2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet bi de o var çok küçük kalıpları sleepy nin, dün çok canı yandı her kaka yapışında ağladı durmadı, evde sarı hametan vardı kullandım, arada zeytinyağı da sürüp havalandıracağım biraz

Heyecanla bekliyorum sonucu

Karismak gibi olmasin beni yanlis anlamayin ama kadin cinsel organi malum ph dengesi cok onemli olan bir organ, bebeginiz kiz mi bilmiyorum ama yağ olan bir urun, o bölgenin sicakligiyla icerilere girebilir.

Bilemedim, ben de 2 kiz var bu sebeple kullanmazdim acikcasi. Malum kiz bebekler cok idrar yollari iltihabi olabiliyor.

Ben
Oy maaşallah benim kız gibi saçları var bu kanguru yada slingi öneriyor musunuz bende alıcam ama bir türlü karar veremiyorum
Ağustos veya Temmuz grubuna fikir danışıp tavsiye üzerine almıştım, ilk denemede memnun kaldım, yumuşak, omurgayı ve M duruşu destekliyor. Bel desteği de çok iyi eşim taşıdi ona sorduğumda çok konforlu olduğunu söyledi. Evet biraz klostrofobik ama kanguru ve slinglerin Hepsi böyle

ya kanguru bende denedim bebegim bir aylik ama sanki bacaklari cok acildi icinde tahat etmedigini dusunup cikarttim hemen

Güzel anneler ya benim sağ göğüs ucum şişiyor gümüş kapak ve kalkan kullanıyorum onları çıkarınca emzirmeden biraz bekleyince iniyor şişi. Ama bayağıdır böyle ve bugün çevresi tatlı tatlı kaşınıyor. Bi sorun yoktur inşallah

Şişiyor derken canim nasil boyle su toplamasi gibi mi buyume gibi mi? Gogus ucunun sismesi bi garip geldi bana? Ama yara falan olup iyilesince tatli tatli kasiniyordu benimkisi.

Kanguru konusu septembrmom a hemen mesaj attim, neden cunku marka farkli olsa da benim kangurumun aynisi, yine ilk kizimdan kaldi, onda 6 aylikken almistim hala kullanabiliyoruz ama yeni kiza kullanmak istiyorum cunku kanguru biz.

Ama guvenemedim o yuzden hemen september'i darladim ahajsjhdhd

Ne darlamasi estağfurullah, siz de bir sürü tecrübe paylaşıyorsunuz bizimle hiç of demeden

Ne darlamasi estağfurullah, siz de bir sürü tecrübe paylaşıyorsunuz bizimle hiç of demeden
Hepiniz cansınız, ben ilk annelik zamanimda cok yalniz kaldim. Ailede en son dogan bebek, ben dogum yaptigimda 15 yasindaydi. Ozetle tum aile cok tecrubesizdi, hep birilerine danisma ihtiyaci duydum ama kimse yoktu, herkes unutmustu. Ben de tum annelik surecimi hep not alarak devam ettirdim, ikinci bebegime kolaylik olsun diye. Simdi ogrendiklerimi paylasinca mutlu oluyorum ve bir suru de sey ogreniyorum bi yandan :) cok mutlu ediyor bu beni.

Ben hayretle okuyorum yazdıklarınızı ve takdir de ediyorum. Hiç bir şeyi not etmeyen, hamile günlüğü alıp bir satır yazmayan, yemek tarifini bile not almayip defalarca YouTube'dan aynı tarifi dakikalarca arayan ben için bu özelliğiniz beni hem çok şaşırttı hem de vay be dedirtti Ne güzel özverili bir annesiniz yavrularıniz ne şanslı

Tesekkur ederim umarım buyuduklerinde evlatlarimda ayni seyi dusunur, mutlu cocuklar olurlar

Şişiyor derken canim nasil boyle su toplamasi gibi mi buyume gibi mi? Gogus ucunun sismesi bi garip geldi bana? Ama yara falan olup iyilesince tatli tatli kasiniyordu benimkisi.
Ay bilemedim nasıl tarif edebilirim ucu içine giriyor çevreside büyüyor gibi. Ve dediğiniz gibi yara vardı artık acı yok iyileşme kaşıntısı mı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…