- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Ooo kırkından sonrasıda mı böyleSabah 6dan beri savaş halindeyiz devamlı memede kucakta uyudu uyandı yoruldu yeni derin uykuya geçti, mesela dünde beslenme aralıkları normaldi ama paso ağlıyordu tükenmiştim tam anlamıyla
Ayak uydurmaktan başka çare bırakmıyolar
Bana bebek ağlayınca kırkı sıkıyor diyorlar, yani kırkı cikinca rahatlar diyorlarOoo kırkından sonrasıda mı böylebana düzelecek dediler diye dört gözle kirkini bekliyordum ben
Atak dönemi olabilir mi?Nazarın değdi her halde bunu yazali bebeğim ne duruyor ne doymak biliyor anlamadım gittiemiyor kendi bıraktı diye emzirmeyi biırakıyorum 5 dakika sonra yine aranıyor hiç emmemis gibi baştan yarım saat daha emiyor . Sütüm olmasa doymuyor dicem
Ben o ayaklıdan aldım bi iade ettim. Cırtlı kısmı çok sert geldi. Dediğin gibi uyandırır bebeği fiye korktum. Bir de tulumla birlikte olmaz gibi bebeğe. Ama ayaksızını düşünebilirimBenim kullandığım ayaklı olan memnunum çok pratik oluyor oynamıyor da. Sadece cırtlı kısmı fazla tutuyor açarken ses çıkartıyor uyurken açmak istersem uyandırabiliyor bebeği
Deodorant kullanmıyorum ama incia nın roll on unu kullanıyorum memnunum bayaKızlar deodorant olarak ne kullanıyorsunuz? Ben sebamed ama memnun değilim.
Yves rosher organik papatya roll-on u kullanıyorum bitmek üzere. Siveno aldım o da güzel. Organik olduklarından kokuları kalıcı ve keskin değil. Bebişi rahatsız etmezKızlar deodorant olarak ne kullanıyorsunuz? Ben sebamed ama memnun değilim.
Deodorant kullanmıyorum ama incia nın roll on unu kullanıyorum memnunum baya
Bir de bunları deneyeyim teşekkür ederim sebamedden memnun kalmadım ya yeterli gelmediYves rosher organik papatya roll-on u kullanıyorum bitmek üzere. Siveno aldım o da güzel. Organik olduklarından kokuları kalıcı ve keskin değil. Bebişi rahatsız etmez
refakat meselesiGeçmiş olsun tekrardan canım evet alerjisi olanlara tavsiye edilmiyor bnm kızımda ameliyat olmuştu o yüzden canlı aşılar yasaktı.
Baba refakatçi konusunda çok haklısın bende o konuda çok sıkıntı yaşadım biliyorsundur belki kızım tedavi gördüğü sırada çok yatışımız oldu hamileliğim in yaklaşık 4 5 ayı hastanede yatışta geçti ve gebelik kontrollerimde babası gelsin ben kontrol için gideyim dedim Dr çocuğu da yanında götür demiştisonra eşim çocuğu bebek arabasıyla koridora çıkardı öyle beklediler beni biz çocuğu izole etme derdindeyiz ama dr düşünmüyor bunu
Ben elektrikli süpürge sesi kullanıyorum genelde ama sabaha karşı en son ne zaman kalktiysa daha yatmıyor 5 den beri bekliyorumKızlar oğlum fön makinesi sesinde bayıldı haberiniz olsun. Organik beyaz gürültü deneyin :)
Daha bir aylık bile olmadı ki ayaklar 5. Hafta başlar diyorlsrAtak dönemi olabilir mi?
Hadi inşallah ama umudu kesmeye başladımBana bebek ağlayınca kırkı sıkıyor diyorlar, yani kırkı cikinca rahatlar diyorlar
Bana da bebek ağlayınca sütün var mı diyorlar yüzlerine doğru fışkırtasım geliyorBana bebek ağlayınca kırkı sıkıyor diyorlar, yani kırkı cikinca rahatlar diyorlar
Benimkide öyle canım sürekli memede olmak istiyor hatta süt fazla emiyor bir kısmını kusuyor. Geçen hafta sağlık ocağına gittiğimizde atak haftası olduğunu anneye yakın olmak istediği için aç olmasa bile memede olmak istediğini söylediler. Seninde öyle bir durum olabilir, tamamem psikolojik kaynaklı emiyorlar, açlıktan değil. Artık göğüslerim fazla emzirmekten acıyor benimdeNazarın değdi her halde bunu yazali bebeğim ne duruyor ne doymak biliyor anlamadım gittiemiyor kendi bıraktı diye emzirmeyi biırakıyorum 5 dakika sonra yine aranıyor hiç emmemis gibi baştan yarım saat daha emiyor . Sütüm olmasa doymuyor dicem
Yaa inanılmazzz her halta duyar kasan insanlar bu konularda nasıl düşüncesizlerrefakat meselesi
Doktor diyor ki anane babane hala teyze yok mu?
Yok diyorum.
Aa nasil olmaz (tepki bu.)
Yahu arkadas belki öldüler topluca, belki engelliler, belki calistiklari icin firsat yaratmalari mumkun değil yani baska hastalarin 40 tane yakini var odada cumbur cemaat kaliyorlar o dert degil ama cocugun oz babasi kalmak isteyince dert.
Hayir insanlarin mahremiyet algisini anlamamakla birlikte ses edemeyecegimiz bi olgu oldugunun farkindayim ama cozumu cok basit olan bir isi neden yokusa surersiniz ki.
Koridoru ikiye boler araya sifreli kapi koydurursun, kapinin arkasi erkek refakatcili hastalar olur. Bu kadar basit. Baskalarinin bakis acisi ve senin is bilmezligin beni neden zor durumda birakiyor ki?
Al iste su an bende gece 11den beri kusuyorum, atesim 38, minigimde de ates 37.6 ve ishal var. Simdi kina yaksin o erkek refakatci istemeyen hastalar. Biz de doktora gidicez mecburen.
Yaa inanılmazzz her halta duyar kasan insanlar bu konularda nasıl düşüncesizler
Sizede bulaştı yani inanamıyorum
Bizide bilgilendir miniğe aşı yapılmasınada az kalmıştı kuzum benim
Ayy benimkiler de çok acıyor yaaBenimkide öyle canım sürekli memede olmak istiyor hatta süt fazla emiyor bir kısmını kusuyor. Geçen hafta sağlık ocağına gittiğimizde atak haftası olduğunu anneye yakın olmak istediği için aç olmasa bile memede olmak istediğini söylediler. Seninde öyle bir durum olabilir, tamamem psikolojik kaynaklı emiyorlar, açlıktan değil. Artık göğüslerim fazla emzirmekten acıyor benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?