2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun öncelikle
Ben ince battaniye örtüyorum kollarının altına kadar çekip battaniye uçlarını da reflü yatağın altına sıkıştırıyorum o zaman çekemiyor

Bende iki saatte bir kaldırıyorum bazen alarma uyanamıyırum çocuğum 5 sonra kendi beni kaldırdı çok üzülüyorum uyanamayınca

Herkes bu aralar çok kötü şeyler yaşıyor. Dün bizde 40 ımızı çıkardık. Bebeği yıkadık. Yatağın üzerinde uyuyordu. Annem de üstünde ki battaniye ince diye. Benim Polar hırkami da örtmüş üstüne başına da benim kazağımi koymuş. Ama yüzü açık bi şekilde... annem de bı acayipp gerçekten ne gerek var o kadar örtmeye...
Ben mutfakta bulaşık yıkıyordum. Oğlum da yatak odasına girmiş yatakta zıplamaya başlamış. Çünkü hep yaptığı şeydi normalde...
Bebeği de görememiş o an. Yatakta katlamak için bıraktığım çamaşır yığını zannetmiş. O an annem odaya girdi Allah'tan belki bı kaç saniyeyke kızım kurtuldu. Karnının üstüne yada kafasına ziplasaydi . Düşünemiyorum yaa gece aklıma geldi uykuya dalamadim içim çekiliyor. Allah'a emanet hepsi

Benim bebeğimin çok gaz problemi var ve bi tek meme de sakinleşiyor o yüzden bazen bir saatte bir verdiğimde oluyor. Umarım çok gelmez
Bende gündüz saatte bir emziriyorum. Küme emzirme deniliyormuş sütü artırmak için sık sık emermiş. Mucize resmen meme istiyorlarsa var bi sebebi

Dün gündüz hiç uyumadı çok huzursuzdu ama akşam 8 den sabaha kadar çok güxel uyudu, zor kaldırdım hep emzirmek için
Benim bebişte öyle eğer uykusuz olsun; uyuduğunda 4 saati buluyor uyandırmak zor oluyor.

Dr pişik kremi kullanmayı tavsiye etmedi bize ya Çok kızarırsa kantaron yağı sürebilirsiniz dedi kullanan var mı?
Kızlar gaz için son çare elma yağı deneyeceğim aslı adaçayı yağıymış ama elma diyorlarmış ayaklarının altına sürülüyormuş. Var mı kullanan. Yarın gidip alacağım
Ben kullanıyorum iyi geliyor bence

Geçmiş olsun Rabbim korusun yavrularımızı

Ah canım çok geçmiş olsun ya benim başıma da bunun bi benzeri geldi kardeşim üstüne oturacaktı yani milim farkıyla kurtuldu

dikloron bizim de sleepy pişik ve tahriş yaptı. Primaya geçtim. Ona da güç yetmez molfix deneyeceğim ‍♀
Valla napalım pahalı ama bi de molfixle riske girmiyim dedim, baştan başlamayanlar için başka bez kullanmak riskli cidden.Çok kötü olmuş totosu

Ben Bepanthol krem kullanirken pişik oldu. Bayağı ileri derece . Ne yaptıysak geçmedi. En son mavi hametan denedim geçirdi
Hametan evet çok iyi de bebeklere kullanılır mı onu bilmiyorum bi araştıracağım

Bu arada mustela kullanıyordum normalde hafif kızarıklığı geçirirdi ama bezden kaynaklı sanırım o da fayda etmedi, dünden beri bepanthol aldık onu kullanıyorum bende

Dr pişik kremi kullanmayı tavsiye etmedi bize ya Çok kızarırsa kantaron yağı sürebilirsiniz dedi kullanan var mı?

Tabiki bebek sizin bebeginiz, neyi uygun goruyorsaniz onu kullanirsiniz, sari kantoron kullanan vardi birkac kisi ama Agustos analarindaydi onlar galiba, baska seyler icin de oneriyorlardi hatta.

Kantaron göğüs yarasında garmastandan daha cok işe yaradı bende, o topladı kalanı da gümüş kapakta biriken süt toparladı galiba. Cesaret edemedim kızımda denemeye, bugun alt acmanın yanına koydum sadece yaklaştırmak sürmenin yarısıdır
Yorumlara baktım sarıdan cok memnun olan da var pişik yaptı diyen de. Post 2021e ait bi de hametol diye krem varmış falan, yorumlarda parafin var diyen de var, mucize krem diyen de. Güncel bilgii nedir emin değilim.

Ben de 1 numarada sleepy natural ve bionatural denedim, bionaturalin dokusu cok guzel ama poposu sıklıkla kırmızı. Hep ıslak mendil kullanıyorum su ve pamuğu ayarlayamadım, burada sleepynin ıslak mendili iyi değil yazılmış bi de baby turcoyu deniyorum şimdi.

Pişik kremi de mustela var yeşilmarka var ama hala beyaz popo gormedim, yara da yok gerci. Kakadan sonra mutlaka sürüyorum. 2 numarada da mavi molfix deneyeceğim ıslak mendille toparlama gormezsem. Sonra artık baby turco sarı molfix derken bakalım hangisi iyi gelecek

Aman Allah korumus bebegi, benim büyükte surekli kucugu yaralama evresinden son anda donuyor. 2 bebekli olmak cok zor.
O olmazsa ben bir hiçim
Ben niye emzige alistiramiyorum cocuklairmi ya
Uyku tulumu önerisi bana da lazım hiç örtemiyorum çocuğu çok hareketli sürekli izlemek zorunda kalıyorum

Buyugun ablasindan kalma kundak modelli owli'si var ablasi da kendisi de sevmedi. Bize de kuzenden gelmişti, o kadar para vermedigim icin mutluyum.

Buyuk kizim'a ilk yasinda giymesi icin
Lcw'den 0.5
1.7
2.5 tog degerinde 3 tane uyku tulumu almistik. Ucunden de cok mutlu ve memnunum. Mevsimine gore giydirdim, neredeyse her hafta yikandi, hatta 1.7 olan neredeyse 3 gune bir yikandi oldugu gibi duruyor.

Simdi buyuge defacto'dan aldim 2.5 tog, onu yeni denemeye basladik, simdiye dek 2 kere yikandi renkleri hic solmasi.

Isitmaya gelince biz sevdik, zira buyuk kizim asla ustunu orten bir cocuk degil, bebekken de ben ortmuyordum. Hic hastalandigimizi bilmem, kilavuza uygun giydirince sorun cikmadi bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…