2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay bilemedim nasıl tarif edebilirim ucu içine giriyor çevreside büyüyor gibi. Ve dediğiniz gibi yara vardı artık acı yok iyileşme kaşıntısı mı acaba.

Benim en son gogus yaram 2021 Aralık ayi, sen sorunca hatirlamaya calistim; baya yarik, catlamis kurumus deri seklindeydi ve kaniyordu ama şişlik yoktu sanki. En azindan bir aile hekimine sorsan mi acaba?

Ay bilemedim nasıl tarif edebilirim ucu içine giriyor çevreside büyüyor gibi. Ve dediğiniz gibi yara vardı artık acı yok iyileşme kaşıntısı mı acaba.
Benim hiç göğüs yaram olmadı ama sağ göğsümun kahverengi alanında şişlik var, ben hiç kafaya takmadım süt bezleri sismistir dedim geçtim. Tatlı bir kaşıntı da var uçlarında, bebek emiyor tükürükten vs diye düşündüm. Hiç takılmadan bence süt bezlerinin şekil değiştirmesinden olmuştur.

Canım 3 bilemedin en geç 3,5 ayda öğreniyorlar tam anlamıyla gaz çıkarmayı ve kalasını kendisi yapmayı. Sana tavsiyem gece uyutmadan önce iyice beslediğinden emin ol ve mutlaka gazını çıkar, üst kısmını yarım kundak yap ellerini hareket ettiremesin ayaklarını serbest bırak. Yan yatırıp beyaz gürültü müziği aç. İyice dalana kadarda en az 45 dk kapatma. Belki bu tavsiyelerim işe yarar yaradığı çok kişi oldu çünkü sevgiler

Kızlar selam,
Uzun zamandır yazamadım ben de

Dün 1 aylık olduk ve Hepatit B aşımız yapıldı. Sizde herhangi bir yan etki oldu mu?

Bebek aşırı huzursuz ve bugün saat 15.00 dan beri uyumadı. Beslenmesinde bir sorun yok, gazı yok, hiçbir şeyi yok ama uyumuyor. Ben de delirmek üzereyim şu an.

Estağfurullah canım ama bayağı merak ettik, her şey yolundadır umarım inanır mısın çoğumuz girdaptayız hala çıkamadık duruma alıştık sadece, bence zor günler geride kaldı güzel günler yakın

Bu bebişlerin bir ortası yok, dün arkadaşıma dert yandım uykusuzluktan , nasıl içten iç geçirdiysem o zamandan beri bebem uyuyor kendi bir iki defa kalktı beslenmek için onun dışında ben hep zorla uyandırdım umarım bu gece beni asker etmez

Aşı günü normal geçti bizim azıcık ateşi oldu hatta 10 gün devam etti ama dr aşıdan değil dedi bu kadar uzun devam etmezmiş, bazen bebeklerimizin uyumayacağı tutuyor keşke neden olduğunu bilseydik

Benim ilk kizin favorisi de weebaby ama en kotusunden, oyle bibs taklidi olandan falan degil ha, bildigin 90lar style.

Pinky & evcar hosgeldiniz. Bizler buradayiz ihtiyac duydugunuzda seslenin yeter, gorur gormez geliriz.

Hepatit b asisi yan etki beklenen bir asi degil, biz de gecenlerde vurulduk. Yasadiginiz huzursuzluk bilişsel gelisimiyle alakali, gorusu artti, isiga ve sese duyarliligi artti.

Isiklari kisip, sesi notrleyin biraz da kundaklar gibi sarin (bacaklari asla sıkmıyoruz) rahatlayacaktir. Havalar sogudu, o bir yaz bebegi annesi unutma :)

O kadar içten istemişsin demek ki bizim de gündüzleri sürekli uyuyan bebiş cin gibi oldu. Babaannesi kundak yaptı da öyle uyudu biraz önce gerçekten zor

Babaannesi zaten ışıkları kapatıp kundakladı sonra uyumuş beni ağlıyorum diye içeri göndermişti. O kadar uykusuz kalınca benim de sinirlerim boşaldı tabi. Ben onu evde hep tek kat tutuyordum soğuğa da alışsın diye alışmamış demek ki

Benim en son gogus yaram 2021 Aralık ayi, sen sorunca hatirlamaya calistim; baya yarik, catlamis kurumus deri seklindeydi ve kaniyordu ama şişlik yoktu sanki. En azindan bir aile hekimine sorsan mi acaba?

Ay tam olarak orası aynen ben yanlış tarif etmişim şu kahverengi yer şişiyor ve tatlı tatlı kaşınıyor. Dokununca da iniyor

Karismak gibi olmasin babanne kundagi sıkı olur, bacaklarini bir kontrol edin isterseniz, azicik gevsetmeniz gerekebilir, malum kalca cikigi riskimiz henuz bitmedi. Bebise guzel uykular dilerim

Pişik için ben de bepanthol ve sudocrem kullanıyordum ama ikisi de temiz içerikli değilmiş o yüzden kantaron yağı kullanmaya başladım birkaç gündür ve hafifletti. Bir yandan da Mustelanın kremini aldım temiz içerikliymiş diye. Onu da deneyeceğim.

Canım bu lcw tulumları kundak değil ya kundak yapmıyor musun? Ben kundaklı bulamadım. Kundaksız uyutamam el kol durmuyor habire uyanıyor

Nöbetten selamlar güzel anneler bi sorum var; yüzüstü yatabiliyor musunuz yani yatmamızda bi sakınca var mı göğüsler eziliyor süt açısından sorun olur mu. Bugün çok yatmak istedim ama aklıma takıldı araştırdım bulamadım

Ben hamileliğimden beri çok özlemişim bazen yüksek yastık alıp yatıyordum ama dün göğüs pedi olmasına rağmen sütüm akmış hep yatağa. Kayonvalidemlerdeyim bende alez var onda yokmuş gece vakti bi de yatak sildim uğraş dur eve gidene kadar tövbeliyim üzüm yemiştim köyden gelem çol tatlı o da etkilemiş olabilir belki sütüm fazla diye akmış da Olabilir. Sonuç Arada sırada yatabilirsiniz ne konuştum

Göğüslerim alıştı arada bir yatıyorum sakıncası var mı bilmiyorum

Yaaa çok teşekkür ederim uygulayacağım

Canım bu lcw tulumları kundak değil ya kundak yapmıyor musun? Ben kundaklı bulamadım. Kundaksız uyutamam el kol durmuyor habire uyanıyor
Evet kundak degiller.
Ama ben kundak yapma isini ilk 2 ay yaparim biter diye dusunerek bunu umursamadim.
Yani bir de ben kese tipi kundaga uygun olanlarda cocuklarimi hic tutamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…