2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim bebişin de burnu tıkanmak üzere gibi, fizyolojik serumum yok ve uygulamasından da korkuyorum. Şu otribebe aspiratör var onu kullansam yeterli olur mu

NewMamaa uyku tulumunda ergopouch markasının da memnuniyeti epey yüksek. Senin istediğin gibi ürünleri var mı bilmiyorum ama aklıma geldi bir incelersin belki

Ne kadar ölçüde verdiniz ateş düşürücü şurubu

Tavsiyelerin için sağol kıbrıs cım. 2. İlaçtan sonra çıkmadı hiç teyakkuzdayım ama hala bakalım. İnce giydirdim serin odada yatıyoruz suan. İnsan soğuk şeyi değdirmeye kıyamıyor kı
Melike ateş düşürücüyü ne kadar ölçüde kaç saat arayla vermeliyiz

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah keşke çocuklar hastalanmasa

Hepinize teşekkürler arkadaslar. Hayir son 3-4 gunde kimseyle muhatap olmadik bu cocuk nerden hasta oldu anlamadım. Simdi tahlili sonuclandi, net olarak rota geciriyoruz.

Kizimin belirtilerini suraya birakayim lazim olur;

Asiri cok sayida kusma
aksamina asiri yogun ishal

2.gun ates basladi

Simdi ishal ve ates var, kusma durdu.

İnşallah kolay atlatır. Tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum

Benim bebişin de burnu tıkanmak üzere gibi, fizyolojik serumum yok ve uygulamasından da korkuyorum. Şu otribebe aspiratör var onu kullansam yeterli olur mu
Otribebe daha zor bence ondan korkmalısın sf yumuşatır azıcık sıkabilirsin yavaşca korkulacak bişey yok aslında, kuru kuruya otribebeyi kullanırsan işe yaramayabilir yumuşak olması lazım çünkü

Bu atak dönemleri cidden varya perşembe 5 haftalık oldu ve dün akşmdan beri kucak dışında yarım saatten fazla uyumuyo uykudan ağlayarak uyanıyo gece 3 saat uyuduğu olurdu 1 saate uyandı hep emerken bile ağlıyo durduk yere büyümek çok sancılı

Otribebe daha zor bence ondan korkmalısın sf yumuşatır azıcık sıkabilirsin yavaşca korkulacak bişey yok aslında, kuru kuruya otribebeyi kullanırsan işe yaramayabilir yumuşak olması lazım çünkü
Kuzum Calpol yazmış içinde ölçülü şırınga değil kaşık var

Nasıl süpürge
Canım tahriş olur öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…