Benimkini anlatmışsın kuzu:) benim 3 4 5 saat uyanık kaldığı oluyor tam uyuyor gaz oluyor geri uyanıyor filan derken o kadar oluyor. Bir ara taktım kafaya ama sonra bizimki de böyle seviyor dedim:)Kızlar bebişlerinizin uyku aralıkları ne kadar? Benimki 3 saat uyuyor mesela arkasından 2 - 2.5 saat uyanık kalıyor. Normalde ilk 6 haftaya kadar uyanıklık süresi 1 saat olmalıymış. Öyle ki benim kız geçenlerde 3 saat uyudu sonra bir uyandı 5 saat uyanık kaldı. Bu 5 saatin içinde maksimum 45 dk anca uyumuştur o da meme emerken. Ya sen yenidoğansın kendine gel senin hep uyuman lazım diye düşündüm hep
Bu durum normal mi? Sizde durumlar nasıl?
Benimkini anlatmışsın kuzu:) benim 3 4 5 saat uyanık kaldığı oluyor tam uyuyor gaz oluyor geri uyanıyor filan derken o kadar oluyor. Bir ara taktım kafaya ama sonra bizimki de böyle seviyor dedim:)
5se iyi bu ayda güzel kilo almış. İnsan bunu görünce çok seviniyor dimi ya darısı başımıza. Daha 2. Aya çok var. Ben evde tartıyorum kendi kucağıma alıp ama çok doğru göstermiyor tutmuyor doktorla ama en azından arttığını görüyorum:)2970 doğmuştu son kaçtı hatırlamıyorum not defterim evde 5e yakındı ama 1 aylıkken. Evet 3 aşı bir koldan ikisi ayaktan.
Boşuna günahını aldık hemşirenin
Keşke sevseydi çok rahat ederdiN olsun.
Abin mi alacak sanki sen öyle bir şey demişti inşallah alır
Ben hediye almadım ama doğum zamanı güzel paketli çikolata yaptırdık verdik yeterli diye düşündümKızlar size bir sorum var,
Doktorunuza hediye aldınız mı?
Aldıysanız ne aldınız ? (Doktorum erkek )
Haftaya kontrolüm var diye eli boş gitmek istemiyorum
Benim 25 gün oldu hala bitmedi 15. Günden sorna çok azaldı ama hala var bazen 2 gün olmuyor sorna birden başlıyor .bende hiç gelmeyince pedi takmıyorum gelince hissediyorum zaten geri takiyorum bende pişik oldum resmenMerhabalar herkese. Arada girip bakıyorum. Ama yazamıyorum. Benim ufaklık kucakta uyuyorgece bile. Biraz olsun uyumak için bende kabullendim artık durumu.
Kızlar kanaması devam eden var mı. Bugün 1 ay oldu benim halen kanamam var. Hani böyle artık adetin son günleri az az gelir ya öyle gelmeye devam ediyor. Tamam bitti diyorum yine tazeleniyor. Ben pişik olucam artık. Ped takmaktan sıkıldım. Herşey bir yana normal mi acaba?
Bizim de 16. günümüz ve bende uyanıklık süresini daha kısa tutmaya çalışıyorum. Genelde uyanıklık 2 saati buluyor. Ben uyanınca önce alt temizliği yapıyorum. Sonra emziriyorum. Emerken uyursa uyuyor temiz temiz. Gazını da çıkarmaya uğraşmıyorum. Çünkü hemen çıkmıyor gazı bi süre uğraşmam lazım bu arada da uykusu açılıyor. Kendimce çözümlerKızlar bebişlerinizin uyku aralıkları ne kadar? Benimki 3 saat uyuyor mesela arkasından 2 - 2.5 saat uyanık kalıyor. Normalde ilk 6 haftaya kadar uyanıklık süresi 1 saat olmalıymış. Öyle ki benim kız geçenlerde 3 saat uyudu sonra bir uyandı 5 saat uyanık kaldı. Bu 5 saatin içinde maksimum 45 dk anca uyumuştur o da meme emerken. Ya sen yenidoğansın kendine gel senin hep uyuman lazım diye düşündüm hep
Bu durum normal mi? Sizde durumlar nasıl?
Benim de hassas. Yara vs yok. Ama kızım emerken bazen çekiştiriyor. AcıtıyorKızlar göğüs uçlarım çok hassas dokununca çok acıyor . Duş alırken bile su degdikce sızlıyor buna bir çözüm var mı . Yara çatlak vs yok
Ben hiçbir şey yapmadım yaBen hediye almadım ama doğum zamanı güzel paketli çikolata yaptırdık verdik yeterli diye düşündüm
Ben ayrımı bilsin diye evdeyken gece anne yanına koyuyordum gündüz baby nest mi diyorlar salonda onda yatırıyordum tam daldıysa. Dalmadıysa ana kucağına koyup titreşimi açıyordum baya iyi uyuyordu kalkınca da tekrar dalabiliyordu. 3. Ay sonuna kadar böyle devam edecek ne yazık kiYaa benim ki gündüz kendi beşiğinde uyumak istemiyor hemen ağlıyor hep bizim yatağa yatırıyorum yada kanepede falan . Ana kucağını genelde yemek yerken mutfakta kullanıyorum . Meme de uykuya dalıyor bizim yatağa bırakırsam devam ediyor kendi yatağına birakirsam hemen ağlıyor
Gecede öyle ama çok değil niye böyle anlamıyorum . Birde ne kadar gazını çıkarsa da hep gazlı hep ıkınıyor . Bezleri de neredeyse hepsi kakali çişli. Sağlık ocağının verdiği vitamin gaz yapabiliyor dediler özel vitamin damlası aldık pek fark göremedim
Ben pier cardin den bi gömlek aldım içine değişim kartı tamam. Doğumda baklava dağıtmiştik herkese doktora da Belçika çikolatası yaptırmıştık ayrıca. Eşimin hastaneden arkadaşıydı zaten okadar yakışıklıydı ki Allah sahibine bağışlasın inşallah değiştirmemiştir çok yakışacak bir gömlek almıştımKızlar size bir sorum var,
Doktorunuza hediye aldınız mı?
Aldıysanız ne aldınız ? (Doktorum erkek )
Haftaya kontrolüm var diye eli boş gitmek istemiyorum
40 gün geldi üç gün önce de regl oldum ama çok az geldi. 2 ay oldu doğum yapalı. Normal yani.Merhabalar herkese. Arada girip bakıyorum. Ama yazamıyorum. Benim ufaklık kucakta uyuyorgece bile. Biraz olsun uyumak için bende kabullendim artık durumu.
Kızlar kanaması devam eden var mı. Bugün 1 ay oldu benim halen kanamam var. Hani böyle artık adetin son günleri az az gelir ya öyle gelmeye devam ediyor. Tamam bitti diyorum yine tazeleniyor. Ben pişik olucam artık. Ped takmaktan sıkıldım. Herşey bir yana normal mi acaba?
Ben de gömlek düşündüm de çok samimi değiliz doktora ayıp mı olur dedimBen pier cardin den bi gömlek aldım içine değişim kartı tamam. Doğumda baklava dağıtmiştik herkese doktora da Belçika çikolatası yaptırmıştık ayrıca. Eşimin hastaneden arkadaşıydı zaten okadar yakışıklıydı ki Allah sahibine bağışlasın inşallah değiştirmemiştir çok yakışacak bir gömlek almıştım
Lansinos krem bende kullanıyorum ama hassasliga faydası yok. .benimkide ikinirken bile bırakmıyor cekistiriyor.Bizim de 16. günümüz ve bende uyanıklık süresini daha kısa tutmaya çalışıyorum. Genelde uyanıklık 2 saati buluyor. Ben uyanınca önce alt temizliği yapıyorum. Sonra emziriyorum. Emerken uyursa uyuyor temiz temiz. Gazını da çıkarmaya uğraşmıyorum. Çünkü hemen çıkmıyor gazı bi süre uğraşmam lazım bu arada da uykusu açılıyor. Kendimce çözümler
Benim de hassas. Yara vs yok. Ama kızım emerken bazen çekiştiriyor. Acıtıyorlansinoh kremle idare ediyorum şimdilik
Bende ocean kullanıyorum yeni başladım sayılırBen ayrımı bilsin diye evdeyken gece anne yanına koyuyordum gündüz baby nest mi diyorlar salonda onda yatırıyordum tam daldıysa. Dalmadıysa ana kucağına koyup titreşimi açıyordum baya iyi uyuyordu kalkınca da tekrar dalabiliyordu. 3. Ay sonuna kadar böyle devam edecek ne yazık kiocean kullanıyorum ben damla olarak bir zararını görmedim.
Biogaia bizde de hiç ise yaramadı 10 gündür kullanıyoruz hemen hemen, ben de bıraktım kullanmayı varsın bağırsak florası kendi kendine oluşsunBiz 5 günlükken başladık biogaia'ya. İlk 5 gün baya sancılı geçmişti. Şimdide yine gaz sancılarımız var çok fazla etkili olmadı gibi geliyor bana. Çoğu zaman uykusunda çığlık atıyor gazdan dolayı. Ayaklarını kendine çekiyor kendini sıkıyor yüzü kıpkırmızı oluyor. Gazı çıkarınca rahatlıyor uykuya geri dönüyor. Çıkaramazsa uyanıyor geri uyutmak da zor oluyor.
Her bebek böyle mi bilmiyorum ama benim kız büyük insan gibi gaz çıkarıyor
Viski daha iyi aynen bir de toblerone tamam.Ben de gömlek düşündüm de çok samimi değiliz doktora ayıp mı olur dedimbu arada Allah karısına çocuklarına bağışlasın bizimki de çok yakışıklı boylu poslu
Viski ve çikolata düşünüyorum da olur mu acaba alkol kullanan birisi
35 günlüğüm hafif hafif devam ediyorMerhabalar herkese. Arada girip bakıyorum. Ama yazamıyorum. Benim ufaklık kucakta uyuyorgece bile. Biraz olsun uyumak için bende kabullendim artık durumu.
Düşünsene her hafta 1 dogumViski daha iyi aynen bir de toblerone tamam.
İnsan doktor olmak istiyor
Kalsa bence sorun olmaz canım kullana bilirsin eğer eziyet etmiyorsaGüzel annişler korse kullanan var mı, ben şunu aldım az önce geldi giydim bayağı sıkı. Acaba belirli saatlerde mi giymeliyiz yoksa hep giyinik kalsak sorun olur mu?
Canım hafiflemesi için bez değiştirdiğin zaman mutlaka ılık suyla yıka silme , ve gün içinde bi kaç saat bez takma müslinlerden dola beline al kacağına bişiğini erken geçirmesine yardımcı olurKızlar bende bayadır giremedim buraya umarım hepiniz iyisinizdir
Yazılanları okumaya çalıştım, benim kızımdada yaklaşık 4 5 gündür pişik problemi var. Bez olarak sleepy bionatural kullanıyoruz. Pişik kremi olarak başlarda mustela kullandım şimdi sudocrem mustela karışık kullanıyorum ama çok da fayda etmedi gibi. Kızarıklık azalmadı. Sürekli kakalı bez alıyoruz, ondan mı oldu, bez mi iyi gelmedi, kremler mi faydalı değil anlayamadım. Temizlerken pamuk ve suyla temizliyoruz. 2 günde 1 banyoda yaptırıyoruz. İşin kötüsü eğer sıkıntı bezdeyse bionaturalden 2 ve 3 numarasınıda almıştımtoplam 6 paket bez yanacak
@dikloron @kumarbaz4334 kızlar sizinde yorumlarınızı gördüm sizce neden olabilir?
Bez takma günün belirli saatlerinde ve sık sık yıka , geçmiş olsunKızlar bebeğimin pisigi kanamaliya çevirdi. Doktor travozol ve hametan verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?