Ayy bende çok özledim vallaBen hamileliğimden beri çok özlemişim bazen yüksek yastık alıp yatıyordum ama dün göğüs pedi olmasına rağmen sütüm akmış hep yatağa. Kayonvalidemlerdeyim bende alez var onda yokmuş gece vakti bi de yatak sildim uğraş dur eve gidene kadar tövbeliyimüzüm yemiştim köyden gelem çol tatlı o da etkilemiş olabilir belki sütüm fazla diye akmış da Olabilir. Sonuç Arada sırada yatabilirsiniz ne konuştum
Sizden güç ve cesaret alarak bende yatacağım çok özledimGöğüslerim alıştı arada bir yatıyorum sakıncası var mı bilmiyorum
Bana dr ensesinden bak vücut ısısına dedi. El ve ayaklar soğuk olurmuş. Gerçi ben Antalya'da olduğumdan bazen el ayak bile yanıyorBen dun gece corapsiz yatirdim sabah ayaklari kursun gibiydi, tulumun icinde olmasina ragmen. Yenidoganlarin el ve ayaklari isinmaz malum
Yenidogan sivilceleri onlar, cilt yapisi henuz koruma bariyerlerini tam olusturmadigi icin olusuyor. Korkulacak birsey yok.
Isilik icin mevsim uygun degil ya da isilik diye dusunuyorsaniz biraz bebisleri ince giydirebilirsiniz ama ben isilik olmadigini dusunuyorum.
@hiskolikk
Kesinlikle iyi gelir. Tek suruste hemen rahatlatir.
Pisik magduru arkadaslar, bebeginizin altini dogru temizlediginize eminsiniz degil mi? Iyice tertemiz yapip, (su, islak mendil, pamuk ne kullaniyorsaniz) sonra kurumasi icin bir sure acik birakip ardindan pisik kremlerinizi suruyorsunuz degil mi? Ve her alt degistirmede pisik kremi surmelisiniz unutmayın.
Benim oğluşta da var dr normal dedi canım. Nazarlık onlar dedi ☺Benim kızımda da var. İsilik mi acaba diyorum. Minik minik sivilce gibi pıt pıt noktalar şeklinde
Gönlüme göre kundaklı bir tulum bulamadım da sen belki bulmuşsundur ben görmemişimdir diye heveslenmiştimEvet kundak degiller.
Ama ben kundak yapma isini ilk 2 ay yaparim biter diye dusunerek bunu umursamadim.
Yani bir de ben kese tipi kundaga uygun olanlarda cocuklarimi hic tutamadim.
Evet bebeklere ense ve gogusten bakilir, oralar sicaksa bebis usumuyordur. Ama iste annelik be atatalya, insanin ici rahat etmiyor o 15 numara ayaklar buz kesmisken. :)Bana dr ensesinden bak vücut ısısına dedi. El ve ayaklar soğuk olurmuş. Gerçi ben Antalya'da olduğumdan bazen el ayak bile yanıyor
Oyle bir tulum yok canim benim, hepsi bunaltici bebeler sevmiyor. Razi gel iste su ayakli tulumlara :)))Gönlüme göre kundaklı bir tulum bulamadım da sen belki bulmuşsundur ben görmemişimdir diye heveslenmiştim
12. günde değer düşmeye başladı, 18. günde sarı rengi geçti. Bazı bebeklerde uzayabiliyormuş bu durum.bebegi sarilik olanlar bebeginizin yuzundeki sari renk ne zman gecti 35 gunluk olduk hâlâ her goren yuzu saridr diyor yizundeki sari renk bir turlu gecmedi en son 12 gunlukken götürmüştüm kontrole doktor şu an iyi yuzu hemen gecmez dedi bizde bidaha gotrmedik
Bizim de değer 4 e düştü ama hala yüzü sarı , okuduğum kadarıyla 3 aydan sonra tamamen geçiyormuşbebegi sarilik olanlar bebeginizin yuzundeki sari renk ne zman gecti 35 gunluk olduk hâlâ her goren yuzu saridr diyor yizundeki sari renk bir turlu gecmedi en son 12 gunlukken götürmüştüm kontrole doktor şu an iyi yuzu hemen gecmez dedi bizde bidaha gotrmedik
Aşıdan ziyade belki uyku ve beslenme saatleri oynadıysada huzursuzluk yaratmış olabilirKızlar selam,
Uzun zamandır yazamadım ben de
Dün 1 aylık olduk ve Hepatit B aşımız yapıldı. Sizde herhangi bir yan etki oldu mu?
Bebek aşırı huzursuz ve bugün saat 15.00 dan beri uyumadı. Beslenmesinde bir sorun yok, gazı yok, hiçbir şeyi yok ama uyumuyor. Ben de delirmek üzereyim şu an.
Bende de tam tersi oluyor, maaşallah su yok bu yok diyorum hoop aksam hepsi var soyledigim anda tam tersi geliyor başıma.Bu bebişlerin bir ortası yok, dün arkadaşıma dert yandım uykusuzluktan , nasıl içten iç geçirdiysem o zamandan beri bebem uyuyorkendi bir iki defa kalktı beslenmek için onun dışında ben hep zorla uyandırdım umarım bu gece beni asker etmez
Aşı günü normal geçti bizim azıcık ateşi oldu hatta 10 gün devam etti ama dr aşıdan değil dedi bu kadar uzun devam etmezmiş, bazen bebeklerimizin uyumayacağı tutuyor keşke neden olduğunu bilseydik
Ben de burun soğuksa üşüdü, ense terlediyse sıcakladı diye biliyorum. Gogusten ısı kontrolu de yapıyorumBana dr ensesinden bak vücut ısısına dedi. El ve ayaklar soğuk olurmuş. Gerçi ben Antalya'da olduğumdan bazen el ayak bile yanıyor
Bizimki ayarı kaçırdı fazla uyuyor bu defa ,Allahım orta yol istiyorumBende de tam tersi oluyor, maaşallah su yok bu yok diyorum hoop aksam hepsi var soyledigim anda tam tersi geliyor başıma.
Bizim bebek başak-başak olduğu için ben kaçırsam kendi mama saatini asla kaçırmıyorAşıdan ziyade belki uyku ve beslenme saatleri oynadıysada huzursuzluk yaratmış olabilir
Bizim de 32 günlük hala biraz var farkedilir derecede ama vücut rengi filan çok iyi.bebegi sarilik olanlar bebeginizin yuzundeki sari renk ne zman gecti 35 gunluk olduk hâlâ her goren yuzu saridr diyor yizundeki sari renk bir turlu gecmedi en son 12 gunlukken götürmüştüm kontrole doktor şu an iyi yuzu hemen gecmez dedi bizde bidaha gotrmedik
ay burda da aktifizBenim oğluşta da var dr normal dedi canım. Nazarlık onlar dedi ☺
Aynısını yaşıyoruz valla bende anlam veremiyorum, ya tam gazı çıkmıyor ya kaka yapması az geliyor. Cumartesi günü doktora gideceğiz soracağım bakalımKızlar relactaz sadece bir gün işe yaradı, bebeğim kakasını da yapıyor gazını da çıkarıyor, kontrol ediyorum bez açıkken çiş de yapıyor, kokusuz ve tazyikli. Ama sürekli gaz sancısı çekiyor modda. Sürekli ayaklar kıpır kıpır surat kırmızı ve ikiniyor. Sabah bir eşim bir ben kucakta pis pis yapa yapa tükendik artık. Sebebi ne olabilir bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?