2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimkinde de var tamamini yapistirma yapip basina ya da sonuna 1 tane dikis atiyorlar o yuzden oluyor malesef
Ayy ben yapıştırma mi dikiş mi onu bile anlamıyorum ki .zaten ilk günler aynada bile bakamadım göremedim göbekten .eşimde belli yerde siyah şeyler var diyordu bugünde son yerinde şişlik fark ettim herkeste varsa endişeye gerek yok o zaman . Sağol canım

Doğduğunda yapıldı. Onu geçti. Bu testi sadece belli başlı hastaneler yapıyor her hastane yapmıyor. BERA dediler ismine belki farklı bir çeşididir bilmiyorum . Bilgilendirme için bazı formlar verdiler hastane listesi ile beraber sizle paylaşırım. Ayrıca 6. Ayda yapılması önerildi. Yeni doğan testi olsa öyle demezlerdi sanıyorum sanemcee
Bugün tam 42 günlüğüz ondan olabilir belki bizim bebiş anne sütü ağırlıklı mama destekli besleniyor. Önerilerini deneyeceğim teşekkür ederim <3

Motivasyonun için teşekkür ederim şimdiden olumlamamı yapayım o zaman bnm çok sütüm var giderek daha da çoğlacak inş

Beni de üzdü valla. Prima siparişin gelmesini 4göz bekliyorum gece elimdeki son primaları takıyorum kızarıklık hemen fark ediyor var ya

Kızlar aranızda samp simplex kullananlar, kaka sayısında azalma oldu mu? Ve iştah azalması yapıyor mu onu verdiğimden beri az emiyor bebiş

Kızlar aranızda samp simplex kullananlar, kaka sayısında azalma oldu mu? Ve iştah azalması yapıyor mu onu verdiğimden beri az emiyor bebiş
Bu problemleri yaşamadım kakasinda bir problem olmadı

Bu da çok doğru olmaya bilirmiş, bebeğin şeker ve su ihtiyacını ön süt sağlıyormuş. O yüzden hr seferinde onu yapmakta doğru olmayabilir :s
Ön süt çok önemli proteini yüksek yağ ve şekeri azdır .bebekler in süt sayesinde kakasını daha kolay yaparmış . Bencede ön sütün sagilmasi mantıklı değil

Bu da çok doğru olmaya bilirmiş, bebeğin şeker ve su ihtiyacını ön süt sağlıyormuş. O yüzden hr seferinde onu yapmakta doğru olmayabilir :s
Ben bunu doktora sordum kızımın gaz probleminden dolayı. Günde 4 5 kez ön sütü sağıp vermeyebilirsin dedi. Zaten kızım günde 10 12 kere falan emiyor, 4ünü sağmak bir problem oluşturmaz herhalde oluştursa doktor önermezdi. Her seferinde sağmak beslenmesi açısından uygun olmayabilir dediğin gibi

Sab simplex kullanıyorum ben ama sadece sab simplex değil yanonda başta bi probiyotik kullanmıştım, şimdi relaktaz kullanıyorum. Emmesinde azalma yok iştah olarak, ama süre olarak ilk doğduğunda memede bir memede 30dk kalıyordu şimdi 20dkda doyuyor onuda büyümesine yorumladım ben

Kaka sayısındada bi fark yok

Son düzenleme:
Orasi oyle o sutun tamami bebegin ihtiyaclari dogrultusunda birikiyor. Sen sonsütü istiyorsun diye soyledim.
Yok 8 dakika emmek qz geldi bana da. Bu bir kaç gündür az emiyor 8 10 12 de doyuyor. İntetnete bakında 15 dak biri 15 dak birini emzirin yazıyor ya genelde.. o aklımı karıştırdı ama bebek doyuyor ki bırakıyor sonuçta

Evet aslında hepsinde değil bazılarında sağıp dediğini yapabilirim. Benimde gaz var ya aynı problem

Ben tek meme emziriyorum 15 20 dk arası emiyor gayet de kilo alımı iyi bence bebekten bebeğe değişir o. Bebek doymazsa ağlar zaten

butun on sutu sagmak degil de bastaki tazyikli kismi sagmak bebegi cok rahatlatiyor, hem Salon Kadini onermisti hem de doktorumuz. Tabi benim pompam elektirikli ve meme ucu gorunuyor sagim yaparken, ona gore ayarliyorum.
Ayrica emdikten sonraki kusma sorununa da iyi geldi..

Canım ralaktaza kaç doz başladın, ben günde 3 kere 5 damla ile.basladim azaltarak bir ayda bırakmamizı istedi doktorumuz

Canım internete bakma sen, benim doktorum bir memede en fazla 8-9 dk, diğer memede en fazla 6-7 dk yani en en fazla totalde 15 dk kalsın memede dedi. Zaten ilk 5 dakikada alacağı miktarın %95ini emer dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…