2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar oğlumun burnu çok tıkalı ya. Serum fizyolojik yaptım, aspiratör de uyguladım ama bana mısın demiyor. Hala hırıltı var dalamıyor uykuya 2 buçuktan beri uyumadık

Neden sevemediniz acaba? Ben hiç bebek arabalarından anlamıyorum kötü bir şey alırım diye korkuyorum.

Salon Kadini nasılsınız nasıl oldu kızın? Çok çok geçmiş olsun bu arada canım dün pek giremedim. İyidir inşallah biraz rahatlamıştır midesi

Merhabalar, uzun bir aradan sonra yazismalarin bazilarini okuyabildim, 50 sayfa geriden geliyorum hepimiz bebislere odaklandik kendimizi unuttuk diye dusunuyorum.. maya dogali 23 gun oldu ve ben sezeryan sonrasi gobegimden cok rahatsizim, ust taraf tamamen indi fakat asagi tarafta toplandi gibi.. birde dikisin tam ustundeki kisim simit gibi sis.. sizlerin durumlari nasil ve kurtulmak icin onerileriniz var mi??

Videosuna baktım güzel duruyor fiyatı da uygun. Peki bebişim bir aylık olacak hemen kullanabiliriz dimi sanki biraz büyük bebeklerin kullanımına uygun gibi duruyor. Siz kullanmaya başladınız mı?
Ben pusetle kullanıyorum henüz. Ama bence içine yumuşak ped koyarak kullanabilirsiniz. Yatar pozisyonu var. E bebekte kendiniz elleyip sürüp karar verin. Biz şuan memnunuz. Sürüşü dönüşleri hafifliği vs güzel.

Salon Kadini nasılsınız nasıl oldu kızın? Çok çok geçmiş olsun bu arada canım dün pek giremedim. İyidir inşallah biraz rahatlamıştır midesi
En son sabah 5.30da kustu, simdi doktora gidiyoruz. Dun 2 doktor gordu ama idrar yollarina taktilar, idrar ornegi veremiyor cocuk, cunku ictigi tum suyu kusuyor bunu soyledigim halde, ornek vermiyorsa yapabilecegimiz birsey yok deyip git dediler. Baska bir baslik actim, oradakiler rota diyor.

Rota olabilir diye cok telasliyim smg basligima yorum yapıp birilerini gormesini saglayabilir mi baslik annelerimiz? Belki birileri gorur fikir verir, benim beynim sifirlandi dunden beri.

Tek memede uyuyor beşiğine yatırıp hemen ben de uyuyorum ama gündüz 10dakika emdiyse yarım saat içinde yine emmek isterse aynı memeyi veriyorum tam boşaltsın diye.sağım yapmıyorum sık sık emiyor zaten
Her ilaç her bebeğe etki etmiyor sanırım benim oğlan da büyük insan gibi gaz çıkarıyor.sağlık ocağında çok gazlı dediler oysa her zamanki hali.
Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir

37.3 te ateş düşürücü vermek gerekir mi ? Şimdi nasıl durumu

Rota için böyle diyor instagramdaki güncel annenin kitabında

Eklentiler

• 1000061610.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 50
Bizde gece 1 de yatırdık saat başı uyandı ağlayarak böyle bir ağlama yok ama sanki bir yerini kesmişler
Kucakta uyur uyumadı slingte uyur onda bile 1 saat zor yattı
Gece bende çıkmayı düşündüm sokağa sokakta gerçekten rahatlıyo ufacıklar ama oynatıyolar bizi

Acik havayı gördüğünde pit diye uyudu boyu uzuyor sanirim kemikleri mi ağrıyor bilemedim ki valla bebek olmak da zor

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Benim de büyük kızım hastalandı. 2 yaşında. Çocuklar hasta olmasa

Kızlar nurse harvey colex şurup kullanan var mı aranızda günde 3 kere 2.5 ml yazıyo ama çok gazla geldi bana 2.5 ml ya ölçüye çektiğimde

Kızlar oğlumun burnu çok tıkalı ya. Serum fizyolojik yaptım, aspiratör de uyguladım ama bana mısın demiyor. Hala hırıltı var dalamıyor uykuya 2 buçuktan beri uyumadık
Baby vac al canım elektrik süpürgesi ile çekiyor burnundan munteşem bişey. Benim kızda aşırı tıkalı doktor sizin kış böyle geçer muhtemelen kaloriferlerde yanmaya başlayınca zorlaşacak dedi yatmadan hava veriyorum 5 ml koyuyorum izotonik su. Burnuna da sıkıp süpürgeyle çekiyorum. Sabaha kadar rahat uyuyor.

Lansinos krem bende kullanıyorum ama hassasliga faydası yok. .benimkide ikinirken bile bırakmıyor cekistiriyor.
Benimki de aynı şekilde. Emiyor tam uyku bastırıyor ya sinirleniyor ve çekiştiriyor. Lansinoh kullanıyorum çünkü başka ne yapacağım bilmiyorum ki başka bi çözümümüm yok. Ara ara da kalkan takıyorum. çözüm bulursan bana da yaz be canım valla tükendim emzirme saatlerinden korkuyorum
yaa benimde bebegimin burnu tikali hic uyumadik bu gece
+1 dün dr muayenemiz vardı. Dr kendisi serum sıktı açmaya çalıştı. Bize nasıl yapılacağını gösterdi. Serum + Aspiratör ile çekin dedi. Ben acaba üşüttük mü ondan mı oldu dedim yok dedi. Enfeksiyon kapmış üşütmekle olmamış dedi. İlaç falan yazmadı. Günde 5-6 kez bu işlemi yapın Birkaç güne geçmezse ilaç yazacağım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…