2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Emmesi bez sayısı aynıysa hiç endişelenme büyüdükçe huyları değişmeye başlıyor

Canım geçen hafta bebeğim 2 gün boyunca uyudu hep, emmeye zor uyandırdım bende endişelendim ama geçti sonra, zaman zaman yaşayacağız bu durumları galiba bazen çok güzel uyuyo bazen uyumuyo

Emmesi bez sayısı aynıysa hiç endişelenme büyüdükçe huyları değişmeye başlıyor
Nazarın değdi her halde bunu yazali bebeğim ne duruyor ne doymak biliyor anlamadım gitti emiyor kendi bıraktı diye emzirmeyi biırakıyorum 5 dakika sonra yine aranıyor hiç emmemis gibi baştan yarım saat daha emiyor . Sütüm olmasa doymuyor dicem

Canım geçen hafta bebeğim 2 gün boyunca uyudu hep, emmeye zor uyandırdım bende endişelendim ama geçti sonra, zaman zaman yaşayacağız bu durumları galiba bazen çok güzel uyuyo bazen uyumuyo
Olanın tersini yapınca insan bişey mi var acaba diyor .bu endişeler hiç bitmeyecek sanırım

2 gündür ben yaşıyorum bunu sütüm mü yetmiyor diye endişelendim mama sayısını arttırdım hatta yanlış mı yaptım bilmiyorum

2 gündür ben yaşıyorum bunu sütüm mü yetmiyor diye endişelendim mama sayısını arttırdım hatta yanlış mı yaptım bilmiyorum
Yani emme bitince bile memeye bakıyorum süt geliyor çok şükür . Keyfe keder mi emiyor anlamadım .ben mama kullanmıyorum

Aynı şeyi ben yaptım onun huysuzluğunun suçunu kendi sütüme attım mama kullandım gazlandı çocuğum dikkat et rahatsız etmesin

Sabah 6dan beri savaş halindeyiz devamlı memede kucakta uyudu uyandı yoruldu yeni derin uykuya geçti, mesela dünde beslenme aralıkları normaldi ama paso ağlıyordu tükenmiştim tam anlamıyla
Ayak uydurmaktan başka çare bırakmıyolar

Yani emme bitince bile memeye bakıyorum süt geliyor çok şükür . Keyfe keder mi emiyor anlamadım .ben mama kullanmıyorum
Evet benim de öyle art arda emdiğinde de geliyor inşallah yetiyordur. Ben bir gündüz bir gece 30’ar ml veriyorum
Aynı şeyi ben yaptım onun huysuzluğunun suçunu kendi sütüme attım mama kullandım gazlandı çocuğum dikkat et rahatsız etmesin
Doğumdan beri kullanıyorum canım ben sarılıktan dolayı başladık sarılığı düşünce azalttık şu an arttırmak istemiyorum ama aç kalıyor diye de üzülüyorum

Kızlar bebekleriniz için baş yastığı kullanan var mı bugün aşı olduk hemşire almamı tavsiye etti başı daha düzgün olur dedi

Geçmiş olsun tekrardan canım evet alerjisi olanlara tavsiye edilmiyor bnm kızımda ameliyat olmuştu o yüzden canlı aşılar yasaktı.
Baba refakatçi konusunda çok haklısın bende o konuda çok sıkıntı yaşadım biliyorsundur belki kızım tedavi gördüğü sırada çok yatışımız oldu hamileliğim in yaklaşık 4 5 ayı hastanede yatışta geçti ve gebelik kontrollerimde babası gelsin ben kontrol için gideyim dedim Dr çocuğu da yanında götür demişti sonra eşim çocuğu bebek arabasıyla koridora çıkardı öyle beklediler beni biz çocuğu izole etme derdindeyiz ama dr düşünmüyor bunu

Aslında bu fikir geldi aklıma ama kullanışlı mı bilemedim:) güzelmoluyor mu kundağı

Aslında bu fikir geldi aklıma ama kullanışlı mı bilemedim:) güzelmoluyor mu kundağı
Benim kullandığım ayaklı olan memnunum çok pratik oluyor oynamıyor da. Sadece cırtlı kısmı fazla tutuyor açarken ses çıkartıyor uyurken açmak istersem uyandırabiliyor bebeği

Bence sütun yeterli ise mamayı bırak canım . Sarılık kalmadı zaten artık l donem geçti bebeklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…