Aaa benimki de ondan mı acaba? Eee emmesin o zaman :) hem omurdanıyor hem hala emiyorBugün doktorumuz söyledi çok emdiği için karnında biriken gazdan dolayı homurdanıyormuş
Ben verdim tutmadı midesini bulandırıyor28 gün önermiyorlar diye ben vermedim. 1 ayı bekledim. Şimdi de 40ı bekliyorum.. 40 geçsin uyurken zorlarsa deneyecem:)
Oh maşallah çok şükürOnlar hic hastalanmasin, hic uzulmesinler.
Ciktik biz teyzesi 2-3saattir evdeyiz :) nesesi yerinde.
Benimki öyle olduğunda bağrıyor ağlıyor , sürekli emiyor bırakıyor ağlaya ağlaya emiyor öyle mırıldanmıyorBugün doktorumuz söyledi çok emdiği için karnında biriken gazdan dolayı homurdanıyormuş
Canım çok geçmiş olsun ağzınızın tadı bozulmasın inşallah minikleri öp yerime annesiCok arabesk olacak ama onlar icin canimi veririm, hic dusunmem.
Geldi evini gorunce gulucukler sacti, oyuncaklarina koştu ya dunyalar benim oldu
NewMamaa duydun mu kızım evine döndü :)
Ay tabiki hemenCanım çok geçmiş olsun ağzınızın tadı bozulmasın inşallah minikleri öp yerime annesi
İç kuzum tek ilacımız o zaten oda bi işe yaramıyorKızlar başım ağrıyor parol içebiliyor muyuz??
Emme refleksi yüzünden emiyormuş, bu yüzden emzik tavsiye etti doktorumuz daha fazla gaz olmasın diye.Aaa benimki de ondan mı acaba? Eee emmesin o zaman :) hem omurdanıyor hem hala emiyor
Her çocuk belki farklı tepkiler veriyordur canım. Benim kız baya söyleniyor gibiydi :)Benimki öyle olduğunda bağrıyor ağlıyor , sürekli emiyor bırakıyor ağlaya ağlaya emiyor öyle mırıldanmıyor
Ben çokta tutsun istiyormuyun emin değilim :) ilk çocuk olunca başıma neler geleceğinden emin değilim galiba:) annemde yanımda bir şekilde oyalıyorduk o 40ta gidince inşallah vermedim emzik dşye pişman olmamBen verdim tutmadı midesini bulandırıyor
Ya zaten neden içemeyeceğimi düşündüysem :) sezeryan sonrası içtik yaİç kuzum tek ilacımız o zaten oda bi işe yaramıyor
Ben de sorayım doktora bakalım ne diyecek bana da. Bir de emerken arada sırada klik klik ses yapıyor 3 4 gündür. Şımarıyor diye düşünüyorum amaEmme refleksi yüzünden emiyormuş, bu yüzden emzik tavsiye etti doktorumuz daha fazla gaz olmasın diye.
Bende hep doyduğunu bilmiyor sanıyordum meğer refleksmiş
Hem emzikten hem biberondan sonrq memrye geldiklerinde agzını kocaman acmayı bi unutuyo gibi hissettim ben. Ya da belki de kitapta meme ucu çatlağı varsa biberon emzik vermeyin diye okuduğum için öyle hissettim bilmiyorum. Ama topladı sonra şimdi öyle bir sorunum yok. Yine de belki sebebi budur diye yazıyorum.Valla ben ilk günden verdim, hastanede de yanımdaydı. Meme reddi yapar denilmesine çok şaşırıyorum biberon için neyse süt geliyor ondan; ama emzik sadece refleks için bebek rahatlıyor
Aslında kafalarını geriye atıyorlar, ağızlarını kapatıyorlar, yutkunmamaya başlıyorlar. Onların da açlık tokluk sinyalleri var, ah bi de etrafımızdakiler ve bazen bizler dinleyebilsekEmme refleksi yüzünden emiyormuş, bu yüzden emzik tavsiye etti doktorumuz daha fazla gaz olmasın diye.
Bende hep doyduğunu bilmiyor sanıyordum meğer refleksmiş
Evet canım benim kızımda biberon emdiği zaman memeyi verince ağzını küçük açıyorHem emzikten hem biberondan sonrq memrye geldiklerinde agzını kocaman acmayı bi unutuyo gibi hissettim ben. Ya da belki de kitapta meme ucu çatlağı varsa biberon emzik vermeyin diye okuduğum için öyle hissettim bilmiyorum. Ama topladı sonra şimdi öyle bir sorunum yok. Yine de belki sebebi budur diye yazıyorum.
Aslında kafalarını geriye atıyorlar, ağızlarını kapatıyorlar, yutkunmamaya başlıyorlar. Onların da açlık tokluk sinyalleri var, ah bi de etrafımızdakiler ve bazen bizler dinleyebilsek
Evet canım, analık izni parası yaniDoğum parası maaşimiz mi demek oluyor canim
Meme ucu hassasiyetimin sebebi ağzını küçük açmasıHem emzikten hem biberondan sonrq memrye geldiklerinde agzını kocaman acmayı bi unutuyo gibi hissettim ben. Ya da belki de kitapta meme ucu çatlağı varsa biberon emzik vermeyin diye okuduğum için öyle hissettim bilmiyorum. Ama topladı sonra şimdi öyle bir sorunum yok. Yine de belki sebebi budur diye yazıyorum.
Aslında kafalarını geriye atıyorlar, ağızlarını kapatıyorlar, yutkunmamaya başlıyorlar. Onların da açlık tokluk sinyalleri var, ah bi de etrafımızdakiler ve bazen bizler dinleyebilsek
Guncelanne'nin kitabında net olarak sebebi bu demiyor ama catlak varsa sunu bunu yapmayınların arasında biberon ve emzik de var. Ben kızıma, bu anne memesi kocaman aç rmzik değik falan diyorumMeme ucu hassasiyetimin sebebi ağzını küçük açmasıçoğu zaman savaş veriyorum resmen kocaman açsında ağzına sokayım diye, emzikte alıyor acaba sebebi bu mu
Aa benim kız :) anneme göre hemen yel alıyormuş , üşüyor diyor sürekli. Bana da haklı gibi gelmeye başladı.. ev 24 25 derece ama normal oda sıcaklığı aslındaKızlar bez değiştirirken denk geliyorum kızım hep hapsuruyor. Onun dışında memeden sonra da hapsuruyor genelde, burun tıkanıklığı vs yok. Sebebi ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?