2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ooo kırkından sonrasıda mı böyle bana düzelecek dediler diye dört gözle kirkini bekliyordum ben

Benim kullandığım ayaklı olan memnunum çok pratik oluyor oynamıyor da. Sadece cırtlı kısmı fazla tutuyor açarken ses çıkartıyor uyurken açmak istersem uyandırabiliyor bebeği
Ben o ayaklıdan aldım bi iade ettim. Cırtlı kısmı çok sert geldi. Dediğin gibi uyandırır bebeği fiye korktum. Bir de tulumla birlikte olmaz gibi bebeğe. Ama ayaksızını düşünebilirim

kızlar bebekleriniz sesler cikarmaya agulamaya başladı mı basladiysa kac gunlukken cikardi bizimki biraz tembel hemuz yok oyle bisey gulmeyi de gunde bir kez zorla gulduruyorum bugun 40mızı çikaracaz

Kızlar deodorant olarak ne kullanıyorsunuz? Ben sebamed ama memnun değilim.
Yves rosher organik papatya roll-on u kullanıyorum bitmek üzere. Siveno aldım o da güzel. Organik olduklarından kokuları kalıcı ve keskin değil. Bebişi rahatsız etmez

Deodorant kullanmıyorum ama incia nın roll on unu kullanıyorum memnunum baya

Yves rosher organik papatya roll-on u kullanıyorum bitmek üzere. Siveno aldım o da güzel. Organik olduklarından kokuları kalıcı ve keskin değil. Bebişi rahatsız etmez
Bir de bunları deneyeyim teşekkür ederim sebamedden memnun kalmadım ya yeterli gelmedi

refakat meselesi

Doktor diyor ki anane babane hala teyze yok mu?
Yok diyorum.
Aa nasil olmaz (tepki bu.)

Yahu arkadas belki öldüler topluca, belki engelliler, belki calistiklari icin firsat yaratmalari mumkun değil yani baska hastalarin 40 tane yakini var odada cumbur cemaat kaliyorlar o dert degil ama cocugun oz babasi kalmak isteyince dert.

Hayir insanlarin mahremiyet algisini anlamamakla birlikte ses edemeyecegimiz bi olgu oldugunun farkindayim ama cozumu cok basit olan bir isi neden yokusa surersiniz ki.

Koridoru ikiye boler araya sifreli kapi koydurursun, kapinin arkasi erkek refakatcili hastalar olur. Bu kadar basit. Baskalarinin bakis acisi ve senin is bilmezligin beni neden zor durumda birakiyor ki?

Al iste su an bende gece 11den beri kusuyorum, atesim 38, minigimde de ates 37.6 ve ishal var. Simdi kina yaksin o erkek refakatci istemeyen hastalar. Biz de doktora gidicez mecburen.

Bana bebek ağlayınca kırkı sıkıyor diyorlar, yani kırkı cikinca rahatlar diyorlar
Bana da bebek ağlayınca sütün var mı diyorlar yüzlerine doğru fışkırtasım geliyor bebektir ağlar normal diyen yok.ya bir yeri ağrıyor ya da aç diyorlar.oysa anne kokusunu kucağını istediği için, altına yaptığı için, gazı olduğu için de ağlar

Benimkide öyle canım sürekli memede olmak istiyor hatta süt fazla emiyor bir kısmını kusuyor. Geçen hafta sağlık ocağına gittiğimizde atak haftası olduğunu anneye yakın olmak istediği için aç olmasa bile memede olmak istediğini söylediler. Seninde öyle bir durum olabilir, tamamem psikolojik kaynaklı emiyorlar, açlıktan değil. Artık göğüslerim fazla emzirmekten acıyor benimde

Yaa inanılmazzz her halta duyar kasan insanlar bu konularda nasıl düşüncesizler
Sizede bulaştı yani inanamıyorum
Bizide bilgilendir miniğe aşı yapılmasınada az kalmıştı kuzum benim

Yaa inanılmazzz her halta duyar kasan insanlar bu konularda nasıl düşüncesizler
Sizede bulaştı yani inanamıyorum
Bizide bilgilendir miniğe aşı yapılmasınada az kalmıştı kuzum benim

Bana kesin net bulasti, ishal ve kusma halindeyim sürekli ve inanilmaz dayak yemisim gibi agrilarim var.

Kucugu kurtardik bence atesi dustu, ishalde muhtemelen yenidogan ishali benim abartmamdir diye dusunuyorum. Oyle umuyorum yani. Ablasinin ziyaret saatinde gidip muayene olacagim ben de kucuk icin de o saate kadar netlesir onu goturup goturmemeye karar verecegim.

Kızlar
39. Günümüz bugün. Hiç bir şeye mecalim kalmadı, kendimi çok yorgun hissediyorum. Göğüslerim emzirmekten ağrıyor, şöyle 3 saat kesintisiz uyumayı özledim. Gece 3 te uyandı kızım ve ağla ağla mahvoldu. Eminim gazı olduğuna, tanıyorum artık onu. Doktorum üstüne basa basa 2 saatten önce meme verme dedi ama malesef benim kızım emzik de tutmuyor asla, göğüslerimi emzik gibi kullanıyor. Öyle ki uykusuzlukla emzirince uyuyakalacagimdan, dusurecegimden falan korkuyorum kızımı. Eşim ise gidiyor üniversitede çalışıyor, ders anlatıyor o uykusuzlukla öğrencilere, ona da ayrı üzülüyorum. Bir ben sallıyorum bır o, o kısacık uykularımda da kızıma hep bir şey olduğunu görüyorum rüyalarımda. Benzer duyguları yaşayan var mı ? Instagram'da emzirme danışmanı bir kadın var, kızınin bugün 40 i çıktı, diyor ki; gece kızım hiç uyanmadigi için, 3 saatte bir süt sagiyorum! Ya bir bebek nasıl hiç uyanmaz bunları görünce kızımda ciddi bir problem olduğunu düşünüp üzülüyorum.
Şuan anneliğin keyfini yaşamaktan çok olumsuz yönleri ile mücadele ediyorum, daha ne kadar dayanabilir vücudum bu tempoya

Ayy benimkiler de çok acıyor yaa
Yara falan yok ama dokundukça acıyor. Dus alırken su değse bile
Atak o zaman bizim olay da cekicez ne yapalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…