2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım hiç bilmiyorum gastroentolojiye gittiğimde hepsini öğreneceğim, sanada söylerim.

Sadece relaktaz mı kullanıyorsunuz?
Gaz sancısı ne zamandan beri var?
Bioagia+ Relactaz. Hele ki biogaia o kadar ise yaramadı ki onu keseli çok oldu. Relactaz hala kullanıyorum ama yaramıyor ise. 15. Gün başladı gaz sancısı tam, şuan 43 günlüğüz devam ediyor.

Bana doktorum 1. Ay kontrolunde 8 saat bile uyuyabilir artık uyandırma dedi canım

septembrmom bu arada belki sende ön sütü sağıp bebeğine vermemeyi deneyebilirsin, günde 4 5 kez. Ben doktora sordum iyi gelebilir dedi. Bu şekilde hiç denedin mi?
Yapabilirim canım, çünkü on sütüm çok fazla tazyikli geliyor bebeğim tıkanıyor ve epey hava yutuyor görüyorum duyuyorum. Hiç denemedim deneyeyim

Bana doktorum 1. Ay kontrolunde 8 saat bile uyuyabilir artık uyandırma dedi canım
8 saat mi çokmuş hiç o kadar uyudu mu peki
Ben en fazla 4 saati gördüm oda 2 kere
Peki goguslerini ne yapıyorsun emzirmeyince uzun süre .benim ağrıyor çünkü 2-3 saatten sonra ve sagmaktan hiç hoşlanmıyorum manuel pompa var .sırf bu yüzden elektrikli pompa alaşım var araştırıp

Canimm tabi ki o kadar uyumadı Max 2.5 saatte uyanıyor benim bebeğim, buraya da çok dert yanmışımdir uyumuyor diye
O yüzden sagmiyorum çok uzun zamandır canım

arkadaşlar bebegim üç dort gundur gunduz hic uyumuyor gce de iki defa bir bucuk saat uyuyor tukendim yaaa var mi bizim gibi olan bugun 44 gunluk olduk

Bugün gttik dr a 28 günlük artık 5 saat uyuyabilir dedi kilo alımı falan iyi olduğu için

Canimm tabi ki o kadar uyumadı Max 2.5 saatte uyanıyor benim bebeğim, buraya da çok dert yanmışımdir uyumuyor diye
O yüzden sagmiyorum çok uzun zamandır canım
Benimkide genelde 2.5 saat
Sadece duş sknrasi birde gece ilk uyku bölümünde uzun uyur oda bazen

Dut çayı nasıl oluyor? Yaprağından mı meyvesinden mi
Bi tarifte benden; 1 kaşık dutu güzelce yıkayıp cezvede 1 bardak su- 1 kupa su hangisiyle içecekseniz 7-8 dk kaynatıp ister sıcak ister soğuk önce suyunu için sonra dutları yiyin acaip fark ediyor tavsiyem soğuk içilmesi (soğuktan kastım kendi kendine soğuması )

Osman Gönülal videosunda 5 saat uyuması sıkıntı olmaz diyordu. Benim bebişte 4 saat uyumuşluğu 1 saat öncesinden emzirdiğim için 5 saat açlığı oldu çok şükür bir sıkıntı olmadı. Hep alarm kuruyordum 2 saatte bir, sonra baktım çok zor uyanıyor çoğu zaman uyanmıyor 3 saati buluyor bende artık bölmüyorum o uyanınca doyuruyorum

Bizimkinin de kilo alımı iyi ben o zaman 3saatten 4 saate çıkarayim bı bakalım belki bir umut uyur eee bu kadar saat altı pis mi kalacak birde o var
Çişliyse uykusunu bölmeyin diyor dr lar. Kaka olursa mecbur pişik olmasın diye alınır

Ben de sordum doktora bana 3 saatten fazla ara vermeyin annesi sana ihtiyacı var daha çok küçük dedi. Sırf bu yüzden en iyi uyuduğu zaman olan 20.00-24.00 arası uyanrıdırıyorum. Sonra gece boyu huzurlu uyumuyor. Eğer öyleyse bu gece uyanana kadar ellemeyeceğim.

Ayy o doktorun çok güzel videoları var
Ama uyku videosuna denk gelmemistim .
Benim doktorum birinci ayda gelirsin demişti ben de kendim kirk çıkınca kontrolüm var ikimiz bir gideriz diye gitmedim .doktorda şikayetin yoksa o zan gel demişti .gidince yine onada sorarım

Yaşamın ilk haftası 5. Hafta videosunda demişti yanılmıyorsam. Aynen siz yine de sorun

Kızlar bizim bebiş kakasını yapamıyor. Baya kötü durumda, öneriniz olur mu? Bu gece acile gideceğiz en kötü
Sadece anne sutu ile besleniyorsa, bizim doktorumuzun onerileri su sekilde;
1) masaj taslari var ya uzak dogulularin kullandigi onu isitip (tabi yakmayacak sekilde) poposunun arasina koymak
2) bebek bakim pamugunu sicak su ile islatip koymak
4) her alt degistirmede organik bir pisik kreminden popo deligine surmek hafif bastirarak (ben weleda marka kullaniyorum doktorumuz cok begenmisti)
3) havlu peceteyi kulah yapip ya da kulak copunu zeytin yaga batirip poposundan iceri biraz itmek
Bebisiniz kac gunluk bilmiyorum ama 40 -45 gunler arasi kabizlik sorunu yasanabiliyormus, gecmis olsun

Buyume atagi olabilir, sevgi ihtiyaci olabilir, insallah kolik degildir..

Sezeryan olan arkadaşlar size sorum olacak
Dikiş yerinizin sonunda yada başında şişlik var mı ? Acı yok ama duş alırken fark ettim bı ucunda şişlik var elime gelen
Benimkinde de var tamamini yapistirma yapip basina ya da sonuna 1 tane dikis atiyorlar o yuzden oluyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…