2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cok arabesk olacak ama onlar icin canimi veririm, hic dusunmem.
Geldi evini gorunce gulucukler sacti, oyuncaklarina koştu ya dunyalar benim oldu

NewMamaa duydun mu kızım evine döndü :)
Canım çok geçmiş olsun ağzınızın tadı bozulmasın inşallah minikleri öp yerime annesi

Emme refleksi yüzünden emiyormuş, bu yüzden emzik tavsiye etti doktorumuz daha fazla gaz olmasın diye.

Bende hep doyduğunu bilmiyor sanıyordum meğer refleksmiş
Ben de sorayım doktora bakalım ne diyecek bana da. Bir de emerken arada sırada klik klik ses yapıyor 3 4 gündür. Şımarıyor diye düşünüyorum ama

Valla ben ilk günden verdim, hastanede de yanımdaydı. Meme reddi yapar denilmesine çok şaşırıyorum biberon için neyse süt geliyor ondan; ama emzik sadece refleks için bebek rahatlıyor
Hem emzikten hem biberondan sonrq memrye geldiklerinde agzını kocaman acmayı bi unutuyo gibi hissettim ben. Ya da belki de kitapta meme ucu çatlağı varsa biberon emzik vermeyin diye okuduğum için öyle hissettim bilmiyorum. Ama topladı sonra şimdi öyle bir sorunum yok. Yine de belki sebebi budur diye yazıyorum.
Emme refleksi yüzünden emiyormuş, bu yüzden emzik tavsiye etti doktorumuz daha fazla gaz olmasın diye.

Bende hep doyduğunu bilmiyor sanıyordum meğer refleksmiş
Aslında kafalarını geriye atıyorlar, ağızlarını kapatıyorlar, yutkunmamaya başlıyorlar. Onların da açlık tokluk sinyalleri var, ah bi de etrafımızdakiler ve bazen bizler dinleyebilsek

Evet canım benim kızımda biberon emdiği zaman memeyi verince ağzını küçük açıyor

Meme ucu hassasiyetimin sebebi ağzını küçük açması çoğu zaman savaş veriyorum resmen kocaman açsında ağzına sokayım diye, emzikte alıyor acaba sebebi bu mu

Meme ucu hassasiyetimin sebebi ağzını küçük açması çoğu zaman savaş veriyorum resmen kocaman açsında ağzına sokayım diye, emzikte alıyor acaba sebebi bu mu
Guncelanne'nin kitabında net olarak sebebi bu demiyor ama catlak varsa sunu bunu yapmayınların arasında biberon ve emzik de var. Ben kızıma, bu anne memesi kocaman aç rmzik değik falan diyorum ama bazen su gogus ucunu alt ve ust dudaklara feğdirmel bile yeterince buyuk acmasına yetmiyor

Kızlar bez değiştirirken denk geliyorum kızım hep hapsuruyor. Onun dışında memeden sonra da hapsuruyor genelde, burun tıkanıklığı vs yok. Sebebi ne olabilir

Kızlar bez değiştirirken denk geliyorum kızım hep hapsuruyor. Onun dışında memeden sonra da hapsuruyor genelde, burun tıkanıklığı vs yok. Sebebi ne olabilir
Aa benim kız :) anneme göre hemen yel alıyormuş , üşüyor diyor sürekli. Bana da haklı gibi gelmeye başladı.. ev 24 25 derece ama normal oda sıcaklığı aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…