Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız. Ben gerçekten uyanmaktan şikayetçi değilim. Uyuyamıyor olması mesele. İlk zamanlar iki saatte bir kalkıyor onu emziriyordum o zamwn hiç şikayet etmedim zorlanmadım ama uyuyamamak çok zorluyor beni enerjimin kalmadığını hissediyorum. Ciddi anlamda nazlı biri de değilimdir. Sezaryen sonrası 3. Gün yemek yaptım bulaşık yıkadım çevremdekiler robot imusun derler ama şuan gerçekten zorlanıyorum onun ağlaması zorlanması çok üzüyor beniBence bir çok kişide oluyor bu durum ama söylemiyor insanlar kötü anne gözükürüm diye. Ben ilk doğurduğumda kızgındım diyorum Nazenin’e okadar acı çektim . Annem e olur mu öyle şey diyordu e oluyor. Yetemediğimi düşündüğüm durumlarda tuvalete bile giremediğimde gerek var mıydı diye sorguladım bile zaman zaman. Bence çok normal hissettikleriniz yaşadıklarınız. Ama bebekler büyüdükçe düzene giriyor ben gecede bir kere kalkıyorum artık uyuyorum. Gündüz o uyurken de bir iki saat kestirdim mi benden iyisi yok. Ben mutlu oldukça bebeğim de daha sakin mutlu oluyor. Gaz da geçici bir durum 3. Haftada başlayıp 3. Aya kadar sürebiliyor dediler. Ama geçicek yani ben hep yarını düşünüp elbet güneş doğacak diyip atlattım bu süreci. Şimdi 2 aylık olduk çok keyifli. Oyun oymuyoruz artık daha tahmin edilebilir şekilde uyuyor uyanıyor meme istiyor hareketlerinden anlıyoru. Sabredin biraz daha geçicek inanın
Canım benm inan onu da düşündüm ama korkuyorum ya uyurken ona zarar verirsem diye güvenemiyorum kendime.Canım inan hepimiz aynı şeyleri hissettik zaman zaman hissediyoruz. İlk 15 gün özellikle anneler olmasına rağmen o kadar zorlu bir süreçti ki. Hala daha zorlu günlerim oluyor. Bu kadar fiziksel yoğun tempoda Psikolojik olarak etkilenmemek mümkün değil.
Ben şöyle çözüm buldum. Sabah olunca yatağı ortalayıp sağa sola yastık koyup emzirme yastığını da alıp bebiş kucağımda bir tur uyuyorum. 2 saat uyuyoruz öyle. Hem tentene temas oluyor hem ben de uyuyorum. Bilgin olsun seninde. Deliksiz bir uyku olmuyor ama uyandıkça onu üstümde uyurken hissetmek görmek koklamamak öpmek manevi destrk veriyor. Uykumu da alıyorum.❤
Mama ne kadar veriyorsunuz, sütüm az diye düşünmeyin sakın bol bol emzirin geri kalanı sağın ve bol su için mamaya da devam edin hemen toparlar bebeğiniz, aldığı kilo da az değil canınızı sıkmayınbir ayda 400 gr aldi sadece mama takviyesne ragmen ve yuzu hâla sari
Ah çok geçmiş olsun benmkini de bi kere yastık düşmüştü. Gerçekten Allah koruduGece çok kötü bir olay yaşadık, kızımın üzerine battaniye ortmustum göğsünün üzerine kadar. Gece bir ses geliyor, ben de çok uykusuzum iki dk sonra susar kesin diye çok dikkate almadım, bekledim bekledim ses devam ediyor. Işığı bir yaktım kalın battaniye tamamiyla kafasının üzerini kapatmış içerde kurtulmaya çalışıyor yavrumKendini aşağı kaydiriyordu bu aralar, reflü yatagina koyuyordum 5 dakika sonra en alta kadar kaymış inmiş buluyordum, gece de aynısını yapmış. Aşağı kaya kaya battaniyenin altına bir şekilde girmiş. Çok çok korktum kızlar kesinlikle uyku tulumu vakti geldi bizim için. Sizde dikkatli olun lütfen bu konularda
Allah'ım korusun yavrularımızı, ben de sizin gibi verimli uyku uyuyamıyorum. Kızım 2 saat uyusa bile kalbim uyanık kalıyor yani hep bir uykusuzluk, enerji düşüklüğü yaşıyorum. Gece o sese normalde hemen uyanır bakarım, ne kadar yorgunsam bakamadım kalkıp 2 dakika öylece bekledim. Kötüyü düşünmek bile istemiyorumAh çok geçmiş olsun benmkini de bi kere yastık düşmüştü. Gerçekten Allah korudu
Canım bende sizleri özledim , iyi bebiş ama gerçekten hiç baktım yok@evcarshirakkibrisss @dnzyn @lidyadgn @miraclehappens sanemcee kızlar nerelerdesiniz arada yazın özleniyorsunuz
Minikler nasıl umarım herşey yolundadır
Bende senin gibiyim gerçekten artık girip buraya bile bakamıyorum sürekli ya uyutuyorum ya emziriyorum ya altını değiştiriyorum ya masajArkadaşlar gerçekten bazen tükendiğimi hissediyorum. Asla söylenmek istemiyorum ama gerçekten bu uykusuzlukla vakitsizlikle nasıl başetcem bilmiyorum. Varlığjna her dakika şükrettiğim bir mucizem var bu ayrı ama gerçekten uykusuzluk beni mahvetti kendimde değilim. Bu ne zamana geçiyor deneyimliler yazsın lütfen biraz rahatlayayım
Yanımda eşim annem varken yaptım ilk tv karşısında. Bebek yatınca uyanıyor üstümde yatsın uykusunu alsın en azından diye.. eşimle anneme de wiz beni izleyin uyursam sıkıntı olmasın dedim. Sonra baktım sıkıntı yok. Emzirirken değil ama. O çok riskli.Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız. Ben gerçekten uyanmaktan şikayetçi değilim. Uyuyamıyor olması mesele. İlk zamanlar iki saatte bir kalkıyor onu emziriyordum o zamwn hiç şikayet etmedim zorlanmadım ama uyuyamamak çok zorluyor beni enerjimin kalmadığını hissediyorum. Ciddi anlamda nazlı biri de değilimdir. Sezaryen sonrası 3. Gün yemek yaptım bulaşık yıkadım çevremdekiler robot imusun derler ama şuan gerçekten zorlanıyorum onun ağlaması zorlanması çok üzüyor beni
Canım benm inan onu da düşündüm ama korkuyorum ya uyurken ona zarar verirsem diye güvenemiyorum kendime.
Canım benim de bebe hep kayıyor bende bi kere uyandım baktım battaniye kafasına kadar ama ben hemen çıt dedi mi kalkıyorum bide benim anne yanı tam gözümün önünde , ben şimdi artık battaniye sadece ayaklardan biraz üste kadar çekiyorum yani gam kapatmıyorum üstünü , çok geçmiş olsunGece çok kötü bir olay yaşadık, kızımın üzerine battaniye ortmustum göğsünün üzerine kadar. Gece bir ses geliyor, ben de çok uykusuzum iki dk sonra susar kesin diye çok dikkate almadım, bekledim bekledim ses devam ediyor. Işığı bir yaktım kalın battaniye tamamiyla kafasının üzerini kapatmış içerde kurtulmaya çalışıyor yavrumKendini aşağı kaydiriyordu bu aralar, reflü yatagina koyuyordum 5 dakika sonra en alta kadar kaymış inmiş buluyordum, gece de aynısını yapmış. Aşağı kaya kaya battaniyenin altına bir şekilde girmiş. Çok çok korktum kızlar kesinlikle uyku tulumu vakti geldi bizim için. Sizde dikkatli olun lütfen bu konularda
Oyy canım allah korumuş gercekten. Uyku tulumu çok önemli de ben hala alamadım bulup gönlüme göre çıldırcam.Gece çok kötü bir olay yaşadık, kızımın üzerine battaniye ortmustum göğsünün üzerine kadar. Gece bir ses geliyor, ben de çok uykusuzum iki dk sonra susar kesin diye çok dikkate almadım, bekledim bekledim ses devam ediyor. Işığı bir yaktım kalın battaniye tamamiyla kafasının üzerini kapatmış içerde kurtulmaya çalışıyor yavrumKendini aşağı kaydiriyordu bu aralar, reflü yatagina koyuyordum 5 dakika sonra en alta kadar kaymış inmiş buluyordum, gece de aynısını yapmış. Aşağı kaya kaya battaniyenin altına bir şekilde girmiş. Çok çok korktum kızlar kesinlikle uyku tulumu vakti geldi bizim için. Sizde dikkatli olun lütfen bu konularda
Canım bir emzirme danışmanından yardım al istersen. İnstagramda var. Görüntülü yapanda. Sütün artması için ne varsa fikir dene. Ben pakmaya bile içtim. Kilo alımı iyi olunca sütümün yettiğini anladım..bir ayda 400 gr aldi sadece mama takviyesne ragmen ve yuzu hâla sari
Her gün sabah 5 ten 9 a kadar sonra cin gibiyiz ondan önce uyuduysak ne ala , genelde de akşam 9 da uyur 11 12 ye kadar o arada bende onunla uyurum sonra 1 2 gibi tekrar uyurKızlar gece kaç kere uyaniyorsunuz ortalama, ben 23.00 gibi yatağına yatırıyorum. 1,3,5 gibi iki saat aralıklarla bebeğim uyanıyor. Ama.sabaha karşı uyandıktan sonra geri uyumak istemiyor. 33 günlüğüz. Sizde durumlar nedir
Kesinlikle katılıyorumBenim bildiğim kadarıyla pişik kesin varsa çaresi mavi hametan, diğer tüm kremler yalnızca önlemek için
Ben Bepanthol krem kullanirken pişik oldu. Bayağı ileri derece . Ne yaptıysak geçmedi. En son mavi hametan denedim geçirdiMavi hametan bebeklere uygun mubebem de pişik oldu
Ah canım. Seni çok iyi anlıyorum. Rabbimize şükür ne güzel bir lütuf evlad... Ama işte zorlandığımız anlar çok oluyor ve olacak. Büyük kızıma yetememek ayrı üzüyor beni de. Bebeğe tam ilgi gösteremiyorum. İki arada bocalayıp git geller yaşıyorum. Allaha şikayet olmasın ve acılarını göstermesin inşallah tabi.Arkadaşlar gerçekten bazen tükendiğimi hissediyorum. Asla söylenmek istemiyorum ama gerçekten bu uykusuzlukla vakitsizlikle nasıl başetcem bilmiyorum. Varlığjna her dakika şükrettiğim bir mucizem var bu ayrı ama gerçekten uykusuzluk beni mahvetti kendimde değilim. Bu ne zamana geçiyor deneyimliler yazsın lütfen biraz rahatlayayım
Molfix pure and soft. Aşırı memnunumdikloron bizim de sleepy pişik ve tahriş yaptı. Primaya geçtim. Ona da güç yetmez molfix deneyeceğim ♀
Ben 2. Günden beri veriyorumasla çocuğuma emzik vermem diyen ben az önce çocuğuma ilk kez emzik verdim. Asla asla demeyin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?