Sarıyı kullandım canım maviyi kullananlar da varMavi hametan mı sarı hametan mı canım?
Bende 2 cc verip sırtına pat pat vurup çıkarıyorum, baktım çıkmadı kendi hapşırınca çıkarıyorBirde burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz kızlar, ben iki burun deliğinede 1cc serum fizyolojik verdim şırıngayla 2 gün önce. Sırtına pat pat vurunca baya birşeyler çıkmıştı. Dünde denedim çıkmadı otribebe aspiratörle çektim, çekince çıktı. Her seferinde aspiratör kullanmak bana mantıklı gelmiyor. Dr. Osman Gönülal'ın videolarında izlemiştim her iki burun deliğine 2cc serum fizyolojik diye. Ama 2ye cesaret edemeyip 1cc anca yapabildim
Sizin önerileriniz neler?
Ayy bi görsen rezalet durumda tarlaya çapaya gitmiş sankiKızlar sizin de bebelerin tırnaklarının içi pis misiyah siyah oluyor daha da kısalmıyor ki törpüyle
Canım link atar mısınBen ilk başta belden Sarmalı aldım 2 hafta falan kullandım sonra bu senin aldığından da aldım Çünkü adama sorunca alta bunu giy üstüne belden Sarmalıyı tak daha çabuk etki eder dedi.
Belden Sarmalı olan en alttaki sarkan kısmı toplamıyor Bence o yüzden bunu aldım. 2li takmayı sadece 2 kere yapabildim henüz.
Ama bu da daha rahatsız belden Sarmalı olan çok daha rahat günlük hayatta o beni etkilemiyor Ama bu gıcık ediyor çıkartmak istiyorum.
Günde en az 4 saat takmak lazımmış. Üstüne ne kadar takarsan senin karına o kadar çabuk toparlanırsın. Ama gece uyurken takmamak lazımmış dolaşımı kısıtlıyor ya uyurken de zaten dolaşımımız azalıyor O yüzden uyurken takmayın..
Ben bebek izin verdiği her gün yani 2 haftadır belki de 3 haftadır takıyorum ama yani iki gün takıyorsam 3. gün unutuyorum veya sonradan aklıma geliyor takamıyorum.
Canimm günde 10-12 kez çişli bez çıkarıyor, 3-4 keredeCanım sen bebeğin sıkıntısının gaz olduğundan emin misin? Karnı iyice doyuyor değil mi eminsin doyduğuna. Benim kızda ayaklarını çekerek ağlıyor hep bizde gaz sandık çok ama açlıkmış iyice doyunca jöle kıvamında oluyor yavrucak
Benim doktorum 2cc dedi ben hep 2cc kullanıyorum bı sıkıntı olmadı . Sonrasında otribebe aspiratör ile yavaşça çekiyorum pisliğiniBirde burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz kızlar, ben iki burun deliğinede 1cc serum fizyolojik verdim şırıngayla 2 gün önce. Sırtına pat pat vurunca baya birşeyler çıkmıştı. Dünde denedim çıkmadı otribebe aspiratörle çektim, çekince çıktı. Her seferinde aspiratör kullanmak bana mantıklı gelmiyor. Dr. Osman Gönülal'ın videolarında izlemiştim her iki burun deliğine 2cc serum fizyolojik diye. Ama 2ye cesaret edemeyip 1cc anca yapabildim
Sizin önerileriniz neler?
Aslinda 9-12 değilde, 6-9 ay daha iyi olur. Bize 3-6 ay tum kışı çıkarttirmisti. (24 aylik olmasina ragmen halen 9-12 ay giyebiliyor benim kizim, biraz ailece minyonuz)Kızım 1 aylık, kış için 2.5 tog almak istiyorum yani 2-3 aylıkken giydirecegim.sizce kaç ay almalıyım 6-12 iyi olur mu
Emerken kendini ve seni biraz yolup tirnakliyorsa normal bunlar.Ben owli'yi iade ettim kuzu deneyim beğenmeyince.. Ee benim küçük kızın neden tırnakları pis çalıştırıyor muyuz biz bu çocuğu acabaahahaha Benim Küçük kızım demişim sanki iki tane kızım var gibi sen öyle yazınca Benim de aklım karıştı
uyku tulumunda tog değerine nasıl karar veriyoruz ?
Owliyi neden beğenmedin canım
Ay ne güzel2,5 tog kalın olmuyor mu canım ? Doğalgazlı bir ev için ev 25 derece falan oluyor genelde. 1,6 tog mu alsam diyordum.
Ayyy tam ihtiyacım olan şey . Şu an serum fizyolojik nazal aspiratörle başım dettte. Çözülmüyor.Deniz suyu deneyim ben de
Ayy harikaEskişehirdeyşm bende. O zaman 2,5 tog alıp bi bakayım ben de
Bizde 1 yasindan once insaata vermistik ajsjsj cok yorgun uyuyordu geceleri horlaya horlaya...Ayy bi görsen rezalet durumda tarlaya çapaya gitmiş sankiyani oğluşumun elinin değdiği yer ne olaki duş aldırmadan geçmicek galiba
Benim doktorum 2cc dedi ben hep 2cc kullanıyorum bı sıkıntı olmadı . Sonrasında otribebe aspiratör ile yavaşça çekiyorum pisliğini
Sizce günlük yapılan çiş sayısı bebeğin doydugunun kesin bir kanıtı mi, bebeğim için ihtimalleri elimine edip huysuzlugunun nedenine inmek istiyorumAslinda 9-12 değilde, 6-9 ay daha iyi olur. Bize 3-6 ay tum kışı çıkarttirmisti. (24 aylik olmasina ragmen halen 9-12 ay giyebiliyor benim kizim, biraz ailece minyonuz)
Su aklinizda bulunsun, uyku tulumunu buyuk olmak riskli, cunku bebekler icine kacabiliyor.
Emerken kendini ve seni biraz yolup tirnakliyorsa normal bunlar.
evimizin isisina gore.
Mesela evim su ara gece 21 dereceye dusmeye basladi, ben su an 1.7togluk giydiriyorum ikisine de.
Buyuge icinde sadece atlet kollu citcitli body giydiriyorum
kucuge icinde uzun kollu citcitli body, altina patikli penye alt giydiriyorum. Kucuk henuz vucut isisini korumayi bilemedigi icin giydiriyorum.
eskisehir icin 2.5 tog ideal, ev isisi degistikce icine giydirdiklerinizi ayarlarsiniz.
Bizde 1 yasindan once insaata vermistik ajsjsj cok yorgun uyuyordu geceleri horlaya horlaya...
O Osman gonulal'in videosundaki gibi sirta pat pat yapip sumuk cikartmayi bi ben beceremedim galiba, illa otribebe kullanmak zorunda kaliyorum.
Sizce günlük yapılan çiş sayısı bebeğin doydugunun kesin bir kanıtı mi, bebeğim için ihtimalleri elimine edip huysuzlugunun nedenine inmek istiyorum
Login • InstagramCanım link atar mısın
Ben sırta vurmalı yapıyorum. Otribebe ile yapmadım burnu daha küçük hassas diye ( hemşire öyle demişti) hazır şaselerden 1 taneyi 2 deliğe sıkıyorum. Bir kerede sıkılmıyor ama 3 t kerede anca. Yani sağa biraz sıkıyorum bebeği çeviriyorum sırta vur sonra sol. Bakıyorum bitmemiş su birdaha sağ filan..Aslinda 9-12 değilde, 6-9 ay daha iyi olur. Bize 3-6 ay tum kışı çıkarttirmisti. (24 aylik olmasina ragmen halen 9-12 ay giyebiliyor benim kizim, biraz ailece minyonuz)
Su aklinizda bulunsun, uyku tulumunu buyuk olmak riskli, cunku bebekler icine kacabiliyor.
evimizin isisina gore.
Mesela evim su ara gece 21 dereceye dusmeye basladi, ben su an 1.7togluk giydiriyorum ikisine de.
kucuge icinde uzun kollu citcitli body, altina patikli penye alt giydiriyorum. Kucuk henuz vucut isisini korumayi bilemedigi icin giydiriyorum.
eskisehir icin 2.5 tog ideal, ev isisi degistikce icine giydirdiklerinizi ayarlarsiniz.
Bizde 1 yasindan once insaata vermistik ajsjsj cok yorgun uyuyordu geceleri horlaya horlaya...
O Osman gonulal'in videosundaki gibi sirta pat pat yapip sumuk cikartmayi bi ben beceremedim galiba, illa otribebe kullanmak zorunda kaliyorum.
Tulum sorusu; küçük kız için soruyorum.Aslinda 9-12 değilde, 6-9 ay daha iyi olur. Bize 3-6 ay tum kışı çıkarttirmisti. (24 aylik olmasina ragmen halen 9-12 ay giyebiliyor benim kizim, biraz ailece minyonuz)
evimizin isisina gore.
Owli'yi beğenmeme sebeplerimi eski postlarda anlatmıştım canm ordan bulabilirsin. Ama özetle yukarı boyun kısma topanıyor bebeğim kıpırdadıkça. Ve boğaz kısmı çok toplandı bebeğin ağzına değdi. Bu da güvenli gelmedi. Trendyoldaki bir yorum ve görselleri ekliyorum. Kim yazdıysa ben de aynen katılıyorumOwliyi neden beğenmedin canım
Ay ne güzel2,5 tog kalın olmuyor mu canım ? Doğalgazlı bir ev için ev 25 derece falan oluyor genelde. 1,6 tog mu alsam diyordum.
Ayyy tam ihtiyacım olan şey . Şu an serum fizyolojik nazal aspiratörle başım dettte. Çözülmüyor.Deniz suyu deneyim ben de
Ayy harikaEskişehirdeyşm bende. O zaman 2,5 tog alıp bi bakayım ben de
Zuppers Çocuk Ayaklı Uyku Tulumu - 1 TOG - Somon Fiyatı, Yorumları - TrendyolNolur bulan bana da atsın. Ama kundaklı
Bizim de gaz sancıları başladı karnı balon gibi şişiyor ağızdan az çıkarıyor tam çıkmıyor sırtına vuruyorum yüz üstü yatırıp vuruyorum yok olmuyor..biogai başladık 2 gündür geceleri yatmadan veriyorum ama gündüz için ayrı bir damla mı alsam bilmiyorum. Kızımda metsil kullanıyordum iyi geliyordu.gece ayrı damla gündüz ayrı damla versem mi diye doktora sorucam
Burada doğalgaz alt yapısı yok gündüz 21 derece gece dahada düşüyor o sebeple 2.5 tog bize idealAy ne güzel2,5 tog kalın olmuyor mu canım ? Doğalgazlı bir ev için ev 25 derece falan oluyor genelde. 1,6 tog mu alsam diyordum.
Ben sırta vurmalı yapıyorum. Otribebe ile yapmadım burnu daha küçük hassas diye ( hemşire öyle demişti) hazır şaselerden 1 taneyi 2 deliğe sıkıyorum. Bir kerede sıkılmıyor ama 3 t kerede anca. Yani sağa biraz sıkıyorum bebeği çeviriyorum sırta vur sonra sol. Bakıyorum bitmemiş su birdaha sağ filan..
1) sadece gece ama hava eksi 10lara dustugunde gunduzde giydirdigim oldu.Tulum sorusu; küçük kız için soruyorum.
1- gece mi giydiriyorsunuz sadece , gündüz giydirmeye gerek var mı?
2- emzirirken uyudu sonra tulum giydiriyorsun, yoksa artık uyuyacağı saat direk tulum mu?
3- gece uyandı emzirirken tulumu çıkarmaya gerek yok dimi? (Benimki terleyen bebek terler mi emerken çok)
4- ayaklı Tulumla alt almak kolay mı?
Valla şu tecrübelerine ve onları aktarma şekline bayılıyorum❤❤ teşekkür ederim konuda da yine sayende aydınlandımBenim evde sürekli hava nemlendirici calisiyor, ev tum gun gunes icinde ama yalitimi iyi değil haliyle gece gunduz sıcaklık farkı cok fazla (misal bugün gunduz 25ti evin ici sabah 7'de uyandigimizda 20 idi.
Nemlendiriciye ragmen iki kizin da burnunda sumukler asiri kati, bazen buyugun burnundan serum + otriye ragmen cikartmayip uyuttuktan sonra cimbizla sumuk cektigim oluyor, o denli kuru bir sumuk olusumu mevcut. Haliyle otriye mecburuz biz, en yumusak ve dar ucludan aliyorum (alvita marka uç, otriye uyumlu) rahatsiz etmiyor.
Ama bende kullanmak istemiyorum, o yuzden bu 2.5 ml sag/ sol sıkıyorum, ters ceviriyorum, yok olmuyor, serum akiyor ama sumuk oldugu yerde sayiyor.
serumuda alvita kullaniyorum, hazir şase.
1) sadece gece ama hava eksi 10lara dustugunde gunduzde giydirdigim oldu.
2) bu bir rutine oturmali, duzeni sen kendin kur. Ben son uyku emzirmesine dek tulumu giydirmiyorum, tulumu giydirip oyle emziriyor, gazini aliyor yatagina koyuyorum. Tercih senin.
3) ilk kizim terliyordu fermuarını bir karis kadar acip hafif enseyi gevsetiyordum sirtina ve kendi koluma birer tane ter bezi koyup oyle emziriyordum, emzirme bitince bezi alip cikariyordum.
4) gundelik giydirdigin tulumun aynisi, onla zorlaniyorsan bunla da zorlanirsin, bu sana bagli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?