2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Biogai mı kullanıyorsunuz kaç günden sonra etkili oldu? Kimyonlu çay içiyorum o da ağızdan çıkarmasın yardım ediyor

Biogaia ben 4 gündür kullanıyorum ama sabah aç karnına dedi bana. Kakası sarıydı normalde din yeşile döndü damladan diye düşündüm. Uykudan uyandıran sancılar azalır inş

Gece yarısı emzirnelerini nasıl yapıyorsunuz? Trk göğüs mü 2 sinide mi ?
Gece yarısı emzirnelerini nasıl yapıyorsunuz? Tek göğüs mü 2 sinide mi ? Yani birini emiyor uyuyor benimki. 2.ye yetmiyor. Onu mochi ile sağıyorum ama birini emerken bir süre sonra ayırıp ötekini verdim bu gece, böyle daha mantıklı geldi.

Biogaia ben 4 gündür kullanıyorum ama sabah aç karnına dedi bana. Kakası sarıydı normalde din yeşile döndü damladan diye düşündüm. Uykudan uyandıran sancılar azalır inş
İnşallah faydası olur benim ilaçta aç tok yazmıyordu netten baktım gece rahat uyumak için vermek mantıklı geldi.kakası aynı renk sarı.üşütünce de yeşil oluyor diyorlar inşallah bir şeyi yoktur

Şöyle bir ss almıştım faydası olur mu bilmiyorum
Markasıda mı yazmıyor

Eklentiler

• Screenshot_20230929_141426_Instagram.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 65
Ben sık aralıklarla uyandığı sürece göğsüm pek dolmaya fırsat bulamadigindan ikisini de veriyorum canım. Ama bugün 3 saat sonra uyandı ve iki goggumde çok sertti biri yetti doymasina. Tamamen duruma gore

Demin 10 dk tek meme emdi uyudu
Geceleri bazen az emiyor zorlasamda ağzını açmıyor 15 dk birini emdi diye ayırıp diğer memeye geçirmek istediğimde bıraktığı oldu dokunmuyorum o yüzden

Geceleri bazen az emiyor zorlasamda ağzını açmıyor 15 dk birini emdi diye ayırıp diğer memeye geçirmek istediğimde bıraktığı oldu dokunmuyorum o yüzden
Diğer memeye ne yapıyorsun sağıyor musn? 3 4 saatten fazla emmezse süt üretimi duruyor sütler azalacak diye korkuyorum ben. Yani azalmasa da emmediği meme bir süre boşalmadığı için yeni üretmeyecek

Bende çoğunlukla tek memeden ilerliyorum çok canlı uyanıksa her 2 memeyide veriyorum aslında etkili emse her 2 memeyi de verirdim ama birini verince uykuya dalıyor ayırmıyorum memeden o yüzden, bi de sağ memem hep daha sert oluyor benim solu çok güzel emiyor tam boşaltıyor sanırım ama sağı zor bela veriyorum tam boşaltamadığı için 2 3 saat sonra sertleşiyor,misal demin 1 saattir sağ memeyi boşaltmaya çalıştım boşalttı da uykusunu da kaçırdım cin gibi şu an

Gece yarısı emzirnelerini nasıl yapıyorsunuz? Trk göğüs mü 2 sinide mi ?
Eğer uykum varsa benim tek göğüste uyuyor direkt yatırıyorum uykum yoksa altını alınca uyanıyor diğer göğsümü de biraz emiyor öyle uyuyor. Ama attığım taş ürküttüğüm kuşa değmiyor bence daha çok uyumuyor daha çok emzirince.
Şöyle bir şey var normalde de genelde tek göğüs emiyor benim kızım yirmi dakika yarım saat kadar sürüyor. Arada emerse uyanık kaldığı sürede 5 10 dakika max emiyor her istediğinde veriyorum ama.
Aşısı var bugün bakalım kaç kilo çıkacak.
Eşim de gelicek bir ay sonra kızını görecek arada dağlar kadar fark var son gördüğünden beri çok heyecanlıyım

Diğer memeye ne yapıyorsun sağıyor musn? 3 4 saatten fazla emmezse süt üretimi duruyor sütler azalacak diye korkuyorum ben. Yani azalmasa da emmediği meme bir süre boşalmadığı için yeni üretmeyecek
Okadar net ve keskin sınırları yok onun ya merak etme dert etme kendine yani. Genelde bir ayda göğüsler terbiye oluyor bebeğe göre süt üretiliyor.
Nazenin bu ara akşamları huysuz. Uykusu var ama uyumuyor. Baya ağladı etti yoruldu iyice 10da uyudu 3te ben kaldırdım artık maşallah şarul şırıl sütüm geliyor. Normalde de 4 saat uyur zaten geceleri. Dün banyoya girdim hatta soyundum Nazenin’in kakalı kıyafetleri vardı hadi önce onları yıkayayım dedim eğildim nası akıyor sütlerim öne eğilince yer çekimi etkisi de tabi.

O zaman bence arka sütünü almamış olur yavaş aksa da o daha besleyici bence tek göğsü bitir sonra uyumazsa diğerine geç.

Yaa kavuşuyor babasına Nazeninkuş sen de eşine tabi :) sana bile büyümüş geliyorsa eşin şok olacak.. ee senin dönüş vakti yaklaştı o zaman?
2. Ay aşısı ateş yapıyormuş öyle demiyi sağlık ocağı bana hadi inşallah kolay atlatırsınız kilo almıştır güzel güzel merak etme annesi. Bİze de yazarsın

Heyecandan uyuyamadım zaten az kaldı indi uçağı. Salı günü dönüyoruz bir gün de benim annemlerde kalıcaz sonra forever alone:) napcam bilmiyorum:)
Çok ağlarım burda size. Buradan Aydında oturan arkadaşlara sesleniyorum bana yardım edin.
3 tane oluyormuş calpol u aldım hazır kıta bekliyorum şimdi aşılar düşünsün

Bu arada hanımlar 2. Aydaki aşıların bi tanesi canlı aşı saati var onun sağlık ocağındaki hemşire sabah gelin dedi bize 10da aşıyı açıyorlarmış belli günler oluyor bir de ona göre gidin.

Maaşallah canım anneler gibi konuşacağım şimdi heryerde anlatma büyüdü senin kız tabi sütlerde artık normal düzenindedir

Maaşallah canım anneler gibi konuşacağım şimdi heryerde anlatma büyüdü senin kız tabi sütlerde artık normal düzenindedir
Belki ondan ben merhaba benim sütüm var demek için anlatmadım ya canınızı sıkmayın süt kesilmez gelir diye anlattım ayrıca bu kadar yemeğe normal eşim beni de tanımakta zorlanabilir

Senin annenler nerede Aydında değiller anladığım kadarıyla, valla bizimde 40 çıkıyor yavaştan sonra bizi de terk edecekler
Senin düzene girdi çoğu şey sıkkntı olmaz merak etme.

3 aşı mı? Ben verem biliyorum sadece diğerleri de neymiş acaba. Bana hiç canlı manlı şu saatte gel demedi valla yaramaz hemşire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…