2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Otribebe daha zor bence ondan korkmalısın sf yumuşatır azıcık sıkabilirsin yavaşca korkulacak bişey yok aslında, kuru kuruya otribebeyi kullanırsan işe yaramayabilir yumuşak olması lazım çünkü
Yaa anladım bu sf her emzirme öncesi yapın diyen var çok fazla değil mi? Haftada bir falan yapılsa
Ayy bugün tam 1 aylık olduk. Aynı şeyleri yaşadık cidden çok zorlu bi gündü. Rabbim kolik bebelere şifa ailelere de güç kuvvet versin inşallah. Bebiş ağlayınca çaresiz kalmak çok zor
Erkek anaları bez nasıl değiştiriyorsunuz? Her yere serptiriyor oğlum yok mu çözümü?
Arkadaşın yazdığı gibi bende alt silme pamuğu kullanıyorum onunla kapatıyorum bazen neyse yapacağı yok diyip aldığımda yapıyor. Yani kaçış ve kesin çözüm yok ya kendini ya etrafı suluyor

Bizim hastanenin verdiği aşı takviminde 2. Ayda yazıyor.. ama internetten baktım 2. Yada 3. Ayın sonunda yapılır diyor
Bana 3 ay dediler bakayim danisayim bi doktorumuza. .

Çok geçmiş olsun bu yaşta biraz tehlikeli sanırım. Aşı yaptırmış mıydınız?
Yok asi yaptirmamistim, o donem doktorumuz cok inanarak onermedi, baska mide bagirsak rahatsizliklarimiz yuzunden de cok sik doktorla haşir neşirdik, acikcasi yormak istemedik cocugu. Doktor da cok onerir gibi davranmayinca vurdurmadik. 2.ye vurduracagiz ama mecburen bulasmasin diye ugrasiyoruz iste su an.

Bu arada eşin doktor mu bikac mesajini gordum de yanlis mi anladim acaba?

Cok geçmiş olsun kuzum

Yaa anladım bu sf her emzirme öncesi yapın diyen var çok fazla değil mi? Haftada bir falan yapılsa
Her emzirme öncesi bana da fazla geliyor ama haftada bir de az gibi , ben hırıltısı oldukça yapıyorum o da 2 3 günde 1 oluyor

45. Günden sesleniyorum bacaklar sıkmaya başladı 2 numara bez 2 paket kaldi direniyorum 2 paket bitene kadar dayanmaya calisicam 3 noya paket bittiğinde geciyorumm arkadan gelen annelere duyurulur
Hangi markayı kullanıyorsun canım

Bazen aşı olan da olabiliyormuş ama sanırım hafif atlatıyordular süreci de o yüzden sormuştum. Tekrar geçmiş olsun.
Evet acil asistanı şuan. ama mecburi hizmetini Mardin’de yaptık. Çocuk hastalara hakim o yüzden aklınıza bir şey takılırsa sorabilirsiniz. Ben de radyoloji teknikeri onkoloji hemşiresiyim

45. Günden sesleniyorum bacaklar sıkmaya başladı 2 numara bez 2 paket kaldi direniyorum 2 paket bitene kadar dayanmaya calisicam 3 noya paket bittiğinde geciyorumm arkadan gelen annelere duyurulur
Hamileyken bizden kıdemli annelerin yorumlarına bakarak doğal içerikli diyip sleepy bionatural almıştım 1 ve 2 numara. 1 numara zaten elimde patladı, bedenleri ufacık. 2 numaraya da şimdi geçeyim dedim baktım prima Premium care 1 numaradan bile daha küçük bu da duyurulur.

Canım benimde bebeğimde o hırıltı oluyor dr süt kaçıyor burnuna dedi mide refleksi varsa eğer ondan ola bilir
Aa ne yapmak gerekiyormuş? Senin geçti mi hırıltı canım
Erkek anaları bez nasıl değiştiriyorsunuz? Her yere serptiriyor oğlum yok mu çözümü?
Canım öncelikle bezin sağ tarafından yaptığı için benim oğlan sol tarafının cırt cırtını açıyorum. Ordan bi hava giriyor. Sonra göbeğini ıslak mendil ile siliyorum mendili göbeğinde tutuyorum 3 dk. O esnada yapmış oluyor bir vukuat yaşamamış oluyoruz. Böyle yaptığımdan beri hiç sorun yaşamadım.

Kucakta uyuyo en azından uykusunu alır biraz
Sorma bİzde aynı dönemdeyiz. Uyuyor yatağa yatırıyorum 5 dakka sürmeden uyanıyor. Bir daha emerek uyuyor.. en son pes ettim yatağa yatırmadım kucağımda uyuyor 2 saattir. Bakalım gece kolay geçse bari

Vay be sağ tarafından yaptığını nasıl gözlemledin , bende dikkat edeyim bi

Mavi molfix canim
Sleepy mi diye merak ettim 1 numarasını almıştım benim minnacık oğluma bile küçük geldi, prima premium care kullanıyorum bi de onun1 numarası bile bayağı götürür, mavi molfixi de yeni aldım gelsin bi onunda boyutunu merak ediyorum ama sanırım prima kadar büyük değil o da

Kızlar benim doğum iznim 6 Kasım'da bitiyor, memurum. Bugün ki maaşım tam yattı. Oldu ki ücretsiz izne ayrılcam, tam yatan maaştan fazlalığı veriyor muyum, süreç nasıl işliyor??

Aa ne guzel, masallah ikinize de senin emzirmen de bir sorun cikmiyor mu?

Aa ne guzel, masallah ikinize de senin emzirmen de bir sorun cikmiyor mu?
Teşekkür ediyorum Yok sorun yaşamadım hiç şükür sütüm çok iştahı da iyi. Kilo alımı da. Her şey yolunda. Ben çocuk bakabilecek bir kadın değildim avm kızıydım şımarık olsa gazlı yaramaz olsa bakamam diye Allah tarafından uslu bir kız gönderildi diye düşünüyorum

Yol bazen çok oluyor bazen az , ama süt emerken bazen boğazına kaçıyor yada reflaks oluyor o zaman çoğalıyor hırıltı , emdikten sonra yatırmıyorum 45 dk falan , ama yüne oluyor , çözümü yok heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…