2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız. Ben gerçekten uyanmaktan şikayetçi değilim. Uyuyamıyor olması mesele. İlk zamanlar iki saatte bir kalkıyor onu emziriyordum o zamwn hiç şikayet etmedim zorlanmadım ama uyuyamamak çok zorluyor beni enerjimin kalmadığını hissediyorum. Ciddi anlamda nazlı biri de değilimdir. Sezaryen sonrası 3. Gün yemek yaptım bulaşık yıkadım çevremdekiler robot imusun derler ama şuan gerçekten zorlanıyorum onun ağlaması zorlanması çok üzüyor beni
Canım benm inan onu da düşündüm ama korkuyorum ya uyurken ona zarar verirsem diye güvenemiyorum kendime.

bir ayda 400 gr aldi sadece mama takviyesne ragmen ve yuzu hâla sari
Mama ne kadar veriyorsunuz, sütüm az diye düşünmeyin sakın bol bol emzirin geri kalanı sağın ve bol su için mamaya da devam edin hemen toparlar bebeğiniz, aldığı kilo da az değil canınızı sıkmayın

Ah çok geçmiş olsun benmkini de bi kere yastık düşmüştü. Gerçekten Allah korudu

Ah çok geçmiş olsun benmkini de bi kere yastık düşmüştü. Gerçekten Allah korudu
Allah'ım korusun yavrularımızı, ben de sizin gibi verimli uyku uyuyamıyorum. Kızım 2 saat uyusa bile kalbim uyanık kalıyor yani hep bir uykusuzluk, enerji düşüklüğü yaşıyorum. Gece o sese normalde hemen uyanır bakarım, ne kadar yorgunsam bakamadım kalkıp 2 dakika öylece bekledim. Kötüyü düşünmek bile istemiyorum

Bende senin gibiyim gerçekten artık girip buraya bile bakamıyorum sürekli ya uyutuyorum ya emziriyorum ya altını değiştiriyorum ya masaj yada ayakta gezdiriyorum , yemek yemeğe bile fırsatım yok ya koşa koşa sadece çorba yapıyorum yada eşime yarım saat verip yemek yapıyorum , uyku desen uyu uyan mahv oldum

Yanımda eşim annem varken yaptım ilk tv karşısında. Bebek yatınca uyanıyor üstümde yatsın uykusunu alsın en azından diye.. eşimle anneme de wiz beni izleyin uyursam sıkıntı olmasın dedim. Sonra baktım sıkıntı yok. Emzirirken değil ama. O çok riskli.

Canım benim de bebe hep kayıyor bende bi kere uyandım baktım battaniye kafasına kadar ama ben hemen çıt dedi mi kalkıyorum bide benim anne yanı tam gözümün önünde , ben şimdi artık battaniye sadece ayaklardan biraz üste kadar çekiyorum yani gam kapatmıyorum üstünü , çok geçmiş olsun

Oyy canım allah korumuş gercekten. Uyku tulumu çok önemli de ben hala alamadım bulup gönlüme göre çıldırcam.

Kızlar iki güm önce bi olay yaşadım , sizede anlatiyim çok dikkatli olun bu konuda , o gün annemlere gittim kızım koltuğun üstünde yanımda uyuyordu, kardeşim geldi konuşuyorduk birden oturdu az kalsın bebeğimin üstünde oturacaktı , elini tam başının yanına koydu yani tam kafasına basacaktı Allah korudu verilecek sadakamız varmış , görmedim dedi , yani bir yere giderken , hatta evde baş başbaşayken eşinizle yada misafir geldiğinde aman ha dikkat edin , yani benim böyle bişey hiç aklıma gelmezdi zaten 4 kişiyiz evde bebek göz önünde ama ödümüz koptu

bir ayda 400 gr aldi sadece mama takviyesne ragmen ve yuzu hâla sari
Canım bir emzirme danışmanından yardım al istersen. İnstagramda var. Görüntülü yapanda. Sütün artması için ne varsa fikir dene. Ben pakmaya bile içtim. Kilo alımı iyi olunca sütümün yettiğini anladım..

Her gün sabah 5 ten 9 a kadar sonra cin gibiyiz ondan önce uyuduysak ne ala , genelde de akşam 9 da uyur 11 12 ye kadar o arada bende onunla uyurum sonra 1 2 gibi tekrar uyur

Ah canım. Seni çok iyi anlıyorum. Rabbimize şükür ne güzel bir lütuf evlad... Ama işte zorlandığımız anlar çok oluyor ve olacak. Büyük kızıma yetememek ayrı üzüyor beni de. Bebeğe tam ilgi gösteremiyorum. İki arada bocalayıp git geller yaşıyorum. Allaha şikayet olmasın ve acılarını göstermesin inşallah tabi.
Ama bu süreçler yaşanacak illaki. Anne olmak bu yüzden kutsal ve en değerli şey şey işte.
Geçecek diyemem. Ama alışacağız. Ve saha kolay gelecek herşey. Şuan hayatımız değişti tabi. Alışkanlıkların yerini başka şeyler aldı. Oturacak bu düzen de.

Kızlar ben hala sezeryan dikişlerim goremiyorum ayna dan bakıyorum . Acı vs yok ama arada eşime baktiriyorum bı sorun yok diyor ne kadar anlar bilmiyorum . Doktor kırkım çıkınca gel dedi kontrole .dikişin üstündeki göbek derimde bı kaç yerde şişlik var. Birde çatlaklarim acıyordu bı ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…