2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Böyle dedim ya tüm gün kucagımdaydı asla dalamadı
Sosyopix, fotomagnet, bastırgelsin de benim denediklerim.
Apandisitte dizlerini karnına çekemiyor diye biliyorum. Umarım sabaha toparlar çok geçmiş olsun.

Canım öyle hemen bağımlı ol az korkma mamada veriyor musun

Benim o günden beri dolmuyor göğsüm dut suyu yaptım bugün biraz sanki işe yarıyor

Kızlar bebeleri biz ne kadar zamanda bir emziriyorsunuz. ? Hangi süre uygun?
Bizim saati yok ne zaman ağlayıp kıyameti koparıyorsa veriyorum ilk zamanlarda iki saatte Bi uyandırdım arttık uyuyorsa uyandırmıyorum uykuda önemli büyüme hormonu için ve süt birikmesi için memede

Yarın 40 günlük olacak o günden beri sütüm baya azaldı
Hala devam ediyorsa ağrı şişlik, hastaneye gidip (ya kadın doğuma, ya çocuk bölümüne ya da acile) hastane tipi sağma makinesi ile sağım yaparsan tıkalı olan kanalları güzelce boşaltmış olursun canım.

Sabah 11 buçukta beri 10 ar dk uyuyup uyuyup uyanan bebemin en sonunda uykuya dalamadigindan canı acır gibi çığlık çığlığa ağlaması sonucu gece demeden soğuk demeden bebek arabasına koyup ciktik mahalleyi belki 5 tür gezmisizdir iyice daldı uyudu cok sukur yeni yerime oturdum sanirim bir atak haftasindayiz
Bu arada kızıma yeni güncelleme geldi auuu sesleri çıkarıyor ve ben masal okurken hııı hııı diyor uyuturken dandini dandini ninnisini söylerken eee ee kısmını da almış arada onu sallarken eee ee yapıyor bakalim bu atak sonrası ne güncelleme gelecek

Bana s ocagindaki ebe de dedi 1. Ay asisindan korkmayin 2 ay aşısı bütün asilardan ağır o biraz sıkıntılı olacak demişti off minicikler bizim de az kaldı 2. Ay aşısı 31 ekimde cok korkuyorum

Bana s ocagindaki ebe de dedi 1. Ay asisindan korkmayin 2 ay aşısı bütün asilardan ağır o biraz sıkıntılı olacak demişti off minicikler bizim de az kaldı 2. Ay aşısı 31 ekimde cok korkuyorum
Bir gün önce uykunuzu iyi alım yeterli. O gün uyumayın çünkü. Ben çıkmaz diyordum sabah 10 da yaptırdık 8 de başladı mesai

Canım çok arkadaşımdan duydum Sleepy pişik problemini. Başka bez deneyebilirsin

Canım benim bebeğin ateşi 38,6 gördü korkma , elini ayağını yüzünü ılık suyla yıka , anlına ıslak havlu koy( ılık su ) ben tuzlu su yaptım sürekli elini ayağı yüzünü yıkadım , ilacını ihmal etme ve çok ince giyindir bi tek yatım kol zıbın kalsın mesela

Eğer ağlıyorsa hemen musluğu aç ılık suyla elini ayağını yüzünü yıka ama havlu yanında olsun hemen kurula hasta olmasın

Yani korkutmak istemem ama evet ağır geçiyor o günü uykusuz olmamaya çalış , ve mutlaka biri olsun yanında , ama merak etme 1 gün sürüyor , sürekli elini ayağını yıkaman ve ilacını ihmal etmemen gerekiyor

Digitalmagnet diye bir site var ben oradan almıştım hamileyken. Şimdide sizin gibi alacağım. Sosyopix.ten de aldım daha önce ama en son baktığımda sosyopix pahalıydı.

Tavsiyelerin için sağol kıbrıs cım. 2. İlaçtan sonra çıkmadı hiç teyakkuzdayım ama hala bakalım. İnce giydirdim serin odada yatıyoruz suan. İnsan soğuk şeyi değdirmeye kıyamıyor kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…