Böyle dedim ya tüm gün kucagımdaydı asla dalamadıAcaba sudan falan mı oldu?
Benim kızım da ne kadar emdiğinr bağlı olarak 2 veya 3-3.5 saatte uyanıyor uyandığında da en az 1 saat uyanık kalıyor. Emme, gaz, kaka uykuya geçiş şeklindeyse genelde 1.5 saatte uyku belirtileri geliyor genelde de tam dalana kadar 2 saat geçmiş oluyor. Ama mesela kaka yapmadıysa ya da bazen gece uykusunun arasında emip gaz cıkarıp hemen sızdığı da oluyor ama bu nadir. Bazen de emiyor biraz bi 5 10 dk uyukluyor sonra gazdı tuzdu derken yine 2 saate tamamlıyor tam uykuya dalışı. Geçen gün 4 saat uyanık kaldı uyku döngüsünğ kaçırdık, artık yardım çığlıkları atıyordu.
Sosyopix, fotomagnet, bastırgelsin de benim denediklerim.Bebeğim uyumusken bir soru daha sorayım hanımlar
Ben bebişimin her gün yaklaşık 273784 fotoğrafını çekiyorum ki hiç bir anını unutmayayim, haliyle onlarin da çıktısını almak istiyorum. Buradaki fotoğrafçılar bir fotografa 8-10 lira istiyor. İnternette güvenilir çıktı alabileceğim bir yer var mı ?
Apandisitte dizlerini karnına çekemiyor diye biliyorum. Umarım sabaha toparlar çok geçmiş olsun.Evde hic cesme suyu kullanmıyoruz, sudan olacağını sanmiyorum.
Ya waikiki'den aldim gidip tepelerine firlatmak istiyorum. Su bardagi kadar urune 250 tl verdik bir de. Marka bir yerden daha uyguna alabilirdim, ufaklik cok sevdi minie mouse'lu falan sevimli birsey diye kandik.
Doktordan geliyoruz, karni gaz doluymus ondan diyor ya da idrar yollari iltihabi diyor ama idrar ornegi veremedik huysuzluktan. Bir suru ilac icirdiler acilde, lavman yaptilar falan cok sıkıntıliyiz su an.
Apandisit diye cok korktum, hala kusuyor zaten.
Joie tourist aldim gecen hafta 4500 verdim.
kabin tipi olan urunler ck saglam hissettirmiyor, ama pratik mi pratik evet. Bugun hastanede elim ayagim oldu resmen.
Ya sabahtan beri sadece cubuk kraker, peynir, kizarmis ekmek verdim. Sadece bunlari yese kusmasi duruyor ama su icer icmez deliler gibi kusuyor.
Dun de her zamanki şeylerden yedi. Ne yapacagimi sasirdim.
Canım öyle hemen bağımlı ol az korkma mamada veriyor musunKızlar ilk bebek ve tecrübesizlik olunca ben kafaya taktım fitil olayını, sabahtan beri araştıriyorum, bebeğim hep fitille yapmaya alisirsa diye. Fitili sabah 9 da yaptık ve baya kaka yapmıştı 15 dk içinde. Yani 09.20 gibi.
Şimdi yine kaka yaptı, sizce fitilin etkisi devam mı ediyor yoksa kendi mi yaptı bunu? Fitile bağımlı olmak istemiyorum
Sürekli emiyorsa göğüsteki sütün ağrı yapmamasi lazım canım, kaç günlük bebisin
Benim o günden beri dolmuyor göğsüm dut suyu yaptım bugün biraz sanki işe yarıyorBenim sağ meme 4 saatte taş gibi oluyor aynı bahsettiğin gibi düğüm düğüm oluyor her seferinde, o şişkinliği söndürene kadar canım çıkıyor cidden yok böyle bir ağrıbir de asla tel sferde boşalmıyor benimde sütüm çok değil , arka taraflar hep dolu kalıyor 2 saat sonra hoopp tekrar ön taraf doluyor, uzun uzun emziriyorum en az 40 dk falan ön taraf boşalıyor biraz , sağda böyle oluyor ama sol da böyle olmuyor kaç defa mastitin eşiğindem döndüm hala bile biraz emzirmesem gene şişiyor düğüm düğüm oluyor
Bizim saati yok ne zaman ağlayıp kıyameti koparıyorsa veriyorumKızlar bebeleri biz ne kadar zamanda bir emziriyorsunuz. ? Hangi süre uygun?
Canım çok şükür o günden sonra kendi yapmaya devam etti kakasını, mamayı geçen hafta cumartesiden itibaren kestim tamamenCanım öyle hemen bağımlı ol az korkma mamada veriyor musun
Hala devam ediyorsa ağrı şişlik, hastaneye gidip (ya kadın doğuma, ya çocuk bölümüne ya da acile) hastane tipi sağma makinesi ile sağım yaparsan tıkalı olan kanalları güzelce boşaltmış olursun canım.Yarın 40 günlük olacak o günden beri sütüm baya azaldı
Bana s ocagindaki ebe de dedi 1. Ay asisindan korkmayin 2 ay aşısı bütün asilardan ağır o biraz sıkıntılı olacak demiştiGözünüzü korkutmak istemem ama Allah bildiği gibi yapsın 2. Ay aşılarını. gece nöbetteyiz arkadaşlar Nazenin’in 2 kere ateşi 37.3 e kadar yükseldi. Ateş düşürücü verdim soğuk uygularken ağladı kıyamadım
Tam hatırlamıyorum ama 500 civarıydı. Daha doğurmadan yaptırmıştımBen buna bayıldım, ben de yaptıracağım. Sen kaça yaptırmıştin canım, zam gelmiş olabilir
Bir gün önce uykunuzu iyi alım yeterli. O gün uyumayın çünkü. Ben çıkmaz diyordum sabah 10 da yaptırdık 8 de başladı mesaiBana s ocagindaki ebe de dedi 1. Ay asisindan korkmayin 2 ay aşısı bütün asilardan ağır o biraz sıkıntılı olacak demiştioff minicikler bizim de az kaldı 2. Ay aşısı 31 ekimde cok korkuyorum
Canım çok arkadaşımdan duydum Sleepy pişik problemini. Başka bez deneyebilirsinKızlar bende bayadır giremedim buraya umarım hepiniz iyisinizdir
Yazılanları okumaya çalıştım, benim kızımdada yaklaşık 4 5 gündür pişik problemi var. Bez olarak sleepy bionatural kullanıyoruz. Pişik kremi olarak başlarda mustela kullandım şimdi sudocrem mustela karışık kullanıyorum ama çok da fayda etmedi gibi. Kızarıklık azalmadı. Sürekli kakalı bez alıyoruz, ondan mı oldu, bez mi iyi gelmedi, kremler mi faydalı değil anlayamadım. Temizlerken pamuk ve suyla temizliyoruz. 2 günde 1 banyoda yaptırıyoruz. İşin kötüsü eğer sıkıntı bezdeyse bionaturalden 2 ve 3 numarasınıda almıştımtoplam 6 paket bez yanacak
@dikloron @kumarbaz4334 kızlar sizinde yorumlarınızı gördüm sizce neden olabilir?
Canım benim bebeğin ateşi 38,6 gördü korkma , elini ayağını yüzünü ılık suyla yıka , anlına ıslak havlu koy( ılık su ) ben tuzlu su yaptım sürekli elini ayağı yüzünü yıkadım , ilacını ihmal etme ve çok ince giyindir bi tek yatım kol zıbın kalsın meselaGözünüzü korkutmak istemem ama Allah bildiği gibi yapsın 2. Ay aşılarını. gece nöbetteyiz arkadaşlar Nazenin’in 2 kere ateşi 37.3 e kadar yükseldi. Ateş düşürücü verdim soğuk uygularken ağladı kıyamadım
Eğer ağlıyorsa hemen musluğu aç ılık suyla elini ayağını yüzünü yıka ama havlu yanında olsun hemen kurula hasta olmasınGözünüzü korkutmak istemem ama Allah bildiği gibi yapsın 2. Ay aşılarını. gece nöbetteyiz arkadaşlar Nazenin’in 2 kere ateşi 37.3 e kadar yükseldi. Ateş düşürücü verdim soğuk uygularken ağladı kıyamadım
Yani korkutmak istemem ama evet ağır geçiyor o günü uykusuz olmamaya çalış , ve mutlaka biri olsun yanında , ama merak etme 1 gün sürüyor , sürekli elini ayağını yıkaman ve ilacını ihmal etmemen gerekiyorBana s ocagindaki ebe de dedi 1. Ay asisindan korkmayin 2 ay aşısı bütün asilardan ağır o biraz sıkıntılı olacak demiştioff minicikler bizim de az kaldı 2. Ay aşısı 31 ekimde cok korkuyorum
Digitalmagnet diye bir site var ben oradan almıştım hamileyken. Şimdide sizin gibi alacağım. Sosyopix.ten de aldım daha önce ama en son baktığımda sosyopix pahalıydı.Bebeğim uyumusken bir soru daha sorayım hanımlar
Ben bebişimin her gün yaklaşık 273784 fotoğrafını çekiyorum ki hiç bir anını unutmayayim, haliyle onlarin da çıktısını almak istiyorum. Buradaki fotoğrafçılar bir fotografa 8-10 lira istiyor. İnternette güvenilir çıktı alabileceğim bir yer var mı ?
Luxus Hamilton R bebek arabası benimki. Çok memnunum hem uygun fiyatlı hem kaliteli.Kızlar kabin tipi bebek arabası tavsiyeniz var mı fiyatı en fazla 6 bin civarı bir şey bakıyorum ama hiç bilgim yok
Tavsiyelerin için sağol kıbrıs cım. 2. İlaçtan sonra çıkmadı hiç teyakkuzdayım ama hala bakalım. İnce giydirdim serin odada yatıyoruz suan. İnsan soğuk şeyi değdirmeye kıyamıyor kıCanım benim bebeğin ateşi 38,6 gördü korkma , elini ayağını yüzünü ılık suyla yıka , anlına ıslak havlu koy( ılık su ) ben tuzlu su yaptım sürekli elini ayağı yüzünü yıkadım , ilacını ihmal etme ve çok ince giyindir bi tek yatım kol zıbın kalsın mesela
Soğuk değdirme ılık olsun hem su hem sıcak havluTavsiyelerin için sağol kıbrıs cım. 2. İlaçtan sonra çıkmadı hiç teyakkuzdayım ama hala bakalım. İnce giydirdim serin odada yatıyoruz suan. İnsan soğuk şeyi değdirmeye kıyamıyor kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?