2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aklımda takıldı evet soracağım buraya yazdıktan sonra bu saate kadar tüm kakalar normal turuncuydu 1 hafta daha takibe devam artık

Bebişlerinize eldiven takıyor musunuz? Ben sürekli takıyorum ama bi yandan da eldivensiz olmasını istiyorum fakat yüzünü çiziyor çok ağlıyor kıyamıyorum

Bebişlerinize eldiven takıyor musunuz? Ben sürekli takıyorum ama bi yandan da eldivensiz olmasını istiyorum fakat yüzünü çiziyor çok ağlıyor kıyamıyorum
İlk günden beri takmıyorum canım, evet çizdi yüzünü ama.ertesi güne geçtiler hemen. Hapsetmek istemedim bebegimi

Kızlar annemin evine geldik. Annem sabaha kadar uyu, sadece emzirme aralarında uyandirayim seni dedi. Bebeği verdim suan yan odadalar ama ben bebeği terketmisim gibi triplere girdim vicdan yapiyorum. Acilen uyumam lazım beni motive edin lutfen. Sadece bir güncük uyuyacağım ama aklım orda uyuyamıyorum iki saattir

Kızlar bizim bebiş kakasını yapamıyor. Baya kötü durumda, öneriniz olur mu? Bu gece acile gideceğiz en kötü
Kaç gündür yapamıyor canim, fitil kullanabilirsiniz bence. Bizimki de öyleydi bir kere fitil yaptık düzene girdi çok şükür

Kaç gündür yapamıyor canim, fitil kullanabilirsiniz bence. Bizimki de öyleydi bir kere fitil yaptık düzene girdi çok şükür
2 gün oldu bugün. Fitilin adı var mı? Bizimki biraz gaz sancısıyla karışık bir ağrı çekiyor bezi değiştirdiğimizde nokta kadar cıksrıyor ama geri kalanı yok

Canım benim doktorum ekteki resim gibi önerdi menenjit aşısını tercihe bıraktı ne şekilde olacağını, burada 4 doz vuruluyor ama 3 yeterli dedi çoğu ülkede 3 kez vuruluyormuş bende öyle öneriyorum dedi. Pahalı bir aşı isterseniz 12. Ayda tek doz vurdurabilirsiniz dedi ama tabi erken korunmak da önemli bence vurulması şart dedi biz de yaptıracağız

Eklentiler

• IMG_4093.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 50
Ya bizimde boyle bir not kagidimiz vardi kaybettim daha doktor randevumuza da var acikcasi, :)

Ama hic hatirlamiyorum bize 3.hatirlatma dozunu vurdurun dedigini, bu benim unutacağım birsey degil. Bilemiyorum tabi, hamilelik beyin hucrelerini tüketen bisey unutmusumdur belki.

Neyse, ben bugun buyugun kontrol randevusunda (baska hastane ve baska doktorla oldu acil yatirdigimiz için) kucuge menenjiti sordum, ilk yil aslinda en riskli donem ama cok aşi var, 12 ay ve uzeri bana daha mantikli geliyor dedi, bende ayni sekilde dusunuyorum ki zaten ablaya oyle yaptirmistik.

Nimenrix 12.ay
Bexsero 13.ay ilk doz 15.ay 2.doz seklindeydi. Sanirim yine boyle yapacağım.

anladigim kadariyla senin doktorun da bu sistemi onermis. Bugun eczanede fiyat sordum, onden mi satin alsam diye dusunuyorum acikcasi, ucmus zira. :)
Nimenrix 990
Bexsero 1700 olmus.

Evet canım aynen öyle aslında 12. Ay tek doz olanı da önerdi ama önden korumakta faydalı dedi bize bıraktı onda çok aşı var dedi ilk yıl aynı senin dediğin gibi önden alsak saklayabilir miyiz acaba tanıdık eczacı var soralım bari mantıklıymış

2 gün oldu bugün. Fitilin adı var mı? Bizimki biraz gaz sancısıyla karışık bir ağrı çekiyor bezi değiştirdiğimizde nokta kadar cıksrıyor ama geri kalanı yok
Gliserin kansuk pediatrik fitil canım aile.hekimi yazmisti. 1/3 ünü koydum ucunu ıslatıp yarım yamalak yerleştirdim hatta beceremedim, 15 dk sonra inanılmaz kaka yaptı canım

Bana da haber verir misin :) hem fiyati da farkli mi onu da gormus olurum.

Maviyi bir denemek lazım o zaman çünkü sleepy küçükte geliyor. Fark var yani bedenler arasında.

Kızlar selam,

5 günün üzerinde yoğun bakmda kaldığımız için BERA işitme testi istenmişti. Yaptıran ya da yaptıracak olan var mı?
Bize de yapıldı da yoğun bakımda kalmakla ilgisinedir
Kızlar bizim bebiş kakasını yapamıyor. Baya kötü durumda, öneriniz olur mu? Bu gece acile gideceğiz en kötü
Sab simplex kullan canm
Ah ben de dün aynı hissettim ama kendini söyle teselli et sen iyi olacaksın uykunu alacaksın ki bebek de iyi olsun

günaydın 27 günlük kızım var ufak tefek gaz sorunu oluyırdu ama uykusu fena degıldı dün gün boyu uyumadı aşırı huysuzdu hep kucagımda gecede 1 e kadar agladı sizce kolikmi baslıyır acaba ilk oğlumda öyleydi resmen korkuku rüyam.birde ben 3 gündür kabızım acaba bebeği etkiler mi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…