2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimkinin bıngıldak açıklığı da baya belli sanki hiç kapanmıyor gibi ne zaman kapanır bilmiyorum dvit 3 veriyorum doktor olmazsa diğer ay 6 ya çıkarırız dedi
1 yaşa kadar kapanıyor bazı bebeklerde biraz uzuyor süre diye biliyorum
D vit devamlı günlük kullanıcaz o yüzden

Instamomlar işi gereği oyun üretip içerik sunuyolar her gün öyle olduklarına inanma hiç
Seninde işin o olsa sende her gün (kamera arkasında belkide ağlatıyolar) içerik üretme peşinde olurdun

Evet çıkarıyo ama genelde bu seslerin sonunda ya kusuyo yada gazı oluyo anladım ki rahatsızsa yapıyo bunu

Ben başını okşamayı seviyo diye okşama esnasında dikkatimi çekince yaptım kendi kendime pimpiriklendim internetide okudum dertlendim doktora sorup cevap alıcam durumu

Benim kızım aventin ultra air night emziğini hemen tuttu sanırım her bebek farklı emziği seviyo yada hiç almıyo deneye deneye bulman gerekebilir

İstedikçe veriyorum ama istemeyip evde zaman geçirdiğimiz konuştuğumuZ zamanlarda var uyanık olduğu sürece emmiyor tabi. Qma uyandığında ve uyuyacağı zaman memede. Zaten kendi bırakıyor memeyi ağzından gülüyor filan ama işte gaz ve dışkı doluymuş çocuk

Canım emzik bebekten bebeğe göre değişir ama ben mamajo marka almıştım 2.gun verdik hemen aldı çok işimi görüyor bazen eli ile destekliyor bırakmıyor.ihtiyac duymuyor ise almiyor

İlk soruna cevap vereyim canım, benim kızımda uyurken mızmızlanıyor sürekli mırıldanıyor. Iııh ıııh tarzı sesler bunlar ama ıkınma gibi de değil. Doktora sorduğumda gazdan yapıyordur dedi. Gazı olmadan uyuduğunda gerçekten bu sesleri daha az çıkarıyor yada hiç çıkarmıyor.

Bıngıldak kontrolüyle ilgili hiç fikrim yok maalesef.

Emziği 2 gündür deniyoruz, bazen öğürüyor atıyor ağzından bazen iştahla alıyor. Avent ultra air almıştım ben onu kullanıyoruz.

Barbunya Bayılırım
Kızlarrr biz ne zaman kuru fasulye falan yiycez en sevdiğim ikili Kuru Fasulye-Pilav da çünkü
Gaz olur korkusuyla kuru fasulye, nohut, mercimek yiyemiyorum.

Benimki de almadı ağzına verince öğürüp midesini bulandırıyor
Biz de ogurme yok, acaba agzi uzun geliyor olabilir mi emziklerinizin?
Cokmedigi surece birsey yok, cokuk olunca nerdeyse yarim cm icerde oluyor.

Kaka yaptigi anda mi gordun kopuklu gibi?

genital bolgede iki dudağın arasını cok nazikce temizliyorum ben, herkesin uyarisina ragmen. O beyazliklarda pisik kremi, bolgenin sicakligiyla eriyor o yuzden o bolgelere giriyor, normal.
İlkin şekerli suya batırıp vermiştik o gün bugündür tutuyor
Ben şok. Hemen deneyecegim. 1 kez batirmam yeterli degil mi?
+1
Kıskanıyorum cuk cuk emzik emen bebelerin analarını ya
ya ben... goruyorum hastanede bebe agzinda emzik sakince duruyor, markette sakin, avm'dw muhtesem... neden cunku sakinleştiricisi agzinda. Ben napiyorum?

bi ona bakiyorum bi oburune, sakinlessinler diye. Oyuncak oldum.
Buyuk weebaby sevdi diye bunda da denedim, bu hic sevmedi.
nuk, mamajoo, avent hepsini denedim yok bu almiyor.

Canım emzik bebekten bebeğe göre değişir ama ben mamajo marka almıştım 2.gun verdik hemen aldı çok işimi görüyor bazen eli ile destekliyor bırakmıyor.ihtiyac duymuyor ise almiyor
Ne guzel bende hayal ediyorum, boyle agzina emzigi almis uzerimdeki baski dolu aglamalari bitmiş falan ajsjsj...
Ben prima premium care kullanıyordum kızlar. 3 4 gündür sleepy ecologic taktık hemen Pişik oldu yine primaya dönüyoruz mecbur
Pisik kremini her seferinde suruyorsun değil mi?

Premium care'le nasil bas edeceksiniz simdi 1-2-3 nolar ucuz oluyor ama bunun 4-5-6-7 numaralarda fiyatlar ucuyor, simdiden alistirmazsan ugrasirsin benden soylemesi.

Teşekkür ederim kuzum, oyy gazları uykuda bile rahat bırakmıyor kuzularimizi ya

Kızlar Allah aşkına ne yiyebiliyorsunuz?
Doktorum süt ve süt ürünlerini bir süre kullanma dedi kızımdaki gaz probleminden dolayı. Haliyle hazır paketli gıdalar elendi.

Baklagillerin çoğu gaz yapıyor, nohut barbunya, kuru fasülye, mercimek gibi.

Sebzelerde araştırdığım kadarıyla patlıcan, domates, kabak, kereviz, brokoli, taze fasülye, karnıbahar, lahana hepsi gaz yapıyormuş.

Çiğ soğan sarımsak da keza öyle.

Meyve desem, mandalina portakal limon üzün kavun karpuz nar daha aklıma gelmeyen birçok meyve gaz yapıyormuş.

Şarküteri ürünlerini normaldede pek sevmem tüketmem ama onlarda gaz yapıyor.

Acılı ve baharatlı tüketmek de gaz yapıyor.

Gazlı ve asitli içecekler tüketmiyorum zaten.kuru incir kuru kayısı kuru üzüm gibi şeylerde içindeki yüksek şeker oranından dolayı gaz yapıyormuş.
Kuruyemiş yiyordum ama fındık fıstık da gaz yapıyormuş.

Ben ne yiyeceğimi artık şaşırdım, kafayı yemek üzereyim. Sadece çorba ve komposto tüketiyorum. Ona rağmen kızım hala gazlı. Bana nolur fikir verin, çok çaresizim.

Canım ben açıkçası bebeğim biogaiaya ve relactaza rağmen gaz sancısı devam ettiği için sadece kuru fasulye, nohut, mercimek ve lahana yemiyorum. Onun dışında her şeyi yiyorum. Hatta canım isteyince kola da içiyorum. Benim zevkle yemek yemem mutlulugumu etkiliyor, o yüzden kismiyorum çok

Valla bizde biogaia işe yaramadı diye, sab simplex damla ve forbiome minies probiyotik kullanmaya başladık. Ben nerdeyse hiçbişey yemediğim halde hala gazlı. Sanırım bu böyle devam edecek dediğin gibi, ne yapsak faydası yok.

gönlümce yemek yiyememek sinirlerimi alt üst etti benimde. Belki bende senin gibi yapsam daha iyi olacak. Sonuçta yesemde gaz oluyor, yemesemde...

Benim doktorum şunu söyledi: "Gaz bir hastalık değil, fizyolojik gelişimin sağlıklı bir parçası, o yüzden ne kadar az müdahale o kadar iyi, tamamen yok olmaz sadece bir tık azalır" Sadece normal zamanda her insanda gaz yapabilen fasulyeyi vs tüketme dedi o kadar. O kadar rezenede içiyorum çorap da giyiyorum etki etmiyor, bari ben keyif alayım yani

Instamomlar işi gereği oyun üretip içerik sunuyolar her gün öyle olduklarına inanma hiç
Seninde işin o olsa sende her gün (kamera arkasında belkide ağlatıyolar) içerik üretme peşinde olurdun
Aynen hiçbir şeyi instagramla karıştırmamak lazım da bazen düşüyoruz bu düşünceye

Baya yoğundu geceleri uyuyamıyordu en son bi sabah videosunu çekip attık doktora, o direk onlara başlayın dedi. Çok acı cekiyordu

Ben prima premium care kullanıyordum kızlar. 3 4 gündür sleepy ecologic taktık hemen Pişik oldu yine primaya dönüyoruz mecbur
Canbebe veya Molfix deneyebilirsin çoğu arkadaşımdan duydum bu sorunu bu ikisi uyum sağlıyormuş primaya daha kolay, ben de molfixten primaya geçtim markette yoktu acil lazımdı diye. Bizde de prima pişik yaptı mesela ilk gün belli bir alışma süreci de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…