- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Ya son paragrafa katılıyorum, sabah çok gülümsüyor kahkaha atıyor bebeğim.5 ten sonrası oğlumun vicdanına kalmışçok kıpır kıpır oluyor kendi kendine mırıldanıyor gülüyor bende kayda alıyorum onu, bazen yerine koyuyorum kendi kendie uyuyor ama genelde uslu dursada ilgi istiyor, ne kadar az uyursa uyusun o saatte gene uyanıyor, eşimde diyor ki siz napıyosunuz o saatte dedim canım bi dahakine seni de uyandırayım birlikte sohbet ederiz
Bu arada sabah uyanınca aşırı tatlı olmuyor mu bebelerinizen çok o saatlerdeki haline eriyorum bitiyorum kendini aşırı sevdiriyor sevilmekten öpülmekten çok zevk alıyor sıpa
Bebisin poposunu yakan bir kaka var o halde, molfix dene bir de herkes cok ovuyor, goon var o da pisik konusunda sorun yasatmadi bana.Her seferinde sürüyorum pişik kremi valla bilmiyorum o kadar fiyat farkı var ki. Direk feçiş olmaısn diye evologic aldım birde hadi sleepynin de pahalısı olsun fiye yok
Bizde cocuk gastroenterelojisi cozdu sorunu, umarim sizde de basitce cozulecek birsey vardir.Canım çok teşekkür ederim, sayende baya aydınlandım Allah razı olsun.
Direkt üniversite hastanesinde çocuk gastroentolojiye randevu aldım. Onlar bakarlar herhalde değil mi sizdede teşhisi onlar koymuş
Gaz cikartiyor canim buyuk ihtimalle, ama doktora mutlaka sor bunu bence. Alerji kendini kakada gosteriyor genelde.Teşekkür ederim.
Evet kaka yaparken görüyorum baya baya köpüklü
Tatlilari attim da yogurtlara kiyamadim, iyi ki atmamisim ahsjsjPeki yoğurt ve sütlü tatlıları attın mı
Bebek memeyi tuttugu surece sutun yeniden cogalabilir. Sut konusunda bilincalti cok etkili, asla azaldigini dusunme, kendini cok sutun olduguna inandir. Sabah kimdi hatirlamiyorum bir uye yazmisti, o da bi egitimde dinlemis galiba sutunun bolluktan memenden aktigini dusunecekmissin.Ayy canım sağolgeceleri azalıyor sütüm Dr demedi mama aldım her ihtimale karşı çünkü uyumuyor buzluktan süt çıkardım daha önceden sağıp koyduğum öyle Bi anda göğsüm bom boş oluyo sağıyorum yok bomboş
Sagim yapmak gercekten ise yaradi cok tesekkurlerEmzirme danismanimin onerisi su oldu;
1) sirtustu uzanip (sirtin altinda yastik destegi var yani egimli) bebegi gobege yatirip emzirme. Yercekiminden faydalanarak sutun az gelmesini saglamak. (Ben bunu bebek kafasini zapt edemez diye uygulamadim)
2) anne - bebek yanyana uzanmisken emzirmek (emzirirken uykunuz cok geliyorsa asla tavsiye etmem)
3) elektrikli sagma makinaniz var ise 3 dk memeyi sagmak, manuel makina ise 7-8 dk sagmak, yani o ilk siddetli ve sulu kismi atmak, isterseniz sonra biberonla da icirirsiniz.
Sonrasinda o memeyi 10-20 dk emzirmek bebegin gazini atmak bebek emmeye devam etmek istiyorsa ayni memeyle devam etmek.
Yani her seansta tek memeyle emzirme yapmak. Emzirme pozisyonuda istediginizi secebilirsiniz, ben klasik emzirme pozisyonunu uyguluyorum.
Ben bu yontemi uyguluyorum ve uygulamaya basladigimdan beri bogulma yasamadik.
Bende cok merak ediyorum nasil gidecek?Kızlar dün kirkimiz çıktı ve spaya gittik. Aile fotoğraf çekimi de vardı, çektirdik. Fotoğraflar bugün elime ulaştı ve ben siyah giymeme rağmen hala göbeğim bariz belliYandan fotografimda 3 aylık falan hamile gibi görünüyorum canımı sıktı bu durum. Korse kullanmıyorum, sanırım geç kaldım kullanmak için. Sezeryan dikisimin üzerindeki göbek katmanı nasıl gidecek
Hiç mi gelmiyor 5 10 cc bileAyy canım sağolgeceleri azalıyor sütüm Dr demedi mama aldım her ihtimale karşı çünkü uyumuyor buzluktan süt çıkardım daha önceden sağıp koyduğum öyle Bi anda göğsüm bom boş oluyo sağıyorum yok bomboş
Canım sen yinede kötü düşünme de ben kaşık biberonla veriyorum baştan beri çok korktum normal biberon kullanmaya, enjektörle veriyorduk başta ama mama miktarı arttığı için kaşık biberon almıştım onunla veriyorumKızlar güncelleme geldi bebeğime.
13 gündür mama vermiyorum, sadece anne sütü alıyor ve sadece bir kere sagdigim için ve onu da henüz kullanmadığım için biberon vermemistim hiç.
Bugün yolculuk var, sagdigim sütü de vereyim dedim ve her zaman kullandigi biberonla sütu vermek istedim, biberonu da kabul etmedi
Başka biberonla denedim asla biberon kabul etmiyor ağlıyor çığlık cigliga. Meme verince hemen kapiyor. Emzik yok, biberon yok, Allah korusun ben emziremesem ilaç kullansam falan bu bebek nasıl beslenecek onu düşünüyorum şuan
Sabahın köründe kalkıyoruz evet ama onunls ilgilenmekten hoşnut oluyorumO zaman uykusunu alıyor demek ki ne güzel pozitif başlıyorsunuz güneçocuktan ziyade erken kalkınca ben mutsuz oluyorum
Bir bebişe yardimci olabildiysem, bir anneyi mutlu edebildiysem ne mutlu bana, cok sevindim, afiyet olsun kuzumaSagim yapmak gercekten ise yaradi cok tesekkurler
Aha ayni benim buyuk kiz, alistirma biberonunu bile kullandiramamistim. Hasta olursaniz tek care kasik biberon ya da siringa...Kızlar güncelleme geldi bebeğime.
13 gündür mama vermiyorum, sadece anne sütü alıyor ve sadece bir kere sagdigim için ve onu da henüz kullanmadığım için biberon vermemistim hiç.
Bugün yolculuk var, sagdigim sütü de vereyim dedim ve her zaman kullandigi biberonla sütu vermek istedim, biberonu da kabul etmedi
Başka biberonla denedim asla biberon kabul etmiyor ağlıyor çığlık cigliga. Meme verince hemen kapiyor. Emzik yok, biberon yok, Allah korusun ben emziremesem ilaç kullansam falan bu bebek nasıl beslenecek onu düşünüyorum şuan
Bende cok merak ediyorum nasil gidecek?
Ne sıklıkla ne ve ile yaptınız sağımı acabaSagim yapmak gercekten ise yaradi cok tesekkurler
Her emzirmede mayışıyor, ben arada hep dürtüyorum. Emzirme bitiminde uyuyakalıyor gazını çıkartırken uyanıyorKızlar sizinde bebeleriniz her emzirmede uyuyor mu ? Benimki istisnasız her emzirmede 5 taş çatlasın 7 8 dk sonra uyuyor , uyuduğu gibi de emmesi zayıflıyor memede uyandıramıyorum , merak ediyorum her bebek böyle mi
Uykusunu alsa da almasa da durum aynı
2 aylıkken randevu aldık, 50 günü geçmesi gerektiği söylendi bizeKızlar kalça ultrasonunun tam olarak ne zaman çekilmesi gerekiyor?
İnternette 1 ile 3 ay arasında yapılmalı diye okudum. Çektiren var mı aranızda?
Kızlar kalça ultrasonunun tam olarak ne zaman çekilmesi gerekiyor?
İstemi kim yapıyor çocuk dr u mu ortopedi mi ?Ilk kizim tam 3 aylikken cekildi, ceken hastane hacettepe oyle onerdi.
Ikinci kizim tam 2 aylikken (bugun) cekildi, dogurdugum hastane 2 aylik olarak onerdi.
Biri 2021 digeri 2023 dogumlu.
Cocuk doktoru yapti bizde her ikisinde de (biri uni hastanesi digeri devlet hastanesi idi)İstemi kim yapıyor çocuk dr u mu ortopedi mi ?
Tam 1 aylıkken çektirdik. İKızlar kalça ultrasonunun tam olarak ne zaman çekilmesi gerekiyor?
Aktardan tanesini aldım 1er tk dan biraz az koyuyorum ikisinden deRezene dut suyu da içiyorum kimyon çayını deneyeyim nasıl yapıyorsunuz Amin İnşaAllah uykusuzluktan da oluyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?