Klinik şefinden Allah razı olsun iyi insana denk gelmişsin çok şükür
Kesinlikle aşı yaptıracağım
Kısa sürede ailecek toparlanacaksınız inşallah
Sütünün kesilmediğinede çok sevindim
Herşey güzel olacak
Sagolun canlarim benimBir an önce toparlayacaksınız inşallah canım
Bilgi ve tecrübelerini aktarman da çok değerli, kendi adıma minnettarım
Bende yarın gidicem çektirmeye geçmiş olsun hiç bir fikrim yok benimdeKızlar bebişim de kalça çıkığı varmış. Başına gelen oldu mu ??
Bende yarın gidicem çektirmeye geçmiş olsun hiç bir fikrim yok benimde
Her gün farklı huylar...Bende aynı düşünceyle Joie nin elektrikli anakucağını aldım , her zaman durmayabilir tabi ama memnunum şimdilik, öyle bi raddeye geldim ki bende 1 ay için bile olsa alacam dedim aldım
Doğduğundan beri kusuyorKızlar bebeğiniz kustuktan sonra emziriyor musunUz hani diyorlar ya fazla sütü kusuyor diye ama benimki sonradan da vermemi istiyor kustuğu halde vermeli miyim
Var, doğduğundan kısa süre sonra oluştu doktora gösterdiğimde normal demişti sadece bir kaç sivilce gibiyse sorun yokturKızlar bebeklerinizin yüzünde sivilce var mı? Baya baya ergenlik sivilcesi gibi sivilceler çıktı kızımın yanaklarında. Emzirirken yanakları benim göğsüme değiyor acaba o yüzden mi oldu dedim ama emin de olamadım. Nasıl ve ne zaman geçer bilginiz var mı?
Çok geçmiş olsun tedavi yöntemi nedirKızlar bebişim de kalça çıkığı varmış. Başına gelen oldu mu ??
Anladım sizin yine iyiymiş ya ben 80 i gördümÖnerilen nem oranı 40 ile 60 arasıymış. Benim evinde nemi genelde 65lerde. Nem nasıl düşürülür hiç fikrim yok
Çok geçmiş olsun, benim seneler öncesinde yeğenimde çıkmıştı iki bezi üst üste bağlayarak tedavi olmuştu. Size bişey demedi mi doktor, birde bebeğinizin ağrısı sızısı var mıydıKızlar bebişim de kalça çıkığı varmış. Başına gelen oldu mu ??
Sağol kuzu beni de senin gibi hastane sisteme işlememiş :/ hastaneyi arayıp söyleyecem bakalım170 i aradım kuzum ordan bilgi veriyorlar eşim aldı ptt den 520
Canım benim tekrar çok geçmiş olsun. Allahtan babaya izin vermişler senin de için bir tık rahatlar diyecem de büyük kuzu gelmeden o da zor. Herşey iyi olacak merak etme canım.Canlarim hepinize tesekkur ederim. Topluca cevap vereyim lutfen kusuruma bakmayin.
Ben cevval annelik güdülerimi kullanip klinik şefine ulastim durumumuzu izah ettim, kendisi sagolsun baba icin ozel refakat izni cikarttirdi. Bulasici hastalik tasidigimiz icin odamizi izole ettirdi. Beni de eve yolladi. Kucugumu emzirdim az once sutum kesilmedigi icin gozlerim doldu, inanin bir yanim cok mutlu su an, diger yanimi buyugumun odasinda bıraktım, yorgun ve mutsuzum.
Aşı konusunda suphesi olan anneler, kizimin halini gorseniz hic dusunmez o asiyi vurdururdunuz. Buyuk toparlanip evine geldiğinde ilk işim Ilay'a aşi vurdurmak olacak.
Tabiki yinede herkesin kendi bebegi karismak haddime degil. Ben sadece durumumuzdan cikardigim dersi anlatiyordum.
Bu oyle sinsi bir virus ki, bulaş suresi icinde baba ve ben disinda kimseyi gormemis cocugumuz hastanede yatiyor su an. Yani aman kucuguz, sokaga cikmiyoruz, okullu abla / abi yok evde diye korundugunuzu dusunmeyin.
Bizleri dualarina katan tum arkadaslarima, dusunup dertlenen annelere cok tesekkur ederim.
Canım geçmiş olsun. Erken tedavi oldu şükür. Tedavisi var ki erkenden o yüzden çekiyorlar. İyi olcak bebiş inş.Kızlar bebişim de kalça çıkığı varmış. Başına gelen oldu mu ??
İnşallah normal çıkar gidince canımTıp 2 A tanısı aldı canım 3 Hafta sonra kontrol
Geçmiş olsun, kolay duzeldigini duymuştum. Belirti vs var mıydı hiç ?Kızlar bebişim de kalça çıkığı varmış. Başına gelen oldu mu ??
Bazen babanın üzerine açıyorlar kaydı bebimki öyleymiş baba gidip aldı şuan çalışmadığım içinSa
Sağol kuzu beni de senin gibi hastane sisteme işlememiş :/ hastaneyi arayıp söyleyecem bakalım
Ama doğum sonrası raporunu da girmemişler zaten onu da girmeleri lazımmış. Yarın bir arayıp sorcam bakalımBazen babanın üzerine açıyorlar kaydı bebimki öyleymiş baba gidip aldı şuan çalışmadığım için
Bence git canım çoğumuzu çağırdı çünkü.Kızlar doktor beni 40 im çıkınca cagirmadi, 40 imiz Çarşamba cikiyor, sizce gitmeli miyim? En son doğumdan 1 hafta sonra gitmiştim kontrole
Geçmiş olsun cnm çok zor biz birine yetişemezken ikiside bebek anneye muhtaçlar Allah yardımcınız olsunYa bende buyugun yaninda olamamaktan rahatsizlik duydum zaten hastaneye yollarken, keske ikiye bolunebilseydim.
Tesekkur ederim canim cuma gununden beri bitmeyen bir kusma ishal vardi dun rota teshisi kondu. Bugun hastaneye yatirdilar sonbahar, sacma devlet hastanesi kurali yuzunden de ben minik kizimi evde birakmak zorunda kaldim. Cocuk hastalara babalar refakat edemiyormus.
Hem canim siķkin, hem kalbim sıkkin hem cocuklarima yetemiyorum diye icim parca parca.
Bu aşı bizimkilerede yapılacak mı özel bir asiymis galibaAh canım benim yailaya rota aşısı mutlaka yaptır ama , çok çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte kızın iyileşir dualarım sizinle canım
Ben şu an sevibebenin penye yarım kundağını kullanıyorum boyun kısmı hiç oynamıyor ama onun tog değeri falan yok tabi. Konya’ya döndüğümde uyku tulumuna geçeceğim Antalya’da çok ihtiyaç duymadım şu anlıkValla sonunda oradan alcam galiba ama yakası açıktır inş. Kapalı gibi duruyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?