2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebek + uygulaması var onu da kullanabilirsiniz

Valla ben hep 8-10 tane bez alıyorum 1 günde ama hiç sadece çişli bez görmedim. Ya sadece kaka oluyor yada karışık oluyor. Sadece çiş görmeyeli uzun zaman oldu böyle olması normal mi acaba?

Normal, daha cok kucuk senin miniğin.

Kizlar size acil danismam gereken birsey var, cocuk hastaliklari topiğini sanirim telastan bulamadim.

Benim buyuk kiz sabahtan beri kusuyor ve sadece su kusuyor. 45 dk arayla bulantisi geliyor, gegiriyor ardindan kusuyor, bu cocuk 10 ayliktan beridir hic kusmamisti.

Evdeki tum tehlikeli maddeleri kontrol ettim eksik yok. Parfumler, ilaclar yerli yerinde duruyor, evde kucuk ve eksik hicbir sey bulamadim.

Sabah duzgunce ishal olmayan kaka yapti, atesi yok, oksuruk yok, hapsuruk yok, nesesi yerinde, mutlu, huzurlu, yemek de yiyor, sadece bulanti geldiginde nefesi hizlanip hafif ateslenip kusuyor ve rahatliyor.

Akliniza birsey geliyor mu? Bir de bulan bana cocuk hastaliklari topigini etiketleyebilir mi?

SessiZ uyuyor benimki diye gerek duymadım ama. Fisher price in her ürünü güzel. Ana kucağını aldım titreşimli elim ayağım oldu. Piyanolu oyun halısını aldım. Yürümeye yardımcı şeyi var adı her neyse ondan alıcam bi de aktivite masası aydına gidince.
Aşımızı olduk bu arada 6200 gram olmuş kilosu.

Piyanolu oyun halısı bize hediye geldi , dün üzerine koydum ama benim oğlan kanepenin desenlerini izlemeyi tercih etti bende zeka kartlarını devreye soktum direk

Bu arada maşallah senin kıza azıcık benim oğlana nasihat versin de oda kilo alsın yaa yesin sömürsün anasını ama çok iştahsız , mamayı bile zor veriyorum sanırım fazla da geliyor kusuyor bi de

Keşke bize de hediye etselerdi dünya para güle güle kullansınlar ama çocuklar öyle ya en kalitelisini alırsın anahtarla oynar falan
yemin ederim kilolu bebek sevmiyorum ben Allah başıma veriyor ondan. İnşallah sağlıklı olsun hepsi

Merhabalar herkese. Arada girip bakıyorum. Ama yazamıyorum. Benim ufaklık kucakta uyuyor gece bile. Biraz olsun uyumak için bende kabullendim artık durumu.
Kızlar kanaması devam eden var mı. Bugün 1 ay oldu benim halen kanamam var. Hani böyle artık adetin son günleri az az gelir ya öyle gelmeye devam ediyor. Tamam bitti diyorum yine tazeleniyor. Ben pişik olucam artık. Ped takmaktan sıkıldım. Herşey bir yana normal mi acaba?

Ben de 20. Gündeyim vazen az bazen çok geliyor hala. Hatta bazen vok az geliyor, normal oed kullanayım diyorum donra bakıyorum 3 katı gelmiş. Ben normal diye biliyorum

Maaşallah sana Nazenin kuzusu kaç gram almış kuzu o önemli. 3 aşı dimi.
Benim karta baktım senin dediğin gibi saat 10da yazmış direk. Bir öncekinde saat aralığı vermişti.

Bende başka bir anakucağı var kanzın düz normal titreşimsiz. Yeni yeni koyuyorum ama sevmedi ya 5 dakkada ınga

Piyanoyu bende istiyorum hediye alcakmış biri bekliyorum

Kızlar göğüs uçlarım çok hassas dokununca çok acıyor . Duş alırken bile su degdikce sızlıyor buna bir çözüm var mı . Yara çatlak vs yok

Acaba sudan falan mı oldu?

Benim kızım da ne kadar emdiğinr bağlı olarak 2 veya 3-3.5 saatte uyanıyor uyandığında da en az 1 saat uyanık kalıyor. Emme, gaz, kaka uykuya geçiş şeklindeyse genelde 1.5 saatte uyku belirtileri geliyor genelde de tam dalana kadar 2 saat geçmiş oluyor. Ama mesela kaka yapmadıysa ya da bazen gece uykusunun arasında emip gaz cıkarıp hemen sızdığı da oluyor ama bu nadir. Bazen de emiyor biraz bi 5 10 dk uyukluyor sonra gazdı tuzdu derken yine 2 saate tamamlıyor tam uykuya dalışı. Geçen gün 4 saat uyanık kaldı uyku döngüsünğ kaçırdık, artık yardım çığlıkları atıyordu.

Ahahah sorma kuzu benimki de öyle bende uzun ve kemikliyim ama hiç öyle doğar diye beklemiyordum:)

2970 doğmuştu son kaçtı hatırlamıyorum not defterim evde 5e yakındı ama 1 aylıkken. Evet 3 aşı bir koldan ikisi ayaktan.
Boşuna günahını aldık hemşirenin
Keşke sevseydi çok rahat ederdiN olsun.
Abin mi alacak sanki sen öyle bir şey demişti inşallah alır

Kızlar titreşimli ve müzikli ana kucağı bende de var ama titreşimini kullanmıyorum . Sanki bebeği rahatsız edecekmiş gibi geliyor bana . Kullanmak daha mı iyi ?

Benimde 40 olmak üzere hala adetin son günleri gibi gelmeye devam ediyo 40 olunca bitcek deniyo bide hiç bitcek gibi değil 1 aydır pedle geziyoz resmen ya

Kızlar size bir sorum var,
Doktorunuza hediye aldınız mı?
Aldıysanız ne aldınız ? (Doktorum erkek )

Haftaya kontrolüm var diye eli boş gitmek istemiyorum

Çok rahat ediyor titreşimdeyken daha uzun süre uyuyor ben çok dikkat ettim
Yaa benim ki gündüz kendi beşiğinde uyumak istemiyor hemen ağlıyor hep bizim yatağa yatırıyorum yada kanepede falan . Ana kucağını genelde yemek yerken mutfakta kullanıyorum . Meme de uykuya dalıyor bizim yatağa bırakırsam devam ediyor kendi yatağına birakirsam hemen ağlıyor
Gecede öyle ama çok değil niye böyle anlamıyorum . Birde ne kadar gazını çıkarsa da hep gazlı hep ıkınıyor . Bezleri de neredeyse hepsi kakali çişli. Sağlık ocağının verdiği vitamin gaz yapabiliyor dediler özel vitamin damlası aldık pek fark göremedim

Benim devam ediyor 34. Gün bugün arada 2-3 gün duruyor sonra yine devam ediyor 6 hafta normal demişti bana doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…