2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim kanama tam 41 gün sürdü sonra 45 günde tekrar bi kaç damla geldi ve bitti , ben pişik olmuştum ped takmaktan

Benim devam ediyor 34. Gün bugün arada 2-3 gün duruyor sonra yine devam ediyor 6 hafta normal demişti bana doktorum

Benim 25 gün oldu hala bitmedi 15. Günden sorna çok azaldı ama hala var bazen 2 gün olmuyor sorna birden başlıyor .bende hiç gelmeyince pedi takmıyorum gelince hissediyorum zaten geri takiyorum bende pişik oldum resmen

40 gün geldi üç gün önce de regl oldum ama çok az geldi. 2 ay oldu doğum yapalı. Normal yani.
Ben tampon kullanıyordum sıcakta pedle uğraşmadım 10 günden sonra.

İçim rahatladı resmen. Ben sezaryenden sonra karnıma bastırmalarını istemedim. Burada bir topikte çok acıdığını okumuştum. Tedavi red belgesi bile imzaladım. Bazı doktorlar yapıyormuş bazıları yapmıyormuş. Demek ki çokta gerekli değil diye düşünmüştüm. Halen kanama geçmeyince bununla ilgili bir problem mi var diye şüphelenmeye ve açıkçası korkuyla birlikte pişman olmaya başlamıştım.

Benim kanama tam 41 gün sürdü sonra 45 günde tekrar bi kaç damla geldi ve bitti , ben pişik olmuştum ped takmaktan

Senin birde iyice sıcaklara gelmişti. Ay çok sıkıldım. Hamileliğin en sevdiğim yanı adet olmamaktı. Sağ olsun vücudum acısını çıkarıyor

42. gün bitti hiç bitmeyecek sandım
Kendimce bir öneride bulunayım
Emzir + gaz al + yatağına yatır + klasik müzik aç + emzik ver + çıngırakla ağlayacak gibi olursa sustur
Bu rutinle ağlamasına başka sebep yoksa uyutabilmeyi başardım
Bebişine maşallah
Rota aşısı yaptıracak mısınız
Burada özel hastane aşı yapmıyor asm de yaptırmak durumundayım sabah 10 olayını bilmiyordum bilgi için teşekkürler

Acaba üşütmüş olabilir mi? Çok geçmiş olsun

Benimki karnıma bastırma yaptı ona rağmen 34. Gündü kum torbası da durdu 5 kglık 6 saat.
Bu arada benim pskopatlıgım olabilir ama o bastırma ve kum torbası beni aşırı rahatlattı sadece çok hafif bir ağrı hissettim.

Kızlar bizden önce doğum yapanlar uyku eğitimi vs alırsa buraya yazabilir mi nasıl gittiğini

Rica ederim yaptıracağım rota ve menenjit. Canlı aşı olduğu için veremle birlikte olması lazım dedi hemşire ama 3. Ayda aşı yok ben olsam 3. Ve 5, ayda yaptırırım dedi 3. Ayda yaptıracağım. Bugün 3 tane oldu zaten. Menenjit ne zaman bilmiyorum soracağım 9 kasımdaki boy kilo kontrolünde.

Bebeğim uyumusken bir soru daha sorayım hanımlar
Ben bebişimin her gün yaklaşık 273784 fotoğrafını çekiyorum ki hiç bir anını unutmayayim, haliyle onlarin da çıktısını almak istiyorum. Buradaki fotoğrafçılar bir fotografa 8-10 lira istiyor. İnternette güvenilir çıktı alabileceğim bir yer var mı ?

Bizde eşimle tombik bebek seviyoruz kız istedik erkek çıktı tombik olsun dedik zayıf çıktı şaka bi yana tabi, eşim diyor ki bu niye instagramdaki bebeklere benzemiyor kara kuru bişey bu asdghj oyy onu yer anası her haliyle

Bu arada bize hediye gelen fisher price ın değil başka marka ama güzel beğendim ben

Benim 40 günden fazla sürdü tam bitti dedim gene az az gelmişti. Son günlerde yok ama

Kızlar göğüs uçlarım çok hassas dokununca çok acıyor . Duş alırken bile su degdikce sızlıyor buna bir çözüm var mı . Yara çatlak vs yok
Benimde öyle kalkansız gümüş kapaksız gezmiyorum ama hala çok hassas , bi de benim oğlan hunharca davranıyor

Kızlar göğüs uçlarım çok hassas dokununca çok acıyor . Duş alırken bile su degdikce sızlıyor buna bir çözüm var mı . Yara çatlak vs yok
Bence zamanla göğüs uçları uyum sağlıyor canım, benim de öyleydi gümüş kapaksız gezemiyordum, yara değildi ama aşırı hassasti. 25. Günde alıştı hiç bir şey takmıyorum artık

Kızlar kabin tipi bebek arabası tavsiyeniz var mı fiyatı en fazla 6 bin civarı bir şey bakıyorum ama hiç bilgim yok

Bence zamanla göğüs uçları uyum sağlıyor canım, benim de öyleydi gümüş kapaksız gezemiyordum, yara değildi ama aşırı hassasti. 25. Günde alıştı hiç bir şey takmıyorum artık
Bende şuan 25. Gundeyim ama hala aynı .bebiş elini degdirse bile açıyor .yüz üstü yatamıyorum yan yatarken çamaşırın dikisine kadar çıkıyor bazen oda aciyor .bide çok büyüdüler

Canım hangi marka model? memnun musun
Ben e bebek den bunu almıştım canım müzikli falan diye ama tek çeşit muzik var .sabit pozisyon iyi ama sallanır pozisyon çok dik yenidogana guvenemedim .kemer sadece bacak arasından var aşağı kaymasin diye . Önündeki sallanan direk çok çıkıyor parmaginla dokunsak çıkıyor 700 TL ye almıştım şuan 1250 TL falan .açıkçası tavsiye etmem

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-13-17-25-07-942_com.solidict.ebebek.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 44
Midesini üşütmüş ola bilir mi ? Yada ağır bi yemek yemiş ola bilir mi ? Midesini hassas yapmış ola bilir yediği bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…