2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım bunlar genel geçer şeyler hepsi sende de gaz yapacak diye bişey yok, dikkat etmene rağmen hala gazlıysa sebebi sadece senin yediklerin değil bence normal yemene devam et ve gözlemle gazı çok olduğu gün yediğin şeyleri ele , yoksa açlıktan sütün kesilecek bu defa ve her yemeğine kimyon kullan harika gaz çıkartıyor

Geçmiş olsun inşallah geçer bizim İlk ayda emerken çok gürültülü kıvranarak ve yeşil kaka yapıyordu doktor anlamadı normal dedi. 2.aydan sonra kakada kan gelmeye başladı siz bunu alerji doktoruna götürün dedi acemi doktor.
alerji doktoru test yapsak kesin sonuç vermez diyet uygulayacaksın dedi öyle anladık.gerçi ben susam yediğimde ya da yumurta yediğimde de oluyordu. ek gıdalardan sonra diyeti bırak diyince bıraktım kan devam etti.8 ayda anca geçti

Canım pişik için hametan kullanmanı tavsiye ederim 2 günde geçirdi oğlumun pişiğini

Teşekkür ederim.
Evet kaka yaparken görüyorum baya baya köpüklü

Canım pişik için hametan kullanmanı tavsiye ederim 2 günde geçirdi oğlumun pişiğini
Kayınvalidem hamezinc almış evde 2 paket oldu.bu da geçiriyor ama sonra tekrar oluyor poposu pişikten kurtulamadı.bez değişimi de işe yaramazsa dediğinden alayım canım

Kayınvalidem hamezinc almış evde 2 paket oldu.bu da geçiriyor ama sonra tekrar oluyor poposu pişikten kurtulamadı.bez değişimi de işe yaramazsa dediğinden alayım canım
Sleppy kullanıyordun sanırım bizde de pişik yaptı, kaka yaptığı gibi değişmek lazım da bazen geç farkediyoruz, bu arada kullandiğın kremde iyi ona rağmen geçmiyorsa bezden ya da ıslak mendildendir

Kızımda daha ufakken sürekli pişik oluyordu denemediğim krem kalmadı.süt alerjisindendir dedim bezdendir dedim ıslak mendildendir dedim. her şeyi denedim.
ek gıdalardan sonra alerji bitirince yine devam etti. yediği yemeklere dikkat ettim meğer çocuk domates yiyince oluyormuş.şimdi vermiyorum ama kahvaltıda bazen dayanamayıp önümüzden aldığı oluyor.bezden kurtulunca geçer inşallah alerjik bebek gerçekten zor oluyor

5 ten sonra napıyosunuz canım zor olmuyor mu? Ben 8-9 da yatınca 4 saat sonra kaldırıyorum. Öyle öyle 7.30 buluyoruz. Ben yanında olursam emip uyuyor sonrasında da.

Kesinlikle bazı şeyleri çok abartmamak kendi ailemiz ve çocuğumuz özelinde yapmak gerekiyor. Fikir almak önemli ama kıyasa girmek doğru değil haklısın canım babannem biz tarlada çalışırken çocuğun ağzına tülbentle lokum koyardık öyle büyürdü diyor benim çok pimpiriklendiğimi görünce

Sleppy kullanıyordun sanırım bizde de pişik yaptı, kaka yaptığı gibi değişmek lazım da bazen geç farkediyoruz, bu arada kullandiğın kremde iyi ona rağmen geçmiyorsa bezden ya da ıslak mendildendir
Evet sleepy.dediğin gibi hemen değişilmiyor bazen geç fark ediyorum ondan da olabilir.evet bu kremden baya fayda görmüştüm ama günde 3 kereden fazla kullanılmıyor diye biliyorum bünye alışınca işe yaramıyor.molfix ya da baby turco denicem. büyüğüne baby turco kullanıyorum memnunum

Peki yoğurt ve sütlü tatlıları attın mı

Bu arada NewMamaa sleepy natural ıslak mendil kızımın poposunu direkt kızartıyor. Buna rağmen önce sleepy natural ve sonra sleepy bionatural ile 1 numarayı bitirdim. 2 numara mavi molfix ve sleepy natural vardı elimde hatta burada açayım mı diye sormuştum. Sleepy natural aşırı sızma yaptı 2 numarada. Ki 1 numara bionatural de artık son gün sızma yapmıştı aşırı şekilde. 2 numara natural, 1 günde 2 kaka 3 çiş çıkarttı topladım hepsini kapalı paketi de yardım yapan birine verdim. Mavi molfixin dokusu sleepyden daha iyi, boyutu daha büyük arkası lastikli ve ön yan bantlar daha geniş arkaya uzanıyor. Sızdırma da 2 gündür kullanıyorum sadece 2 kere yaptı onda da bez aşağı kaymış. Mavi deneyebilirsin özetle çiş göstergesi de var.

5 ten sonrası oğlumun vicdanına kalmış çok kıpır kıpır oluyor kendi kendine mırıldanıyor gülüyor bende kayda alıyorum onu, bazen yerine koyuyorum kendi kendie uyuyor ama genelde uslu dursada ilgi istiyor, ne kadar az uyursa uyusun o saatte gene uyanıyor, eşimde diyor ki siz napıyosunuz o saatte dedim canım bi dahakine seni de uyandırayım birlikte sohbet ederiz

Bu arada sabah uyanınca aşırı tatlı olmuyor mu bebeleriniz en çok o saatlerdeki haline eriyorum bitiyorum kendini aşırı sevdiriyor sevilmekten öpülmekten çok zevk alıyor sıpa

Ayy canım sağol geceleri azalıyor sütüm Dr demedi mama aldım her ihtimale karşı çünkü uyumuyor buzluktan süt çıkardım daha önceden sağıp koyduğum öyle Bi anda göğsüm bom boş oluyo sağıyorum yok bomboş

Kuru börülce nereden bulabilirim daha önce hiç almadım

O zaman uykusunu alıyor demek ki ne güzel pozitif başlıyorsunuz güneçocuktan ziyade erken kalkınca ben mutsuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…