- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Biogai mı kullanıyorsunuz kaç günden sonra etkili oldu? Kimyonlu çay içiyorum o da ağızdan çıkarmasın yardım ediyorTam 2 haftalık olunca başlıyo gaz sancısı
Bende aynı damlayı kullanıyorum akşm 7 8 gbi veriyorum kakasını gazını yapıyo ama ıkınma hala var başlarda ağızdan gaz çıkarmıyolar yeni yeni başladı bizimde ağızdan gaz çıkarmaya anca öğrendi sanırım
Biogaia ben 4 gündür kullanıyorum ama sabah aç karnına dedi bana. Kakası sarıydı normalde din yeşile döndü damladan diye düşündüm. Uykudan uyandıran sancılar azalır inşBizim de gaz sancıları başladı karnı balon gibi şişiyor ağızdan az çıkarıyor tam çıkmıyor sırtına vuruyorum yüz üstü yatırıp vuruyorum yok olmuyor..biogai başladık 2 gündür geceleri yatmadan veriyorum ama gündüz için ayrı bir damla mı alsam bilmiyorum. Kızımda metsil kullanıyordum iyi geliyordu.gece ayrı damla gündüz ayrı damla versem mi diye doktora sorucam
Gece yarısı emzirnelerini nasıl yapıyorsunuz? Tek göğüs mü 2 sinide mi ? Yani birini emiyor uyuyor benimki. 2.ye yetmiyor. Onu mochi ile sağıyorum ama birini emerken bir süre sonra ayırıp ötekini verdim bu gece, böyle daha mantıklı geldi.Gece yarısı emzirnelerini nasıl yapıyorsunuz? Trk göğüs mü 2 sinide mi ?
İnşallah faydası olurBiogaia ben 4 gündür kullanıyorum ama sabah aç karnına dedi bana. Kakası sarıydı normalde din yeşile döndü damladan diye düşündüm. Uykudan uyandıran sancılar azalır inş
Şöyle bir ss almıştım faydası olur mu bilmiyorumKizlar, ozellikle okul anneleri acil fikre ihtiyacim var.
Simdi bizim büyük gecenlerde bir suluk begendi, ihtiyac da vardi aldim. Ici celik diye dusundum acikcasi ama kuzum cok begendi diye de ne fiyatina ne materyaline dikkat etmedim.
Celik ic yuzeyli zannederek aldim.
Ama celiklerde 304/316 gibi rakamlar olmalıymis, bizim cok pahaliya aldigimiz bu sulukta rakamlar yok.
Fişi vs hersey atildi gitti. Ben bu suluğu atayim mi? Galiba ici aliminyum. Aliminyum zararli midir? Plastik kisimlari 1 no plastik ama suyla temas eden ic yuzeyin ne oldugunu bilmiyorum.
Ne yapayım sizce?
Ben sık aralıklarla uyandığı sürece göğsüm pek dolmaya fırsat bulamadigindan ikisini de veriyorum canım. Ama bugün 3 saat sonra uyandı ve iki goggumde çok sertti biri yetti doymasina. Tamamen duruma goreGece yarısı emzirnelerini nasıl yapıyorsunuz? Tek göğüs mü 2 sinide mi ? Yani birini emiyor uyuyor benimki. 2.ye yetmiyor. Onu mochi ile sağıyorum ama birini emerken bir süre sonra ayırıp ötekini verdim bu gece, böyle daha mantıklı geldi.
Demin 10 dk tek meme emdi uyuduGece yarısı emzirnelerini nasıl yapıyorsunuz? Tek göğüs mü 2 sinide mi ? Yani birini emiyor uyuyor benimki. 2.ye yetmiyor. Onu mochi ile sağıyorum ama birini emerken bir süre sonra ayırıp ötekini verdim bu gece, böyle daha mantıklı geldi.
Diğer memeye ne yapıyorsun sağıyor musn? 3 4 saatten fazla emmezse süt üretimi duruyor sütler azalacak diye korkuyorum ben. Yani azalmasa da emmediği meme bir süre boşalmadığı için yeni üretmeyecekDemin 10 dk tek meme emdi uyudu
Geceleri bazen az emiyor zorlasamda ağzını açmıyor 15 dk birini emdi diye ayırıp diğer memeye geçirmek istediğimde bıraktığı oldu dokunmuyorum o yüzden
Üşüyor olamaz ya ananesi her yerini sarıyorİnşallah faydası olurbenim ilaçta aç tok yazmıyordu netten baktım gece rahat uyumak için vermek mantıklı geldi.kakası aynı renk sarı.üşütünce de yeşil oluyor diyorlar inşallah bir şeyi yoktur
Gece yarısı emzirnelerini nasıl yapıyorsunuz? Tek göğüs mü 2 sinide mi ? Yani birini emiyor uyuyor benimki. 2.ye yetmiyor. Onu mochi ile sağıyorum ama birini emerken bir süre sonra ayırıp ötekini verdim bu gece, böyle daha mantıklı geldi.
Bende çoğunlukla tek memeden ilerliyorum çok canlı uyanıksa her 2 memeyide veriyorum aslında etkili emse her 2 memeyi de verirdim ama birini verince uykuya dalıyor ayırmıyorum memeden o yüzden, bi de sağ memem hep daha sert oluyor benim solu çok güzel emiyor tam boşaltıyor sanırım ama sağı zor bela veriyorum tam boşaltamadığı için 2 3 saat sonra sertleşiyor,misal demin 1 saattir sağ memeyi boşaltmaya çalıştım boşalttı daDemin 10 dk tek meme emdi uyudu
Geceleri bazen az emiyor zorlasamda ağzını açmıyor 15 dk birini emdi diye ayırıp diğer memeye geçirmek istediğimde bıraktığı oldu dokunmuyorum o yüzden
Benim bebişte aynı tek meme ile doyuyor. Diğerini de kalıyor valla bi sonraki öğüne, sağmıyorumGece yarısı emzirnelerini nasıl yapıyorsunuz? Trk göğüs mü 2 sinide mi ?
Eğer uykum varsa benim tek göğüste uyuyor direkt yatırıyorum uykum yoksa altını alınca uyanıyor diğer göğsümü de biraz emiyor öyle uyuyor. Ama attığım taş ürküttüğüm kuşa değmiyor bence daha çok uyumuyor daha çok emzirince.Gece yarısı emzirnelerini nasıl yapıyorsunuz? Trk göğüs mü 2 sinide mi ?
Okadar net ve keskin sınırları yok onun ya merak etme dert etme kendine yani. Genelde bir ayda göğüsler terbiye oluyor bebeğe göre süt üretiliyor.Diğer memeye ne yapıyorsun sağıyor musn? 3 4 saatten fazla emmezse süt üretimi duruyor sütler azalacak diye korkuyorum ben. Yani azalmasa da emmediği meme bir süre boşalmadığı için yeni üretmeyecek
O zaman bence arka sütünü almamış olur yavaş aksa da o daha besleyici bence tek göğsü bitir sonra uyumazsa diğerine geç.Gece yarısı emzirnelerini nasıl yapıyorsunuz? Tek göğüs mü 2 sinide mi ? Yani birini emiyor uyuyor benimki. 2.ye yetmiyor. Onu mochi ile sağıyorum ama birini emerken bir süre sonra ayırıp ötekini verdim bu gece, böyle daha mantıklı geldi.
Yaa kavuşuyor babasına NazeninkuşEğer uykum varsa benim tek göğüste uyuyor direkt yatırıyorum uykum yoksa altını alınca uyanıyor diğer göğsümü de biraz emiyor öyle uyuyor. Ama attığım taş ürküttüğüm kuşa değmiyor bence daha çok uyumuyor daha çok emzirince.
Şöyle bir şey var normalde de genelde tek göğüs emiyor benim kızım yirmi dakika yarım saat kadar sürüyor. Arada emerse uyanık kaldığı sürede 5 10 dakika max emiyor her istediğinde veriyorum ama.
Aşısı var bugün bakalım kaç kilo çıkacak.
Eşim de gelicek bir ay sonra kızını görecek arada dağlar kadar fark var son gördüğünden beri çok heyecanlıyım
Heyecandan uyuyamadım zaten az kaldı indi uçağı. Salı günü dönüyoruz bir gün de benim annemlerde kalıcaz sonra forever alone:) napcam bilmiyorum:)Yaa kavuşuyor babasına Nazeninkuşsen de eşine tabi :) sana bile büyümüş geliyorsa eşin şok olacak.. ee senin dönüş vakti yaklaştı o zaman?
2. Ay aşısı ateş yapıyormuş öyle demiyi sağlık ocağı bana hadi inşallah kolay atlatırsınızkilo almıştır güzel güzel merak etme annesi. Bİze de yazarsın
Maaşallah canımOkadar net ve keskin sınırları yok onun ya merak etme dert etme kendine yani. Genelde bir ayda göğüsler terbiye oluyor bebeğe göre süt üretiliyor.
Nazenin bu ara akşamları huysuz. Uykusu var ama uyumuyor. Baya ağladı etti yoruldu iyice 10da uyudu 3te ben kaldırdım artık maşallah şarul şırıl sütüm geliyor. Normalde de 4 saat uyur zaten geceleri. Dün banyoya girdim hatta soyundum Nazenin’in kakalı kıyafetleri vardı hadi önce onları yıkayayım dedim eğildim nası akıyor sütlerim öne eğilince yer çekimi etkisi de tabi.
Belki ondanMaaşallah canımanneler gibi konuşacağım şimdi heryerde anlatma büyüdü senin kız tabi sütlerde artık normal düzenindedir
Senin annenler nerede Aydında değiller anladığım kadarıyla, valla bizimde 40 çıkıyor yavaştan sonra bizi de terk edeceklerHeyecandan uyuyamadım zaten az kaldı indi uçağı. Salı günü dönüyoruz bir gün de benim annemlerde kalıcaz sonra forever alone:) napcam bilmiyorum:)
Çok ağlarım burda size. Buradan Aydında oturan arkadaşlara sesleniyorum bana yardım edin.
3 tane oluyormuş calpol u aldım hazır kıta bekliyorum şimdi aşılar düşünsün
Bu arada hanımlar 2. Aydaki aşıların bi tanesi canlı aşı saati var onun sağlık ocağındaki hemşire sabah gelin dedi bize 10da aşıyı açıyorlarmış belli günler oluyor bir de ona göre gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?