Ben 2 aldım ama bence yinede küçük. Prima 2den zaten küçükSleepyde 1 numqra sıkınca 2ye gectim, 2'nin boyu 1den uzun ama bezin arası nerdeyse aynı, milimetrik fark var
Dut çayı nasıl oluyor? Yaprağından mı meyvesinden miKızlar normalde benim sütüm iyi son zamanlarda beslenemedim diye korktum. Emzirirken diğer göğüsten falan akardı baya akmamaya başladı. Birkaç akşam dut çayı rezene birlikte içtim. Fazlasıyla faydasını gördüm. Sürekli söyleniyor bu çaylar ama hala denemeyen varsa bir baksın çok etkili.
Kuruyemişçiden kuru dut aldım meyvesi oluyor. Bardağın içine 7-8 tane attım. Sıcak su ekleyip demlendikten sonra içtim. Bazen dutu da yedim ama 2-3 günde çok faydasını gördüm. İhtiyacın varsa dikloron tavsiye ederim.Dut çayı nasıl oluyor? Yaprağından mı meyvesinden mi
Ben daha öncede almak istedim bulunduğum şehirde bulamadım madem sen çok faydasını gördün kesinlikle alacağım memleketten isterim , teşekkür ederimKuruyemişçiden kuru dut aldım meyvesi oluyor. Bardağın içine 7-8 tane attım. Sıcak su ekleyip demlendikten sonra içtim. Bazen dutu da yedim ama 2-3 günde çok faydasını gördüm. İhtiyacın varsa dikloron tavsiye ederim.
Rica ederim inşallah çok faydasını görürsün canımBen daha öncede almak istedim bulunduğum şehirde bulamadım madem sen çok faydasını gördün kesinlikle alacağım memleketten isterim , teşekkür ederim
Abr/bera isitme testi hepimizin bebegine yapildi. Her yenidogana yapiliyor.Kızlar selam,
5 günün üzerinde yoğun bakmda kaldığımız için BERA işitme testi istenmişti. Yaptıran ya da yaptıracak olan var mı?
Canım sonra bir dalmışım uykuya, 42 günün acisi çıktı resmen, 3 kere emzirmek için uyandım sadece. Resmen bayılmışımBize de yapıldı da yoğun bakımda kalmakla ilgisinedir
Sab simplex kullan canm
Ah ben de dün aynı hissettim ama kendini söyle teselli et sen iyi olacaksın uykunu alacaksın ki bebek de iyi olsun
Haftanın en az 3 günü, en az 3 saat,.akşam 18 den sonra ağlama krizleri yasamaniz lazım kolik diyebilmeniz için.günaydın 27 günlük kızım var ufak tefek gaz sorunu oluyırdu ama uykusu fena degıldı dün gün boyu uyumadı aşırı huysuzdu hep kucagımda gecede 1 e kadar agladı sizce kolikmi baslıyır acaba ilk oğlumda öyleydi resmen korkuku rüyam.birde ben 3 gündür kabızım acaba bebeği etkiler mi bu durum
Prima 2nin kilo aralığı 4-9 sleepy molfix 3-6 2 numarada. Ben prima 2, baby turco 3, bebeland 3, molfix 3 aldım şimdilik denemek için hepsini, primayı 2den 3e geçerken ama 3ten önce kullancam çünkü diğer markalarda 3 numara 5-9 galiba. Molfixle sleepy aynı kilo olmasına rağmen molfix sleepy'den kat kat buyuk. Uzdu beni sleepyBen 2 aldım ama bence yinede küçük. Prima 2den zaten küçük
Benimde öyle dr sordum katlanarak içe doğru dikildiği için öyle şişlik dediSezeryan olan arkadaşlar size sorum olacak
Dikiş yerinizin sonunda yada başında şişlik var mı ? Acı yok ama duş alırken fark ettim bı ucunda şişlik var elime gelen
İnşallah öyledir gaz damlası verdi dr bakalım faydası olacakmı aspiratörün altında saat bire kadar kucagımda salladımHaftanın en az 3 günü, en az 3 saat,.akşam 18 den sonra ağlama krizleri yasamaniz lazım kolik diyebilmeniz için.
Hepimizin bebeklerinin tüm akşam ağladığı zamanlar oluyor. Düzenli olursa o zaman kolik diyebilirsiniz, bence sadece gaz sancısı var bebeginizin
Relactaz kullanıyorum tam 3 haftadır ama yararını görmedim canımKızlar merhaba, kızımda doğduğundan beri olan gaz sancısı vardı.
5. Gün biogaiaya başlamıştık, fayda etmemişti.
20. Gün doktorumuz biogaiayı kesti, forbiome minies ve sab simplex verdi. Hatta bu arada bende beslenmemden süt ve süt ürünlerini çıkardım süt alerjisi varsa diye. Maalesef tüm bunlarda hiç fayda etmedi.
Bugün yine kontrolümüz vardı, doktorumuza kızımda laktoz intoleransı olabilir mi diye sordum. ( bu konuda bilgilenmemi sağlayanSalon Kadini e minnettarım ) Mukuslu yapışkan kaka ve emerken karın gurultusu olup olmadığını sordu. Maalesef bunlar vardı. Ve bugün relaktaz damla verdi. 2 emzirmede bir, emzirmeden önce 6şar damla olarak kullanacağız. Sab simplexle beraber buna devam edeceğiz.
Ben ayrıca doktora, ön sütün içeriğindeki fazla laktoz nedeniyle sağılması ve bebeğe verilmemesi durumunu sordum. Günde 4 5 defa ön sütü sağ ve verme dedi. Öğlen ön sütü sağdım ve vermedim. Relaktazıda kullandım. Sanki daha rahat gibi geldi. Normalde gündüzleri neredeyse hiç uyumuyordu sancıdan. Şimdi öğleden beri uyuyor. Umarım sorunu çözmüşüzdür.
Ekstra olarak, sorunun tam kaynağını bulmak için kızımı salı günü tıp fakültesine çocuk gastroentolojisinde bir doçente götüreceğim. (YineSalon Kadini arkadaşımın tecrübeleriyle )
Aranızda relaktaz kullanan ve memnun kalan var mı merak ediyorum..
Canım hiç bilmiyorum gastroentolojiye gittiğimde hepsini öğreneceğim, sanada söylerim.Relactaz kullanıyorum tam 3 haftadır ama yararını görmedim canım
Bu arada bebeğimin kakasinda mukus falan yok ama.emerken karın gurultusu var, bu tek başına yeterli mi sizce intolerans için
Kızlar merhaba, kızımda doğduğundan beri olan gaz sancısı vardı.
5. Gün biogaiaya başlamıştık, fayda etmemişti.
20. Gün doktorumuz biogaiayı kesti, forbiome minies ve sab simplex verdi. Hatta bu arada bende beslenmemden süt ve süt ürünlerini çıkardım süt alerjisi varsa diye. Maalesef tüm bunlarda hiç fayda etmedi.
Bugün yine kontrolümüz vardı, doktorumuza kızımda laktoz intoleransı olabilir mi diye sordum. ( bu konuda bilgilenmemi sağlayanSalon Kadini e minnettarım ) Mukuslu yapışkan kaka ve emerken karın gurultusu olup olmadığını sordu. Maalesef bunlar vardı. Ve bugün relaktaz damla verdi. 2 emzirmede bir, emzirmeden önce 6şar damla olarak kullanacağız. Sab simplexle beraber buna devam edeceğiz.
Ben ayrıca doktora, ön sütün içeriğindeki fazla laktoz nedeniyle sağılması ve bebeğe verilmemesi durumunu sordum. Günde 4 5 defa ön sütü sağ ve verme dedi. Öğlen ön sütü sağdım ve vermedim. Relaktazıda kullandım. Sanki daha rahat gibi geldi. Normalde gündüzleri neredeyse hiç uyumuyordu sancıdan. Şimdi öğleden beri uyuyor. Umarım sorunu çözmüşüzdür.
Ekstra olarak, sorunun tam kaynağını bulmak için kızımı salı günü tıp fakültesine çocuk gastroentolojisinde bir doçente götüreceğim. (YineSalon Kadini arkadaşımın tecrübeleriyle )
Aranızda relaktaz kullanan ve memnun kalan var mı merak ediyorum..
Gidecekmiymis peki sonrasındaBenimde öyle dr sordum katlanarak içe doğru dikildiği için öyle şişlik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?