2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla ben direk yüzüne söylüyorum cesaret edemiyor herşeyi demeye .
Ne cesaret sebebi sensin falan demek çok hadsiz bu kv ler .

Tamamen kendileri çok bildiğinden canım. Benim kv kendi 4 tane çocuk büyütmüş hiçbiri anne sütü emmemiş istememiş. Ama bana gelip ahkam kesiyor, anne sütü profesörü
Valla ben direk yüzüne söylüyorum cesaret edemiyor herşeyi demeye .
Ne cesaret sebebi sensin falan demek çok hadsiz bu kv ler .
Herşeyi demeye yüzü var işte hadsizlik diz boyu insan azıcık çenesini tutar

Canım çok çok geçmiş olsun , bu gün durumunuz nedir , kuzum iyimi

Kızlar mavi molfix’le öbür beyaz molfix ne fark eder ? Ben beyaz 2 numara kullanıyordum , 3 numara aldım içinden mavi çıktı ve pişik yaptı

Yoo hiçte arabesk değil annesin sen
Küçük kuzum benim sıkılmış işte hastaneden kendine ne olduğunu bile anlayamamıştır
Hep gülsünler geçecek bu zor zamanlar
Onlar hic hastalanmasin, hic uzulmesinler.
Canım çok çok geçmiş olsun , bu gün durumunuz nedir , kuzum iyimi
Ciktik biz teyzesi 2-3saattir evdeyiz :) nesesi yerinde.

10 günlükken falan ufaktan başlamıştık ama tabi sürekli ağzında değildi ve hemende tuttu, şimdi kriz anlarında kurtarıcı oluyor ama yine de çok müptelası değil emziğin bu da hoşuma gidiyor açıkçası, çok şükür meme reddi olmadı biraz da bebekle alakalı her bebek farklı tepki gösteriyor

Ben sigortalı çalışanım dün doğum paramın bir kısmı yatmış.ben ekim sonu bekliyordum sevindim erken yatmasına
Ay başlarında yatıyormuş banada sözleşmeli personel olmama rağmen Sgk yatırıyormuş, 9 unda yatmış benimde bir kısmı, sizin kaç günlük yattı ?

Aslında bu emip bı bırakması genelde gazı olunca olur yada bir yeri agridiginda . Sen pes etmeden sürekli geri meme ver inşallah düzelir en kısa zamanda
Hep verdim zaten canım o attı ben soktum ağzına valla dayanamadım mamasını verdim aç kaldığını düşündüm çünkü neyseki demin kakasını da yaptı

Ayy hepimizin derdi bunlarr. İnsanı deli ediyorlar. Benim de kv geliyor bugün, başlayacak yine ağkadıkça bu çocuk aç aç demeye , al sen emzir de doysun mu desem
Sadece kv değil ki benim eşim, kız kardeşim de ağladıkça aç bu çocuk diye tepemde bitiyorlardı bebek ağlamaya görsün aç olduğunu yapıştırıyorlar direk sevecekseniz ağlamasını da çekeceksiniz kardeşim yok öyle ağladıkça meme bahanesiyle anneye vermek

Cok arabesk olacak ama onlar icin canimi veririm, hic dusunmem.
Geldi evini gorunce gulucukler sacti, oyuncaklarina koştu ya dunyalar benim oldu

NewMamaa duydun mu kızım evine döndü :)
Yaaaa bebeğimm sen iyileştin de eve mi geldiin. Şimdi dünyalar senin olmuştur canım. Hadi kavuştun 2 kuzuna da iyisiniz dimi?

Ahahah ağlayınca hemen annesini istiyor.. yoo diyorum evde gezmek istiyor gezdirin

Kızlar oyun halısı önerisi istiyorum, piyanolu da olur piyanosuz da. Benim kızı iyice yormam şart oldu, şuan piyanoya basamaz belki ama debelensin dursun bakalım yorulsun iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…