2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bebeklerinizin yüzünde sivilce var mı? Baya baya ergenlik sivilcesi gibi sivilceler çıktı kızımın yanaklarında. Emzirirken yanakları benim göğsüme değiyor acaba o yüzden mi oldu dedim ama emin de olamadım. Nasıl ve ne zaman geçer bilginiz var mı?

Bir an önce toparlayacaksınız inşallah canım
Bilgi ve tecrübelerini aktarman da çok değerli, kendi adıma minnettarım
Sagolun canlarim benim

Cok guzel haberlerle geldim, kizim az once hastane yemegi denen o tatsiz tuzsuz seyden yemis.

hiskolikk iki kat bez baglayip tedavi ediyorlar erken evrede farkedilince

Bizi de bilgilendir, ben yasamadim ama tecrubeni paylas bizimle lütfen

Bende aynı düşünceyle Joie nin elektrikli anakucağını aldım , her zaman durmayabilir tabi ama memnunum şimdilik, öyle bi raddeye geldim ki bende 1 ay için bile olsa alacam dedim aldım
Her gün farklı huylar...
Slingte durmayan bebeğim bugün slingte uyudu ve kucakta uyumak istiyor hafif sallamak sakinleştiriyor
Almama ramak kaldı joie serina hoşuma gitti ama pahalı Biraz daha gözlemleyeyim
Kızlar bebeğiniz kustuktan sonra emziriyor musunUz hani diyorlar ya fazla sütü kusuyor diye ama benimki sonradan da vermemi istiyor kustuğu halde vermeli miyim
Doğduğundan beri kusuyor
Yoğurt veya peynir kıvamına döneli çok oldu
2 doktora sordum 2side normal dedi sütü sindiriyormuş birinin yanında kustu diğerinede fotoğrafını gösterdim
Emzirip gazını alsamda 15 20 dk kucakta tutup yatırsamda 2 3 saat uyuyup uyanırken dahi kustuğunu gördüğümden ötürü her türlü kusuşuna alıştım ben aranıyorsa meme istiyorsa veriyorum o yüzden
Var, doğduğundan kısa süre sonra oluştu doktora gösterdiğimde normal demişti sadece bir kaç sivilce gibiyse sorun yoktur
Benim sonrasında her emzirmemde sıcaktan olduğunu düşündüğüm isilik sandığım kızarıklıklar ve kuruluklar eşlik etti hatta kulakları daha çok kurumuştu kızarıklarda boynuna ensesine yayılıyordu
Doktora gittim atopik egzama dedi mustelanın kremini yazdı hemen geçirdi sorunumu halada kullanıyorum yine tek tük çıkıyor şuan sadece burun altında 1 sivilce ve yanağında ve boynunda 1 kızarıklık var
Kızlar bebişim de kalça çıkığı varmış. Başına gelen oldu mu ??
Çok geçmiş olsun tedavi yöntemi nedir

Önerilen nem oranı 40 ile 60 arasıymış. Benim evinde nemi genelde 65lerde. Nem nasıl düşürülür hiç fikrim yok
Anladım sizin yine iyiymiş ya ben 80 i gördüm
Kızlar bebişim de kalça çıkığı varmış. Başına gelen oldu mu ??
Çok geçmiş olsun, benim seneler öncesinde yeğenimde çıkmıştı iki bezi üst üste bağlayarak tedavi olmuştu. Size bişey demedi mi doktor, birde bebeğinizin ağrısı sızısı var mıydı

Canım benim tekrar çok geçmiş olsun. Allahtan babaya izin vermişler senin de için bir tık rahatlar diyecem de büyük kuzu gelmeden o da zor. Herşey iyi olacak merak etme canım.

Kızlar doktor beni 40 im çıkınca cagirmadi, 40 imiz Çarşamba cikiyor, sizce gitmeli miyim? En son doğumdan 1 hafta sonra gitmiştim kontrole

Geçmiş olsun cnm çok zor biz birine yetişemezken ikiside bebek anneye muhtaçlar Allah yardımcınız olsun

Kızlar bebeğim 28 günlük bugün sürekli uyuyor uymak istiyor . Acıkınca kalkıyor sadece emerken başlıyor uyumaya normalde bu kadsr uyumazdi ensiselenmelimiyim
Normalde huysuz bir bebekti memede uyurdu yere bırakınca ağlamaya başlardı .gündüz uyursa duştan sonra uyurdu guzelce

Valla sonunda oradan alcam galiba ama yakası açıktır inş. Kapalı gibi duruyor da
Ben şu an sevibebenin penye yarım kundağını kullanıyorum boyun kısmı hiç oynamıyor ama onun tog değeri falan yok tabi. Konya’ya döndüğümde uyku tulumuna geçeceğim Antalya’da çok ihtiyaç duymadım şu anlık
Kundak tulum yerine normal tulum alsan ve kollarını kundak yapmak için sevibebenin bandajı var üstten onu bandajlasan nasıl olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…