Neden sevemediniz acaba? Ben hiç bebek arabalarından anlamıyorum kötü bir şey alırım diye korkuyorum.Elma yedirdim, daha once benim bulantilarimi sakinlestirmisti. Kizarmis ekmekle sevdigi peyniri yedirdim. Su icti yudum yudum. Uyudu hemen. Umarim sabaha sakinlesir.
30 eylul'de indirimden almistim. Su an 6500 e-bebekte.
Yenidogana tam uyumlu o sebeple tercih etmistim ama cok sevemedim acikcasi.
Videosuna baktım güzel duruyor fiyatı da uygun. Peki bebişim bir aylık olacak hemen kullanabiliriz dimi sanki biraz büyük bebeklerin kullanımına uygun gibi duruyor. Siz kullanmaya başladınız mı?Luxus Hamilton R bebek arabası benimki. Çok memnunum hem uygun fiyatlı hem kaliteli.
Ben pusetle kullanıyorum henüz. Ama bence içine yumuşak ped koyarak kullanabilirsiniz. Yatar pozisyonu var. E bebekte kendiniz elleyip sürüp karar verin. Biz şuan memnunuz. Sürüşü dönüşleri hafifliği vs güzel.Videosuna baktım güzel duruyor fiyatı da uygun. Peki bebişim bir aylık olacak hemen kullanabiliriz dimi sanki biraz büyük bebeklerin kullanımına uygun gibi duruyor. Siz kullanmaya başladınız mı?
En son sabah 5.30da kustu, simdi doktora gidiyoruz. Dun 2 doktor gordu ama idrar yollarina taktilar, idrar ornegi veremiyor cocuk, cunku ictigi tum suyu kusuyor bunu soyledigim halde, ornek vermiyorsa yapabilecegimiz birsey yok deyip git dediler. Baska bir baslik actim, oradakiler rota diyor.Salon Kadini nasılsınız nasıl oldu kızın? Çok çok geçmiş olsun bu arada canım dün pek giremedim. İyidir inşallah biraz rahatlamıştır midesi
Tek memede uyuyor beşiğine yatırıp hemen ben de uyuyorumGece yarısı emzirnelerini nasıl yapıyorsunuz? Tek göğüs mü 2 sinide mi ? Yani birini emiyor uyuyor benimki. 2.ye yetmiyor. Onu mochi ile sağıyorum ama birini emerken bir süre sonra ayırıp ötekini verdim bu gece, böyle daha mantıklı geldi.
Her ilaç her bebeğe etki etmiyor sanırımBiz 5 günlükken başladık biogaia'ya. İlk 5 gün baya sancılı geçmişti. Şimdide yine gaz sancılarımız var çok fazla etkili olmadı gibi geliyor bana. Çoğu zaman uykusunda çığlık atıyor gazdan dolayı. Ayaklarını kendine çekiyor kendini sıkıyor yüzü kıpkırmızı oluyor. Gazı çıkarınca rahatlıyor uykuya geri dönüyor. Çıkaramazsa uyanıyor geri uyutmak da zor oluyor.
Her bebek böyle mi bilmiyorum ama benim kız büyük insan gibi gaz çıkarıyor
Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirEn son sabah 5.30da kustu, simdi doktora gidiyoruz. Dun 2 doktor gordu ama idrar yollarina taktilar, idrar ornegi veremiyor cocuk, cunku ictigi tum suyu kusuyor bunu soyledigim halde, ornek vermiyorsa yapabilecegimiz birsey yok deyip git dediler. Baska bir baslik actim, oradakiler rota diyor.
Rota olabilir diye cok telasliyim smgbasligima yorum yapıp birilerini gormesini saglayabilir mi baslik annelerimiz? Belki birileri gorur fikir verir, benim beynim sifirlandi dunden beri.
37.3 te ateş düşürücü vermek gerekir mi ? Şimdi nasıl durumuGözünüzü korkutmak istemem ama Allah bildiği gibi yapsın 2. Ay aşılarını. gece nöbetteyiz arkadaşlar Nazenin’in 2 kere ateşi 37.3 e kadar yükseldi. Ateş düşürücü verdim soğuk uygularken ağladı kıyamadım
Rota için böyle diyor instagramdaki güncel annenin kitabındaEn son sabah 5.30da kustu, simdi doktora gidiyoruz. Dun 2 doktor gordu ama idrar yollarina taktilar, idrar ornegi veremiyor cocuk, cunku ictigi tum suyu kusuyor bunu soyledigim halde, ornek vermiyorsa yapabilecegimiz birsey yok deyip git dediler. Baska bir baslik actim, oradakiler rota diyor.
Rota olabilir diye cok telasliyim smgbasligima yorum yapıp birilerini gormesini saglayabilir mi baslik annelerimiz? Belki birileri gorur fikir verir, benim beynim sifirlandi dunden beri.
Sabah 11 buçukta beri 10 ar dk uyuyup uyuyup uyanan bebemin en sonunda uykuya dalamadigindan canı acır gibi çığlık çığlığa ağlaması sonucu gece demeden soğuk demeden bebek arabasına koyup ciktik mahalleyi belki 5 tür gezmisizdir iyice daldı uyudu cok sukur yeni yerime oturdum sanirim bir atak haftasindayiz
Bu arada kızıma yeni güncelleme geldi auuu sesleri çıkarıyor ve ben masal okurken hııı hııı diyor uyuturken dandini dandini ninnisini söylerken eee ee kısmını da almış arada onu sallarken eee ee yapıyor bakalim bu atak sonrası ne güncelleme gelecek
Acik havayı gördüğünde pit diye uyudu boyu uzuyor sanirim kemikleri mi ağrıyor bilemedim ki valla bebek olmak da zorBizde gece 1 de yatırdık saat başı uyandı ağlayarak böyle bir ağlama yok ama sanki bir yerini kesmişler
Kucakta uyur uyumadı slingte uyur onda bile 1 saat zor yattı
Gece bende çıkmayı düşündüm sokağa sokakta gerçekten rahatlıyo ufacıklar ama oynatıyolar bizi
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Benim de büyük kızım hastalandı. 2 yaşında. Çocuklar hasta olmasaEn son sabah 5.30da kustu, simdi doktora gidiyoruz. Dun 2 doktor gordu ama idrar yollarina taktilar, idrar ornegi veremiyor cocuk, cunku ictigi tum suyu kusuyor bunu soyledigim halde, ornek vermiyorsa yapabilecegimiz birsey yok deyip git dediler. Baska bir baslik actim, oradakiler rota diyor.
Baby vac al canım elektrik süpürgesi ile çekiyor burnundan munteşem bişey. Benim kızda aşırı tıkalı doktor sizin kış böyle geçer muhtemelen kaloriferlerde yanmaya başlayınca zorlaşacak dediKızlar oğlumun burnu çok tıkalı ya. Serum fizyolojik yaptım, aspiratör de uyguladım ama bana mısın demiyor. Hala hırıltı var dalamıyor uykuya 2 buçuktan beri uyumadık
Ben kullanıyorumKızlar nurse harvey colex şurup kullanan var mı aranızda günde 3 kere 2.5 ml yazıyo ama çok gazla geldi bana 2.5 ml ya ölçüye çektiğimde
Benimki de aynı şekilde. Emiyor tam uyku bastırıyor ya sinirleniyor ve çekiştiriyor. Lansinoh kullanıyorum çünkü başka ne yapacağım bilmiyorum kiLansinos krem bende kullanıyorum ama hassasliga faydası yok. .benimkide ikinirken bile bırakmıyor cekistiriyor.
Kızlar oğlumun burnu çok tıkalı ya. Serum fizyolojik yaptım, aspiratör de uyguladım ama bana mısın demiyor. Hala hırıltı var dalamıyor uykuya 2 buçuktan beri uyumadık
+1 dün dr muayenemiz vardı. Dr kendisi serum sıktı açmaya çalıştı. Bize nasıl yapılacağını gösterdi. Serum + Aspiratör ile çekin dedi. Ben acaba üşüttük mü ondan mı oldu dedim yok dedi. Enfeksiyon kapmış üşütmekle olmamış dedi. İlaç falan yazmadı. Günde 5-6 kez bu işlemi yapın Birkaç güne geçmezse ilaç yazacağım dedi.yaa benimde bebegimin burnu tikali hic uyumadik bu gece
Rota olmuşuz. Hastanede yatiyoruz mecburenRota için böyle diyor instagramdaki güncel annenin kitabında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?