- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Benim gebelik döneminde cmv pozitif çıkmıştı, bebeğim doğduğunda cmv etkilemiş mi diye göz muayenesi hemen yapıldı. Bir damla damlatildi göz bebeğinin büyümesi beklediler yarım saatGöz kontrolü yaptıranlar var mı acaba, ne zaman yapılıyor ve acılı ağrılı bi işlem midir? Birde normal göz doktoruna mı randevu almalıyız
Herhangi bir damla kullanıyor musunuzAynısını yaşıyoruz valla bende anlam veremiyorum, ya tam gazı çıkmıyor ya kaka yapması az geliyor. Cumartesi günü doktora gideceğiz soracağım bakalım
Şuan 40 günlük daha yeni geçiyorbebegi sarilik olanlar bebeginizin yuzundeki sari renk ne zman gecti 35 gunluk olduk hâlâ her goren yuzu saridr diyor yizundeki sari renk bir turlu gecmedi en son 12 gunlukken götürmüştüm kontrole doktor şu an iyi yuzu hemen gecmez dedi bizde bidaha gotrmedik
Probiyotik ve D vitamini kullanıyorumHerhangi bir damla kullanıyor musunuz
Yaaa çok acılı olmalıBenim gebelik döneminde cmv pozitif çıkmıştı, bebeğim doğduğunda cmv etkilemiş mi diye göz muayenesi hemen yapıldı. Bir damla damlatildi göz bebeğinin büyümesi beklediler yarım saat
Sonra beni dışarı çıkardılar göz arkasına bakmislar, ağlama sesi geldi çok. Çıktığında da hafif kan oturmuştu gözüne ama emzirince sustu hemen.
Ya bende gözünün içine bakıyorum özellikle bana gülümsesin diye , dediğin gibi sosyal tepkiler bizde de var ama direk bana yok gibiKizim 3-4 gundur beni ve babasini gorunce kocaman gulumsuyor, sosyal tepkiler vardi ama bilinçli sosyal tepkiler geldi cok mutluyum.
Ayrica bugün meme gorunce tebessum etmeye basladi.
Ya bende gözünün içine bakıyorum özellikle bana gülümsesin diye , dediğin gibi sosyal tepkiler bizde de var ama direk bana yok gibiseslenince konuşunca gülümsüyor kendi kendine de gülümsüyor ama böyle direk beni görünce yok henüz bende heyecanla bekliyorum vakti var mı dersin
Bizde de hem sleepy e geçerken hemde çok kaka yaparken pişik oluştu , bende mustela kullanıyordum sonra bepanthol aldım ,zeytinyağı ve hametan da kullandım özellikle hametan çok iyi geldi azaldı şu anKızlar bende bayadır giremedim buraya umarım hepiniz iyisinizdir
Yazılanları okumaya çalıştım, benim kızımdada yaklaşık 4 5 gündür pişik problemi var. Bez olarak sleepy bionatural kullanıyoruz. Pişik kremi olarak başlarda mustela kullandım şimdi sudocrem mustela karışık kullanıyorum ama çok da fayda etmedi gibi. Kızarıklık azalmadı. Sürekli kakalı bez alıyoruz, ondan mı oldu, bez mi iyi gelmedi, kremler mi faydalı değil anlayamadım. Temizlerken pamuk ve suyla temizliyoruz. 2 günde 1 banyoda yaptırıyoruz. İşin kötüsü eğer sıkıntı bezdeyse bionaturalden 2 ve 3 numarasınıda almıştımtoplam 6 paket bez yanacak
dikloron Salon Kadini kızlar sizinde yorumlarınızı gördüm sizce neden olabilir?
Mavi hametan mı sarı hametan mı canım?Bizde de hem sleepy e geçerken hemde çok kaka yaparken pişik oluştu , bende mustela kullanıyordum sonra bepanthol aldım ,zeytinyağı ve hametan da kullandım özellikle hametan çok iyi geldi azaldı şu an
Serum sıkıyorum göz kararı, arkasını döndürüp sırtına pıt pıt vurup 10-15 saniye bekliyorum sonra Nexus aspirator ile yumuşayan mukusu çekiyorum hemen. Sadece serumla gitmiyor genelde aspiratöre ihtiyaç hissediyorumBirde burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz kızlar, ben iki burun deliğinede 1cc serum fizyolojik verdim şırıngayla 2 gün önce. Sırtına pat pat vurunca baya birşeyler çıkmıştı. Dünde denedim çıkmadı otribebe aspiratörle çektim, çekince çıktı. Her seferinde aspiratör kullanmak bana mantıklı gelmiyor. Dr. Osman Gönülal'ın videolarında izlemiştim her iki burun deliğine 2cc serum fizyolojik diye. Ama 2ye cesaret edemeyip 1cc anca yapabildim
Sizin önerileriniz neler?
Ben henüz almadım ama dr sormuştum günde 4 saat tak demişti.Güzel annişler korse kullanan var mı, ben şunu aldım az önce geldi giydim bayağı sıkı. Acaba belirli saatlerde mi giymeliyiz yoksa hep giyinik kalsak sorun olur mu?
Sleepy bizde de popoda pişik bağlama cırt yerlerinde de tahrişe neden oldu. 3 paket de benim yandı. Şu an prima ve molfix dönüşümlü kullanıyorum. Her alt değişiminde bepanthol ve arada zeytinyağ sürüp havalandırıyorum.Kızlar bende bayadır giremedim buraya umarım hepiniz iyisinizdir
Yazılanları okumaya çalıştım, benim kızımdada yaklaşık 4 5 gündür pişik problemi var. Bez olarak sleepy bionatural kullanıyoruz. Pişik kremi olarak başlarda mustela kullandım şimdi sudocrem mustela karışık kullanıyorum ama çok da fayda etmedi gibi. Kızarıklık azalmadı. Sürekli kakalı bez alıyoruz, ondan mı oldu, bez mi iyi gelmedi, kremler mi faydalı değil anlayamadım. Temizlerken pamuk ve suyla temizliyoruz. 2 günde 1 banyoda yaptırıyoruz. İşin kötüsü eğer sıkıntı bezdeyse bionaturalden 2 ve 3 numarasınıda almıştımtoplam 6 paket bez yanacak
dikloron Salon Kadini kızlar sizinde yorumlarınızı gördüm sizce neden olabilir?
Eğer prematüre değilse normal göz doktoruna randevu alacaksınız. Arkadaşın anlattığı işlem başka o benim kızıma da yapıldı yeni doğan bölümüne göz doktoru gelip yaptı kan oturmuştu hatta Nazenin’in gözüne. Rop muayenesi diye geçiyor. Rop zaten ilk 40 gün içinde yapılması lazımGöz kontrolü yaptıranlar var mı acaba, ne zaman yapılıyor ve acılı ağrılı bi işlem midir? Birde normal göz doktoruna mı randevu almalıyız
Ben de bundan aldım faydası var bence ben günde 2 saat anca takabiliyorum.Güzel annişler korse kullanan var mı, ben şunu aldım az önce geldi giydim bayağı sıkı. Acaba belirli saatlerde mi giymeliyiz yoksa hep giyinik kalsak sorun olur mu?
Arkadaşın bahsettiği rop muayenesi prematüre olunca da yapılıyor. Ağrısı yok dedi hemşire ama bebekler korkuyormuş gözün içine ışık tutulunca, ben kapıdan uzakta bekledim hep ağlamasını duymak istemedimGöz kontrolü yaptıranlar var mı acaba, ne zaman yapılıyor ve acılı ağrılı bi işlem midir? Birde normal göz doktoruna mı randevu almalıyız
Estağfirullah burdan çok şey öğreniyoruz sonuçta. Evet bebeğim kız. Küçük bir araştırdım kullanımıyla ilgili sakıncalı bir duruma rastgelmedim. Dr tavsiye etmese sürmezdim her doğal yöntem işe yarar olmuyor malumKarismak gibi olmasin beni yanlis anlamayin ama kadin cinsel organi malum ph dengesi cok onemli olan bir organ, bebeginiz kiz mi bilmiyorum ama yağ olan bir urun, o bölgenin sicakligiyla icerilere girebilir.
Bilemedim, ben de 2 kiz var bu sebeple kullanmazdim acikcasi. Malum kiz bebekler cok idrar yollari iltihabi olabiliyor.
Ya kendini o kadar çok uyandırıyor ki elleri sarmayınca. Kundaksız çok zorlanırım. Şu owli gibi ama yakası açık neden yok yaEvet bebeklere ense ve gogusten bakilir, oralar sicaksa bebis usumuyordur. Ama iste annelik be atatalya, insanin ici rahat etmiyor o 15 numara ayaklar buz kesmisken. :)
Oyle bir tulum yok canim benim, hepsi bunaltici bebeler sevmiyor. Razi gel iste su ayakli tulumlara :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?