Yaa anladımOtribebe daha zor bence ondan korkmalısınsf yumuşatır azıcık sıkabilirsin yavaşca korkulacak bişey yok aslında, kuru kuruya otribebeyi kullanırsan işe yaramayabilir yumuşak olması lazım çünkü
Ayy bugün tam 1 aylık olduk. Aynı şeyleri yaşadık cidden çok zorlu bi gündü. Rabbim kolik bebelere şifa ailelere de güç kuvvet versin inşallah. Bebiş ağlayınca çaresiz kalmak çok zorBu atak dönemleri cidden varya perşembe 5 haftalık oldu ve dün akşmdan beri kucak dışında yarım saatten fazla uyumuyo uykudan ağlayarak uyanıyo gece 3 saat uyuduğu olurdu 1 saate uyandı hep emerken bile ağlıyo durduk yere büyümek çok sancılı
Arkadaşın yazdığı gibi bende alt silme pamuğu kullanıyorum onunla kapatıyorumErkek anaları bez nasıl değiştiriyorsunuz? Her yere serptiriyor oğlum yok mu çözümü?
Bana 3 ay dediler bakayim danisayim bi doktorumuza. .Bizim hastanenin verdiği aşı takviminde 2. Ayda yazıyor.. ama internetten baktım 2. Yada 3. Ayın sonunda yapılır diyor
Yok asi yaptirmamistim, o donem doktorumuz cok inanarak onermedi, baska mide bagirsak rahatsizliklarimiz yuzunden de cok sik doktorla haşir neşirdik, acikcasi yormak istemedik cocugu. Doktor da cok onerir gibi davranmayinca vurdurmadik. 2.ye vurduracagiz ama mecburen bulasmasin diye ugrasiyoruz iste su an.Çok geçmiş olsun bu yaşta biraz tehlikeli sanırım. Aşı yaptırmış mıydınız?
Cok geçmiş olsun kuzumBana 3 ay dediler bakayim danisayim bi doktorumuza. .
Yok asi yaptirmamistim, o donem doktorumuz cok inanarak onermedi, baska mide bagirsak rahatsizliklarimiz yuzunden de cok sik doktorla haşir neşirdik, acikcasi yormak istemedik cocugu. Doktor da cok onerir gibi davranmayinca vurdurmadik. 2.ye vurduracagiz ama mecburen bulasmasin diye ugrasiyoruz iste su an.
Bu arada eşin doktor mu bikac mesajini gordum de yanlis mi anladim acaba?
Tesekkur ederim canim, Allah hepimizin bebeklerini, evlatlarini korusunCok geçmiş olsun kuzum
Ayy sorma ya ne kadar beklesemde açtığım gibi estiriyor oğlumErkek anaları bez nasıl değiştiriyorsunuz? Her yere serptiriyor oğlum yok mu çözümü?
Her emzirme öncesi bana da fazla geliyor ama haftada bir de az gibi , ben hırıltısı oldukça yapıyorum o da 2 3 günde 1 oluyorYaa anladımbu sf her emzirme öncesi yapın diyen var çok fazla değil mi? Haftada bir falan yapılsa
Hangi markayı kullanıyorsun canım45. Günden sesleniyorum bacaklar sıkmaya başladı 2 numara bez 2 paket kaldi direniyorum 2 paket bitene kadar dayanmaya calisicam 3 noya paket bittiğinde geciyorumm arkadan gelen annelere duyurulur
Bazen aşı olan da olabiliyormuş ama sanırım hafif atlatıyordular süreci de o yüzden sormuştum. Tekrar geçmiş olsun.Bana 3 ay dediler bakayim danisayim bi doktorumuza. .
Yok asi yaptirmamistim, o donem doktorumuz cok inanarak onermedi, baska mide bagirsak rahatsizliklarimiz yuzunden de cok sik doktorla haşir neşirdik, acikcasi yormak istemedik cocugu. Doktor da cok onerir gibi davranmayinca vurdurmadik. 2.ye vurduracagiz ama mecburen bulasmasin diye ugrasiyoruz iste su an.
Bu arada eşin doktor mu bikac mesajini gordum de yanlis mi anladim acaba?
Hamileyken bizden kıdemli annelerin yorumlarına bakarak doğal içerikli diyip sleepy bionatural almıştım 1 ve 2 numara. 1 numara zaten elimde patladı, bedenleri ufacık. 2 numaraya da şimdi geçeyim dedim baktım prima Premium care 1 numaradan bile daha küçük45. Günden sesleniyorum bacaklar sıkmaya başladı 2 numara bez 2 paket kaldi direniyorum 2 paket bitene kadar dayanmaya calisicam 3 noya paket bittiğinde geciyorumm arkadan gelen annelere duyurulur
Aa ne yapmak gerekiyormuş? Senin geçti mi hırıltı canımCanım benimde bebeğimde o hırıltı oluyor dr süt kaçıyor burnuna dedi mide refleksi varsa eğer ondan ola bilir
Canım öncelikle bezin sağ tarafından yaptığı için benim oğlan sol tarafının cırt cırtını açıyorum. Ordan bi hava giriyor. Sonra göbeğini ıslak mendil ile siliyorum mendili göbeğinde tutuyorum 3 dk. O esnada yapmış oluyor bir vukuat yaşamamış oluyoruz. Böyle yaptığımdan beri hiç sorun yaşamadım.Erkek anaları bez nasıl değiştiriyorsunuz? Her yere serptiriyor oğlum yok mu çözümü?
45. Günden sesleniyorum bacaklar sıkmaya başladı 2 numara bez 2 paket kaldi direniyorum 2 paket bitene kadar dayanmaya calisicam 3 noya paket bittiğinde geciyorumm arkadan gelen annelere duyurulur
Mavi molfix canimHangi markayı kullanıyorsun canım
Sorma bİzde aynı dönemdeyiz. Uyuyor yatağa yatırıyorum 5 dakka sürmeden uyanıyor. Bir daha emerek uyuyor.. en son pes ettim yatağa yatırmadım kucağımda uyuyor 2 saattir. Bakalım gece kolay geçse bari
Vay be sağ tarafından yaptığını nasıl gözlemledin , bende dikkat edeyim biAa ne yapmak gerekiyormuş? Senin geçti mi hırıltı canım
Canım öncelikle bezin sağ tarafından yaptığı için benim oğlan sol tarafının cırt cırtını açıyorum. Ordan bi hava giriyor. Sonra göbeğini ıslak mendil ile siliyorum mendili göbeğinde tutuyorum 3 dk. O esnada yapmış oluyor bir vukuat yaşamamış oluyoruz. Böyle yaptığımdan beri hiç sorun yaşamadım.
Sleepy mi diye merak ettim 1 numarasını almıştım benim minnacık oğluma bile küçük geldi, prima premium care kullanıyorum bi de onun1 numarası bile bayağı götürür, mavi molfixi de yeni aldım gelsin bi onunda boyutunu merak ediyorum ama sanırım prima kadar büyük değil o daMavi molfix canim
Aa ne guzel, masallah ikinize deBazen aşı olan da olabiliyormuş ama sanırım hafif atlatıyordular süreci de o yüzden sormuştum. Tekrar geçmiş olsun.
Evet acil asistanı şuan. ama mecburi hizmetini Mardin’de yaptık. Çocuk hastalara hakim o yüzden aklınıza bir şey takılırsa sorabilirsiniz. Ben de radyoloji teknikeri onkoloji hemşiresiyim
Teşekkür ediyorumAa ne guzel, masallah ikinize desenin emzirmen de bir sorun cikmiyor mu?
Yol bazen çok oluyor bazen az , ama süt emerken bazen boğazına kaçıyor yada reflaks oluyor o zaman çoğalıyor hırıltı , emdikten sonra yatırmıyorum 45 dk falan , ama yüne oluyor , çözümü yok heraldeAa ne yapmak gerekiyormuş? Senin geçti mi hırıltı canım
Canım öncelikle bezin sağ tarafından yaptığı için benim oğlan sol tarafının cırt cırtını açıyorum. Ordan bi hava giriyor. Sonra göbeğini ıslak mendil ile siliyorum mendili göbeğinde tutuyorum 3 dk. O esnada yapmış oluyor bir vukuat yaşamamış oluyoruz. Böyle yaptığımdan beri hiç sorun yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?