Benim kızım da bazen böyle bazen değil. Sürekli böyle olmadığı için demek ki bugün kucağa ihtiyacı var diyorum her kucağıma alıp uyuduğumda bir unut yatağına yatırmayı deniyorum sonra yine kucağıma alıyorum böyle günlerde uykuyla birlşkte emmesi de şaşırıyor, bazen ertesi gğn devam ediyor bazen de daha iyi uyuyor. Net bir çözümüm yok benim yani. Bir keresinde slinge aldım uyurken, sonra ona da girmek istemedi. Bugün aglarken ana kucagına koyup salladım emzikle sonra dışarı cıktık uyudu ama sabah 6dan 2ye kadar 10 15 dk uyumuştu hep falan derken, günün bitmesini bekliyorum doğru cevapKızlar şu gündüz uykusu hatta uyumaması çok yormaya başladı. Kucakta sallıyorum uyuyor bırakınca uyanıyor. Kucağımda salladığım için mi oluyor? Gece uykusu iyi ama gündüz çok çok az uyuyor. Gece sallanmaya ihtiyaç duymadan pıpışla uyuyor. Gündüz en ufak şeye uyanıyor. Böyle olan var mı ne yaptınız?
Evet aynı benimdeSezeryan olan arkadaşlar size sorum olacak
Dikiş yerinizin sonunda yada başında şişlik var mı ? Acı yok ama duş alırken fark ettim bı ucunda şişlik var elime gelen
Dr Browns öneririmKızlar biberon almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz, emzik olarak avent kullanıyorum sorun yaşamadım biberon da avent istiyorum ama hangisini almalıyım?
1 ay olacak gündüz uykusu bölük pörçükKızlar şu gündüz uykusu hatta uyumaması çok yormaya başladı. Kucakta sallıyorum uyuyor bırakınca uyanıyor. Kucağımda salladığım için mi oluyor? Gece uykusu iyi ama gündüz çok çok az uyuyor. Gece sallanmaya ihtiyaç duymadan pıpışla uyuyor. Gündüz en ufak şeye uyanıyor. Böyle olan var mı ne yaptınız?
Artık ben de akşam 7-8 olsun da gece uykusuna geçsin diye bekliyorum. Çünkü çoğu gündüzümüz böyle geçiyor. O uyuyunca benim yaşayacak enerjim kalmıyor o günlerdrBenim kızım da bazen böyle bazen değil. Sürekli böyle olmadığı için demek ki bugün kucağa ihtiyacı var diyorum her kucağıma alıp uyuduğumda bir unut yatağına yatırmayı deniyorum sonra yine kucağıma alıyorum böyle günlerde uykuyla birlşkte emmesi de şaşırıyor, bazen ertesi gğn devam ediyor bazen de daha iyi uyuyor. Net bir çözümüm yok benim yani. Bir keresinde slinge aldım uyurken, sonra ona da girmek istemedi. Bugün aglarken ana kucagına koyup salladım emzikle sonra dışarı cıktık uyudu ama sabah 6dan 2ye kadar 10 15 dk uyumuştu hep falan derken, günün bitmesini bekliyorum doğru cevap
Aynen ben de öyle gece uykusuna geçsin diye bekliyorum.Evet aynı benimde
Dr Browns öneririm
Kolik bebeklerede öneriliyor çok beğendim avent ve lansinoh çok kötüymüş hava yutturuyor
1 ay olacak gündüz uykusu bölük pörçük
Slingle yemeklerimi yiyorum kucaktan indirdiğim an gözü açılıyo yanıma koyuyorum yine aynı
Emerken gaz çıkarırken o uyuduklarıyla duruyor üzülüyorum uyusun ki büyüsün değil mi
Yan yana yatıp derin uykuya geçmesini bekledim kaç kere, yanından kalktığım an yine uyandı
Çözümsüzüm..
Akşam 6-9 arası derin uykuya geçiyor uyku tulumu giydirip odasına götürüyorum acıkana kadar uyuyor demin o kadar ses yaptım kıyafet değiştim bana mısın demedi gündüz olsa kıyamet koparırdı akşam saatini bekliyorum napayım
Kabullendim ben artık
Benim kızım da öyle titreşimli ana kucağına koyuyorum gündüz anca öyle uyuyor. Diğer türlü 10 saat ayağımda sallamam lazım dalması için.Kızlar şu gündüz uykusu hatta uyumaması çok yormaya başladı. Kucakta sallıyorum uyuyor bırakınca uyanıyor. Kucağımda salladığım için mi oluyor? Gece uykusu iyi ama gündüz çok çok az uyuyor. Gece sallanmaya ihtiyaç duymadan pıpışla uyuyor. Gündüz en ufak şeye uyanıyor. Böyle olan var mı ne yaptınız?
Almamıştım titreşimli ana kucağı çok az kullanacak diyeBenim kızım da öyle titreşimli ana kucağına koyuyorum gündüz anca öyle uyuyor. Diğer türlü 10 saat ayağımda sallamam lazım dalması için.
Aynen ben de öyleyim diyet yapıp hala kanlı mukuslu kaka görüp oturup ağlardım neyin içinde süt ürünü var diye düşünür dururdum. canım tatlı isterdi yiyemez helva kavurur yerdim ne günlerdi Allah kimseye göstermesin.inşallah bebelerimizin bir şeyciği yoktur sadece gazdırBenimde ilk cocugumda vardı alerji kakası baştan beri sorunluydu ikincide kaka normal ama cok huysuzlanmaya başladı umarım sadece gazdır ve geçer kolik ve alerji kelimesini duydum mu kaçasım geliyor
Ben çözemedim zamanla düzene oturur diye bekliyorum.gece 12de uykuya geçiyor kızımda böyleydi.biraz daha büyüyünce kendi rutinini oluşturur.gündüz 6 7den sonra 2 3 e kadar uyumuyor yerine koydukça uyanıyorKızlar şu gündüz uykusu hatta uyumaması çok yormaya başladı. Kucakta sallıyorum uyuyor bırakınca uyanıyor. Kucağımda salladığım için mi oluyor? Gece uykusu iyi ama gündüz çok çok az uyuyor. Gece sallanmaya ihtiyaç duymadan pıpışla uyuyor. Gündüz en ufak şeye uyanıyor. Böyle olan var mı ne yaptınız?
Geçmiş olsun geçen hafta ben de öyleydim.maske ne zamana kadar takabilirsin ki sana da zor. meyve yiyerek kalın giyinerek geçti.Kızlar grip oldumbiranda burun akıntısı başladı, biraz hapşurukta başladı maske takıyorum şuan bebek kucağımdayken. Başka ne yapacağım ben
Yorulduysa banyo yaptırdıysam yada dışarı çıkarttıysam emzirirken uyuyor yatırıyorum. Bazen diretiyor ayağımda sallıyorum evet. Uyuyor bazen uyumazsa da ana kucağına koyuyorum.Almamıştım titreşimli ana kucağı çok az kullanacak diyesiz de ana kucağı hariç sallıyor musunuz?
Ana kucaginin markasını alabilir miyim canım, memnun musun? Bir kere daha sormuştum cevap vermiştin sanırım ama kaydetmemisim kusura bakmaYorulduysa banyo yaptırdıysam yada dışarı çıkarttıysam emzirirken uyuyor yatırıyorum. Bazen diretiyor ayağımda sallıyorum evet. Uyuyor bazen uyumazsa da ana kucağına koyuyorum.
Canım bizde 2 tane ana kucağı var ikisi de aynı biri hediye geldi sadece kurulumunu yaptık ve o şekilde duruyor e bebek aşağıda resmini koyduğum ana kucağı. Titreşim ve müzik var ben çok memnunum. Fazlalık olanı dolap hesabına koymuştum istersen iletişime geçebiliriz sana daha uyguna verebilirim. Sen de araştır tabi bir memnun olup başka tavsiye eden olursa onlara da bakAna kucaginin markasını alabilir miyim canım, memnun musun? Bir kere daha sormuştum cevap vermiştin sanırım ama kaydetmemisim kusura bakma
Her zaman ayni olmuyor bazen iki emme arasi uzun ise 3-4 dakika sagiyorum, kisa ise 1-2 dakika. Bakiyorum, takip ediyorum sut akisi hafifletince birakiyorum..Canım bende de aşırı bir tazyik problemi var. Bebek emmeye başladığı vakit süt o kadar ağzından akıyor ki artık, temizleme pamuğu koyuyorum her yerine.
Sen kaç dakika sağım yapıyorsun on sütünü?
Evet sadece cok tazyikli kismi sagiyorum, on sutun tamamini sagmiyorumSadece tazyikli kısmı mı sağıyorsunuz
İlk bi iki gün idare edeyim de benim vücudum antikor üretsin sütle ona geçer. Hapşurunca filan yayılmasın en azından dedimGeçmiş olsun geçen hafta ben de öyleydim.maske ne zamana kadar takabilirsin ki sana da zor. meyve yiyerek kalın giyinerek geçti.
Toz zencefil toz tarcin ve bal 1er tatli kasigi 1 kupa icin olcu, ustune sicak su koyup biraz da limon ekleyip icebilirsiniz. hem sut artar hem size iyi gelir. Gecmis olsunKızlar grip oldumbiranda burun akıntısı başladı, biraz hapşurukta başladı maske takıyorum şuan bebek kucağımdayken. Başka ne yapacağım ben
Emme sıklığı kaç saate birBenim eskiden çok emerdi, şimdi azaldı ama bazen 15 20 dak emiyor bazen 8 10 dakkq doymasa bırakmaz herhalde.. 15 günde 600 gram almış. Ama o tartımdan sonra azalttı emmeyi. Bence süt artık iyice kıvam aldı arttı filan herhalde ondan kısa bırakıyor sanırım
2 2.5 saat yaklaşık olarak. Ama bugün bir tık arttı oralama 11 dakika emmiş..Emme sıklığı kaç saate bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?