2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy bende çok özledim valla üzüm süt yapıyormuş + bilgi için teşekkür ediyorum
Göğüslerim alıştı arada bir yatıyorum sakıncası var mı bilmiyorum
Sizden güç ve cesaret alarak bende yatacağım çok özledim

Bana dr ensesinden bak vücut ısısına dedi. El ve ayaklar soğuk olurmuş. Gerçi ben Antalya'da olduğumdan bazen el ayak bile yanıyor

Evet kundak degiller.
Ama ben kundak yapma isini ilk 2 ay yaparim biter diye dusunerek bunu umursamadim.
Yani bir de ben kese tipi kundaga uygun olanlarda cocuklarimi hic tutamadim.
Gönlüme göre kundaklı bir tulum bulamadım da sen belki bulmuşsundur ben görmemişimdir diye heveslenmiştim

bebegi sarilik olanlar bebeginizin yuzundeki sari renk ne zman gecti 35 gunluk olduk hâlâ her goren yuzu saridr diyor yizundeki sari renk bir turlu gecmedi en son 12 gunlukken götürmüştüm kontrole doktor şu an iyi yuzu hemen gecmez dedi bizde bidaha gotrmedik

Bana dr ensesinden bak vücut ısısına dedi. El ve ayaklar soğuk olurmuş. Gerçi ben Antalya'da olduğumdan bazen el ayak bile yanıyor
Evet bebeklere ense ve gogusten bakilir, oralar sicaksa bebis usumuyordur. Ama iste annelik be atatalya, insanin ici rahat etmiyor o 15 numara ayaklar buz kesmisken. :)
Gönlüme göre kundaklı bir tulum bulamadım da sen belki bulmuşsundur ben görmemişimdir diye heveslenmiştim
Oyle bir tulum yok canim benim, hepsi bunaltici bebeler sevmiyor. Razi gel iste su ayakli tulumlara :)))

12. günde değer düşmeye başladı, 18. günde sarı rengi geçti. Bazı bebeklerde uzayabiliyormuş bu durum.

Bizim de değer 4 e düştü ama hala yüzü sarı , okuduğum kadarıyla 3 aydan sonra tamamen geçiyormuş

Aşıdan ziyade belki uyku ve beslenme saatleri oynadıysada huzursuzluk yaratmış olabilir

Bende de tam tersi oluyor, maaşallah su yok bu yok diyorum hoop aksam hepsi var soyledigim anda tam tersi geliyor başıma.
Ben de burun soğuksa üşüdü, ense terlediyse sıcakladı diye biliyorum. Gogusten ısı kontrolu de yapıyorum

Aşıdan ziyade belki uyku ve beslenme saatleri oynadıysada huzursuzluk yaratmış olabilir
Bizim bebek başak-başak olduğu için ben kaçırsam kendi mama saatini asla kaçırmıyor doğduğundan beri her gün aynı saatte yiyor, ama uykusunu kendi değiştirdi son birkaç gündür ben de büyüyor uyanık kalma süreleri değişiyor diye düşündüm.

Bizim de 32 günlük hala biraz var farkedilir derecede ama vücut rengi filan çok iyi.

Kızlar relactaz sadece bir gün işe yaradı, bebeğim kakasını da yapıyor gazını da çıkarıyor, kontrol ediyorum bez açıkken çiş de yapıyor, kokusuz ve tazyikli. Ama sürekli gaz sancısı çekiyor modda. Sürekli ayaklar kıpır kıpır surat kırmızı ve ikiniyor. Sabah bir eşim bir ben kucakta pis pis yapa yapa tükendik artık. Sebebi ne olabilir bunun

Aynısını yaşıyoruz valla bende anlam veremiyorum, ya tam gazı çıkmıyor ya kaka yapması az geliyor. Cumartesi günü doktora gideceğiz soracağım bakalım

Göz kontrolü yaptıranlar var mı acaba, ne zaman yapılıyor ve acılı ağrılı bi işlem midir? Birde normal göz doktoruna mı randevu almalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…