ben niye emzige alistiramiyorum cocuklairmi yaO olmazsa ben bir hiçim
Uyku tulumu önerisi bana da lazım hiç örtemiyorum çocuğu çok hareketli sürekli izlemek zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?