Bu erkekler bir alem. Bana da bu çocuk neden esmer gibi diyo. Babası esmer olduğu için ve anasına çekmediği için olabilir mi diyorumBizde eşimle tombik bebek seviyoruzkız istedik erkek çıktı tombik olsun dedik zayıf çıktı şaka bi yana tabi, eşim diyor ki bu niye instagramdaki bebeklere benzemiyor kara kuru bişey bu asdghj oyy onu yer anası her haliyle
Bu arada bize hediye gelen fisher price ın değil başka marka ama güzel beğendim ben
Eğer gazı varsa, geçmiş aylara göre azaldı mı3 aylik olacaz hala aglamasi azalmadı delirecegum
Acaba sudan falan mı oldu?
Benim kızım da ne kadar emdiğinr bağlı olarak 2 veya 3-3.5 saatte uyanıyor uyandığında da en az 1 saat uyanık kalıyor. Emme, gaz, kaka uykuya geçiş şeklindeyse genelde 1.5 saatte uyku belirtileri geliyor genelde de tam dalana kadar 2 saat geçmiş oluyor. Ama mesela kaka yapmadıysa ya da bazen gece uykusunun arasında emip gaz cıkarıp hemen sızdığı da oluyor ama bu nadir. Bazen de emiyor biraz bi 5 10 dk uyukluyor sonra gazdı tuzdu derken yine 2 saate tamamlıyor tam uykuya dalışı. Geçen gün 4 saat uyanık kaldı uyku döngüsünğ kaçırdık, artık yardım çığlıkları atıyordu.
Ya waikiki'den aldim gidip tepelerine firlatmak istiyorum. Su bardagi kadar urune 250 tl verdik bir de. Marka bir yerden daha uyguna alabilirdim, ufaklik cok sevdi minie mouse'lu falan sevimli birsey diye kandik.Şöyle bir ss almıştım faydası olur mu bilmiyorum
Markasıda mı yazmıyor
Doktordan geliyoruz, karni gaz doluymus ondan diyor ya da idrar yollari iltihabi diyor ama idrar ornegi veremedik huysuzluktan. Bir suru ilac icirdiler acilde, lavman yaptilar falan cok sıkıntıliyiz su an.Acaba üşütmüş olabilir mi? Çok geçmiş olsun
Joie tourist aldim gecen hafta 4500 verdim.Kızlar kabin tipi bebek arabası tavsiyeniz var mı fiyatı en fazla 6 bin civarı bir şey bakıyorum ama hiç bilgim yok
Ya sabahtan beri sadece cubuk kraker, peynir, kizarmis ekmek verdim. Sadece bunlari yese kusmasi duruyor ama su icer icmez deliler gibi kusuyor.Midesini üşütmüş ola bilir mi ? Yada ağır bi yemek yemiş ola bilir mi ? Midesini hassas yapmış ola bilir yediği bişey
Çok geçmiş olsun, belki her yerde dolaşan salgın hastalıktır. En kısa zamanda toparlanır inşallah, acil şifalar diliyorum.Evde hic cesme suyu kullanmıyoruz, sudan olacağını sanmiyorum.
Ya waikiki'den aldim gidip tepelerine firlatmak istiyorum. Su bardagi kadar urune 250 tl verdik bir de. Marka bir yerden daha uyguna alabilirdim, ufaklik cok sevdi minie mouse'lu falan sevimli birsey diye kandik.
Doktordan geliyoruz, karni gaz doluymus ondan diyor ya da idrar yollari iltihabi diyor ama idrar ornegi veremedik huysuzluktan. Bir suru ilac icirdiler acilde, lavman yaptilar falan cok sıkıntıliyiz su an.
Apandisit diye cok korktum, hala kusuyor zaten.
Joie tourist aldim gecen hafta 4500 verdim.
kabin tipi olan urunler ck saglam hissettirmiyor, ama pratik mi pratik evet. Bugun hastanede elim ayagim oldu resmen.
Ya sabahtan beri sadece cubuk kraker, peynir, kizarmis ekmek verdim. Sadece bunlari yese kusmasi duruyor ama su icer icmez deliler gibi kusuyor.
Dun de her zamanki şeylerden yedi. Ne yapacagimi sasirdim.
Kızlar benim bebişim çok ağlıyor çok gazlıhiç susmuyor hiç durmuyor Max yarım saat uyuyor zombi gibi oldum artık ne yapıcam bilmiyorum herşey denedim uykusuzluk mahv etti beni hiç bi işimi yapamıyorum yemek dahi ayakta yiyorum oda eğer annem yapmışsa kendim yemek yapamıyorum
Çok geçmiş olsun, belki her yerde dolaşan salgın hastalıktır. En kısa zamanda toparlanır inşallah, acil şifalar diliyorum.
İdrarında azalma var mı merak ettimYa baska hicbir seyi yok cocugun, hani atesi vs olsa birseyler geciriyor derdim ama yok, sadece kusuyor.
Ergen olsa sevgilisiyle kavga etti trip atmak icin sacma davranislar sergiliyor derdim.
Kızlar size bir sorum var,
Doktorunuza hediye aldınız mı?
Aldıysanız ne aldınız ? (Doktorum erkek )
Haftaya kontrolüm var diye eli boş gitmek istemiyorum
Ben buna bayıldım, ben de yaptıracağım. Sen kaça yaptırmıştin canım, zam gelmiş olabilir
Bunu yaptırdım ben canım. Direk benim ürün bu siteden. Çok güzel tasarımları var
Sabah kusmadan once bezinde ciş bayağı vardi. Sonrasında cok çiş gormedim acikcasi.İdrarında azalma var mı merak ettim
Sosyopix var instagramdan bakın toplu olarak uyguna geliyor bence, sosyopix gibi olan birkaç sayfa daha vardı hatta bu sayfadan da uygun olan adı aklıma gelmedi. Bi bakın istersenizBebeğim uyumusken bir soru daha sorayım hanımlar
Ben bebişimin her gün yaklaşık 273784 fotoğrafını çekiyorum ki hiç bir anını unutmayayim, haliyle onlarin da çıktısını almak istiyorum. Buradaki fotoğrafçılar bir fotografa 8-10 lira istiyor. İnternette güvenilir çıktı alabileceğim bir yer var mı ?
Peynir ekmek ver yesin yarına kadar sulu bişey yemesin bak bakalım geçecek mi midesi hassaslaşmış ola bilirEvde hic cesme suyu kullanmıyoruz, sudan olacağını sanmiyorum.
Ya waikiki'den aldim gidip tepelerine firlatmak istiyorum. Su bardagi kadar urune 250 tl verdik bir de. Marka bir yerden daha uyguna alabilirdim, ufaklik cok sevdi minie mouse'lu falan sevimli birsey diye kandik.
Doktordan geliyoruz, karni gaz doluymus ondan diyor ya da idrar yollari iltihabi diyor ama idrar ornegi veremedik huysuzluktan. Bir suru ilac icirdiler acilde, lavman yaptilar falan cok sıkıntıliyiz su an.
kabin tipi olan urunler ck saglam hissettirmiyor, ama pratik mi pratik evet. Bugun hastanede elim ayagim oldu resmen.
Ya sabahtan beri sadece cubuk kraker, peynir, kizarmis ekmek verdim. Sadece bunlari yese kusmasi duruyor ama su icer icmez deliler gibi kusuyor.
Benimkinin ağlaması azalma yerine artıyor uyumuyor ağlıyor hep , bide canım senin bebe kaç kilo oldu3 aylik olacaz hala aglamasi azalmadı delirecegum
Benimkide öyle ya uyumuyor durmuyor ama sancısı var benimkinin mahv oldum resmen , peki ne yiyelim ? Bende süt ve süt ürünleri yemiyorum satımsak soğan tatlı çikolata kahve hepsi yasak bana ekmek , tam buğday ekmekSen kendin üşütüyor olabilir misin? Yaşadığım şehir halen sıcak olmasına rağmen ilk günden beri kalın çorap ve uzun pijama giyiyorum. Süt ve süt ürünleri kırmızı meyveler soğan sarımsak yememeye çalış. Yumurta da yeme dedi mesela benim doktorum. Gaz için değil çok kusuyor ama sende bir süre deneyebilirsin. Tavuk ve et ürünü de az tüketmeye çalışıyorum. Benim kızda huysuz gaz mı bilmiyorum. Ama yatırdığımda yarım saat bile uyumuyor. Kucağımda sadece o da sürekli kıpırdanarak.
Ben yıllardır netbaskı yı kullanıyorum piyasaya göre daha uygun, büyük kızımın hastane doğum fotoları dahil her doğumgününe bir fotokitap tasarlayıp yine oradan bastırmıştım. Minnosumada yapacağım hele bir kucaktan insinBebeğim uyumusken bir soru daha sorayım hanımlar
Ben bebişimin her gün yaklaşık 273784 fotoğrafını çekiyorum ki hiç bir anını unutmayayim, haliyle onlarin da çıktısını almak istiyorum. Buradaki fotoğrafçılar bir fotografa 8-10 lira istiyor. İnternette güvenilir çıktı alabileceğim bir yer var mı ?
Siz bebek arabasını indirimde mi almıştınız şuan fiyatı 6500 civarıEvde hic cesme suyu kullanmıyoruz, sudan olacağını sanmiyorum.
Peynir ekmek ver yesin yarına kadar sulu bişey yemesin bak bakalım geçecek mi midesi hassaslaşmış ola bilir
30 eylul'de indirimden almistim. Su an 6500 e-bebekte.Siz bebek arabasını indirimde mi almıştınız şuan fiyatı 6500 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?