2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar benim bebişim çok ağlıyor çok gazlı hiç susmuyor hiç durmuyor Max yarım saat uyuyor zombi gibi oldum artık ne yapıcam bilmiyorum herşey denedim uykusuzluk mahv etti beni hiç bi işimi yapamıyorum yemek dahi ayakta yiyorum oda eğer annem yapmışsa kendim yemek yapamıyorum

Bu erkekler bir alem. Bana da bu çocuk neden esmer gibi diyo. Babası esmer olduğu için ve anasına çekmediği için olabilir mi diyorum
Farketmez ki markası düşünmüş almışlar sağ olsunlar

Evde hic cesme suyu kullanmıyoruz, sudan olacağını sanmiyorum.
Şöyle bir ss almıştım faydası olur mu bilmiyorum
Markasıda mı yazmıyor
Ya waikiki'den aldim gidip tepelerine firlatmak istiyorum. Su bardagi kadar urune 250 tl verdik bir de. Marka bir yerden daha uyguna alabilirdim, ufaklik cok sevdi minie mouse'lu falan sevimli birsey diye kandik.
Acaba üşütmüş olabilir mi? Çok geçmiş olsun
Doktordan geliyoruz, karni gaz doluymus ondan diyor ya da idrar yollari iltihabi diyor ama idrar ornegi veremedik huysuzluktan. Bir suru ilac icirdiler acilde, lavman yaptilar falan cok sıkıntıliyiz su an.

Apandisit diye cok korktum, hala kusuyor zaten.
Kızlar kabin tipi bebek arabası tavsiyeniz var mı fiyatı en fazla 6 bin civarı bir şey bakıyorum ama hiç bilgim yok
Joie tourist aldim gecen hafta 4500 verdim.

kabin tipi olan urunler ck saglam hissettirmiyor, ama pratik mi pratik evet. Bugun hastanede elim ayagim oldu resmen.
Midesini üşütmüş ola bilir mi ? Yada ağır bi yemek yemiş ola bilir mi ? Midesini hassas yapmış ola bilir yediği bişey
Ya sabahtan beri sadece cubuk kraker, peynir, kizarmis ekmek verdim. Sadece bunlari yese kusmasi duruyor ama su icer icmez deliler gibi kusuyor.
Dun de her zamanki şeylerden yedi. Ne yapacagimi sasirdim.

Çok geçmiş olsun, belki her yerde dolaşan salgın hastalıktır. En kısa zamanda toparlanır inşallah, acil şifalar diliyorum.

Sen kendin üşütüyor olabilir misin? Yaşadığım şehir halen sıcak olmasına rağmen ilk günden beri kalın çorap ve uzun pijama giyiyorum. Süt ve süt ürünleri kırmızı meyveler soğan sarımsak yememeye çalış. Yumurta da yeme dedi mesela benim doktorum. Gaz için değil çok kusuyor ama sende bir süre deneyebilirsin. Tavuk ve et ürünü de az tüketmeye çalışıyorum. Benim kızda huysuz gaz mı bilmiyorum. Ama yatırdığımda yarım saat bile uyumuyor. Kucağımda sadece o da sürekli kıpırdanarak.

Çok geçmiş olsun, belki her yerde dolaşan salgın hastalıktır. En kısa zamanda toparlanır inşallah, acil şifalar diliyorum.

Ya baska hicbir seyi yok cocugun, hani atesi vs olsa birseyler geciriyor derdim ama yok, sadece kusuyor.
Ergen olsa sevgilisiyle kavga etti trip atmak icin sacma davranislar sergiliyor derdim.

Kızlar size bir sorum var,
Doktorunuza hediye aldınız mı?
Aldıysanız ne aldınız ? (Doktorum erkek )

Haftaya kontrolüm var diye eli boş gitmek istemiyorum

Bunu yaptırdım ben canım. Direk benim ürün bu siteden. Çok güzel tasarımları var

İdrarında azalma var mı merak ettim
Sabah kusmadan once bezinde ciş bayağı vardi. Sonrasında cok çiş gormedim acikcasi.

Bir de ictigi suyu daha idrar torbasina gönderemeden kusuyor, ben o yuzden idrari azaldi diye dusunmustum.

Gaz atacagi bir yönteme ihtiyacimiz var anladigim kadariyla

Son düzenleme:
Sosyopix var instagramdan bakın toplu olarak uyguna geliyor bence, sosyopix gibi olan birkaç sayfa daha vardı hatta bu sayfadan da uygun olan adı aklıma gelmedi. Bi bakın isterseniz

Peynir ekmek ver yesin yarına kadar sulu bişey yemesin bak bakalım geçecek mi midesi hassaslaşmış ola bilir

Benimkide öyle ya uyumuyor durmuyor ama sancısı var benimkinin mahv oldum resmen , peki ne yiyelim ? Bende süt ve süt ürünleri yemiyorum satımsak soğan tatlı çikolata kahve hepsi yasak bana ekmek , tam buğday ekmek mercimek fasulye nohut , yani anlican yemek için çok az seçenek var tavuk ve eti ve yumurtayı da kısarsam bişey kalmicak

Ben yıllardır netbaskı yı kullanıyorum piyasaya göre daha uygun, büyük kızımın hastane doğum fotoları dahil her doğumgününe bir fotokitap tasarlayıp yine oradan bastırmıştım. Minnosumada yapacağım hele bir kucaktan insin

Siz bebek arabasını indirimde mi almıştınız şuan fiyatı 6500 civarı

Peynir ekmek ver yesin yarına kadar sulu bişey yemesin bak bakalım geçecek mi midesi hassaslaşmış ola bilir

Elma yedirdim, daha once benim bulantilarimi sakinlestirmisti. Kizarmis ekmekle sevdigi peyniri yedirdim. Su icti yudum yudum. Uyudu hemen. Umarim sabaha sakinlesir.
Siz bebek arabasını indirimde mi almıştınız şuan fiyatı 6500 civarı
30 eylul'de indirimden almistim. Su an 6500 e-bebekte.

Yenidogana tam uyumlu o sebeple tercih etmistim ama cok sevemedim acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…