- 2 Temmuz 2023
- 12.186
- 36.585
- 528
Cuma oglen bize lavman yaptilar, ben kakasini o yuzden civik olarak degerlendirmistim, cahillik iste. Meger lavman 1 kez kaka yaptirirmis, geriye kalan tum kakali bezler hep ishalliymis. Kusma en son bu sabah olmustu ama su, tuz vs hersey cok eksilmis artik.İshali yok demiştiniz kusmaktan sıvı kaybı olmuş ishal olsa daha kötü olurdu o yüzden serumla toparlar merak etmeyin. Varsa bakıcak biri hastane takibi öneririm.
Rabbim şafi ismiyle tez zamanda şifa versin inşallah sağlıkla dönsün yanınızaÇok çok geçmiş olsun
Salon Kadini
Çok büyük geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce toparlarsınız dualarım sizinle
Tesekkur ederim Lola'cim, biz aşi olmadik, doktorumuz tavsiye etmemisti, bizim ozel bir alerji problemimiz vardi ilk aylarda malum rota asisi da ilk 4 ay yapiliyor.Ah kuzum benim çok geçmiş olsunaşısı var mıydı ben kızıma yaptıramadım ama şimdi oğluma yaptırsam mı diye düşünüyorum
Kardeşimin kızı olmuştu oda hiç Bişey yiyememişti hippin şeftali muzlu püresi çok iyi gelmişti yerse eğer Bi deneyin kim kalıyo yanında
Şuan büyük olanın size daha çok ihtiyacı var. Geçicek merak etmeyin hastadeki kural çok saçma ama siz daha iyi ilgilenirsiniz vardır bunda da bir hayır. Allahım yar ve yardımcınız olsun beterinden korusunCuma oglen bize lavman yaptilar, ben kakasini o yuzden civik olarak degerlendirmistim, cahillik iste. Meger lavman 1 kez kaka yaptirirmis, geriye kalan tum kakali bezler hep ishalliymis. Kusma en son bu sabah olmustu ama su, tuz vs hersey cok eksilmis artik.
Su anda yatisimiz yapildigi icin hastane odasindayiz.
Devlet hastanelerinde cocuk servisinde baba refakati yokmus, kimsemiz olmadigindan ben refakatciyim. Babasi evde kucukle duruyor, tek dilegim ona bulasmadan su sureci atlatmak.
baba refakati olmamasi konusunda cok gergin ve sinirliyim ama su sureci saglam atlatmak icin sesimi kestim.
tesekkur ederim canimAllah hepimizin evlatlarini korusun kollasin.
Amin canim cok sagol, tesekkur ederimAllah hepimizin evlatlarini saglikli, huzurlu kilsin,
Tesekkur ederim Lola'cim, biz aşi olmadik, doktorumuz tavsiye etmemisti, bizim ozel bir alerji problemimiz vardi ilk aylarda malum rota asisi da ilk 4 ay yapiliyor.
Yavrumun su halini gordukce hepiniz olun, o aşi cocugunuzu su halden biraz olsun koruyorsa bile deger. Bizim ikinci icin ilk isimiz rota asisi olacak, su buyugu bi toparlayalim da.
Bizim de aynı. Ayaklarını çok hareket ettiriyor poposu küçük olduğundan bez aşağı kayabiliyor çiş taşıyorVukuatsız altını kapatırsam kendimi şanslı hissediyorum
Hele gece üstünü başını komple değişince uykusu açılıyor baya sıkıntı
Her gün çamaşır yıkıyorum kış geliyor nasıl kuruyacak hiç bilmiyorum kurutma makinası şart gibi görünüyor
Bide arada taşıyor çişi baya, ya ben kapatamıyorum ya da emzirirken fln oynuyor bez totosunda
Doktor içme dedi tabiki ama son aylar zaten gelişmiştir diye dayanamadım içtim.siz tadımlık için ne olur ne olmaz.sağlıcakla kucağınıza alın inşallahdoktor bişi dedi mi bnm bile kaç gümdğr istiyo kolayı 9+4 üm ilk bebem karnımda öldü diye içemiyorummmbu bebemd
e 1 aydır azıma sürmedim
Evet denedim :) bekledim yok yapmadı herhalde yapmayacak dedim açtım fışkırttı :) ne kadar beklemem lazım acabaDenedin mi canımm:)
Geçmiş olsun canım neyi var şimdi gördümKizlar buyuk bebeğime dua edin olur mu, az once baygin vaziyette hastaneye goturuldu.
Biz 4 bucuk kiloyken 2 noya gectik diye hatirliyorymBen bu hafta 3 paket daha 1 numara depoladım mavi Molfix 35. Gündeyiz. Acaba hata mı ettim. Minnos 4.2 kg su an
Bende kullanıyorum cnm iyi geliyorDr pişik kremi kullanmayı tavsiye etmedi bize ya Çok kızarırsa kantaron yağı sürebilirsiniz dedi kullanan var mı?
Ben kullanıyorum iyi geliyor bence
Şuan büyük olanın size daha çok ihtiyacı var. Geçicek merak etmeyin hastadeki kural çok saçma ama siz daha iyi ilgilenirsiniz vardır bunda da bir hayır. Allahım yar ve yardımcınız olsun beterinden korusun
Tesekkur ederim canim cuma gununden beri bitmeyen bir kusma ishal vardi dun rota teshisi kondu. Bugun hastaneye yatirdilar sonbahar, sacma devlet hastanesi kurali yuzunden de ben minik kizimi evde birakmak zorunda kaldim. Cocuk hastalara babalar refakat edemiyormus.Geçmiş olsun canım neyi var şimdi gördüm
Ya ben bu konuyu kaçırmışım. Ben 2 numarw prima kullanıyorum. Sleepy denemek için sipariş verdim. Hem de 136lıCanım 2 numara sleepy çok küçük hiç açma istersen, molfix 2 numara bende şu an kullanıyorum o da Prima 2 no dan küçük ama şimdilik yeterli baby turco denemedim bir tane 1 numara gelmişti o da bize küçük geldi
Bencede arkadaşın dediği gibi iştahtandır. İlk haftalar ses çıkarmadan emiyorlardı güçleri zor yetiyordu. Artık emerken farkındalar ve ses çıkartıyorlar. Bi sorun yoktur inşallah stres yapmayınKızlar sizinde bebekleriniz emerken bazen mırıldanma tarzında sesler çıkarıyor mu? Burnu tıkalı değil ama benim kız mırıldanıyor özellikle emerken. Acaba hasta olduda ben mi anlayamadım diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Eşimde hasta olduğunu iddaa ediyor iyice strese girdim. Başka birşeyi yok, ateş öksürük halsizlik hiçbiri yok. Sizce hasta mıdır?
Çok çok geçmiş olsunKizlar buyuk bebeğime dua edin olur mu, az once baygin vaziyette hastaneye goturuldu.
3-4 dkBizim de aynı. Ayaklarını çok hareket ettiriyor poposu küçük olduğundan bez aşağı kayabiliyor çiş taşıyor
Gece gündüz komple üst değiştiriyorum uykusu değil de üşütmesek bari bebeleri..
Eşimden kurutma makinesi istedim almadı.çocuklar biraz büyüsünde çalışmaya başlıyıp istediğimi alıcamşimdilik kışın petek üstlerinde kurutucam mecbur
Doktor içme dedi tabiki ama son aylar zaten gelişmiştir diye dayanamadım içtim.siz tadımlık için ne olur ne olmaz.sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Evet denedim :) bekledim yok yapmadı herhalde yapmayacak dedim açtım fışkırttı :) ne kadar beklemem lazım acaba
Canım böyle söyleniyor gibi benimki de yapıyor . Ben normal olduğunu düşünüyorum. Bir derdi var gibi değil çünkü ağlama olmuyor.Kızlar sizinde bebekleriniz emerken bazen mırıldanma tarzında sesler çıkarıyor mu? Burnu tıkalı değil ama benim kız mırıldanıyor özellikle emerken. Acaba hasta olduda ben mi anlayamadım diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Eşimde hasta olduğunu iddaa ediyor iyice strese girdim. Başka birşeyi yok, ateş öksürük halsizlik hiçbiri yok. Sizce hasta mıdır?
Çok çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir . Kendini yıpratma elinden gelenin fazlasını yapıyorsun sen. Son durum nedir nasıl olduYa bende buyugun yaninda olamamaktan rahatsizlik duydum zaten hastaneye yollarken, keske ikiye bolunebilseydim.
Tesekkur ederim canim cuma gununden beri bitmeyen bir kusma ishal vardi dun rota teshisi kondu. Bugun hastaneye yatirdilar sonbahar, sacma devlet hastanesi kurali yuzunden de ben minik kizimi evde birakmak zorunda kaldim. Cocuk hastalara babalar refakat edemiyormus.
Hem canim siķkin, hem kalbim sıkkin hem cocuklarima yetemiyorum diye icim parca parca.
Evet üşütmesinden bende korkuyorum olabildiğince hızlı yapmaya çalışıyorum ama her zaman mümkün olmuyor. Bu kış sert geçecek diyorlar hastalıksız atlatırız umarım daha çokk miniklerBizim de aynı. Ayaklarını çok hareket ettiriyor poposu küçük olduğundan bez aşağı kayabiliyor çiş taşıyor
Gece gündüz komple üst değiştiriyorum uykusu değil de üşütmesek bari bebeleri..
Eşimden kurutma makinesi istedim almadı.çocuklar biraz büyüsünde çalışmaya başlıyıp istediğimi alıcamşimdilik kışın petek üstlerinde kurutucam mecbur
Doktor içme dedi tabiki ama son aylar zaten gelişmiştir diye dayanamadım içtim.siz tadımlık için ne olur ne olmaz.sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Evet denedim :) bekledim yok yapmadı herhalde yapmayacak dedim açtım fışkırttı :) ne kadar beklemem lazım acaba
Bende aynı düşünceyle Joie nin elektrikli anakucağını aldım , her zaman durmayabilir tabi ama memnunum şimdilik, öyle bi raddeye geldim ki bende 1 ay için bile olsa alacam dedim aldımAna kucağı almayı düşünüyorum ama geç mi kaldım işime yarar mı bilmiyorum beni gün içinde rahatlatır mı beşiğe koyduğum an bazı günler hemen uyanıyor hiç bir iş yapamıyorum kurtarıcı olur mu uyku konusunda?
Evet bulunduğu odanın nem dengesini sağlamak gerekiyor, hava nemlendricileri varGünaydın güzel anneler
Malum havalar serinledi biz artık petekleri yakıyoruz hasta olmasından korkuyoruz fakat ötekilerden dolayı burnu tıkanıyor bebisin .bunun için ne alabiliriz ? Buhar makinalari varmış sanırım
Ben kussada arandığı için kıyamıyorum yine veriyorum. Emmesi bittikten sonrada 15 dk kadar dik tutuyorum 2. Kez kusmuyorKızlar bebeğiniz kustuktan sonra emziriyor musunUz hani diyorlar ya fazla sütü kusuyor diye ama benimki sonradan da vermemi istiyor kustuğu halde vermeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?