- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Emmesi bez sayısı aynıysa hiç endişelenme büyüdükçe huyları değişmeye başlıyorKızlar bebeğim 28 günlük bugün sürekli uyuyor uymak istiyor . Acıkınca kalkıyor sadece emerken başlıyor uyumaya normalde bu kadsr uyumazdi ensiselenmelimiyim
Normalde huysuz bir bebekti memede uyurdu yere bırakınca ağlamaya başlardı .gündüz uyursa duştan sonra uyurdu guzelce
Bende almadım henüz ama bu kış alacağım, trenyolda ürün yorumlarına bakarak karar verebilirsin canım çom satanlara da bakabilirsinBildiğiniz veya memnun kaldığınız bir ürün var mı bakayım bende .
E bebektekilere baktım ama pek anlamadım . En uygun olanin bile yorumu güzelBende almadım henüz ama bu kış alacağım, trenyolda ürün yorumlarına bakarak karar verebilirsin canım çom satanlara da bakabilirsin
Canım geçen hafta bebeğim 2 gün boyunca uyudu hep, emmeye zor uyandırdım bende endişelendim ama geçti sonra, zaman zaman yaşayacağız bu durumları galiba bazen çok güzel uyuyo bazen uyumuyoKızlar bebeğim 28 günlük bugün sürekli uyuyor uymak istiyor . Acıkınca kalkıyor sadece emerken başlıyor uyumaya normalde bu kadsr uyumazdi ensiselenmelimiyim
Normalde huysuz bir bebekti memede uyurdu yere bırakınca ağlamaya başlardı .gündüz uyursa duştan sonra uyurdu guzelce
Nazarın değdi her halde bunu yazali bebeğim ne duruyor ne doymak biliyor anlamadım gittiEmmesi bez sayısı aynıysa hiç endişelenme büyüdükçe huyları değişmeye başlıyor
Olanın tersini yapınca insan bişey mi var acaba diyor .bu endişeler hiç bitmeyecek sanırımCanım geçen hafta bebeğim 2 gün boyunca uyudu hep, emmeye zor uyandırdım bende endişelendim ama geçti sonra, zaman zaman yaşayacağız bu durumları galiba bazen çok güzel uyuyo bazen uyumuyo
Kız kardeşim bim mi A101 mi ne ordan almıştı 130 tl gibi bi fiyata o bile memnunduE bebektekilere baktım ama pek anlamadım . En uygun olanin bile yorumu güzel
2 gündür ben yaşıyorum bunu sütüm mü yetmiyor diye endişelendim mama sayısını arttırdım hatta yanlış mı yaptım bilmiyorumNazarın değdi her halde bunu yazali bebeğim ne duruyor ne doymak biliyor anlamadım gittiemiyor kendi bıraktı diye emzirmeyi biırakıyorum 5 dakika sonra yine aranıyor hiç emmemis gibi baştan yarım saat daha emiyor . Sütüm olmasa doymuyor dicem
Yani emme bitince bile memeye bakıyorum süt geliyor çok şükür . Keyfe keder mi emiyor anlamadım .ben mama kullanmıyorum2 gündür ben yaşıyorum bunu sütüm mü yetmiyor diye endişelendim mama sayısını arttırdım hatta yanlış mı yaptım bilmiyorum
Çok küçük olanlar oda büyükse işe yaramaz diyorlar. Trendyol da o fiyatlarda var ama araç için falan gibiKız kardeşim bim mi A101 mi ne ordan almıştı 130 tl gibi bi fiyata o bile memnundukaynar su bırakmak bile odayı nemldndiriyormuş düşün
Aynı şeyi ben yaptım onun huysuzluğunun suçunu kendi sütüme attım mama kullandım gazlandı çocuğum dikkat et rahatsız etmesin2 gündür ben yaşıyorum bunu sütüm mü yetmiyor diye endişelendim mama sayısını arttırdım hatta yanlış mı yaptım bilmiyorum
Sabah 6dan beri savaş halindeyiz devamlı memede kucakta uyudu uyandı yoruldu yeni derin uykuya geçti, mesela dünde beslenme aralıkları normaldi ama paso ağlıyordu tükenmiştim tam anlamıylaNazarın değdi her halde bunu yazali bebeğim ne duruyor ne doymak biliyor anlamadım gittiemiyor kendi bıraktı diye emzirmeyi biırakıyorum 5 dakika sonra yine aranıyor hiç emmemis gibi baştan yarım saat daha emiyor . Sütüm olmasa doymuyor dicem
Evet benim de öyle art arda emdiğinde de geliyor inşallah yetiyordur. Ben bir gündüz bir gece 30’ar ml veriyorumYani emme bitince bile memeye bakıyorum süt geliyor çok şükür . Keyfe keder mi emiyor anlamadım .ben mama kullanmıyorum
Doğumdan beri kullanıyorum canım ben sarılıktan dolayı başladık sarılığı düşünce azalttık şu an arttırmak istemiyorum ama aç kalıyor diye de üzülüyorumAynı şeyi ben yaptım onun huysuzluğunun suçunu kendi sütüme attım mama kullandım gazlandı çocuğum dikkat et rahatsız etmesin
Bildiğin süpürgeye takıyosun o çekiyor ağzınla çekmiyorsun yaniNasıl süpürge
Canım tahriş olur öyle
Geçmiş olsun tekrardan canım evet alerjisi olanlara tavsiye edilmiyor bnm kızımda ameliyat olmuştu o yüzden canlı aşılar yasaktı.Cuma oglen bize lavman yaptilar, ben kakasini o yuzden civik olarak degerlendirmistim, cahillik iste. Meger lavman 1 kez kaka yaptirirmis, geriye kalan tum kakali bezler hep ishalliymis. Kusma en son bu sabah olmustu ama su, tuz vs hersey cok eksilmis artik.
Su anda yatisimiz yapildigi icin hastane odasindayiz.
Devlet hastanelerinde cocuk servisinde baba refakati yokmus, kimsemiz olmadigindan ben refakatciyim. Babasi evde kucukle duruyor, tek dilegim ona bulasmadan su sureci atlatmak.
baba refakati olmamasi konusunda cok gergin ve sinirliyim ama su sureci saglam atlatmak icin sesimi kestim.
tesekkur ederim canimAllah hepimizin evlatlarini korusun kollasin.
Amin canim cok sagol, tesekkur ederimAllah hepimizin evlatlarini saglikli, huzurlu kilsin,
Tesekkur ederim Lola'cim, biz aşi olmadik, doktorumuz tavsiye etmemisti, bizim ozel bir alerji problemimiz vardi ilk aylarda malum rota asisi da ilk 4 ay yapiliyor.
Yavrumun su halini gordukce hepiniz olun, o aşi cocugunuzu su halden biraz olsun koruyorsa bile deger. Bizim ikinci icin ilk isimiz rota asisi olacak, su buyugu bi toparlayalim da.
Annem çok ince Bi yastık yaptı aynı o hazır satılanlar gibi ortası çukur çok rahat oldu6Kızlar bebekleriniz için baş yastığı kullanan var mı bugün aşı olduk hemşire almamı tavsiye etti başı daha düzgün olur dedi
Aslında bu fikir geldi aklıma ama kullanışlı mı bilemedim:) güzelmoluyor mu kundağıBen şu an sevibebenin penye yarım kundağını kullanıyorum boyun kısmı hiç oynamıyor ama onun tog değeri falan yok tabi. Konya’ya döndüğümde uyku tulumuna geçeceğim Antalya’da çok ihtiyaç duymadım şu anlık
Kundak tulum yerine normal tulum alsan ve kollarını kundak yapmak için sevibebenin bandajı var üstten onu bandajlasan nasıl olur acaba
Sevi Bebe Bebe Kundak Kemer Art-504 - Fiyatı, Yorumları
Sevi Bebe Bebe Kundak Kemer Art-504 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim kullandığım ayaklı olan memnunum çok pratik oluyor oynamıyor da. Sadece cırtlı kısmı fazla tutuyor açarken ses çıkartıyor uyurken açmak istersem uyandırabiliyor bebeğiAslında bu fikir geldi aklıma ama kullanışlı mı bilemedim:) güzelmoluyor mu kundağı
Bence sütun yeterli ise mamayı bırak canım . Sarılık kalmadı zaten artık l donem geçti bebeklerdeEvet benim de öyle art arda emdiğinde de geliyor inşallah yetiyordur. Ben bir gündüz bir gece 30’ar ml veriyorum
Doğumdan beri kullanıyorum canım ben sarılıktan dolayı başladık sarılığı düşünce azalttık şu an arttırmak istemiyorum ama aç kalıyor diye de üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?