2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimkini anlatmışsın kuzu:) benim 3 4 5 saat uyanık kaldığı oluyor tam uyuyor gaz oluyor geri uyanıyor filan derken o kadar oluyor. Bir ara taktım kafaya ama sonra bizimki de böyle seviyor dedim:)

Benimkini anlatmışsın kuzu:) benim 3 4 5 saat uyanık kaldığı oluyor tam uyuyor gaz oluyor geri uyanıyor filan derken o kadar oluyor. Bir ara taktım kafaya ama sonra bizimki de böyle seviyor dedim:)
ddlklc bizimki de aynı durumda mesela sabah 10 dan beri daha uyumadı 2 kere beslendi ama hala uyku yok

5se iyi bu ayda güzel kilo almış. İnsan bunu görünce çok seviniyor dimi ya darısı başımıza. Daha 2. Aya çok var. Ben evde tartıyorum kendi kucağıma alıp ama çok doğru göstermiyor tutmuyor doktorla ama en azından arttığını görüyorum:)

Kızlar size bir sorum var,
Doktorunuza hediye aldınız mı?
Aldıysanız ne aldınız ? (Doktorum erkek )

Haftaya kontrolüm var diye eli boş gitmek istemiyorum
Ben hediye almadım ama doğum zamanı güzel paketli çikolata yaptırdık verdik yeterli diye düşündüm

Benim 25 gün oldu hala bitmedi 15. Günden sorna çok azaldı ama hala var bazen 2 gün olmuyor sorna birden başlıyor .bende hiç gelmeyince pedi takmıyorum gelince hissediyorum zaten geri takiyorum bende pişik oldum resmen

Bizim de 16. günümüz ve bende uyanıklık süresini daha kısa tutmaya çalışıyorum. Genelde uyanıklık 2 saati buluyor. Ben uyanınca önce alt temizliği yapıyorum. Sonra emziriyorum. Emerken uyursa uyuyor temiz temiz. Gazını da çıkarmaya uğraşmıyorum. Çünkü hemen çıkmıyor gazı bi süre uğraşmam lazım bu arada da uykusu açılıyor. Kendimce çözümler
Kızlar göğüs uçlarım çok hassas dokununca çok acıyor . Duş alırken bile su degdikce sızlıyor buna bir çözüm var mı . Yara çatlak vs yok
Benim de hassas. Yara vs yok. Ama kızım emerken bazen çekiştiriyor. Acıtıyor lansinoh kremle idare ediyorum şimdilik

Ben hediye almadım ama doğum zamanı güzel paketli çikolata yaptırdık verdik yeterli diye düşündüm
Ben hiçbir şey yapmadım ya sabah 4 te adamı doğuma çağırdık sonra bebeğin yoğun bakımı bilmem nesi derken uçtu gitti aklımızdan 40 kontrolünde giderken bir şey götürmek lazım diye düşünüyorum artık çikolata da bu kadar şeyin üzerine az kaçabilir doğuma giderken götürseydim mantıklı olurdu

Ben ayrımı bilsin diye evdeyken gece anne yanına koyuyordum gündüz baby nest mi diyorlar salonda onda yatırıyordum tam daldıysa. Dalmadıysa ana kucağına koyup titreşimi açıyordum baya iyi uyuyordu kalkınca da tekrar dalabiliyordu. 3. Ay sonuna kadar böyle devam edecek ne yazık ki ocean kullanıyorum ben damla olarak bir zararını görmedim.

Kızlar size bir sorum var,
Doktorunuza hediye aldınız mı?
Aldıysanız ne aldınız ? (Doktorum erkek )

Haftaya kontrolüm var diye eli boş gitmek istemiyorum
Ben pier cardin den bi gömlek aldım içine değişim kartı tamam. Doğumda baklava dağıtmiştik herkese doktora da Belçika çikolatası yaptırmıştık ayrıca. Eşimin hastaneden arkadaşıydı zaten okadar yakışıklıydı ki Allah sahibine bağışlasın inşallah değiştirmemiştir çok yakışacak bir gömlek almıştım

40 gün geldi üç gün önce de regl oldum ama çok az geldi. 2 ay oldu doğum yapalı. Normal yani.
Ben tampon kullanıyordum sıcakta pedle uğraşmadım 10 günden sonra.

Ben de gömlek düşündüm de çok samimi değiliz doktora ayıp mı olur dedim bu arada Allah karısına çocuklarına bağışlasın bizimki de çok yakışıklı boylu poslu

Viski ve çikolata düşünüyorum da olur mu acaba alkol kullanan birisi

Lansinos krem bende kullanıyorum ama hassasliga faydası yok. .benimkide ikinirken bile bırakmıyor cekistiriyor.

Bende ocean kullanıyorum yeni başladım sayılır

Biogaia bizde de hiç ise yaramadı 10 gündür kullanıyoruz hemen hemen, ben de bıraktım kullanmayı varsın bağırsak florası kendi kendine oluşsun

Viski daha iyi aynen bir de toblerone tamam.
İnsan doktor olmak istiyor

35 günlüğüm hafif hafif devam ediyor

Canım hafiflemesi için bez değiştirdiğin zaman mutlaka ılık suyla yıka silme , ve gün içinde bi kaç saat bez takma müslinlerden dola beline al kacağına bişiğini erken geçirmesine yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…