Ben kullanıyorum
Doktorum sabah akşam 10 ar damla ver dedi öyle veriyorum
Hee pardon canım bendeki damla ilk 3 ay kullanicazBana şurup olanını verdi damlasıda varmış sanırım
Çok geçmiş olsunRota olmuşuz. Hastanede yatiyoruz mecburen
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallahRota olmuşuz. Hastanede yatiyoruz mecburen
Serum kullanmadan sadece onu kullanırsan burnu tahriş olur canımBenim bebişin de burnu tıkanmak üzere gibi, fizyolojik serumum yok ve uygulamasından da korkuyorum. Şu otribebe aspiratör var onu kullansam yeterli olur mu
Çok pahalı ama o yaNewMamaa uyku tulumunda ergopouch markasının da memnuniyeti epey yüksek. Senin istediğin gibi ürünleri var mı bilmiyorum ama aklıma geldi bir incelersin belki
Ne kadar ölçüde verdiniz ateş düşürücü şurubuCanım benim bebeğin ateşi 38,6 gördü korkma , elini ayağını yüzünü ılık suyla yıka , anlına ıslak havlu koy( ılık su ) ben tuzlu su yaptım sürekli elini ayağı yüzünü yıkadım , ilacını ihmal etme ve çok ince giyindir bi tek yatım kol zıbın kalsın mesela
Melike ateş düşürücüyü ne kadar ölçüde kaç saat arayla vermeliyizTavsiyelerin için sağol kıbrıs cım. 2. İlaçtan sonra çıkmadı hiç teyakkuzdayım ama hala bakalım. İnce giydirdim serin odada yatıyoruz suan. İnsan soğuk şeyi değdirmeye kıyamıyor kı
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallahkeşke çocuklar hastalanmasa
İnşallah kolay atlatır. Tekrar geçmiş olsunHepinize teşekkürler arkadaslar. Hayir son 3-4 gunde kimseyle muhatap olmadik bu cocuk nerden hasta oldu anlamadım. Simdi tahlili sonuclandi, net olarak rota geciriyoruz.
Kizimin belirtilerini suraya birakayim lazim olur;
Asiri cok sayida kusma
aksamina asiri yogun ishal
2.gun ates basladi
Simdi ishal ve ates var, kusma durdu.
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumHepinize teşekkürler arkadaslar. Hayir son 3-4 gunde kimseyle muhatap olmadik bu cocuk nerden hasta oldu anlamadım. Simdi tahlili sonuclandi, net olarak rota geciriyoruz.
Kizimin belirtilerini suraya birakayim lazim olur;
Asiri cok sayida kusma
aksamina asiri yogun ishal
2.gun ates basladi
Simdi ishal ve ates var, kusma durdu.
Otribebe daha zor bence ondan korkmalısınBenim bebişin de burnu tıkanmak üzere gibi, fizyolojik serumum yok ve uygulamasından da korkuyorum. Şu otribebe aspiratör var onu kullansam yeterli olur mu
Canım kilosu kaçsa yarısı kadar veriyorsun mesela 4 kilo ise 2 cc veriyorsunMelike ateş düşürücüyü ne kadar ölçüde kaç saat arayla vermeliyiz
Kuzum Calpol yazmış içinde ölçülü şırınga değil kaşık varOtribebe daha zor bence ondan korkmalısınsf yumuşatır azıcık sıkabilirsin yavaşca korkulacak bişey yok aslında, kuru kuruya otribebeyi kullanırsan işe yaramayabilir yumuşak olması lazım çünkü
Kuzum Calpol yazmış içinde ölçülü şırınga değil kaşık var
Sen enjektörle verebilirsin canım ya da ölçü kaşıkları genelde 5 cc oluyor yinede prospektüsüne bak ona göre ayarla istersenKuzum Calpol yazmış içinde ölçülü şırınga değil kaşık var
Nasıl süpürgeBaby vac al canım elektrik süpürgesi ile çekiyor burnundan munteşem bişey. Benim kızda aşırı tıkalı doktor sizin kış böyle geçer muhtemelen kaloriferlerde yanmaya başlayınca zorlaşacak dediyatmadan hava veriyorum 5 ml koyuyorum izotonik su. Burnuna da sıkıp süpürgeyle çekiyorum. Sabaha kadar rahat uyuyor.
Canım tahriş olur öyleBenim bebişin de burnu tıkanmak üzere gibi, fizyolojik serumum yok ve uygulamasından da korkuyorum. Şu otribebe aspiratör var onu kullansam yeterli olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?